I’ll win our little game 6-0

Tää on niin tätä. Kävin aamulla lenkillä koska oon tullu siihen tulokseen etten  jaksa äidin kommentteja mun nousseesta painosta kun meen kotiin. (yks kerta riittää luonnollisesti kadottamaan kaikki aussikilot)

Olin just päässy takas kotikadulle varmaan tunnin juoksemisen jälkeen ku Harry kävelee vastaan surffilauta kainalossa. Harkitsin että oisin tehny täyskäännöksen ja juossu karkuun, mutta koska oon odottanu sunnuntaista asti, että koska oikein nään sen ni en sit voinu (en myöskään arvannu miten jäätävän näkönen oon, muuten oisin ehkä valinnu toisin) Moikkasin sitä kauheen ilosesti (olin aika varma, että haisen niin pahalta, että parempi olla jäämättä juttelee) ja  juoksin ryntäsin kotiin hakemaan bikineitä jonka jälkeen nopeesti rannalle aamu-uinnille (kello oli 7 aamulla) ja tuijottelee vielä hetken Harrya.

Mä siis periaatteessa surffivaimoilin ennenku tiedän koko tyypin nimeä. (okei Balilla olin rakastunu palavasti ilman, että tiesin viiksivallun nimeä) Hyppelin hetken aalloissa (täällä toi uiminen on vähän hankalaa) kunnes totesin että Harry ei ilmeisesti tuu kosimaan mua taaskaan ja päätin luovuttaa. (mulla oli vähän säälittävä olo muutenkin) nousin vedestä ja lähin talsimaan takas kotiin (itku kurkussa, koska en ollu vielläkään kihloissa) ku Harry juoksee perään ja kysyy et onko mulla kiire ja haluunko lähtee sen kans aamukahville. Ja se on oikeesti tehny jonkun vedestä nousemisen maaillman ennätyksen koska se oli vaik kuinka kaukana rannasta ku mä vikan kerran tarkistin.

No okei, tän kerran jos  on pakko.

Käytiin hakemassa naapurikahvilasta kahvit ja mentiin rannalle juomaan niitä. Iik.

Mä en tiedä oonko kertonu, mutta mä en käy  treffeillä. Mikään ei oo pahempaa ku ensideitit, kun kumpikin on ihan jäässä. Mä oon niin kuolettavan ujo, että oon viel satakertaa huonompi noissa tilanteissa kun ihminen yleensä. No meillä meni yllättän hyvin, kertoilin mun duunista ja suomesta (joo kylmä, ei kannata mennä). Pääsin käyttämään mun myös tän vuoden tavaramerkiks tullutta ”iskulainia” kertomalla että mun viimesin lehtijuttu oli lomaromansseista (”viimesin” on vähän kyseenalanen käsite tässä, mutta ei se oo niin justiinsa) johon se totes lupaa suostua koekaniiniks. Hah, toimii joka kerta. Ja se kerto sen duunista ja sen aamun aalloista (ihan totta, haetaan miestä joka ei surffaa) Istuttiin varmaan tunti vaan höpöttelee niitä näitä kunnes se totes että se on 10min myöhässä töistä ja et sen varmaan pitää lähtee, mutta ehinkö sen kanssa leffaan joku päivä täl viikolla, koska muuten se ei voi ehkä mennä töihin ollenkaan. Aww. (okei, hitto mikä sleaze ball)

No okei, jos on pakko. Voidaan meijän deiteillä sit ladetalla kaikista limasimmat iskulainit toisillemme.

Kerroinko jo, että A on ollu maailman ihanin koko viikon ja just mietin kolme minuuttia ennenkun törmäsin Harryyn, että lakkaan ajattelemasta jotain  ite rakennettua pilvilinnaa tyypistä jonka kanssa oon puhunu kolme kertaa ja keskityn vaan siihen maailman siisteimpään tyyppiin ennenku käy huonosti. No leffa ei tapa ketään ja voin toivoa että Harry käyttää vapaa-ajallaan niitä retkisandaaleita ja i love GC paitaa ja kaivaa nenää ja viskoo ihmisiä poppareilla. Oon menossa leffaan miehen kanssa jota en oo koskaan nähny vaatteet päällä,  cool :D (okei no kerran puku päällä, mut sitä ei lasketa)

(pyyhin tekstistä noin 15 ”iik”:iä :D)

Ostin itelleni myös hyvän omantunnon kertomalla A:lle että meen varmaan leffaan Harryn kanssa. Koska kumpikaan ei oo nähny Warrioria ja A kehtas mennä kattomaan sen ilman mua. Sen mielestä oli kiva, että tutustun uusiin ihmisiin.

PS: Asiasta kukkaruukkuun, sain just sähköpostiin viestin että koodilla FF20 saa Shopping4netistä ilmaset postarit.. jos oot siis ostamassa hajuvesiä tms joululahjaks (itelles tai  muille) niin kannattaa tsekkaa toi :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

122 Comments

 • Reply e torstai, joulukuu 8, 2011 at 20:00

  JEEE! oon niin ilonen sun puolesta :DDD

 • Reply em torstai, joulukuu 8, 2011 at 20:36

  Jeee~!!! Ilmeisesti tässä maailmassa voi käydä näinkin päin :D Vielä ei oo omassa käytössä tuottanu tulosta, mutta nyt oon kaksin verroin toiveikkaampana liikkeellä. Ja sitä paitsi ei kai se niin kamalaa ookkaan jos menen nyt sitten vaikka suoraan puhumaan mahdolliselle unelmien miehelle… Pitääkin sanoo pari valittua sanaa eräälle rasittavimmalle ääliölle ikinä kun sen seuraavan kerran nään :D Oon ilonen sun puolesta <3

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 9, 2011 at 06:18

   no kerranki, ootan koko ajan että koska siitä paljastuu jotain ihan kauheeta koska tää on liian hyvää ollakseen totta :D

 • Reply Anna torstai, joulukuu 8, 2011 at 20:46

  Huoh, miks tämmössii miehii ei oo Suomessa?!

