Merin Musiikki O-S

Ootte Idioottei – Erin

Aiheesta on puhuttu niin moneen kertaan niin monet kahvitauot, että jos tästä ei ois tehty biisiä, niin ei sitten mistään. Mun ehkä lempparein biisi Eriniltä. ♥

(the) Pretender – Foo Fighters

Enää  24 päivää Foo Fightersin keikkaan!(kai) JEE JEE JEE JEE! Koska tänä vuonna on muutama ihan kiva keikka ollu, niin en voi sanoa että odotan kaikista keikoista koskaan, mutta silti. UAAAH! Hakkasin päätä seinään ku ilmotettiin että nää soittaa suomessa, mut onneks ne tulee myös tänne.

Quit Playing Games (With My Heart) – Backsteet Boys

Sen jälkeen kun kävin Itunesin listaa läpi, että mitäs Q:lla alkavia biisejä olikaan, ja bongasin tän, niin en vaan voinu laittaa tähän mitään muuta. Kaikki ne ala-asteen (ja varmaan yläasteenki) discojen hitaat joissa tätä on tanssittu. Tää on teille. Samoin niille tunneille jotka vietin pussaillen BSB:n julisteita.  Ja sille Merille joka sillon kuunteli tätä sydänverellä, sori vaan, mutta sydänsurut muuttuu vaan pahemmiks, 13 vuotta myöhemmin et enää edes usko käsitteeseen Rakkaus. Jos on tylsää niin ehdotan että etitte jostain Youtuben syövereistä liveversion tosta biisistä ja opettelette sen tanssin :D

Rock It – Little Red

Taas yks biisi jonka oon jo kuunteluttanu teillä blogissa, mutta laitan nyt silti uusiks. Tää on siis aussibändi johon tutustuin kun olin niiden keikalla muutama kuukaus sitten. Jos mun pitää lähteä aikasin toimistolle, niin tää on se biisi jonka kuuntelen aina ekana kun lähen himasta :D Ei vaan voi olla hymyilemättä kun tätä kuuntelee.

Sure feels right – Sixx Am

Oikeestaan oisin halunnu laittaa tähän kohtaan Sixx A.M :in Smilen, mutta koska kuunneltiin sitä repeatilla Balilla sen yhen urpon kanssa ja se laulo sitä mulle aina, niin mulle tulee siitä aina mieleen vaan X. Koko biisi meni ihan pilalle, kun muistan ne päivät paruin sen perään ja mietin että miks siitä ei kuulu. Sure feels right on kans aika vaikee kuunnella, mutta kykenen siihen jo ilman että alan itkemään :D Eiks se oo jo ihan hyvä saavutus?

Mites nyt? Joko on löytyny yhteisiä suosikkeja? Ja niitä omia listoja saa linkitellä edelleen :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Iida perjantai, marraskuu 25, 2011 at 20:59

  Ah, Backstreet Boys <3 Mitä muistoja! (juurikin niistä ala-asteen discoista, oh my :D)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:19

   se oli hienoa aikaa :D

 • Reply M perjantai, marraskuu 25, 2011 at 22:08

  Toi Erinin biisi on vaan yksinkertasesti niiiiin loistava. Ei muuta !

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:19

   niin on!

 • Reply heidi perjantai, marraskuu 25, 2011 at 22:26

  Piti ihan kattoa toi Bäckäreiden video ja voih! Nick ja Brian, niitä tuli kyllä sydän syrjällään kateltua. Nyt meinas ihan vähän tulla nauru, kun katsoi noita näin vähäsen vanhemmalla iällä. Ei mitään, söpöjähän ne aina on. Ja sen yhden pienen hetken aikana, jonka käytin toisen välilehden avaamiseen, tulikin märkä kauluspaita -kisa, melkein jo kävi harmittamaan. Miksi mä muistin, et ne olis ollut miehekkäämpiä ennen eikä tollasia kukkakeppejä?

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:19

   haha jep, mutta ehkä sillon teininä ei viel arvostanu niitä lihaksia niin :D

 • Reply Chaa perjantai, marraskuu 25, 2011 at 23:54

  Heippa!
  Innostuin tosta sun toimisto kommentista, itselläni on myös sellainen ikuinen hyvän mielen biisi jota on hyvä soittaa harmaina aamuina töihin mennessä…varmasti hymyilyttää. Itse biisi ei ole mikään kummoinen, itseasiassa aika naurettavakin :D Mutta se on yhdestä lempi leffastani (500 days of summer) ja ajattelin sen nyt tähän heittää huvikseni, jos vaikka sattuisit kuuntelemaan… kenties se piristäisi sinunkin päivääsi vielä joskus ;) http://www.youtube.com/watch?v=8tJoIaXZ0rw

  Ihanaa loman jatkoa sinulle ja Annalle :) Olen hieman kade, täällä suomessa ku kun vettä vihmoo joka suunnasta ja on niiiiiiin pimeetä :( Nauttikaa!

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:17

   oi joo, toi on ihana biisi! ja ihana leffa!

