You smile and make all wrong right

Sunnuntaiaamuna ilmotin, että mun on pakko päästä himaan, koska en jaksa kirjottaa ilman ääkkösiä ja oli ihan kiva rantapäivä eikä mulla ollu yksiäkään biksuja A:n luona. A kutsu ittensä mukaan (saatan karata jossei mua vahdi) ja se tavaili vieressä mun tekstiä ääneen ku kirjotin postausta.

Olin paijailee Frankieta, joka katos sopivasti ku A ilmesty kameran kanssa. Haalarit on kauheen käteviä, kun voi istuu ihan miten vaan.

Sain muutaman pitkän katseen ja varovaisen ”really?” kysymyksen ku vedin päälleni mun uuden potkupuvun. Ostin ton viime viikolla punasen ristin liikkeestä, eka 2ndhand ostos vissiin  koko aussiaikana. Oon ihan lovena tohon ja varskinkin tohon virkattuun selkäosaan.

Okei, se siitä vaatteista jauhamisesta. KOSKA ARVATKAA MITÄ! Tuijottelin siinä kaikessa rauhassa A:n surffailua (oli kuulemma parhaat aallot pitkään aikaan eli sielä rannalla piti viettää hetki) ku prinssi Harry kävelee nousee vedestä. En ollu huomannu sitä aiemmin ja suunnittelin kovasti että hautaan A:n kamat äkkiä hiekkaan ennenku Harry näkee mut. Moikkaan sitä  tosi coolisti. (Olin aika kaukana siitä veden rajasta niin ehin vetämään pari kertaa syvään henkeä etten riisu itteeni alasti siihen paikkaan ja mee pussailee sitä) (ette voi väittää, ettei kuulostais asialta jonka voisin tehä)

Nojookuitenkin. Harry moikkaa takas ja kysyy miten menee, sanoin et hyvin ja kysyin et miten meni surffi johon se sano et tosi hyvin jonka jälkeen se kuvaili varmaan minuutin aaltoja, olin suunnilleen nukahtamassa KUNNES se kysyy että onko toi tyyppi sun poikaystävä ja nyökkäilee siihen suuntaan missä A surffailee. (ihmettelen ettei A ollu huomannu vaaraa jo tässä vaiheessa ja juossu vedestä vahtimaan mua) olin varma, että kuulin väärin  ja oli pakko kysyä että MITÄ (unohdin kaikki ekskyysmiit ja pardonit ja vinkasin vaan WHAT) se toisti kysymyksen johon totesin vaan, että ei oo. Se sano ”good” ja  ”see ya babe” iski silmää ja lähti paikalta.

!!!!!

Istun siinä suu auki ja lähetän noin miljoona kriisiviestiä ja kiroilen mun puhelinta joka ei tee netin kanssa yhteistyötä niin, että pääsisin kertomaan asiaa teille.

!!!!!

Oon ollu ihan pistoksissa koko päivän ja vaikka toi ei ihan vielä kosinta ollukaan ni silti! Suunnittelin just, et jos jatkan heräämistä kuudelta myös ens viikolla, niin hengaan aamut rannalta ihan siltä varalta että Harry ois aamusurffailee. Oon kohta niin taas kriisissä kahen miehen kanssa (okei, voisin rauhottua ja lakata suunnittelemasta häitä)

Meen hengittää paperipussiin, että selviin illallisesta A:n kanssa.

Ja ainiin, ne jotka ei oo vielä huomannu, niin viiniblondeissa on kilpailu menossa ! :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

90 Comments

 • Reply Laura M maanantai, joulukuu 5, 2011 at 08:31

  Aivan ihania kuvia! Ja melkoinen jalat-alta-kommentti Harrylta!!

