Muualla

Jonkin verran on valiteltu siitä, että ympäristöä ei kuvata ollenkaan. Niinpä olin kauheen ahkera automatkustaja. Ajettiin motaria koko matka, niin ei päässy pysähtymään joten kuvailin ikkunasta ulos (siksi joissain vähän kyseenalainen laatu)

Asia jota mä inhoon eniten täällä, on se että paikoilla on ihan täysin käsittämättömiä nimiä, joita paikallisetkaan ei aina oikein osaa lausua. ”ollaan täällä maruuch.. maruchyh… en tiiä missä ollaan”

Mun ja C:n ensitreffit sillon joskus tammikuussa oli tosiaan yhteinen telttaretki ja mut saatiin jo toistamiseen huijattua yöks leirintäalueelle. Tällä kertaa tosin porkkanana oli ne norsut, ei söpö mies, mutta koska mun tuuri noiden kaks lahkeisten kanssa on mitä on, niin näin pääsee huomattavasti vähemmillä sydänsuruilla.

Nukuttiin yks yö leirintäalueella, ennen kun mentiin ihmettelemään eläimiä. Aussit on täynnä tollasia leirintäalueita ja ne on sellasia joilla mäkin voin täydellisenä kaupunkityttönä yöni viettää. Kaikki suihku ja vessatilat on spersiistejä. Pohdittiin ton teltan tarkotusta tuolla katolla ja tultiin siihen tulokseen, että sieltä näkee suoraan merelle, että onko hyvät aallot.

Aamukävely rannalla.

Koska S kuuluu myös niihin sekopäihin jotka herää överi aikasin surffaamaan, ei mun ja Annan auttanu muu, kun raahautua rannalle heti kuuden jälkeen…

MIKÄ ON TÄÄ TRAFIIKKI?! Pitäiskö mun ehkä muuttaa toi mun vuorokausirytmi ja alkaa bongailee niitä surffareita sittenkin vaan aamusin. Normaalisti jos mut saa huijattua rantaan tohon aikaan aamusta, en oo kauheen kiinnostunu ympäristöstä vaan meen viltille nukkumaan ja herään siinä vaiheessa kun annetaan lupa lähteä takas kotiin.

Vaikka herääminen onkin pahinta mitä tiedän, niin aamut on kyllä nättejä täällä. Tosin musta on edelleen normaalimpaa valvoa auringonnousuun kun herätä sillon.

Mä haluun jossain vaiheessa viel toteuttaa kunnon roadtripin Ausseissa, niin että voi oikeesti olla lomalla, eikä tarvii miettii mitään duuneja. Käyn vaan ehkä hakemassa suomesta eka jonkun kuskin itelleni. Mä kieltäydyn edelleen ajamasta täällä jossei oo ihan pakko, koska on silkkaa hulluutta ajaa väärällä puolella tietä. Tosin Suomessa kun ajelin toukokuussa, jouduin joka käännöksessä miettimään, että kummalle kaistalle sitä oikein menis…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply em torstai, marraskuu 17, 2011 at 14:52

  Rannalla makoileminen ei kuulosta yhtään huonommalle… En edes halua katsoa ulos tämän postauksen lukemisen jälkeen, kylmää ja vielä kylmempää joka päivä :G ..Voisin vaikka ajella väärällä puolella kaistaa siitä hyvästä, että saisin nyt ajella väärällä puolella kaistaa ausseissa (noh.. en ihan ;-))

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:58

   Mulla ei tavallaan oo ongelmaa siinä väärällä puolella ajamisessa, vaan siinä et kun pitäis kääntyä, niin kolhisin vasemman puolen varmaan jatkuvasti johonkin..

   • Reply sara lauantai, marraskuu 19, 2011 at 01:41

    Ite ku kokeilin ekan kerran vasemmalla puolella ajamista ni ei menny ku 10 min ni olin jo ottanu vähä osumaa vasempaan sivupeiliin : D Hups..

