paintball!

tiiättekö 10 things i hate about you -leffassa sen kohtauksen jossa ne on sielä värikuulasotajutussa? Oon siitä asti halunnu päästä pelaamaan paintballia! Mun mielikuvissa toi tosin ois ollu lähinnä pussailua heinäpaaleissa jonkun Heath Ledgerin näkösen miehen kanssa, mutta kaikkee ei voi saada

No lauantaina oltiin pelaamassa ja Heath Ledgerin sijaan sain päälleni maailman rumimman armyhaalarin joka oli mulle ihan iso ja kauheen kasan pieniä vihreitä kuulia.

Jos jotain nyt kiinnostaa, niin paikka oli Skirmish HQ Gold Coast, joka sijaitsee Mudgeerabassa :)

Voidaanko olla yhtään innostuneemman näkösiä?

Mä en uskaltanu ottaa kameraa tonne kentälle mukaan, sielä oli tarpeeks työtä kun yritti piileskellä millon minkäkin rengasaidan takana ja yrittää osua mahollisimman moneen vastustajaan ja yrittää pysyä ite ilman osumia :D Ois tullu vakuutusyhtiölle vaan hommaa kun se ois hajonnu sielä.

Käytännössä se oli kuitenkin semmonen aukee metsikkö, johon oli rakennettu erilaisia esteitä  ja suojia. Joukkueita oli kaks ja molemmilla oli oma ”linnotus” ja pelin tarkotuksena oli vissiin varastaa vastustajan lippu :D Oli ihan superhauskaa, tosin meitä olin niin älyttömän iso porukka, että se itse peli jäi vähän toissijaseks… Mutta se ampuminenkin oli ihan superhauskaa! (Aion ettiä viimeistään stadissa jonkun ampumaradan jossa pääsen ampumaan ihan oikeilla aseilla)

Ah ja googletin jo, että Stadissa pääsee myös pelaamaan paintballia (tosin vissiin jossain hallissa mikä on vähän mälsää?) Mutta enivei, aion raahata kaikki mun kaveripojat sinne ja ampua ne ihan värikkäiks (tykkään teistä kyllä, mutta ootte välillä vähä vaikeita, joten miten tytöt vastaan pojat heti kun mä pääsen suomeen?)

Mikä mulle tuli yllätyksenä, niin se oikeesti sattu kun sai osuman kuulasta. Ne oli sellasia pieniä ja aika kovia joissa sitä ei ollu juurikaan (kyllä se kuitenkin oikein somasti erottu esim tästä blondista pehkosta) mutta kun sellanen napsahti tohon takaraivoon niin siinä sai hetken keräillä itteään ennenkun pysty taas jatkamaan (eli ettimään ampumaan ja kostamaan)

Mä pääsin aika vähällä osumamäärällä (olin ehkä nössö) ja mulla on muutama mustelma sielä täällä, kun esim yhellä meijän joukkueen pojalla oli muutama noita osumia.  

Perustelu oli, mä tykkään kivusta. Tää sai erikoismaininnan ”kamikaze” ton pelin jälkeen.

Vertailuna mun pahin osuma, todella näkyvä  (mut ihan oikeesti tosi kipee!) mustelma olkapäässä :D On mulla jaloissa ja selässä muutama mustelma, mutta ne näyttää ihan normimustelmilta, ei tollasilta pelottavilta fritsuilta! Päässä kuhmu, mutta ei se menoa haittaa!

Helsingissä tota pääsee pelaamaan ainakin jätkäsaaressa, Sissoksen sivut löytyy täältä. Toinen aika varteenotettava vaihtoehto vois olla kamojen vuokraus ja pelaaminen ulkona :) Ihan superkivaa, vaikka osumat vähän sattukin. Suosittelen kokeilemaan!

Onko tollasia ulkoratoja pääkaupunkiseudulla miten? Noi suomen paintball liiton sivut oli jotain ihan kauheeta, enkä löytäny sieltä mitään :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply Jonas torstai, marraskuu 10, 2011 at 10:35

  Voi Meri, tammikuussa nähään!

  • Reply Meri torstai, marraskuu 10, 2011 at 10:39

   haha, can’t wait ♥

 • Reply Stella torstai, marraskuu 10, 2011 at 11:08

  Hah ylläri et Jonas on ollu heti kommentoimassa! ;) Kai ymmärrät muru, että meijän ”tytöt”-joukkue käsittää tällä hetkellä sut ja mut? Ja pojat ainakin noi neljä ääliötä? pussokram!