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 5, 2011 at 09:47

   joo se oli ihana <3

 • Reply Eve maanantai, joulukuu 5, 2011 at 08:32

  ”..vaikka toi ei ihan vielä kosinta ollukaan ni silti” :D Hauska postaus muutenki, ja tosiaan ilmiselvää kehitystä tapahtunut :D

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 5, 2011 at 09:47

   hitaasti, mutta varmasti :D sääli että aika loppuu kesken jos nähään tälleen kerran viikossa myös jatkossa :)

 • Reply J maanantai, joulukuu 5, 2011 at 08:51

  :DDDDDDDD

  Ihan mahtavaa! Just tuollaiset hetket on niin ihania…niitä sitten käy mielessään läpi uudelleen ja uudelleen (tai ainakin itse teen niin jos jotain tuollaista tapahtuu). Onko nuo aussipojat aina tuollaisia flirttailevia jokaiselle rantatytölle vai käyttäytyykö ne noin vain jos vastaan tulee jotain todella kiinnostavaa? Munkin täytyy harkita sinne muuttua, koska ikä lähenee uhkaavasti kolmeakymppiä ja sukulaiset kyselee joka joulu (ja muulloinkin) enkö oo vielä naimisissa tai raskaana.

  Hei, tässä olis yks noihin miehiin liittyvä ”toivepostaus”: olis mielenkiintoista ja hauskaa, jos voisit piirtää (!) meille sellaisen vertailevan kollaasin noista sun miehistä (A, Prince Harry, Siirappi, C, Matty, jne mitä näitä nyt on). Piirroksessa ne vois olla kaikki rinnakkain ja ne vois olla vaikka ihan vain tikku-ukkoja, kunhan niille olis piirretty jokaiselle tunnusomaiset piirteet, kuten esim. tukan väri, pituus, lihaksisto, naamakarvoitus tai muut ominaispiirteet. Eli siis vähän niin kuin karikatyyrit. Tässä ei siis tarvittais mitään taiteellista lahjakkuutta ja tuherrus veisi vain pari minuuttia, mutta tuottaisi paljon iloa meille lukijoille! :D

  Hauskaa ja aurinkoista viikon alkua sinne täältä säkkipimeästä P-Suomesta!

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 5, 2011 at 09:46

   No mun yks kaveri kutsu Harryä nimellä ”man whore” eli ehkä se on :D Mutta luotan tottakai siihen, että tää mitä meijän välillä on, on tosi ainutlaatusta :D

   Haha, joo mä lupaan tehdä piirrosjutun ens kerralla ku oon maistellu vähän viiniä :D

 • Reply jj maanantai, joulukuu 5, 2011 at 09:47

  sun on pakko jäädä ausseihin et saadaan tietää miten täs käy!!!!! LIIAN JÄNNITTÄVÄÄ!!!

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 5, 2011 at 09:53

   haha :D mun on pakko käydä vähän reissaamassa välissä, mut metsästää Harryn viimeistään ens syksynä :D

 • Reply sandr-A-licious maanantai, joulukuu 5, 2011 at 10:06

  ei vitsi aaa :D:D:D vähä jännäää !!!!!!! Toivottavasti jatkoa seuraa pian ;)

  ps. MISSÄ KUVA PRINSSI HARRYSTÄ?! Oot mun mielest kerran lisäilly jotian kuvan tapasta, mut muistaakseni siitä ei kauheesti saanu kunnon käsitystä, millanen mies on kyseessä ;)
  (tajusin kyl just tätä kirjottaessani, ettet sä ehkä ihan voi mennä kuvailemaan noin vaan Prinssi Harrya ihan ku jotain häkkieläintä.. : D)

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 5, 2011 at 10:40

   joo siitä oli jossain rantapostauksessa joku kuva jossa näky ehkä sen selkä :D mulla ei oo siitä yhtään kunnon kuvaa :(

 • Reply poika maanantai, joulukuu 5, 2011 at 10:38

  sä oot niin julma.

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 5, 2011 at 10:41

   ihan paska akka.

