Please bring me another tequila, I don’t need a sober day just yet

Hiphei!

Mikä juttu tää on, että täällä on satanu vettä siitä asti kun tultiin kotiin? Viikonlopun sääennuste näyttää tosi pahalta ja mulla on ikävä Prinssi Harryn tuijottelua rannalla ja sen jännittämistä että vilkuttaako se vai ei. Typerä sade, mene pois. Mulla alkaa olee päivät vähissä päästä prinsessaks prinssille.

Mun varaprinssi A kiukuttelee mulle huolella, koska en oo vielläkään nähny sitä sen jälkeen kun tulin kotiin. En oikeestaan ees tiiä miks, oon vedonnu työntekoon, pyykinpesuun, väsymykseen ja päänsärkyyn. Mulla oli ikävä sitä koko loman ja mietin miten kivaa ois olla sen kanssa kahestaan siellä (ei sillä ettei Anna ois kivaa matkaseuraa..) ja pohdin Annan kanssa että tuliskohan mulla ja A:lle söpöjä vauvoja. Ainakin niille tulis maailman sinisimmät silmät. Haluisin kyllä nähä sitä, mutta mua ahistaa se lähestyvä eron hetki suuresti. Mitenköhän saisin markkinoitua sille tammikuisen Suomen, jos se tulis mun mukaan hetkeks sinne?

Tai jos se vois tehä jotain tosi typerää, niin että lakkaisin tykkäämästä siitä? Ostais vaikka retkisandaalit ja alkais käyttää niitä sukkien kanssa ja kasvattais viikset ja hankkis I ♥ Gold Coast vyölaukun. Paitsi että koska kyseessä oon minä, niin varmaan pitäisin sitäkin söpönä. MIKSI ASIOIDEN PITÄÄ OLLA NIIN PIRUN VAIKEITA?

Joo pääsen Ausseihin aina takas, ja tuunkin ihan varmasti, mutta en silti vielä ihan hetkeen. Enkä tiiä onko reilua pyytää toista odottamaan siihen asti, että mua taas mahollisesti huvittaa tulla takas kun oon nähny tarpeeks äitiä ja isiä ja syöny liian monta kiloa Oltermannia. Ja ainiin, koska kyseessä on minä, niin koskaan ei tiedä koska meen ja rakastun johonkin viiksekkääseen (ja nykyään myös parrakkaaseen) lumilautailijaääliöön ja oonkin hylkäämässä Ausseja ja muuttamassa jonnekkin Alppien pienimpään kylään, vaikka vihaan kaikkia talviurheilulahjeja ja lunta ja kylmyyttä. Mulla hajoo pää. Ja ei, välttelen viimeseen asti keskustelua A:n kanssa aiheesta. Teille on paljon kivempaa purnuttaa tästä.

Mä niin vannoin itelleni etten mee ihastumaan sen pahemmin ja tässä sitä taas ollaan.

Toppi- JayJay
Neuleliivi – Valley Girl
Shortsit – Temt
Kengät – London Rebel

Ostin pari päivää ennenku lähettiin Fijille Sunrise Avenuen uuden (onko se enää ees uus..) levyn. Oon ihan rakastunu ja kuunnellu sitä repeatilla siitä asti.

I don’t want you around me today, I just said,
’cause I need air I don’t wanna share my life with you this way.
I didn’t need to believe that we are something more,
you were just you and we weren’t true until you walked away.

niinpä niin.

Kannattaa kaivaa toi spotifysta tai jostain.

PS: Oon pienessä shokissa, koska unohin kokonaan veronpalautukset tulee tänään ja nyt mulla on yht’äkkiä 1500€ enemmän kun ajattelin. Mietin että ostanko uuden kameran vai maksan esim luottokortin nollille tai jotain muuta yhtä tylsää…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply el-- perjantai, joulukuu 2, 2011 at 10:15

  Jos luottokortin maksaa nollille, niin sitte on taas helppo huijata itteensä niin voi hiukan shoppailla KOSKA eihän luottokortilla on vielä mitään :-D Joten mää kannatan sitä. (Aion tehdä saman)

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:22

   haha hyvä pointti :D siirsin jo kiltisti puolet heti luottokortille ja toisen puolikkaan toiselle tilille, eli nyt voin pitää itteeni kauheen rikkaana kun luottokortti on melkein nollilla ja säästötililläkin rahaa :D