  Möks.

  ps. Mikä on sun salaisuus, menmagnet-Meri? ;D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 9, 2011 at 06:17

   täällä toimii oikein ihan vaan se että on suomesta :D se on kaikkien mielestä nii eksoottista :)

 • Reply Annaaa torstai, joulukuu 8, 2011 at 20:55

  Ihanaa!<3:) Voin vaan kuvitella miten liekeissä sä oot, ku porukka ruudun tällä puolen meinaa jo pomppii kattoon:D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 9, 2011 at 06:17

   hymyilen ku naantalin aurinko lakkaamatta :D

 • Reply eee torstai, joulukuu 8, 2011 at 21:08

  Ooon nii ilonen sun puolesta! <3 ihanaaaa, toivottavast meneee hyvin sit :) kyl noin nätti prinsessa viel sen täydellisen prinssin löytää :) puss o kram

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 9, 2011 at 06:16

   puspus :)

 • Reply A torstai, joulukuu 8, 2011 at 22:17

  Niiiiiin kivaa!! voi vitsi vihdoinkin! toivottavasti menee hyvin etkä jäädy missään kohtaa eikä tuu niitä ”joo” ”niin” ”niinjoo” keskusteluja :D toi oli muuten melkein ku jostain leffasta ku se juoksee sun perään!

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 9, 2011 at 06:16

   mun pitää ehkä mennä humalassa niille deiteillä että voisin välttää ton :D

 • Reply susie torstai, joulukuu 8, 2011 at 23:22

  ihanaa Meri!!! ja ihanaa Harry! tää piristi mun tähän asti surkeen päivän ja nyt voin käydä hyvällä mielellä nukkumaan:)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 9, 2011 at 06:16

   jee :)

 • Reply J perjantai, joulukuu 9, 2011 at 01:09

  IIIIIIK!!!! Ihanaa! Melkein kyynelnurkka kostui tätä lukiessa.

  Tiäkkö, se oli selkeesti tuo Sunrise Avenuen Disney-kappale, mikä osaltaan vaikutti tähän lopputulokseen! Se soi koko ajan mun päässä ja tuun siitä kappaleesta niin iloiseksi, että hyppelehdin vain täällä kotonani. Hyräilin sitä juuri ennen ruokakauppaan astumista (eilen) ja sinne kauppaan tärähtikin yksi mies, josta taidan ehkä pitää enemmänkin. Ja ei olla nähty moneen kuukauteen, en edes tiennyt että asutaan samassa kaupunginosassa ja meillä on sama lähikauppa. Moikattiin ja heti ensimmäisenä mies selitti, että on varmaan tosi hikinen ja punainen kun tuli suoraan urheilemasta (eikä ollut kyllä yhtään punainen) ja itse siihen perään selittelin, että näytän varmaan aika kaamealta (silmät punaisena väsymyksestä), koska viime yönä jäi yöunet kokonaan väliin (mulla tapana valvoa öitä, koska oon yökukkuja). Ja sitten sovittiin, että nähdään la mun pikkujouluissa. Eli tuo kappale tuo jollain satumaisella tavalla tosi hyvää onnea! ;)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 9, 2011 at 06:15

   oi vähän jeeees! Joo selkeesti tuo hyvää onnea, muista soittaa sitä repeatilla pikkujouluissa!

 • Reply Lotta perjantai, joulukuu 9, 2011 at 01:29

  IIIIIIIIIIIIIK! Ihanaa! Oon happy for you! Tää oli myös yks sun hauskimmista postauksista, sun tapa kirjottaa saa aina röhähtään ääneen sillain tosi rumasti. :D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 9, 2011 at 06:13

   haha, mun oli pakko kokeilla tota rumasti röhähtelyä heti :)

 • Reply ihana perjantai, joulukuu 9, 2011 at 11:27

  ei vitsi, jännää! kyllästyneenä suomalaisiin miehiin (no on heitäkin ihania) on varmaan pakko toivoa joululahjaksi lippuja ausseja, tai ainakin jonnekin muuallepäin eurooppaa. mutta ennen kuin lähden metsästämään unelmieni prinssiä, niin meri ihana tässä postausehdotus: kerro miten ihmeessä hurmaat kaikki ihanuudet! ei sillä, olethan sinä ihana eikä se muuta vaadi, mutta anna joitakin hyviä vinkkejä meille ujommille eikä-niin-viehättäville tytöille :) minä ainakin olen valitettavasti sitä tyyppiä, että ihailen kaukaa mutta lannistun ennenkuin edes ehdin juttelemaan toisen kanssa.
  pidähän hauskaa siellä! :–)

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 10, 2011 at 03:08

   ei vaan pidä lannistua :D mä en oikeesti osaa iskeä ketään, niin en tiiä. a. juo kännit jos et muuten uskalla b. tuijota niin kauan että pojan on pakko tulla juttelee.

 • Reply Kata perjantai, joulukuu 9, 2011 at 21:34

  Voi ei, kuulostaa ihanalta! Oon niin onnellinen sun puolesta, vaikka tuo taitaakin vähän hankaloittaa joitain juttuja sun kannalta.

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 10, 2011 at 02:56

   juu vähän, mutta pohdin niitä sit myöhemmin :)

 • Reply Ninnu lauantai, joulukuu 10, 2011 at 19:00

  Näinä on aina niin ihana lukee :)

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 11, 2011 at 04:27

   :)

  1 2

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post