 • Reply chérie maanantai, joulukuu 5, 2011 at 11:12

  kauhee kiire duuniin mut pakko sanoo: IHANAA !!! <3 <3

 • Reply Miinu maanantai, joulukuu 5, 2011 at 11:20

  No mutta tottakai Harry nyt paukahti paikalle, kun kerran just olit saanu asiat edes vähän selvemmäksi A:n kanssa! Siis toi ”Onks toi sun poikaystävä? – Hyvä! (silmänisku) – Nähdään herkku!” on niin täydellinen playerjuttu… Miks hitos ne tehoaa aina, vaikka sen tietääkin?? :D Eikös Harry pyöri missään bilettämässä tai silleen, et pääsisit jututtamaan sitä, että mikä se on miehiään?

  Tuli mieleen sellanenkin hassu asia, että mitähän coastin herrat tuumis, jos tietäis, että ne on täällä suomalaisnaikkosten ”puitavana” harvase päivä? :D :D

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:31

   i know! toi vaan vahvistaa niitä juttuja mitä oon kuullu siitä :D Ja silti se on vaan niin ihana :D En tiiä missä se käy ulkona, ni en tiiä :( Nää pojat on niin huomiohuoria, että ois varmaan vaan mielissään

 • Reply Anini maanantai, joulukuu 5, 2011 at 11:40

  Oon lukenu siun blogia jo jonkin aikaa, ja täytyy nyt kertoa, että se on AIVAN MAHTAVA! Jotenki niin tosielämässä kiinni oleva, eikä ollenkaan sellasta yleishuttua, mitä yleensä suositut blogit on täynnä. Tässäkin nauroin ääneen, ko eiköhän myö jokainen tyttö olla oltu samanlaisessa tilanteessa joskus, osaat vaan kuvata sen jotenkin niin hauskasti.

  Harry haluaa selvästi jo naimisiin siun kanssa :)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:30

   sitä kosintaa siis vaan ootellessa :)

 • Reply Hanna maanantai, joulukuu 5, 2011 at 12:30

  Huippua, tasta se rakkaustarina alkaa :) Missa/miten vietat muuten Meri Australiassa joulua?

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:32

   mä en itseasiassa tiedä. oon rakastanu aina joulua, mut lähinnä sen takia että saa maata äitin kanssa sohvalla ja kattoa leffoja ja miettiä et vieläkö mahtuis yks kinkkuleipä vatsaan.. Voi olla että skippaan koko joulun tai itken peiton alla koti-ikävää :P

 • Reply Hanna maanantai, joulukuu 5, 2011 at 12:31

  Ainiin ja toi potkupuku on ihan paras! :)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:30

   se on niin mukana päällä!

 • Reply Sanna maanantai, joulukuu 5, 2011 at 12:46

  !!!!!!!!!!!!

  Mä lähen hattuostoksille. Tääl on häissä aina kato.

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:28

   mut mä haluun ehkä pitää tääl rantahäät? Rantahäät englannissa kuulostaa… märältä. Mut ehkä täälläkin pidetään hattua

   • Reply Sanna keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 09:26

    Mä näin kuvia sielt raveista, muistasin et näin hatun tai pari :D Totta, ravit ja ranta ei oo sama asia, mut must kaks ekaa samaa kirjainta on tarpeeks.
    Ja pitäähä sitä auringolta jotenki suojautua!

    Et sit ala pokailee sitä mun -96 aveccia heti. Hahaa, tos kun kirjottelin blogin nimeä ni kirjotin vahingos ruttukassi. Tiesitkö et oon 13 vuoden päästä 40? Mieti sitä. Ehkä mä pidän noista mun ysäreistä kynsin hampain sittenki kii.
    Paitti et mulla ei oo tarpeeks pitkiä kynsiä ja näin vanhana hampaatki helposti tippuu.

    • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:59

     haha en ala pokailee ainakaan paljoo. Saakohan se luvan tulla mun häihin? pitäydy ysäreissä, mäkin suunnittelen niihin siirtymistä!

 • Reply Liina_ maanantai, joulukuu 5, 2011 at 12:56

  Mulla on niin samanlainen tilanne! Ekaks suunnittelee mielessään jo millasia lapsia sais herra x:n kanssa, mut sit taas yllättäen herra y astuu taas kuvioihin ja tunteet onkin sit taas yhtäkkiä sekasin. Ei kahesta hyvästä (tai parhaasta:D) voi vaa valita toista :-D Ketuttaa tällanen tilanne :-( Kauan saa miettiä kahen jätkän välillä??? :D

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:27

   Niin kauan että keksii ratkasun?

