Your name must be Severus Severus, because you’re making my prince full blood

(nauroin tolle otsikolle ainaki vartin, löysin sen ”Harry Potter Pick-up Lines”-sivulta)

Typerät päivät, lakatkaa kiitämästä ohi! Mä en tahdo että tää vuos loppuu, en tahdo en tahdo en tahdo.

Ja mikä juttu tää on, että Joulu on ihan kohta? Mä en oo vielläkään päättäny miten ja missä sen vietän. Eniten mua houkuttais edelleen ajatus maata kotona/rannalla, kattoa leffoja ja syödä jäätelöä suoraan purkista. Yrittää unohtaa sen, että on joulu, koska muuten kaikki toi edellämainittu sisältää myös pillittämistä ja äidin ikävöintiä. Toisaalta kai sitä pitäis olla avarakatseinen ja yrittää tutustua myös siihen miten vieraassa kulttuurissa vietetään joulua. PYH.

Mun mielestä on vaan täysin naurettavaa juhlia joulua kun ulkona on +32 lämmintä, aurinko paistaa. Meijän naapuri on koristellu pihallaan olevan palmun. Jouluna kuuluu olla pimeetä ja märkää ja sen pitää olla se viimenen hengähdys ennenkun menee töihin ja alkaa se kuukauden helvetti, jota jotkut kutsuu alemyynneiksi. En tiiä, kauheen vaikeeta.

Käytiin tänään tekemässä jouluostoksia (keskityin lahjomaan lähinnä itteäni) ja just kun olin alottamassa videon mun viime aikoista ostoksista (oon tehny aikamoisen määrän tuhoja..) niin totesin että mun pokkari ei toimi. TAAS! Mä en yleensä hajota mitään tollasia laitteita, mutta kamerat laitan näköjään paskaks kolmen kuukauden välein. Ihan uskomatonta. Toi ei tunnista yhtäkään muistikorttia, siinä missä järkkäri tunnistaa ne kaikki. Perkele. No onneks on matkavakuutus, Aktias varmaan tykätään musta, kun tää on toinen pokkari jonka laitan niille tän vuoden aikana ^_^

Ajattelin että ostan vielä yhen Canonin ja jos se hajoo, niin sitten vaihan merkkiä ja syytän Canonia siitä, että ne ei vaan tee Merin kestäviä kameroita. Mulla on Powershot SX210 ni ajattelin et ostan joko saman tai sit SX230  jota on kans kehuttu kovasti. Voisin yrittää malttaa suomeen asti ja käydä gigantista hakemassa jonkun kivan.

toppi – Jeanswest
shortsit – Ally
kengät – GoJane (noi on ollu aika liimatut mun jalkaan..)
laukku – (no lompakko) Diesel

Meen nyt kiroilee tolle kameralle jos se pelästyis ja lähtis toimii.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Ericca perjantai, joulukuu 16, 2011 at 09:25

  Hei noista matkavakuutuksista sen verran että mistä oot ottanu vakuutuksen? Oon muuttamassa 10 kk espanjaan mutta ei mitään hajua mistä vois saada kohtuuhintaiset vakuutukset noinkin pitkäksi aikaa.. ideoita?

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 18, 2011 at 02:52

   Aktiasta, niillä oli useemman satasen verran halvemmat vakuutukset kun muilla ja kilpailutettiin sillon aika monta vakuutusyhtiötä..

 • Reply poppaliini perjantai, joulukuu 16, 2011 at 11:52

  Kameran korjaamisessa kovat keinot kyllä toimii, nimim. kokemusta on! :D Joskus aikoja aikoja sitten, olin saanut rippilahjaksi muistaakseni just Canonin kameran ja siihen aikaanhan myös oltiin ihkussa irc-galleriassa ja yks päivä sit yksin kotona ollessani kuvailinkin itselaukaisimella kuvia kyseiseen ihkugaltsuun. No, kamerahan tippu jostain korkealta maahan, ja se zoomi väänty silleen, että se ei päässy menemään takas sisälle vaikka kamera sammu. Siinä sit itkuu väänsin ja pelkäsin että mitä porukatki sanoo ku onnistuin rikkomaan upouuden kameran. Hetken sitä yrittelin aukoo ja laittaa kiinni ja varovasti saada sitä zoomii sisälle ja ei onnistu. Sit lopulta päätin kokeilla vielä viimesen kerran, ja väänsin oikeesti oikein voimalla sen zoomin suoraks. No kas, zoomi suoristu, meni takas sisään ja kamera toimi täydellisesti :D Hiukan huvitti, että sellasella väkivallalla se sit rupeski toimimaan :D Muistoks kyseisestä episodista jäi kameraan vaan pienet lommot :)

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 18, 2011 at 02:51

   haha no selkeesti, mä en vaan tiiä miten voisin tota väkivalloin yrittää korjata…

 • Reply Juliette perjantai, joulukuu 16, 2011 at 12:05

  Eikä oo todellista ton kameran kanssa :D Käsitteletkö sä kameroita jotenkin poikkeavalla tavalla vai miten toi on mahdollista? :D
  Eikö toi vois mennä takuuseenkin kun on noin uusi?

