aamunkoi

Hip hei, ja kiitos hei kauheesti kirjavinkeistä, oon kohta ihan vararikossa kun pitää ostaa noi kaikki :D Lisää saa kuitenkin vielä kertoilla :) Lisään joululahjalistaan sen uuden putken lisäks kameraan lahjakortin amazonille. No mutta joo, onneks tässä lähikuukausina on muutama hetki aikaa kuluttaa lentokentillä / koneissa niin on jotain puuhaa sitten kun ei sitä Angry Birdsiäkään jaksa loputtomiin pelata.

Alkuviikko on menny aika kivasti, käytiin hakemassa nauramisesta johtuva vatsakramppi Breaking Dawnista. Sen lisäks, että olin jälleen käärmeissäni jälleen kerran käsikirjottajalle, olin myös pettyny vähäpukeisten susipoikien määrään. No ehkä seuraavassa leffassa sitten.

Muuten oon leikkiny kotia taas A:n kanssa ja se on joku maailman ihanin ja kiltein koko ajan. En siis suunnittele enää joka minuutti mun ja Harryn häitä (joka toinen enintään) Olin tänään jopa supervaimo ja lähin mukaan kattomaan uutta surffilautaa (mä oisin halunnu valita jonkun tosi kivan värisen, mutta mun mielipidettä ei kuunneltu, ei ees ehdotuksia että voisin piirtää niihin jotain kivaa jollain kivoillä väreillä)

Oon myös viettäny tuntikaupalla istuen A:n autotallin lattialla ku se on maalannu ja mä oon kirjottanu, juonu viiniä ja kuunnellu Musea. Taitelijaelämää. Jännä juttu silleen, että mun selkä on alottanu taas temppuilun ja mulla on alaselässä sellanen lihaskramppi että ei meinannu taas päästä sängystä ylös. Ehkä se kylmä betonilattia ei oo se paras mahollinen työpaikka.

Siihen ne päivät sit on mennykkin. En tiiä mihin kaikki päivät katoo ja mua ahistaa niin suunnattoman paljon kotiin lähtö että en kyllä ala. Tai ihanaa nähä kaikki kaverit ja perhe, mutta en oo erityisen innoissani siitä kylmyydestä joka sielä odottaa. Tai näiden kaikkien siistien tyyppien jättämisestä tänne. En oo edelleenkään  päässy postiin lähettämään niitä muutamaa pakettia suomeen, tosin eipä niillä niin kiire ole. Tai kun laittaa meripostina menemään niin niissä menee se joku kolme kuukautta tulla perille enkä oo kuitenkaan ottamassa niitä vastaan.

Oon selkeesti mieltyny vaatteisiin joissa on pitsinen selkä. Kivasti näkyy tässä kuvassa miten epämuodostunu mun toinen kyynerpää on, mulla on menny luut paskaks siitä joskus nuorempana ja se on luutunu ihan väärin niin se on vähän väärässä kohdassa. Oon miettiny et valittaisin siit lääkärille, niin että se leikattais, mutta en tiiä huvittaako olla yks kätinen niin pitkään.

Surffilautaostoksilla oli päällä:
toppi – JayJay
farkut – Miss Shop
kengät – Steve Madden

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply nzfi keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 22:09

  Voi vitsi sä oot ruskee! :) (kade…) mut hei pidä hauskaa ja nauti kunnolla sun loppuajasta siellä! ;D

  jeij, mä oon muuttamassa sun ”naapurimaahan” eli Uuteen-Seelantiin tammikuussa, ja tarkoitus olisi lentää bangkokin ja sydneyn kautta! :))

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:35

   NZ on kuulema ihan mieletön mesta, tuut varmasti nauttimaan vaihtovuodesta.. :) mullakin on kovat suunnitelmat keritä sinne vielä tässä lähitulevaisuudessa :D

 • Reply LaLau keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 22:20

  Ihan ihana asu. :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:33

   kiitoksia :)

 • Reply poppaliini keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 22:59

  ”Ihanaa” että jollain muullakin on kyynerpäissä vikaa! :D Oon ite vetäny rönät joskus about seittemän vuotta sitten ja molemmat kyynerpäät oli ihan perkeleen kipeät, mutta eihän niitä tajunnu käydä näyttämässä missään lääkärillä. Nykyään jos makailen mahallani kyynerpäihin nojaillen pitkään ni tiedän myös makailleeni, alkaa kipu ja särky, ni taitaa olla mullaki luutumiset vähä päin persusta :D Iteki oon miettiny et kävisin valittaa lääkärille näin jälkeenpäin, mut oon nii jänishousu että pelkään et murretaan tahallisesti uudestaan ja en siks uskalla :D

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:32

   joo mu kans huolestuttaa se, et miten nastaa se luun murtaminen on… :D

 • Reply Elina torstai, joulukuu 8, 2011 at 05:53

  jayjays on niin ihana kauppa! mun lemppari täällä

  • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 06:52

   mulla meni pitkään ennenku löysin sieltä mitään.. mut nykyään tarttuu melkein aina jotain..

 • Reply Emma torstai, joulukuu 8, 2011 at 13:37

  Näitä on niiiiiin ihana lukea!:D oot niin symppis! haha ja nää postaukset piristää kivasti päivää ko huomaa että ei oo ainut jolla on näinkin monimutkaisia ja hauskoja miesjuttuja:D oon huomannu että mun oma pää okei ajatukset ja pohdinnat on mun pahimpia vihollisia! Terkkuja sinne kauas! :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 9, 2011 at 07:06

   joo yleensä kaikista tilanteista tekee ite huomattavasti vaikeampia kun mitä ne todellisuudessa on :(

 • Reply Heidi torstai, joulukuu 8, 2011 at 16:14

  Siis mitä… Mä olen elänyt jossain lokakuussa ihan suvereenisti ja ajatellut, että vielähän te siellä olette pitkään… :D ehkä sitä pitäisi tajuta, että vuoden viimeset viikot on menossa ja sitä rataa…

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 9, 2011 at 06:29

   no i know! Mä aina välillä tajuun et hitto kohta pitää lähteä.. mut silti sitä ajattelee et aikaa on vaikka kuinka.

 • Reply miu perjantai, joulukuu 9, 2011 at 18:49

  Ihana asu <3

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post