 • Reply chloe maanantai, joulukuu 5, 2011 at 13:09

  Mitä suunnitelmia sulla siis on Suomen paluun jälkeen? Onnea mieskuvioihin.. älä nyt liikaa sotke kaikkea ennen lähtöä. ;)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:27

   oon kevään reissussa.. kesän vietän luultavasti suomessa ja jos en nyt asioitani täysin sotke niin syksyllä takas tänne :)

 • Reply Nanne maanantai, joulukuu 5, 2011 at 13:25

  Meri sä oot ihan mahdoton! :D
  Mut eihän tuolle mitään voi, jos joku ihana mies tulee vastaan ja kyselee tommosia. Hahah! :D

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:33

   joo se osas valita hienon ajotuksen..

 • Reply katsku maanantai, joulukuu 5, 2011 at 13:59

  onko matty siis jo menneen talven lumia?

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:26

   no siis ollaan kavereita ja nähään sillo ku keritään, mutta siis tää meijän outo perheilykausi meni kyllä joo ohi :D

 • Reply emppu maanantai, joulukuu 5, 2011 at 14:30

  toi haalari on tosi kiva :) oikeesti tykkän ihan sikana sun kirjotus tyylistä ja joka päivä ootan innoissani oisitko kirjottanu jotain uutta! oot meri ihana <3 .ainiin ja hei luin pitkästä aikaa ton sun australian aakkoset postauksen! eikös ala tulla jo kiire loppujen kirjainten kanssa ;)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:24

   nojoo, tää loppuvuos on menny aika huonosti :D

 • Reply Janette maanantai, joulukuu 5, 2011 at 14:46

  :DD siistiä! eli oot siis sitä mieltä et Harry olis upeempi ku A?
  Älyhauska tääkin postaus, osaat niin piristää mun päivää joka kerta.. Itellä romahtanu viikonlopun aikana omat mieskuviot, niin täältä saa kivasti positiivista energiaa! :)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:23

   A on kyl maailman siistein tyyppi, ni en tiiä :D Mut Harry on vaan.. Harry :D

 • Reply nadya maanantai, joulukuu 5, 2011 at 15:36

  Noniin, vihdoin Harry älysi :D

  Ihana muuten tuo haalari, sopii älyttömän hyvin sulle! (:

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:23

   tykkään siitä itekkin vaikka yleensä en voi sietää haalareita:)

 • Reply Niina maanantai, joulukuu 5, 2011 at 16:03

  äää vitsi sä oot ihana! hymyilen tääl ku hangon keksi sun puolesta:D
  kyllä se vielä kohta kosii;)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:23

   sitä ootellessa :D

 • Reply A maanantai, joulukuu 5, 2011 at 16:34

  En oo aikasemmin sulle oikeestaan kommentoinu, mut nyt on kyl ihan pakko!! sä kirjotat niiiiin hyvin etten yksinkertasesti voi olla nauramatta suurinpiirtein koko aikaa :D ja senki takia mun on pakko kommentoida, koska mulla on ihan täysin samanlaisia probleemia ton vastakkaisen sukupuolen kans! mulle käy vähä liian usein kans niin et jos mulla sattuu oleen joku mies (ei kuitenkaan poikaystävä tai mitään ylivakavaa) ja joku tosi söpö tai muuten vaan kiva jätkä näyttää kiinnostuneelta tai kysyy onko mulla poikaystävää nii mun pää sekoo täysin ja oon ihan sen kimpussa. ja sit taas ku se aikasempi mies alkaa kyseleen et mitä teen ton ja ton kans nii keksin jotain ihan älyttömiä selityksiä :D välillä vaatii vähän keskittymistä ku kattelee vähä useempaa miestä, mut aina siitä on selvitty, on vaan tarvittu vähä luovuutta!

