Paluu Arkeen

Ah mikä paluu arkeen. Oon pessy kolme koneellista pyykkiä, imuroinu ja suunnitellu kauppalistaa ja kello on vähän yli yheksän. Oon ollu siis äärettömän tehokas. Mutta niin se kai pitäiskin mennä, että loman jälkeen on energiaa vaikka mihin, eikä niin että sen jälkeen tuntuu siltä, että tarvii uuden loman että on taas kykenevä johonkin.

Nää kuvat piti julkasta jo ennen Fijiä, mutta kun oli tosiaanse passin kadottamisepisodi, niin jäi sitten kaikki vähän puolitiehen. Mun piti käydä toimistolla yhessä palaverissa ja aiheutin työkavereiden keskuudessa hämmennystä saapumalla paikalle korkkareissa. Mun pomo kysy että onko mulla kaikki hyvin. ”Joo meillä suomessa on sellanen tapa, että kun kaikki menee päin helvettiä niin laitetaan korkkarit jalkaan ja toivotaan että telotaan ittemme tosi pahasti niissä” No joo toisaalta, korkkarit mulla arkena on äärettömän harvinainen näky, joten ehkä ihan aiheellinen kysymys.

Mulla on ihan kauhee kriisi, että mitä tekis sitten kun on taas suomessa. Niinkun töitä. Tosin kerkeen oikeisiin töihin vasta joskus puolen vuoden kuluttua ja mä vähän suunnittelin, että  jos rahatilanne vaan antaa periks, niin tekisin ens kesän vaan osa-aiksesti duunia, että ehtis viettää oikein paljon aikaa perheen kanssa mökillä ja nauttia suomen kesästä. Oon myös suunnittellu että lähtisin joskus vuoden päästä taas ausseihin pidemmäks aikaa… Mun ois varmaan pitäny keksiä tää matkustelunihanuus vähän aikasemmin. Tai nyt pitäis olla aikuinen ja käyttäytyä sen mukasesti eikä lennellä ympäri  maailmaa. Ikäkriisi pukkaa päälle taas.

toppi – GT
farkut – ONLY
huivi – Sportsgirl
laukku – Colette
kengät – Novo

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Nala keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 08:29

  Voi näytätpä Meri upeelta korkkareissa! :o useemmin näin! :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:14

   haha, we’ll see, ballerinat on niin paljon mukavemmat :D

 • Reply rosaa keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 10:04

  Ei hitto rakastan noita kenkiä, pitäis varmaan käydä metsästämässä itellekkin tollaset, kun oon kehitellyt jonkun järkyttävän vimman kirkkaansiniseen..
  Heh, onneks sää saatkin mut tajuamaan, että nuorena pitää reissata. Mitä nyt vähän aikaista katsella itselleni Melista kivoja kämppiä. Vois toki hoitaa ton koulun Suomessa ensin loppuun, ennen kun karkaan tänne takasin. Hah. :) Ootko miettiny ihan pysyvästi siis tänne muuttoa? (ei sillä etteikö nainen sais muuttaa mieltään kuitenkin jokatoinen sekunti.. :D)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:14

   jos ees yks sen tajuaa niin oon onnellinen :D En mä tiiä pysyväsit, tykkään suomesta liikaa, mutta toisaalta en tiiä miten tuun selviimään yhestäkään harmaasta syksystä ja pimeestä talvesta…

   • Reply rosaa torstai, joulukuu 1, 2011 at 06:38

    Haha! :D Ymmärrän hyvin, ei toi Suomen 80% vuodesta harmaat ja kylmät kelit hirveesti enää houkuttele, kun on päässyt sieltä kerran pois. Vaikka silti sitä osaa jossain kieroutuneessa mielessä kuitenkin kaivata. Ei tää elämä kyllä onneks liian helppo ole.

    • Reply Meri perjantai, joulukuu 2, 2011 at 01:00

     mä kaipaan paljon asioita suomessa, mitä talvi ei kyl kuulu niihin missään muussa muodossa kun valkeessa joulussa :D

 • Reply Miinu keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 13:17

  Höpöhöpö!

  Jos mieles tekee takas Ausseihin, niin sitten menet! Se katsos on aikuisten oikeus, tehdä niin kuin haluaa! ;) Varsinkin, jos ei (vastahakoista) perhettä vielä pyöri kintereillä.
  Älä ikinä antaudu siihen muottiin, että tekisit jotain vain koska ”niin kuuluu tehdä”. Mä oon susta vanhempi ja silti ”ajelehdin” vieläkin, tosin perheen kanssa. Mutta tämä nyt vaan sattuu sopimaan tähän elämäntilanteeseen parhaiten. :)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:13

   nokun musta ois kiva jos kohta puoliin ois se perhekkin ja tää mun peterpaneilu ei varsinaisesti auta asiaa:D

 • Reply jansperii keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 13:34

  aivan IHANA asu!

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:12

   kiitoksia:)

 • Reply vilhelmiina keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 20:49

  näytät tosi kivalta korkkareissa!(:

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:10

   kiitos :)

 • Reply tannttu keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:09

  Matkustat kylla just sopivas vaiheessa! Sulla ei ollu lapsia eika vakituista poikaystavaa ni hyvaan valiin lahdit :) Ja työtkin oli hyvin ku pystyit lahtee. Et oo viela mitenkaan liian vanha reissaamaan!

  Kunpa makin uskaltaisin repasta tolleen, mut naa aupparikuukaudetkin on ollu jo aika vaikeita ku on ikava kotiin :D Haha.

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 2, 2011 at 01:02

   joo on mullakin ikävä kotiin joka ikinen hetki, mutta toisaalta rakastan tätä paikkaa ja uusia juttuja viel enemmän :)

 • Reply emilia torstai, joulukuu 1, 2011 at 00:15

  kivat noi korkkarit:)

  haha en oo sulle kai koskaan kommentoinu, mut tykkään ihan älyttömästi sun blogistas<3
  Mua on ruvennu kiinnostaan hirveesti Ausseihin lähtö, sen jälkeen kun oon lukenu sun postauksias, ja muutenkin kaikki ne saaret siellä päin, ois unelmissa lähtee uuteen-Kaledoniaan käymään ::) äh tuli vähän sekava kommentti : D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 2, 2011 at 01:01

   Tänne vaan! Ja joo, uus-kaledonia on sellanen pakko vierailla kerran elämässä (kuten myös moni muu saari tossa vieressä..)

  Leave a Reply