  Mulla on ollut kaks canonia ja käyttäisin varmaan vieläkin sitä ekaa jos siitä ei olis menny salama loppuun :D Kesti joku 4-5 vuotta.

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 18, 2011 at 02:51

   luultavasti. tai kun mulla on pokkari aina laukussa ja laukku pyörii ties missä, ni ehkä siks kestä..

 • Reply Tepaz perjantai, joulukuu 16, 2011 at 14:50

  Sun on pakko tehä video uusimmista ostoksista !! Jos et saa kameraas pelästyy nii sitten lainaat Annan kameraa (jos Anna ei pelkää et hajotat senkin..) ! :D

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 18, 2011 at 02:49

   onneks on kännykkä :D

 • Reply porsas perjantai, joulukuu 16, 2011 at 15:34

  Mulla on ollut kaks canonin pokkaria, eka kesti joku 4 vuotta ja tää jälkimmäinen on ollut nyt 2,5 vuotta ja hyvin pelittää :) ja kovassa käytössä on olleet, putoilleet jne. Tosin ixuksia molemmat, eivät powershotteja.

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 18, 2011 at 02:49

   toi oli mun eka powershot, ixukset kesti mulla ihan yhtä hyvin :D

 • Reply lala perjantai, joulukuu 16, 2011 at 15:46

  ettei menis kuitenkin takuuseen? kuulostaa enemmän ohjelmistovialta kuin itseaiheutetulta.

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 18, 2011 at 02:49

   mä luulen että se on kastunu ja siinä hajonnu.. en kyl oo varma

 • Reply Marika perjantai, joulukuu 16, 2011 at 16:04

  Mullaki oli yks canoni, joka kesti tasan kuukauden ja päätti hajota. :D
  Vaihdoin Panasonicin Lumixiin ja oon ollu todella tyytyväinen, hyviä kuvia tulee ja se on kestänykki jo melkeen 3 vuotta. :)

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 18, 2011 at 02:48

   joo lumixeja on kehuttu tosi paljon… saa nyt nähä miten ton kanssa menee..

 • Reply Tiia perjantai, joulukuu 16, 2011 at 16:45

  Kyllä tiiätkö nyt ite oisin onnellisempi viettää samanlaisissa oloissa joulun ku työ :( Täällä näyttää lupaavasti tulevan musta joulu.. Eii kiva.

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 18, 2011 at 02:47

   nojoo totta… toi musta joulu on kyllä perseestä! toivottavasti tammikuussa ois lunta :(

 • Reply ii perjantai, joulukuu 16, 2011 at 22:20

  Voin sanoo omalla kohdallani että oon paskonu kolme eri canonin ixusta ja osapa vielä meni ihan typeristä jutuista paskaksi :) vaihdoin nikonin pokkariin ja nyt on jo takana 3 yhteistä vuotta, eikä mitään ongelmia oo ollu :)

  mutta pakko vielä sanoo että ihanaa lukee sun juttuja ku aina pääsee nauraan ääneen! :D elämä olis huomattavasti tylsempää ilman sun juttuja!

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 18, 2011 at 02:44

   mä oon ollu niin merkkiuskollinen canonille pokkareissa, etten vielä oo suostunu vaihtaa, mutta kai se on kohta pakko.

 • Reply Linda lauantai, joulukuu 17, 2011 at 20:43

  Moi:) Suosittelen tota SX230. Se on lähes saman perusominaisuuksiltaan – aka mun mielestä mielettömän hyvä ja hintansa veronen, mitä oon tutustunu tohon SX210 – mutta sen ominaisuudet on päivitetty ja hiukan paranneltu. Eli periaatteessa laatu pysyy hyvänä ja ehkä hiukan paraneekin ja kamera tuntuu tutulta ja luotettavalta.

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 18, 2011 at 02:22

   joo mua jo viimeks harmitti ku en ostanu sitä, ku en jotenkin ehkä tajunnu että siit mun kamerasta oli tullu uudempi malli…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post