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:22

   hahah, joo. Noissa löytyy yllättävän paljon luovuutta kun yrittää selvittää vyyhtejä :)

 • Reply Lumikki maanantai, joulukuu 5, 2011 at 16:46

  Aww, sain sydämentykytyksiä (ei, en ole kasikymppinen :D) tosta Harrysta ja susta! Voi, heräilepä aikasin, haluisin sulle jatkoa tähän!

  ps. oot tosi kaunis varsinkin tossa ekassa kuvassa kun hymyilet <3

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:20

   mä yritän herätä :D

 • Reply ellen maanantai, joulukuu 5, 2011 at 16:52

  Huimaa edistystä!! Toiki jo kertoo siitä miesten sisäisestä alarm järjestelmästä just ku sulla ja A lla näyttäis menevän hyvin nii johan ratsastaa PRINSSI Harry valkosella ratsullaan(tässä tapauksessa surffaa)paikalle meren rannalle ja kosii sua(tai on jo askeleen lähempänä kosintaa!) mikä miehiä vaivaa?!
  Mutta Meri sun on pakko luvata että jos joskus saat selville miesten syyn käyttäytymisestä, kirjotat kirjan siitä! Mun loistavilla ennustajan lahjoilla,tosin ne toimii vaa parisuhdekuvioissa, ennustan että siitä kirjasta tulis myyntimenestys, trust me;)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:20

   No aijaa. Harryn kilpailuvietti heräs ku en enää tuijottanukkaan sitä vaan A:ta. Mä oon miettiny, että pitäiskö mun mennä yliopistolle lukemaan miestutkimusta, voisin sit kirjottaa kirjoja näistä mun teorioista ja hukuttaa lukijat kaikkiin hienoihin termeihin.

 • Reply Tuuli maanantai, joulukuu 5, 2011 at 17:06

  Oon jo vähän aikaa seurannut blogiasi ja oi että saan aina makoisat naurut näistä sun miesseikkailuista! Kirjoitat vaan niin hauskasti! Itse elelen täällä Englannin mannuilla ja tavoitteena olisi metsästää käsiini se ihka oikea Prinssi Harry. ;) Kieltämättä aika herkku.

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:19

   oi tsemppiä siihen metsästykseen ;)

 • Reply Srapers maanantai, joulukuu 5, 2011 at 17:07

  :DDDD huippua !

 • Reply elina maanantai, joulukuu 5, 2011 at 17:38

  Oot ihana! :DD Oikeesti siun kirjotustyylis on vaan niin hauska, haha. Aina hymyilyttää kun luen poikasähläyksistäsi!

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:18

   toisen kärsimys on toisen onni vai miten se meni :D

 • Reply mallu maanantai, joulukuu 5, 2011 at 18:03

  heeei oot ihan loistava meri!!!!!!!!!!!!! :) ihan huippu lukia näitä sun kirjotuksia. ja ihan huippu tuo harryjuttu. tuntu ku ois lukenu jotain rakkausromaania ja oottaa että pääsee kääntään jännityksessä sivuja. huippu!! :)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:18

   haha harvinaisen tylsä rakkausromaani :)

 • Reply anonyymimuumi maanantai, joulukuu 5, 2011 at 18:42

  Ennen häitä voisi suunnitella polttarit. :D

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:18

   totta. miesstrippareita?

 • Reply eve maanantai, joulukuu 5, 2011 at 18:44

  hihi rakastan lukee sun mies”ongelmista” ihan maailman parasta viihdettä :D ja muutenki tykkään tosi paljon sun tavasta kirjottaa! keep it going girl!

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:17

   kiitos kiitos :)

 • Reply E maanantai, joulukuu 5, 2011 at 19:04

  EIKÄÄÄ!!!Hihiiiii :-) Awesome!!Toivottavasti näät sen pian uudestaan!! ;)

  Meri olet ihanin!!♥ Ihan tällain btw..