    • Reply Meri lauantai, marraskuu 19, 2011 at 02:42

     joo mulla kävis kans noin…

 • Reply Venla torstai, marraskuu 17, 2011 at 15:07

  Oi kivoja kuvia! Ootteko muute käyny tsiigailemassa Ayers rockia ja jos ette, niin meinaatteko mennä?

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:57

   ei olla :( sinne oli lennot ihan törkeen hintaset, niin se on siks jääny…

 • Reply alsky torstai, marraskuu 17, 2011 at 19:28

  ai mitä duuneja? :D
  suomeen kirjoteltavia blogijuttuja ja sitä sun satunnaista taulukkonäpräilyä siellä?
  ai että kuinka rankkaa!

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:55

   en tiiä mitä sanaa sielä jämsässä käytätte työnteosta, se on juttu jolla elättää ittensä sitten kun vanhemmat ei enää maksa elämistä. Mun kohdalla se ottaa päivässä sen 4-8tuntia :) vähän perseestä, jos saa sen ajan viettää nenä kiinnni koneessa kun pitäis olla roadtripillä

 • Reply saara torstai, marraskuu 17, 2011 at 20:04

  Minuun iski mieletön kaukokaipuu tämän postauksen kuvia katsellessa! Ihania kuvia!

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:55

   joo mä haluun kans johonkin reissuun :D

 • Reply Ihmettelijä torstai, marraskuu 17, 2011 at 20:10

  Oon tässä kummastellut tuota teidän surffivaimoilua jo hetken aikaa, koska en ihan ymmärrä, miksi sinne rannalle pitää raahautua yliaikasin katsomaan, kun poikakaveri/kaveripoika surffaa? Etenkään, jos ei sitä edes tee, vaan nukkuu vaan lisää. Kuulostaa mun mielestä vaan turhalta itsensä kiduttamiselta. :D Miksi ne miehet ei voi surffata keskenään ja antaa mielenkiinnottimien nukkua? Onko se joku välittämisen osoitus? Pitääkö miesten egoa boostata? Vain selittämätön aussi/surffari-tapa?

  Ihania maisemia kyllä ausseissa, tuolla taitaa silmä levätä (myös maisemissa, ei pelkästään surffipojissa. :D)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:54

   kai se on se, kun se on toiselle henki ja elämä ja saa aina sellasen lapsi jouluaamuna hymyn kasvoille kun sieltä sängystä nousee ja raahautuu rannalle :D Et joo, välittämisen osotus :) ja siis hauskintahan on, että niiden pitää silti surffata keskenään, mitä en ihan tajua, kun ei sillä laudalla kahestaan seistä. Mutta ehkä niitä aaltoja ootellessa sitten puidaan kaikki elämän suuret ongelmat :)

 • Reply Sja torstai, marraskuu 17, 2011 at 22:59

  Haha, aussien paikannimet on ihan mahdottomia! Sunny coastilla on Moolloollaba, se on ihan mahdoton lausua! Joko menee painotukset vaarin tai pitkat vokaalit tai konsonantit tai tavut.. Ei ei ei :D

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:49

   jjeep! ja sit on jotain ihan tosi outoja konsonanttiyhdistelmiä joita ei vaan voi osata lausua

 • Reply Lispe perjantai, marraskuu 18, 2011 at 01:31

  Onpa nätit maisemat siellä! Ja niin on myös tämä ”uusi layout” sun blogissa. En ole pitkään aikaan seuraillut niin en tiedä, et kuinka uusi onkaan mut näytät todella hyvältä! :)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 18, 2011 at 02:47

   kiitoksia kiitoksia :)

 • Reply rosaa perjantai, marraskuu 18, 2011 at 13:18

  Haha, musta oli hirveen kiva olla lomalla tuolla Maroochydorissa ja sen jälkeen kaikki ihmiset kysy, että missä olinkaan lomalla. Koita nyt siinä sitten selittää paikan nimeä, jota kukaan täysjärkinen ei pysty sanomaan. ;D Jotenkin tyydyin kummasti sanomaan vain, että Sunshine Coastilla. Heh.

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 19, 2011 at 02:48

   hahaha :D Joo toi Sunshine Coast on ihan hyvä :D

  Leave a Reply