 • Reply H lauantai, marraskuu 26, 2011 at 10:14

  Moi! Meillä ei ihan hirveesti musamaut täsmää, mut Foo Fighterssi on kyllä tosi hyvä! :)
  Sit mulla olis varmaa maailmankaikkeuden tyhmin postausehdotus. Siis oikeesti, ainakin 99% lukijoiden (ja varmaan sunkin…) mielestä oon salee joku 9-vee. :D No en oo, kun ens maaliskuussa (jo) 20! Nojoo ehkä mä kehtaan kauheiden selittelyiden jälkeen sanoo tän: (hihih) Postaus sun Simsseistä! Siis en meinaa nyt välttämättä, että teet niistä sun ukoista esittelyn ”Tää on Annika ja tää on 25-vuotias ja tää pukeutuu vähän tällee ja tilaa aina pitsaa…”. Mut, et mitä pelejä sulla on, kun noita lisäosiakin on joka lähtöön. Suoraansanottuna oon vähän hukassa noiden kans, kun viimeks oon pelannu Simsiä joskus ala-asteella (ja sillon kans pelattiin!). Sillonkin se oli kaverin pleikkarilla, kun mun porukat on semmosia vanhan aikasia. Ei mitään tsäänssiä, et olisin saanu jonkun tietsikkapelin, pleikkarista puhumattakaan! (Siispä mun pelivalikoimaani kuulu joku hiton Afrikan tähti ja jokkut hiton kännykkäpelit, joihin kulu aina koko saldo saatana). Tän tunnepurkauksen jälkeen voin ehkä palata taas asiaan… Niin kun oon aatellu, et hankkisin PS3:lle sen Simssin (tai vaihtoehtosesti Macille, mut poikaystävä tuskin tykkäis, jos valtaisin aina koko koneen koko päiväks, siispä sille pleikkarille) niin, mitähän kaikkee mun kantsis hankkia, et saisin täydellisen Sims-elämyksen? :D Kun sä myönnät ihan julkisesti pitäväsi kröhm.. rakastavasi Simsii niin aattelin uskaltautua kysyyn ihan vaan siks, et sä naurat mut ainakin vähemmän pellolle, kun meiän kyläpahasen viihdemyyjä, joka käy joka päivä mun kassalla. Ja oot muutenkin varmaan vähän perehtyneempi kyseiseen peliin ja jopa jonkin sortin asiantuntija. :-)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:17

   hah täytyy kattoo jos niistä sais postausta.. mulla on kolmonen ja kai kaikki lisäosat siihen (ellei oo tullu nyt just uutta..) Mä en oo koskaan pelannu pleikkarilla simsiä niin en tiiä niistä yhtään :( (ehdotan siis poikaystävän macin varastamista)

 • Reply Heidi lauantai, marraskuu 26, 2011 at 10:36

  Foo Fighters!! Dave on ehkä kuumin mies ikinä! :D vaikka en mä pahalla kattois tuota Hawkinsin ukkoakaan :D <3

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:07

   ihan kohtalainen joo sekin :D

 • Reply Myy lauantai, marraskuu 26, 2011 at 12:59

  Erinin videon kohdalle tulee ” käyttäjä on poistanut videon” kun painaa playta :(

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:07

   höh, täytyy vaihtaa siihen toimiva video :)

 • Reply tiinamaista lauantai, marraskuu 26, 2011 at 14:03

  Ai että Sixx A.M on ihan mahtava, itellä lemppari biisi on varmaa Skin, tosin siitä tulee kans aina itku (typerät miehet) joten sen kuuntelu on pikkasen jääny vähemmälle. :D Foo Fighters on kans ihana, samoten Mötley! Tässä just harkitsen oman musiikkilistan tekemistä blogiin, mutten tiiä uskallanko alkaa ees tekee ku mulla tulee kuitenki kauheet valinnanvaikeudet ja sitte vaa vituttaa. :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:06

   joo se oli tosi vaikeeta :D

 • Reply Stonesour lauantai, marraskuu 26, 2011 at 15:04

  Kivoja biisejä kieltämättä! Ootan täällä ihan kuset housussa tuleeko z:aan Stone Sourin Zzyzx rd, joka on ihan uskomaton kipale;) Elätän toivoa, että et keksi muuta z:lla alkavaa…

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:06

   haha, kohta sen näkee :D

 • Reply Hanna lauantai, marraskuu 26, 2011 at 15:40

  Hitto toi BSB:n video on rankka! Itsekin entisena fanina sita kattoo nyt talleen vanhempana aika toisin silmin. Mita ihmetta ne joraa vesisateessa paidat auki aurinkolasit paassa :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:06

   ja sillon se oli pelkästäänihanaa…

 • Reply tiinamaista lauantai, marraskuu 26, 2011 at 23:25

  Nojoo, aloin sit kuitenki tekee tätä samaa mun blogiin ja vinkkasin siellä tästä sunki blogista ku oot ollu mun lemppari bloggaaja jo kauan (ah, rakastan sun sarkasmia) nii jos tahot nii käy vilkasee mitä sieltä löytyy. :)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:05

   oi kiitos :) joo käyn ihan ehdottomasti vilkasee!

  Leave a Reply