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:17

   seuraavana aurinkoisena viikonloppuna sitten :D

 • Reply Hadu maanantai, joulukuu 5, 2011 at 19:43

  Voi ei toi Harry-juttu! Tää on niiiin mielenkiintosta seurata ulkopuolisena sun miesasioita! Lupaathan pitää koko loppuajan meidät ajan tasalla? :)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:17

   varmasti :)

 • Reply eltsi maanantai, joulukuu 5, 2011 at 21:02

  oot niin ihana näitten juttujes kaa :D

 • Reply Nita maanantai, joulukuu 5, 2011 at 21:52

  IIIK ihanaa, seuraava vaihe tossa on jo varmasti kosinta!!:) Toivottavasti ennenkun lähet Suomeen! Täällä Suomen perukoillakin odottellaan että eräs jätkä tekis jotain kosintaan viittavaa:)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:14

   tsemppiä odotukseen! :)

 • Reply Minni maanantai, joulukuu 5, 2011 at 22:17

  Siis kyllä mä väittäisin et toi melkeen lasketaan kosinnaks. :D Ainaki jos tarpeeks kauan kääntelee tota. Jatkoa odotellessa! :D (Miten niin mulla ei ole omaa elämää?)

  Niin ja ihana haalari! :)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:14

   joo kääntelemällä saa jo pelkän ”Moi”:n kuulostamaan kosinnalta

 • Reply Elina maanantai, joulukuu 5, 2011 at 22:40

  Sanooko biisi Sohodolls – Prince Harry mitään?:D Huippu postaus kyllä taas

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:13

   ei.. pakko ettiä youtubesta :D

 • Reply Kata maanantai, joulukuu 5, 2011 at 23:18

  Aaaa, mahtavaa! Musta tota vois pitää jopa kosintana! ;) Ja toi babe-sana, siinä on jotain ihanaa…

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:13

   ja limasta.. :D

 • Reply laura maanantai, joulukuu 5, 2011 at 23:23

  oonko missannu jotain, vai mihin matty on jääny? :D

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:12

   duuniin ;) tultiin siihen tulokseen, että parempi olla vaan frendejä

 • Reply e tiistai, joulukuu 6, 2011 at 00:14

  Sä oot kyll niin loistava ja paras! On ihana tulla tänne aina lukee ja nauraa sun jutuille :D

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:12

   :)

 • Reply elluuu tiistai, joulukuu 6, 2011 at 01:50

  oot ihan hassu tyyppi, sun kirjotuksii on aina niin kiva lukea ku hymy nousee aina suupieliin :D ehkä toi sit oli sellanen lievä kosinta :D

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:12

   pikkuhiljaa ;)

 • Reply dumdumdum tiistai, joulukuu 6, 2011 at 01:58

  Minä kun tykkäilen tuosta Taylor Swiftistä, niin löysin Twitterin kautta videon traileriin, jossa Taylor laulaa. Jos kaikkien Sons of Anarchyn karvanaamojen jälkeen Channing Tatum vielä kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti katsoa ;) Oikein hyvää huomenta Australiaan! http://www.youtube.com/watch?v=9rNOT7sHDr8

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:11

   oi mikä leffa! Pakko nähä heti kun se tulee teattereihin!

 • Reply heidi tiistai, joulukuu 6, 2011 at 08:10

  Aaa, mahtavaa! Oon ihan kikseissäni täällä! Tuo oli hei oikeasti kyllä ensimmäinen askel kohti kosintaa! Jatkoa odotellessa…

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:10

   haha jep!

 • Reply Tsin tiistai, joulukuu 6, 2011 at 13:36

  Hei Meri,

  aluksi heti: tän viestin ei oo sitten missään nimessä tarkoitus loukata, enemmänkin vaan haluisin kuulla kantasi asiaan ja ehkä saada sinut ajattelemaan hieman :)