  • Reply Meri torstai, marraskuu 10, 2011 at 13:11

   joo, pitäiskö huolestua ? :D En ehkä miettiny tätä ihan loppuun asti? Jos etit Jondelle jonkun söpön tyttöystävän joka harrastaa aseita tai vähintään paintballia? Tai on vahva että voi pitää neljää poikaa paikallaan sillä aikaa ku me ammutaan niitä…

 • Reply Sikapleksi torstai, marraskuu 10, 2011 at 11:19

  Helsingin seudulla ainakin Konalassa on Paintball-rata, ulkona. Juurikin tuollaninen metsäaluea, jossa vanerista tehtyjä ”mökkejä”. Mun mielestä se on nimenomaan Sissoksen hallinnoima alue :)

  • Reply Meri torstai, marraskuu 10, 2011 at 13:11

   oi jee, kuulostaa täydelliseltä. Sinne siis!

   • Reply hilsu torstai, marraskuu 10, 2011 at 20:56

    on joo sissoksen areena! siel on jopa kaks eri ulkokenttää:D

    • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:57

     aa okei :) mä tutkin noi sivut vissii huonosti ku missasin ton :D

 • Reply Srapers torstai, marraskuu 10, 2011 at 13:38

  apua ! mä en uskaltais kokeilla jos siitä tulee tollasia mustelmia ! vai voiko noita ees kutsuu mustelmiks enää ?!

  • Reply Meri torstai, marraskuu 10, 2011 at 15:10

   toi tyyppi oli ihan hullu eikä yrittäny ees suojautua joten kaikki pääs ampuu sitä kunnolla :D En usko että muuten saa tollasia aikaseks :)

 • Reply Zeta torstai, marraskuu 10, 2011 at 16:27

  Jos oikealla aseella haluat päästä amupumaan, niin suosittelen ehdottomasti Helsinki Shooting Clubia http://www.hsc.fi/

  Kouluttajatkin on komeita ;D

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 03:01

   hei joo, toi on ehkä se jota mietinkin mut en muistanu nimee… Pakko päästä kokeilee!

 • Reply Puhis torstai, marraskuu 10, 2011 at 17:21

  Vantaan Petikossa on kans kaupungin luvat saanu ampuma-alue, jossa oli kans jotain bunkkereita yms. ja joka ainaki meiän porukalle natsas. Just tuolta Jätkäsaaren Sissoksesta oltiin sinne vuokrattu kamat. Oli kyl ihan huisin hauskaa ja mustelmat kuuluu asiaan! :D

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 03:02

   Aa okei, joo mä olin vähän pettyny ku oli niin vähän mustelmia :D tai tulee sellanen olo et olin vaan ihan nössönä siel :(

 • Reply eep torstai, marraskuu 10, 2011 at 18:17

  Helsingin lähellä on ainakin Sipoossa ampumarata, siellä oon käyny pari kertaa tutustumassa(: Ja sitten on kanssa sellanen peli kuin megazone ( http://www.megazone.fi/ ), ainakin kivuttomampi kuin miltä toi paintball kuulosti (mietin muuten hetkisen että mikä ruumiinosa tossa yhessä kuvassa mahtaa olla ennekuin älysin lukea alta tekstin…)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:59

   Joo haluisin kokeilla megazoneakin joskus, mut siin ei sattu, ni onks se sit yhtään hauskaa? :D (koska must on tullu tämmönen masokisti)

 • Reply mimmi torstai, marraskuu 10, 2011 at 19:05

  Mä jaan tän heinäpaalit ja Ledger-mielleyhtymän ihan täysin. <3

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:59

   must on epäreilua ettei ne vuokrannu pyssyjen lisäks ledgereitä :(

 • Reply Salla torstai, marraskuu 10, 2011 at 19:19

  Toi on NIIN kivaa. Vuokrattiin joskus isolla porukalla kaikille tollaset pyssyt ja sodittiin meidän mökillä isossa metsässä pikkuveljen nimppareiden kunniaksi. Oli niin siistiä, kun alkusyksyn metsästä ei niitä ihmisiä ihan niin vaan huomannutkaan ja sit ”vihollinen” nousi jostain ihan vierestä kiven takaa ja sit kauhee ampuminen. Ja tosiaan ei toi osuma kauheasti sattunut, sisko oli niin nössö ettei suostunut tulla kertaakaan ammutuksi :D

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:58

   nokun mä mietin kans et jossain mökillä metikössä vois olla ihan superhauskaa!

 • Reply Taru torstai, marraskuu 10, 2011 at 19:31

  Kyllä noita mansikoita tulee vaikka koittais suojautuakin :) Ja joo, paintball on hieno laji.

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:57

   Mä olin salaa pettyny et selvisin niin vähillä jäljillä :D Tosin sain pahimmat iskut jalkoihin ja perseeseen, jossa on rasvaa suojaamassa että ei varmaan siks tuu tollasia :D

 • Reply Ximera torstai, marraskuu 10, 2011 at 22:39

  Kiitos Meri blogista! Parasta lukemista filosofian tunnille!! ♥Kiiitoskiitoskiitoskiitos!! ::)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:53

   haha kiva vois olla hyödyks :)

 • Reply meiksi torstai, marraskuu 10, 2011 at 22:57

  Lohjalla karnaisissa voi pelata ulkona ja siellä on tosi hyvin tehty se rata metsään. Pelin vetäjät on kivoja ja hintakaan ei ollu paha. Helsingistä autolla sinne kesti joku 40min? ja siis on motarin varressa. Liittymästä oli tohon paikkaan ehkä 1km? Löytyy netistä Kartano GAmes nimellä..

