ja taas mennään.

Heippa murut.

Oon maailman väsynein bloggaaja just nyt, unta takana 0h ellei oteta lukuun niitä pieniä torkkuja mitä junassa otin… Olin eilen kerrankin suhteellisen hyvässä ajoin pakannu melkein kaikki kamat, kun ajattelin että otan mun passin valmiiks esille. Muuten kiva, mutta se ei oo sielä missä pitäis, kauhee paniikki siis että missä oon viimeks sitä käyttäny.

Vedin itku kurkussa jokaisen vaatteen vaatekaapista lattialle, kävin läpi jokaisen laukun, laatikon ja kolon mikä mun  huoneessa on. Katoin sohvan alta ja jääkapin takaa. Soitettiin Sydneyn hotelliin ja lentokentälle että oiskohan joku urpo jättäny passinsa sinne. Aloin kaavailee puhelinsoittoa rantapalloon, et mites toi lippujenperuutus kun mulla ei tavallaan oo passia.

No sit keksin, että se on tavallaan todella huonolla tuurilla voinu pudota sen laatikoston laatikkojen taakse, jossa passia normaalisti säilytän. Se tosin tarkottaa sitä, että kaks alempaa laatikkoa on sattnu olemaan auki sillä hetkellä kun se on pudonnu, että se pääsis putoomaan ihan pohjalle  asti. No kun tää mahollinen paikka oli keksitty, niin pakko sekin oli tarkastaa. Laatikosto on sellasta mallia josta laatikoita ei vaan saa vedettyä ulos eikä käsikään mahu taakse. Taskulampun kanssa sitten tiirailtiin 5mm kolosta laatikon alusta, et oisko se siellä. Ja siellähän se oli! Pientä laatikoston purkamista ja voilá, oon taas lähössä Fijille :D

Oli muuten elämäni kuumottavimmat hetket. Jokainen tietää varmaan sen kun ei heti löydä lompakkoa / pankkikorttia / kännykkää ja sydän putoo rinnasta. No loppujenlopuks oli passi kädessä ja huoneessa maailman jäätävin sotku.

TÄSSÄ siis syy, miks otan lomaa blogista seuraavaks viikoks ;D En vaan kerinny kirjottelee mitään ja kahen jälkeen alko aivot olla niin jumissa, että ei enää kyenny. Jätin koneen kotiin ja kieltäydyn miettimästä koko blogia viikkoon, eli palataan sit ens viikon tiistaina jos en oo kadottanu passiani taas ja oo jumissa Fijillä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Sanna tiistai, marraskuu 22, 2011 at 01:50

  Hmmm, miten toi vika lause passin hukkaamisesta ja jumittumisesta Fijille ei kuulostanu kauheen pelottavalta skenaariolta :D Mut tervetuloo takas (I hope)! Oliks ihana reissu? Ethän rakastunu?

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:25

   rakastun hei jatkuvasti! Mut ei onneks ollu miteen uusia sveitsiläisiä

 • Reply Anita tiistai, marraskuu 22, 2011 at 08:47

  Voi eeeeeeei! Toi on maailman kauhein fiilis, kun passia ei löydy, tai muuten tulee vastoinkäymisiä matkan suhteen, ihan hirveetä. :D

  Pari vuotta sitten, kun oltiin matkustamassa poikaystävän kanssa Goalle, olin muka niin tarkasti kattonut, että ei Intiaan tarvita viisumia, miksi tarvittaisiin. Pyh. Oltiin lähdössä uuden vuoden päivänä, ja tässä vaiheessa oli muistaakseni 23.12. Selailin ihan muuten vaan kaikkia Intiajuttuja, ja yhtäkkiä pam. Vaaditaan viisumia. Voi jeesus! Sitten sitä yritän epätoivoisesti soitella Intian suurlähetystöön, ja se on tietysti kiinni noin joulun alla. Sitten yritän soittaa sellaseen hätänumeroon, josta vastaa TODELLA huonolla englannilla puhuva intialainen mies, joka ilmeisesti on jouluostoksilla Stockalla, eli mitään ei myöskään kuulu sieltä puhelimen toisesta päästä kuulu. :D Sieltä se sitten sano, että jos tänään käytte hakemassa (eli ottamassa valokuvat, täyttämässä laput ja maksamassa siellä suurlähetystössä) niin sitten saatte ajoissa viisumit. :D Itsehän olin vielä lisäksi menossa töihin iltapäivästä. Onneksi kaikki meni loppujen lopuksi hyvin, ja päästiin reissuunkin just niinkuin piti, mut hirvee fiilis siinä oli. :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:24

   haha voi ei. joo noi tollaset reissupaniikit on aina yhtä kauheita.

 • Reply Emma tiistai, marraskuu 22, 2011 at 13:31

  Mahtia lomaa ja jos olette niin onnekkaita että bongaatte valashain tai manta rayta, niin sanokaa niille terkkuja! <3

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:23

   ei bongattu :( buu

 • Reply Nede keskiviikko, marraskuu 23, 2011 at 09:21

  Hauskaa reissua’! ottakaa kaikki ilo irti ihanasta matkasta!

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:23

   varmasti!

 • Reply zaza torstai, marraskuu 24, 2011 at 19:39

  Hyvää fiji-matkaa! passin kadotus ulkomailla voiskin olla aika kuumottava tilanne, ei ole onneksi käynyt, pöydän koputus.. mutta ensiks sun blogi on huisin hauska, siis mies-seikkailuineen ja kuvineen ihan huippu! ja sitten jos sulla aikaa vaan riittää, oon käsittäny että olet balilla reissailut useampaan otteeseen, nyt olisi lennot balille varattu ja rokotukset hankinnassa. mutta paikan päällä, hotellisuosituksia? menosuosituksia? mitäs tulis tehdä? aikaa on vajaa kuukausi. kiitos ja jatka saman malliin! :-)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:21

   kuukaudessahan ehtii tehä mitä vaan :) ainut neuvo on, että älkää jumittuko liian pitkätks aikaa kutalle, ellei sitten kyseessä oo joku tyttöjen sinkkuloma :D Gilit kannattaa käydä tsekkaamassa, samoin muita pienempiä saaria :)

  Leave a Reply