  Tuntuu siltä, että koko Ausseissa olosi ajan olet riepotellut miehiä miten sattuu ilman minkään sortin empatiaa. Asia ei ehkä näin ole, mutta itselläni ei olisi pokkaa mennä A:n kanssa rannalle (olettaen, että hänellä on kuitenkin jonkin sortin tunteita sinua kohtaan), ja siellä sitten hekumoit heti kun joku muu osoittaa vähänkin kiinnostusta sinua kohtaan (ja varsin cheesyllä tavalla..). Tiedän, ettette seurustele ja näin, mutta silti en tajua miten moraalisi kestää moista… niillä toisilla osapuolilla kun kuitenkin tuppaa olemaan myös tunteet. Ottaen huomioon, että olet Ausseissa vain vuoden, en sinuna olisi alkanut edes ”etsimään” mitään suhteen tapaistakaan – eihän ole mitään järkeä suhteessa jolla ei ole mitään tulevaisuutta. Olisit voinut olla kokonaan yksin ja vain flirttailla kaikkien niiden söpöjen kanssa ilman mitään pahempaa sitoutumista (sitoutuminen nyt on tavallaan väärä sana kun ette yhdessä ole, mutta siis ilman että enempää alat hengata jonkun kanssa (kuten nyt A tai ennen sitä Matty, koska sillä toisella osapuolella voi kuitenkin olla tunteita sinua kohtaan.. ja heitä käytöksesi voi satuttaa.) Ethän itsekään tykkäisi mennä rannalle A:n kanssa ja huomata hänen jatkuvasti flirttailevan muiden rantabeibejen kanssa… vai mitä?

  Olen tämän aussivuotesi aikana vain ihmetellyt – etkö tunne oloasi yhtään halvaksi kun noissa aakkosissasi miehiä on riittänyt tälle vuodelle (ihmettelen myös miten tuleva miehesi tulee suhtautumaan partnereidesi suureen lukumäärään, ehkä tulet aina vertaamaan häntä muihin)? Olet kuitenkin jo 26 (?), joten luulisi sinun tietävän ettei enää noin pinnalliset asiat kuten ulkonäkö tms ole se suhteen peruspilari. Tietäväsi, ettei ole olemassa mitään the onea, kaikissa meissä on vikamme ja hyvät puolemme. Ettet koskaan tule löytämään sitä unelmiesi prinssiä, joten sinuna en lemppaisi heitä heti rumien kenkien tms takia. Jossain vaiheessa tulet toteamaan etteivät ne rentut, pahat pojat yms joihin aina ihastut tule koskaan olemaan sinulle mitään pysyviä miehiä. Jonain päivänä sinun kuitenkin tulee asettua aloillesi. Tiedän, että sinun ja Annan mentaliteetti on aina seurata sydäntänne ja tehdä tunnepohjalta ratkaisuja – mutta joskus tarvii käyttää puhdasta järkeäkin. Tämä tie ei tunnu vievän sinua mihinkään.

  Tiedän, että tämä kuulostaa pahasti jonkun papin saarnalta tai muuta vastaavaa, mutta oli vaan vihdoin pakko ottaa kantaa. Itse olen paininut ihan samojen asioiden kanssa, mutta lopulta tajunnut ettei asiat vain mene niin. En siis ole uskovainen, vanhoillinen tai muutakaan, vain kantapään kautta oppinut.

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 01:09

   Yritäthän muistaa, että tää blogi on kirjotettu pilke silmäkulmassa. Mä en missään nimessä oo mikään syöjätär, jolla ei ole mitään tunteita ketään kohtaan vaikka tekstit toki voi ymmärtää niin jos haluaa :)

   Ja kyllä, totta hitossa mä juhlin jos mies/poika josta oon repiny silmän ruokaa viimeset puol vuotta tulee juttelemaan, siitäkin huolimatta että ko. tyyppi panee kaikkea mikä liikkuu ja välillä varmaan vähän vähempiliikkeistäkin. Mä en kulje rantapyyhkeeltä toiselle flirttailemassa mieheltä toiselle, tässä tapauksessa Harry oli se joka tuli juttelemaan mulle ja koen ”oikeudekseni” iloita siitä.

   Mä en oo missään vaiheessa etsinyt parisuhdetta ja se on tehty selväks myös sille toiselle osapuolelle heti kättelyssä.

