sulkailua

Mä oon tosi huono käyttämään koruja, oon kertonu sen varmaan ennenkin. Käsikoruista tykkään jos ne ei paina tai häiritse liikaa, kaulakoruja oon tosi huono käyttämään kun kaikki kuristaa ja korviksetkin yleensä painaa liikaa. Miten niin mukavuudenhalunen?

Oon kuitenkin äärettömän ihastunu sulkakorviksiin, ihan vaan siks, että ne on höyhenenkevyitä (heh heh) eikä näin häiritse mua ollenkaan.

Iski pieni valinnan vaikeus kun Divassa oli niin paljon kaikkia kivoja värejä! Mulla on ollu pienoinen pakkomielle monivärisistä siitä asti, kun näin BESO Helsingin värikkäät sulkakorvikset, mutta siihen asti että saan tilattua omat tuollaiset, niin meen näillä kauppojen tekeleillä.

Päädyin nyt sinisiin, kun ne sopi niin täydellisesti mun uuteen mekkoon johon törmäsin Allyssa. Noi on $13, mikä on  musta aika paljon tollasista, mutta minkäs teet. Olin menossa ruokakauppaan, mutta kun sinne menee, niin pitää kulkea koko kauppakeskuksen läpi. Tällä kertaa se käynti rokotti mua lompakkoa mustien (täydellisesti istuvien!) pillifarkkujen, vihreiden shortsien ja sit ton uuden rakkausmekon verran. Ei hyvä.

Kaikki siis Allysta. Toi mekko on oikeesti paljon kirkkaampi kun tossa kuvassa :( Noi shortsit oli hirmu kivat ja vihdoinkin tarpeeks pitkät, täällä kun tohon shortsimuotiin kuuluu se, että puol persettä esitellään samalla. Mustat pillit jää täällä varmaan aika vähälle käytölle, mutta noi istu niin täydellisesti, että  oli pakko ostaa jo etukäteen, on sitten farkut joita tammikuussa suomessa käyttää.

Toivottavasti Fijillä ei oo yhtään kivaa kauppaa, oon shoppaillu ihan hirveesti liikaa. Joko mun silmä on vihdoin tottunu aussimuotiin tai sit kaikkien kauppojen kesämuoti vaan on sellanen joka iskee muhun varsin hyvin… (tänne tulee kaikki sen puol vuotta myöhässä, joten meillä on kuumaa hottia nyt kaikki mitä Euroopassa oli viime kesänä)

Ah. Onnistuin polttamaan itteäni sillä mun kiharruspuikolla naamaan (aika saavutus jopa multa) Mulla on nyt koko kiharruspuikon mittanen punanen jälki naamassa. Mattyn ensimmäinen kysymys tänään ku nähtiin, oli oonko kokeillu taas surffata, taidan pitäytyä siinä, huomattavasti coolimpaa saada turpaan surffilaudalta kun kihartimelta. Eikö?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply E torstai, marraskuu 17, 2011 at 19:53

  Aaaa, luulin eka et Meri on innostunut sulkapallon pelaamisesta. Sulat on tässä muodossa kieltämättä ehdottomasti kivampia kuin sellasina missä on se kumijuttu päässä.

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:56

   pohdin pitkään että mikä kumijuttu, tulin siihen tulokseen, että tarkotit niitä sellasia otsapantoja joissa on sulkia, sitten luin ton kommentin uudestaan ihan alusta ja koin sellasen ahaa-elämyksen… miten niin väsyny?

 • Reply helena torstai, marraskuu 17, 2011 at 20:31

  mä oon ostanu ebayst kai nyt viidet sulkakorvikset (kolmet on viel matkalla) ja kalleimmat oli 2,99$. Tilasin muutamat tommoset dollarin korvikset ja on kyllä ihanat:)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:52

   joo pakko käydä kurkkii sieltä, en tajuu miten en oo tajunnu tota ebayn mahollisuutta, kun normaalisti tilaan sieltä kaiken :D

 • Reply emiliah torstai, marraskuu 17, 2011 at 20:55

  muistaakseni? sanoit joskus että sulle saa laitella kaikki kappaleita mitä oot saattanu missata:) en kyllä tiiä ootko kuullu tätä http://www.youtube.com/watch?v=9OfbyNDiBKc mutta tosi hyvä biletanssibiisi ! :)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:52

   saa ja pitää laittaa! täytyy kuunnella :)

 • Reply hihiii torstai, marraskuu 17, 2011 at 21:05

  itekkin kans sulkakorvisten fani (Y) vink vink, ebayssa sulkakorvikset on sen dollarin + ilmaset postarit.. :)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:50

   hitsi en oo tajunnu kattoo ebaysta ollenkaan! Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkkimassa!

 • Reply petra torstai, marraskuu 17, 2011 at 22:19

  Siis ehdottomasti kyllä, surffilaudalta on coolia saada turpaan;)) haha oot ihana<3:)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:50

   munkin mielestä :D

 • Reply Nenna torstai, marraskuu 17, 2011 at 22:57

  Täällä on toinen sulkakorviksista tykkäilevä :P Mulla on niitä varmaan reilut 10 paria, täytyy olla vähän joka väriä, että matchaa vaatteisiin :DD

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:49

   ne on niin nättejä!

 • Reply jamia perjantai, marraskuu 18, 2011 at 05:31

  http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2011/11/1443070/osallistu-hyvantekevaisyyteen—harrasta-seksia-viiksekkaan-miehen-kanssa

  ahahhah ootkohan kuullu jo tästä, nauroin niin paljo ku luin ton otsikon ja muistin ne sun viiksivallut (toivon että niitä oli muitaki ku se balilainen, että et saa tekosyytä mennä ettii sitä..:D)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 11:43

   ahhahaha :D sen luo on onneks vähän turhan pitkä matka, muuten oisin varmaan lähteny hakemaan sitä :D

 • Reply tarzan perjantai, marraskuu 18, 2011 at 11:23

  Meri <3 Kiitti päivän spontaaneista nauruista ton kiharruspuikkoepisodin kohdalla… Mun on pitänytkin laittaa sulle viestii noista BESO Helsinki-jutuista, saan kai vihdoin sitä leveempää nahkaa kohta, eli kunhan prototyyppi siitä uudesta rannekkeesta on tehty+testattu, niin kattellaan sun tilanne sit… ;) puspus.

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 11:42

   joojee! puspus ♥

 • Reply Jenny-Vee perjantai, marraskuu 18, 2011 at 14:58

  Kiharrin accidentit tuttuja :/ mutta toi koko kihartimen mittainen palovamma on aika saavutus…! :o Mutta, tekevällä sattuu! :)

  Toivottavasti ei oo kovin kipeä! Ja hyvä tuo surffilauta tarina :)..Mulla se tuskin menis täällä läpi – ainakaan tähän vuoden aikaan……

  • Reply Jenny-Vee perjantai, marraskuu 18, 2011 at 14:59

   *tekevälle sattuu siis…

   • Reply Meri lauantai, marraskuu 19, 2011 at 02:48

    joo mitä sitä turhaan jotain pikkupalovammoja tekemään kun saa tollasia pidempiäkin aikaseks :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post