Merin Musiikki T-X

Too Fast For Love – Mötley Crüe

Ette voi sanoa että ootte yllättyny että biisi jonka nimi mulla on tatuoituna ja blogin nimenä pääsee tälle listalle? En vaan voinu valita mitään muuta.

Undisclosed desires- Muse

Muse on A:n ihan ehdoton lempibändi joten kun oon ollu sen luona, niin tää on ollu aikamoisessa pakkokuuntelussa ja sitä kautta oon ominu itellenikin tän. Tää on ihan täydellistä duunimusiikkia ja jos joku joskus stalkkaa last.fm:ssä mikä biisi parhaillaan soi ja mulla on Museputki menossa niin mä vaihtoehtosesti oon menettäny DJ oikeudet A:lle tai sitten kirjotan :D

Valhalla – 30 Seconds to Mars

Olin V:ssä ja tajusin ettei listalla oo mitään 30stm:ltä. Oli pakko laittaa tämä siis :)

We Might Fall Apart – Disco Ensemble

Tutustuin koko bändiin aikanaan puoliks vahingossa kun kaveri laitto jonain tylsänä perjantai-iltana viestin, et lähe kattoo mun kaa keikkaa. En keksiny syytä olla lähtemättä ja siitä se sitten alko… Oon sen jälkeen käyny kattomassa DE:n jokaisen keikan jolle Stadissa oon vaan suinkin päässy. Tää on yks niistä bändeistä, jota oon markkinoinu ahkerasti myös kavereille täällä ja muutama jopa tykkää :D Tälle biisille ei oo mitään sen suurempaa merkitystä tai tarkotusta muuta kun että tää on vaan ihan super kova!

X&Y – Coldplay

Mulla oli jo pieni paniikki aiheesta kun en heti keksiny yhtään X:llä alkavaa biisiä. Tää onneks pelasti! Kans sellasta hyvää kirjotus/hengailumusaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply eveeliina maanantai, marraskuu 28, 2011 at 15:01

  En jostain syystä aluks pidänny tosta a’sta yhtään,siun kirjotusten perusteella mut jos muse on lempparibändi niin ei voida mennä vikaan ;) mjuus on myös aika kova livenä, oon 2 kertaa ollu kattoo ja suosittelen!

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:04

   pakko alkaa kyttäilee niiden keikkakalenteria :)

 • Reply Siiriliinu tiistai, marraskuu 29, 2011 at 10:57

  Muse kuuluu kans mun lempparibändeihin. Olin vuosi sitten kesällä kattomassa niitten keikkaa Suomessa ja oli kyllä mahtavaa!

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:04

   mä haluisin kans nähä joskus livenä :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post