   Jos oot oikeesti lukenut mun aakkosia, niin huomaat että ”jotain vakavempaa” on ollut tän vuoden aikana kolmen miehen kanssa (ja siihen päälle yks lomaromanssi) enkä koe tämän lukumäärän tekevän mua halvaksi kun ottaa huomioon, että oon tosiaan sinkku. Ensimmäinen osottautu kusipääks, toinen ei halua koskaan sitoutua mihinkään ja kolmas on nyt se, jonka takia oon harkinnu että tuun takasin Ausseihin heti kun elämäntilanne antaa periks. Blogi keskittyy pinnallisiin asioihin, niinpä munkin on täällä blogissa helpompi keskittyä niihin pinnallisiin asioihin niissä miehissä, jos kuvittelet että mä todella lemppaan muuten ihanan miehen rumien kenkien takia, niin ymmärrät tätä blogia äärettömän vähän :)

   Blogi-Meri ei ole se oikean elämän Meri, tätä olen yrittänyt kertoa moneen kertaan, mutta näköjään se ei vielläkään mene kaikille perille ;)

  • Reply Kia keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 13:36

   Voi helkkari, tarvii olla tuollainen tosikko :D

   • Reply Kia keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 13:41

    Niin, tietysti Tsiniä meinasin.

    Mun on ainakin vaikeaa ottaa Merin miesjuttuja muuten kuin huumorimielessä, jos tekstissä on kerran selkeästi havaittavissa olevia huumoriviittauksia. :D Vähän rennompaa asennetta nyt hei!

    • Reply Meri torstai, joulukuu 8, 2011 at 01:54

     jep :)

 • Reply lellu tiistai, joulukuu 6, 2011 at 15:22

  Ihana piristys postaus kotipäivään! Aivan ihana tuo sun haalari! Mutta vielä ihanampi oli prinssin kommentti!! en saa tätä tyhmää hymyä naamaltani pois :D oon nii ilonen sun puolesta ja samalla salaa kateellinen! Tuollasta ei tapahu ku elokuvissa. Minäkin haluan. Muuta ausseihin än yy tee nyt!

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 00:55

   mä luulen että prinssi jakelee noita vähän joka toiselle vastaantulijalle, et ausseihin vaan hakemaan omaa :D

 • Reply Omppo tiistai, joulukuu 6, 2011 at 22:35

  Kyllähän toi kosinta oli selkeesti!

  Itse oon onnistunu taas sotkeen vähän lisää itteni mies sotkuihin (tai siis se mies on mut sotkenut niihin, itse olen tietysti täysin viaton :D). Kerroin joskus aikasemmin kuinka rakastuin erääseen mieheen joka asuu toisella puolella suomea, johon olen nyt itsekin muuttamassa töiden (miehen) takia. Mies löysi toisen ja hylkäsi mut.

  No mies hylkäsi sitten se toisen tässä joku aika sitten ja viikonloppuna näin sitä bileissä. Olin tiukasti päättänyt etten lähde hänen mukaan, mutta jotenkin se tahdonvoima hävisi sillä hetkellä kun hänet näin ja tietysti päädyin riemusta hyppien hänen luokse yöks (oon toivoton tapaus). Meillä oli mukavaa yhdessä ja hengailin seuraavan päivän hänen luona. MUTTA nyt siitä kusipäästä ei taas ole kuulunut mitään ja näen hänet vasta seuraavan kerran uutena vuonna, kun asun jo siellä.

  Kaikki kaverit on kyllästyny varmaan jo mun kriiseily viesteihin ja itse käytän kaiken aikani tuijottaen facebookista hänen kuvaa :D Ja kaikki tämä kun olin jo melkein päässyt hänestä yli. Miks aina pitää sortua kusipäihin?

  Sori tämä romaani joka on täynnä kirjotusvirheitä, mutta piti päästä purkaan oloa ja täällä saa aina loistavaa vertaistukea :)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 7, 2011 at 00:51

   ääääh voi eii, toi on ihan perseestä! Miks noihin aina lankee uudestaan ja uudestaan? Ja ihanaa ku jaksat kirjottaa romaaneja , luen näitä oikeesti mielelläni ♥

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post