I’m gonna hunt until I get you, and when I get you I will love you

Ääh, en oo VIELLÄKÄÄN prinssi Harryn kanssa naimisissa. Eikö se urpo surffaa muuten ku viikonloppusin. Suunnittelin että siirrän mun työpisteen sohvalta tohon meijän talon eteen, että voin vartioida tota katua täyspäiväsesti ihan vaan siltä varalta että Harry kävelis  ohi.

Oon löytäny uuden lempibiisin.. Sunkkareilta yllättäen.

Tää on mun mielestä ihan selkeesti sellanen Disney-biisi jossa prinsessa hyppelee metsässä ja laulelee siitä miten saa kyllä vielä sen prinssinsä (vähän edelläkävijä prinsessa) Selkee teemabiisi siis mulle..

Hitto.. nyt on kyllä pakko leikkiä paintilla ihan hetki.

Okei ei tästä  tullu ihan sellanen kun mun mielikuvissa. Voisko joku käydä pukemassa Haberin lumikkiasuun ja laittaa tanssimaan metsään ja kuvata videolle? Tai ehkä otan tästä mission tammikuulle, mulla on pukukin jo valmiina.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Minna keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 11:14

  Repesin :D Meri oot ihana!!

 • Reply elli keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 11:53

  tulin sanomaan jotain ihan muuta mutta nyt kyllä hämmennyin täysin tästä paint-taidonnäytteestä :D mitä hemmettiä? :D

  asia oli se että KIITOS TUHANNESTI lorealin force vector -ihmeen jakamisesta täällä! oon aivan rakastunu, ja niin on mun sunnuntai-illan tukkakin (kiharrettu, tanssittu litimäräks, nukuttu takkukasaks ja kuivashampootettu seuraavaan päivään). millään, siis yhtään millään muulla, ei takut selviä jo samantien suihkussa kun hoitoaineen on lätkässy päähän. :) vinkkinä myös että feeluniquessa on tällä hetkellä 500ml:n ämpäri force vetoria viidellätoista punnalla ja ilmaset postarit! ei tarvi varmaan kertoo hamstrasinko! :D

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:56

   join viiniä aamupalaks, that’s why..

   joo se on ihan maailman paras tuote! ja kiitos tosta vinkistä, lähtee heti tilaukseen että voi läträtä sitä sitten ihan sydämensä kyllyydestä! :)

 • Reply tannttu keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 14:04

  Taytyy kylla sanoa, etta aika karmiva toi kuva :DDDDDD

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:54

   ehkä vähän :)

 • Reply Jonna keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 16:06

  Hahah, toi on kyllä ihan ku joku Disney-biisi!

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:50

   tollanen rallatus :D ihan selkee

 • Reply Koo keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 17:06

  Ei jumalauta, oon aina aatellu et sulla on varmaan rikas mielikuvitus mut toi paintmuokkaus kyllä todisti tän…hahahah. Kiitos meri isolla koolla onnistuit piristää mun lumi-kastelee-kengät-ja-on-hiton-kylmä päivää jälleen kerran! Ja ootko aatellu et alkaisit ite surffaa (lue: leikkii erästä toista disneyprinsessaa, Arielia) Harry varmana mielellään antais neuvoja….? :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:44

   sitä rikasta mielikuvitusta voi kutsua myös viinipulloa aamupalaksi :D sen jälkeen saa kaikkia tosi luovia ideoita… oon kokeillu surffaamista ja oon niin surkea siinä, että siin ei oo yhtään mitään söpöä, mielummin ottaisin siis jonkun sellasen opettamaan jota mun ei tarvi nähä enää koskaan :D

 • Reply Tiipe keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 20:34

  Onko väärin, että nauroin ääneen tolle kuvalle valehtelematta 5 minuuttia? :D Pitäis varmaan tehdä Samun kanssa diili, että seuraavalla Suomen keikalla se vetäis lumikkipuvun päälle… Tai ehkä ne vois pukeutuu silleen koko bändi :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:42

   ihan ehdottomasti pitäis. :D

 • Reply lisa keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 20:49

  Hhhhahah jotenki tosi pelottava toi vika kuva :DD

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:42

   :)) ehkä vähän

 • Reply Nina keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 20:58

  Anteeks nyt vaan, mutta tuo biisi on ihan kamala! :D Lalalalalaallaaa…. En kestä! Mut toi Lumikki oli kaunis! :D

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:36

   mä en tiiä vihaanko sitä vai rakastanko :D kuuntelen enivei repeatilla ja hoilaan mukana :D

 • Reply Marjaana keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 21:29

  Hah, kuuntelin tota kuusnollaa kyllästymiseen asti sillon kun se edellinen levy tuli ulos, mutta näemmä toimii edelleen näin pienen tauon jälkeen. Kirjoista sen verran että mikäli oot onnistunut elämään tähän asti lukematta Sofi Oksasen Puhdistusta tai Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa, niin ota ihmeessä listallesi!

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:35

   joo toi puhdistus kai kuuluu joo yleissivistykseen :D

 • Reply Julie keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 23:43

  Samuuuuuh <3 haha ihana biisi kuulin nyt ekan kerran :)

 • Leave a Reply