 • Reply Riikka perjantai, joulukuu 2, 2011 at 10:51

  Hei tsemppiä sulle noiden miesasioiden kanssa :) Tietysti ehkä helpointa olis puhua ihan suoraan miltä tuntuu mutta se on joskus todellatodella vaikeaa.
  Nää alla olevat biisit on jostain syystä soinu mulla tässä nyt pari päivää jatkuvasti. Ehkä säkin löydät niistä jotain :)

  http://www.youtube.com/watch?v=iHtw3x-lzZs
  http://www.youtube.com/watch?v=jVNFESCrGgI

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:21

   avasin molemmat biisit uusiin ikkunoihin, kuuntelin ehkä minuuttia että onpas outo biisi ja ei ehkä ihan mun juttu kunnes tajusin että molemmat biisit soi samaan aikaan päällekkäin… että jos seuraavaks koittaisin kuunnella ne yksitellen :D

 • Reply hihiihi perjantai, joulukuu 2, 2011 at 11:03

  asioilla on tapana järjestäytyä. alahan markkinoimaan, täällä ei ole vielä edes lunta ja vieläkin +5, kun viimevuonna tähän aikaan -30!

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:15

   joo mä en tiiä miten se onnistuu, ku oon kiroillu siitä asti ku tavattiin miten kauhee paikka suomi on, kun siel on niin kylmä.:D aina voi yrittää

 • Reply Heidi perjantai, joulukuu 2, 2011 at 13:14

  Voi Meri, tarviin sun apua aivan ehdottomasti!! En edes kykene ottamaan osaa tuskaasi, kun oma maailmantuska on niin suuri: mulla on nimittäin järkyttävä vaatekriisi, joka kulminoituu rintsikoihin!!!

  Olen kokoa ”outo”, eli tähän mennessä ei ole (ihan oikeasti, järkyttävää!) ollut yksiäkään ihan oikeasti kunnolla sopivia rintsikoita. Nyt päätin sitten sun inspiroimana tilata Wonderbrat (ultimate strapless). Ja nyt sitten mietin, että pidänkö vai palautanko, kun en kerta kaikkiaan osaa sanoa, onko koko oikea!

  Napakka ympärysmitta rinnan alta on n 72 cm: tilasin ympärysmitalla 70, koska joka paikassa lukee, että noissa on tosi tiukka ympärysmitta. Nyt sitten toi ympärysmitta ei tunnu mitenkään erityisen tiukalta, kyllä se ylhäällä pysyy, mutta olin ihan varautunut sellaiseen ”puristukseen”. Kuppi on ehkä puolta(!) numeroa liian iso. Kupin reuna tulee sivusta ihan älyttömän ylös, onkohan se ihan normaalia, eli oonko tottunut vain rimpuloihin rintsikoihin, vai onko kuppi oikeasti ihan way too big?

  Näistä kokoepäilyksistä johtuen päätin hyppiä ja pomppia noi päällä, että näkee, pysyykö. No kyllähän ne pysy, mutta tuntui ihan, että se (älyttömän alas menevä!) alareuna olisi valunut alas päin. Normirintsikoilla kuitenkin tässä vaiheessa tissit ois roikkunu jo navassa, noilla pysyi ihan paikoillaan.

  Nyt sitten mietin, kun maanantaina olis juhlat, että pitääkö tässä lähteä etsimään parempia, vai pidänkö noi?! Vastaavia en ehdi saamaan, eli vaihtoehto olisi Change. Onhan noi nyt kuitenkin paremmat kuin ikinä mitkään, mutta jos olisi mahdollista saada jotkut rintsikat, jotka täysin liimaa tissit paikoilleen, vaikka tekis mitä, niin miksi tyytyä vain melkein täydellisiin? Vai onko omat odotukset nyt oikeasti epärealistiset, ja oikeasti noi on ihan hyvät?

  Tän kaiken jaarituksen jälkeen: noilla tuntomerkeillä, onko sopivat vai ei?

  Kysyy nimimerkillä ”Avoimesti avuton paniikissa”.

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:15

   Noissa tulee se kuppi sivulta ehkä ylemmäs kun normirintsikoissa.. Mä just tänään kiskoin päälleni mun uudet wonderbrat ja kiroilin taas hetken sitä kun tuntuu ettei yläkropassa kierrä veri ollenkaan, kun ne on niin tiukat ja yritin muistutella itelleni että muutaman käyttökerran jälkeen ne on kyllä taas ihan mukavat päällä :D Että mites jos kokeilisit pienemmällä ympärysmitalla mutta samalla kupilla? Noi antaa anteeks, vaikka oiskin vähän pieni koko paremmin kun sen, että on liian suuri. Mun mielestä ne on pirun hyvät, kun on tosiaan tottunu niihin jotka valuu ja tekee tisseistä hirveet riipparitissit.. Changella on ihan hyviä olkaimettomia (ja ihan ok hintaankin..) mutta ei ne noita ikävä kyllä voita :(

