Merin Musiikki E-I

Noniin, jatketaanpas taas tätä.

Everything You Want – Vertical Horizon

Tällä listalla on biisejä kahesta syystä. Ne joko itsestään on ihan helvetin kovia tai sitten ne on lempparibiisejä lempibändeiltä. Mulla ei taida olla Vertical Horizonilta yhtäkään muuta biisiä koneella, mutta tää biisi on ollu ehdottomasti yks kuunnelluimista biiseistä tän vuoden aikana. Yllättäen tässäkin sanat sopii omaan elämäntilanteeseen varsin hyvin. niin se on sitä kautta helppo omia itelleen. Pure Love ♥

Fallen – Volbeat

Mä harvoin kadun elämässäni mitään, koska sen on mun mielestä aika turhaa, mut yks niistä asioista joita voisin ehkä vähän katua on se, että missasin Volbeatin keikan Sonispheressä viime vuonna. Tiesin kyllä että ne soitti, mutta olin aivan liian kiireinen A. tuijottamaan yhtä valokuvaajaa lehdistöteltassa johon olin iskeny silmäni B. Vetämään siideriä naamariin että uskaltaisin mennä juttelemaan kohteelle A. Kuulin nää siis kyllä, mutta en nähny. No toivottavasti uus tilaisuus koittaa vielä, jos keskittyisin sillon itse bändiin enkä mihinkään typeriin poikiin.

Girls, Girls, Girls -Mötley Crüe

Mä yritän tällä listalla välttää sitä, että tulis samoilta bändeiltä monta biisiä, koska muuten tää lista ois pelkkää Mötleya :D Girls, girls, girls ei oo ennen tätä vuotta kuulunu oikeestaan mun erikoissuosikkeihin Mötleyltä, mutta koska meijän lempibaarissa tää on ainut Mötley biisi joka niillä on ja meijän lempi DJ soitti tän aina kun pyydettiin. Tän soidessa on Avenuen tanssilattia raiskattu niin pahasti, niin monta kertaa, että se ei toivu siitä pahoinpitelystä koskaan. Tää biisi edustaa mulle ikuisesti Aussivuoden baari-iltoja Annan kanssa. ♥

Hearts Burst Into Fire – Bullet For My Valentine

Tää biisi on mun rakkauslaulu Suomelle ja kaikille rakkaille siellä, erityisesti yhelle (ihan siltä varalta että luet tätä mun kielloista huolimatta)
I know I’m far from home
Do you remember me at all?
I’m leaving
Do you wait for me again?
I’m screaming
No more days without you spent

Kyllä sekin päivä ehkä vielä tulee ♥

I Dont Wanna Miss a Thing – Aerosmith

I:lla alkavia biisejä oli tosi monta, tosi kovaa, mutta tää ihan vaan siks, että tää on se biisi jota kuuntelen kovaa sillon kun kaikki kaatuu päälle ja on ikävä ja haluu vaan maata sängyssä, halata tyynyä ja itkeä. (ja bruce on kuuma tos leffas)

Noniin, sellasia tällä kertaa. Jatketaan taas parin päivän kuluttua :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jossu perjantai, marraskuu 18, 2011 at 18:32

  Voi jestas! Okei, nyt tulee ihan kukkaruukusta, mutta tein niitä mustikkashotteja, ja aivan huippuja!! ..vaikka eri likööriä käytänki :-D Ei nää ihan vertoja vetele sille aidolle kuupperille, mut silti! :D Halusin tulla vaan kertoon, ei mulla muuta, tai joo, rakastuin tohon sun mekkoon joka on tos edellises postaukses <3

  http://mymind-ssu.blogspot.com/

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 19, 2011 at 02:46

   joo lapponialla tulee ihan ok, mutta kyllä kuyper on musta silti parempaa :D

 • Reply tiia lauantai, marraskuu 19, 2011 at 13:54

  Everything You Want on aivan mahtava biisi! Muutkin ovat oikein kivoja, vaikkeivat itselläni päivittäisessä soitossa olekkaan… :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 21, 2011 at 05:26

   Joo se on kyl mahti!

 • Reply Liina_ sunnuntai, marraskuu 20, 2011 at 10:58

  En oo ikinä kuulukaan tota Vertical Horizonen biisiä, mut arvaappa mitä nyt oon kuunellu kokoajan :-D sopii tähän hetkiseen elämäntilanteeseen niin hyvin…

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 21, 2011 at 05:15

   Joo se on ihana :)

 • Reply tipe maanantai, marraskuu 21, 2011 at 21:00

  Mä näin Volbeatin joskus kolme? vuotta sitten ja mun mielestä ne oli ihan huippuja:D Vaikkakin halusin lopussa jo teltalle koska iski krapula ja missasin vikan biisin jota en nyt kuollaksenikaan muista:( :D Mutta siis suosittelen:)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:27

   joo pakko ne on vielä nähä :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post