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:53

   Okei no lohja on kyl lähellä :) kiitti vinkistä pitää muistaa toi sit kun on menossa pelaamaan :)

 • Reply Emppu torstai, marraskuu 10, 2011 at 23:21

  Oi mäkin oon halunnu koittaa paintballii siitä asti ku näin 10 things i hate about you:n (ja erityisesti heathin<3)!! Mutta ne ei kyllä ampunu värikuulia vaan niillä oli niitä sellasia vähän niinku vesi-ilmapallon näkösiä väripalloja joita ne ite heitteli… :D

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:52

   nojoo totta :D Haluun päästä pelaamaan sitäkin joskus :D olin pettyny kun en ollu ollenkaan värikäs ton jälkeen :D

 • Reply N torstai, marraskuu 10, 2011 at 23:41

  Hei joo, mä oon ollu just tuol konalas pelaamas :) Ihan törkeen hauskaa!! Mut kieltämättä sattuu kyl vähän…

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:49

   Joo, mut se se on osa hauskuutta :D

 • Reply laalaa perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:31

  tiesitkö muuten että sun ja mun yhestä lemppari kirjasta on tulossa leffa, tarkotan siis tota poikani kevin (we need to talk about kevin)? traileri näyttää oikein hyvältä joten ainakin tää tyttö täältä ruudun toiselta puolelta on ihan fiiliksissä :)
  traileri löytyypi täältä! http://trailers.apple.com/trailers/independent/weneedtotalkaboutkevin/

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 11, 2011 at 02:43

   En tienny! Apua en malta odottaa että tulee teatteriin asti! Trailerin perusteella vaikuttaa joo hyvältä. jee jee jee! kiitos kun kerroit! Toi tulee tääl ensi-iltaan 17pvä, mut en oo nähny yhtään trailerii missään.. hassuu.

   • Reply laalaa perjantai, marraskuu 11, 2011 at 13:46

    joo mä kans törmäsin tohon ihan randomilla ku tulee aina selattua tota apple trailers sivua ja bongailla jos tulis jotain uusia kivoja leffoja. toi on kyl semi tommonen independent leffa et varmaan siks ei oo hirveesti mainostettu. en kyl kestä odottaa et millonkahan toi suomeen asti pääsee… pakko varmaan 17pvä jälkeen selailla internetin ihmeellistä maailmaa ja metsästää toi jostain koska mun on PAKKO nähdä se! :)

    • Reply Meri lauantai, marraskuu 12, 2011 at 08:09

     Joo en malta odottaa yhtään! vaikuttaa tosi hyvältä.

 • Reply jatta perjantai, marraskuu 11, 2011 at 09:35

  AAAAW värikuula sota on ihanaa !! (::♥

  ei miul muuta (8

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 12, 2011 at 08:12

   joo ihan superhauskaa!

 • Reply Ihana Elisa perjantai, marraskuu 11, 2011 at 12:05

  http://paintballgames.fi/paintballpark.html

  Testattu ja hyväksi todettu!

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 12, 2011 at 08:10

   oi toi näyttää kivalta paikalta! samanlaiselta kun toi missä nyt oltiin!

 • Reply fupla perjantai, marraskuu 11, 2011 at 15:15

  Espoon ja Vantaan välimaastossa on kans tosi hyvä paintball paikka, missä oon ollu kaks kertaa! :) Sekin tais olla Sissoksen

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 12, 2011 at 08:03

   mä oon lukenu tosi huonosti niitä sissoksen sivuja :D

 • Reply pauliina k. perjantai, marraskuu 11, 2011 at 16:04

  haha voi ei, toi Heath Ledger/paintball/10thingsihateaboutyou -kommentti on ihan ku mun suusta :-D

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 12, 2011 at 08:02

   no sellaseks mä oon aina paintballin kuvitellu :D

 • Reply Lode sunnuntai, marraskuu 13, 2011 at 22:25

  Joo me käytiin joku melkeen kaks vuotta sitte ampumassa noilla. Joku meidän OMASTA joukkueesta ampu mua jostain vähän yli metristä yläreiteen. Kymmenen senttiä oikeelle niin olisin kuollu. Mulla on vieläki pyöreä arpi siinä kohti <3

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 14, 2011 at 03:17

   auts : / mulla tuli lähimmät osumat varmaan jostain 10 metristä, niin selvisin pysyviltä jäljiltä :P

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post