 • Reply rosaa perjantai, joulukuu 2, 2011 at 13:44

  Hahah, en edes tiedä miksi mua niin hirveesti hymyilytti tää teksti, mutta ehkä se vaan on niin että kaikki tekstit mikä kirjotat miehistä osuu ja uppoaa niin loistavasti. Sun pitäis selkeesti mainostaa A:lle, että lumilautailu on melkein sama kun surffaus, että sen pitää tulla kokeileen sitä Suomeen. Sitten se rakastuukin koko lajiin, unohtaa sen tyhmän surffailun ja elämä hymyilee. Right? Hah, no jos ei ihan, niin voit toki kertoa kuinka inspiroiva Suomi on maana ja koska herra kuitenkin on jonkin sortin taiteilija, niin tottakai sen pitää lentää maapallon toiselle puolelle hakemaan inspiraatiota. Heh, kyllä sää jonkin keinon keksit! :)

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:10

   se itseasiassa tykkää lumilautailusta, joten ehkä se ois niin vaikeeta saada sitä suomessa käymään :D

 • Reply Helen perjantai, joulukuu 2, 2011 at 14:53

  I discovered Sunrise Avenue’s latest CD in June and was instantly addicted.
  You Finnish are making some amazingly good music! Thank God!
  Helen ( also addicted to Jenni Vartiainen and Poets of the Fall:))

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:09

   Yeah, it’s so gooood! I’ve been listening that album A LOT! :D oh, and Jenni Vartiainen is just amazingly talented ♥ love it!

 • Reply Juliette perjantai, joulukuu 2, 2011 at 15:01

  Sunrise Avenue <3 Ja niitten keikat on ihan mielettömän mahtavia ja energisiä. Harmi vaan että eivät niin kovin paljon keikkaile Suomessa.

  "Kiva" kun täällä on ihan synkkää ja siellä noinkin kirkasta. Lumi, tule jo!

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:06

   mä en oo vissiin koskaan nähny niitä livenä, pakko käydä kattoo ens kerralla kun ne helsingissä on :)

 • Reply mallu perjantai, joulukuu 2, 2011 at 15:16

  eeeikä ooot vaan niin paras meri! ihan huippu postaus. yhistän jotenki itteni sinuun ja löydän samankaltaisia ajatuksia, se tekee lukemisesta tosi kivaaa!! :) ja oi, tsemppiä sulle kaikkeen mitä ikinä teetki.

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:05

   kiitoksia :)

 • Reply Emma perjantai, joulukuu 2, 2011 at 15:21

  Ei toi kauheen uus oo mut sitäki parempii biisejä, ja sunkkareil on aivan mahtavat sanotukset :)) Soi mulla kans aika paljon toi!

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:05

   joo toi koko levy kyl osuu ja uppoo varsin hyvin :)

 • Reply noora perjantai, joulukuu 2, 2011 at 16:53

  eka meen annan blogiin ja ylistän sen melkeen maasta taivaisiin kun se kuuntelee sunrise avenueta ja sit tänne ja kun näin ton otsikon !!!! nii ja jos uudeks lasketaan se että kyseessä oleva albumi on suomessa julkastu tän vuoden maaliskuussa nii voit kutsua siellä ausseissa tota levyä uudeks ku etteks te oo kumminki siellä meijän suomen aikaa edellä…? :D
  just vähän aikaa sitten sullahan oli se postaus että vois kommentoida että mitä hyviä biisejä sulla on jääny väliin aussireissus aikana, ja meinasin et laitan sunrise avenuelta kaikki maailman hollywood hilssit sun muut uuden levyn biisit mut kelasin että et sä mitää sunkkareita kuuntele ja sit se jäi siihe. :D no aina ei voi voittaa mut onneks löysit tän bändin ittekses sentään (et sä oo ku 8 kuukautta myähässä…….) =D

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:03

   itseasiassa aussit tulee yleensä sen puol vuotta jäljessä kaikessa (täällä oli esim zaran uutuustangossa niitä vaatteita joita ostettiin viime kesänä nykistä alella) kun vuoden ajat menee väärinpäin :D Et ei se suomi oo niin takapajula kun luulis :D

   hollywood hilssiä kuuntelin toukokuussa paljon, en tiiä miksen sillon tajunnu että sen ympärillä on ihan kokonainen levy… no mutta parempi myöhään kun millonkaan :D

 • Reply ??? perjantai, joulukuu 2, 2011 at 17:15

  no vähä hölmöä rajottaa elämäänsä tollee (referencing to A) :D ei kenenkää kanssa saa ikuisuutta muutenkaan, niin vois vaikka nauttia tästä hetkestä? eikä sille toiselle tarvii kaikkeansa luvata, jos vaikka tulevaisuudessa panis silloin kun sattuu olee samassa maassa? :DDDDDD (en ymmärrä naisia :()(olipas karun kuulosta kyllä :DD,:d)

  • Reply Meri lauantai, joulukuu 3, 2011 at 00:01

   haha joo no käyhän se nonkin, voisin ehdottaa sitä A:lle ja ihmetellä sit et miksei se enää puhu mulle ,D joo naiset on ihan liian vaikeita, tiedostan sen itekkin, mutta en silti osaa tehä asialle mitään :D

 • Reply Lulu perjantai, joulukuu 2, 2011 at 18:12

  Voi perkele sulla on hyvä kroppa..tuli ihan mieleen lähtee salille…ehkä sunnuntaina. Viimeistää maanantaina..mä oon saman pituinen ku sä mut voi mieletön jos ois tollane runko. Okei, tää menee ihan oudoks :) Mut siis joo…

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 2, 2011 at 23:57

   ääh ihan turhaan, en mäkään käy :D

 • Reply eve perjantai, joulukuu 2, 2011 at 19:22

  jos sulla on nordean pankki ni ne on voinu laittaa tuplana veronpalautukset tai ainaki mun mun muutamalle tuttavalle kävi nii :(

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 2, 2011 at 23:53

   joo mulla oli kans tosi monelle kaverille tullu… ei mulle vaan!

 • Reply hhoo perjantai, joulukuu 2, 2011 at 20:19

  huhhu, sopi ku nenä päähän toi biisi mun eilisen ja tän päivän fiiliksiin et arvaappa oonko kuunnellu tota tänää koko päivän? :D se tunne ku löytää tässä olotilassa yhtäkkiä biisin jonka sanat sopii täydellisesti omaan elämään…

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 2, 2011 at 23:49

   Joo, sitä on sen jälkeen pakko kuunnella repeatilla :)

 • Reply anspa perjantai, joulukuu 2, 2011 at 21:20

  hahaa toi sunrise avenuen laulajaa nii on mun hyvän kaverin joku serkku tai jtn vastaavaa :D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 2, 2011 at 23:46

   melkein sukua julkkikselle:)

 • Reply Linda lauantai, joulukuu 3, 2011 at 07:42

  Thanks to you oon nyt kuunnellu tota biisiä repeatillä ja lähes jo toivonu, että olis sydänsuruja kun noi sanat on niin mahtavat! : D

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 4, 2011 at 13:08

   ahah, kannatta kuunnella muutakin levyä, sopii kaikki tarkotukseen :D

 • Reply Miinu lauantai, joulukuu 3, 2011 at 14:21

  Mun mielestä Suomi olis just supermahtava kohde aussille! Kelaa nyt ne hillittömät lumikinokset (Lapissa), päivä peuhatessa lumileikkejä ja lautailua. Välillä vähä kuumaa kaakaota. Ja lopuksi: saunaan –> lumikinoksiin –> saunaan –> lumikinoksiin… JA sen jälkeen taljalle takan eteen. Siis tällänen ihan perusmeininki. :D
  Kerrot sille, että Suomi hyvin pienenä maana tuottaa järjestänsä näitä freestyle ym. taitureita. Tää on oikee snoukkaajan unelmapaikka. ;) Ja KAIKKI (joo-joo) osaa loistavaa englantia, joten siitäkään ei tarvi murehtia.
  Ja sitten vielä hehkutat kaikki Helsingin taidegalleriat sille. Eikös hän kuitenkin taitelija sielu ole? Ja minkälaisen inspiraation Suomesta saiskaan?? ;)

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 4, 2011 at 13:02

   nojoo totta, oon vaan kironnu suomen talven alimpaan helvettiin.. Mutta jos nyt tulis leudompi talvi niin ehkä tää tästä, kiasmasta oon intoillukkin, niin ehkä se muistaa sen ja unohtaa kaikki ne kylmyyspuheet..

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 4, 2011 at 13:02

   nojoo totta, oon vaan kironnu suomen talven alimpaan helvettiin.. Mutta jos nyt tulis leudompi talvi niin ehkä tää tästä, kiasmasta oon intoillukkin, niin ehkä se muistaa sen ja unohtaa kaikki ne kylmyyspuheet..

  Leave a Reply