WhoopWhoop!

Arvatkaa mikä pelastaa täydellisesti väsyneen ja PMS-vaivoja täynnä olleen päivän! Lentoliput Fijille! Rantapallo lennättää mut ja Annan sinne ja lähtö on jo  22.pvä. jeejeejee! Okei vähän tyyristä hoitoa, mutta ainakin toimii :D

Me punnittiin pitkään Fijin ja Balin väliltä, rakastan Balia, mutta pelkään että vietän lomani siihen että istun siinä yhessä ja samassa baarissa ja pillitän ku muisten viiksivallua. Tarviin viel muutaman kuukauden toipumisaikaa.

kuvat

Mennään siis Viti Levun saarelle, joka on se suurin saari. Mä lupaan ja vannon etten tutustu tuolla yhteenkään kakslahkeiseen! Sanoin niin ennen Baliakin, mutta nyt lupaan ihan oikeesti. Haluun vaan päästä snorklaa ja syömään hyvin ja tutustuu uuteen kulttuuriin. Ja opettelee ajaa skootteria :D

Onko kukaan ollu? Must Do juttuja?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Reply Siw tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:15

  Oi Fiji my love…… Käykää sukelluskurssi! Siellä on mielettömät sukellusmestat. Tai sit sellanen vaan muutaman tunnin juttu, niin menkää sellaselle vesiskootteri safarille. Ne ajattaa ympäri niit lukemattomia minisaaria mitä siin ympärillä on. Tais kestää muistaakseni joku 3 tuntia ja vitsi se on mahtavaa päristellä keskellä merta sillä jetillä! Vähän eri juttu kun jossain rannan tuntumassa edestakasin ;D äh eppaa haluan kanssa

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 10:08

   Joo snorklaamaan on pakko päästä, sukellusta pitää miettiä viel :D pelkään sitä jostain syystä.. :D Toi vesiskootterisafari kuulostaa ihan mielettömältä! täytyy tutkia noita!

 • Reply jonnajonna tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:43

  mieletön juttu, kateellisena katselen noita kuvia! Te tytöt vaan osaatte ottaa elämästä niiin paljon irti :) Tosi ihailtavaa!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 10:07

   Parhaamme tehdään :)

 • Reply mipsukka tiistai, marraskuu 8, 2011 at 10:59

  Oi, että! Ihan supermahtavaa!!! :D Itse olen myös haaveillut joko Fijin matkasta tai sitten Vanuatusta! Yritä malttaa ottaa kuvia myös meille lukijoille! :D

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 13:25

   Joo Vanuatu ois kans ihan mieletön päästä joskus!

   Eiköhän se kamera oo aika liimattuna käteen :)

 • Reply iitta tiistai, marraskuu 8, 2011 at 13:42

  moi!!

  itse olin fijillä vajaa kaksi vuotta sitten ja suosittelen. :) Tosin me oltiin vaan pari yötä tolla pääsaarella, siitä ei oo niin kauheesti kokemuksia, mutta monet ihmiset suosittelee suuntaan niille pikkusaarille (Yasawa-islands). sielä seilaa semmonen laiva, ja periaattena tämmönen hop on, hop off-toiminta. eli saa jäädä koska vaan pois ja hypätä koska vaan kyytiin! laiva seilaa pitkulaisen saariryhmän edes takas kerran päivässä (alhaalta ylos kestää neljä tuntia ja samat neljä tuntia ylhäältä alas!). pikku saarilla on paljon nuoria ja ne paikalliset on ihan uskomattoman ihania <3

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 13:46

   Joo me ei olla varattu viel hotellia, ja just suunniteltiin et vois mennä niille pienemmillekkin saarille tutustumaan, ne vaikuttaa ihanilta!

 • Reply Emma tiistai, marraskuu 8, 2011 at 14:35

  Täytyy tulla tännekin intoilemaan. Mä en tiedä Fijistä yhtikäs mitään, mutta oon niiiiin innoissani teidän puolesta! Tänään täällä on ensimmäinen vähän valoisampi päivä viikkoihin (ei, en liioittele! kai…) ja aurinkokin on edes vähäsen paistanut, mikä on saanut mielen korkealla ja olo on onnellinen. Silti on samalla niin haikea olo, kun haluaisin niin kovasti päästä reissuun. Reissuun Afrikkaan. Mutta tämän mahan kanssa ei nyt mennä pidemmäs kuin mitä polkupyörä kuljettaa ja siihen on kai tyydyttävä. Ihana että saa kuitenkin fiilistellä teidän kautta ja odottaa ensi kesää, jolloin itsekin pääsee taas matkaan! :)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 9, 2011 at 02:42

   No mutta sulla on ihan oma matka alkamassa sen pikku vompatin kanssa! :) Ja se kesä tulee nopeesti!

 • Reply A tiistai, marraskuu 8, 2011 at 14:59

  Ei liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta tuli tässä vaan mieleen tämmönen asia. Sähän aina hehkutat Wonderbrata tosi paljon, enkä tiä ootko huomannu, että Dorothy Perkins myy niitä aika paljon halvemmalla kun esim. Nelly? ja tällä hetkellä siellä tais olla niitä jopa alennuksessa. Ite laitoin ainakin tilaukseen, niin hyvä löytö oli kyllä :)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 9, 2011 at 02:33

   Aa en oo Dorothy Perkinsiltä tajunnu kattoakkaan :) kiitos vinkistä!

 • Reply Late tiistai, marraskuu 8, 2011 at 16:29

  Jatkan nyt tähän postauksee.
  Valitettavasti toi nettideitti palvelu varatuille ei oo vitsi. Tehtiin kaverin kans ihan uteliaisuuttamme sinne profiili ja käytiin kattoon kuin paljon porukkaa siellä on. Ja olihan siellä satoja tuhansia profiileja! O.o Ja saman tien ku liityttiin niin viestilaatikko alko täyttymään viesteistä 30-50 vuotiailta miehiltä että mites on, kiinnostaisko lähempiki tutustuminen? Hyi hitto ei varmaa tarvii eriksee mainita että meidän profiili meni vartissa kiinni. Yökyökyök.
  Mutta joo, aiheesta toiseen. Liityn mielelläni teiän koala kenguru norsu bali yhteisöön sit vanhana. :DD Kuulostaa oikke hyvältä!

  • Reply late tiistai, marraskuu 8, 2011 at 16:31

   Nii ja oon super kateellinen teille tosta Fiji reissusta!! (:

   • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 9, 2011 at 02:32

    iih, en malta odottaa sitä!

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 9, 2011 at 02:32

   mäkin mietin et pitäiskö laittaa sinne ilmotus ihan testimielessä… ÄLLÖTTÄVÄ sivusto. yäk.

   Tervetuloa!

   • Reply late keskiviikko, marraskuu 9, 2011 at 09:01

    Joo en suosittele laittaan profiilia ellet sit halua 50v. miehii kimppuus kyselemään ällöjä.

    Kaikkein paras oli kun siinä profiilin teko vaiheessa piti klikkailla semmosia laatikoita että mikä on paras puolesi ja yhessä laatikossa luki rehellisyys. Kuin moni voi oikeesti laittaa sen jos on just luomassa ittelleen profiilia _varattujen_ nettideitti sivustolle !?

    • Reply Meri torstai, marraskuu 10, 2011 at 10:07

     ahahhahahah :D Perus…

 • Reply carla tiistai, marraskuu 8, 2011 at 21:08

  ooooi ihanaa, pitäkää ihana matka ja muistakaa ottaa paljon kuvia! :) ja katokkin sitten ettet niihin kakslahkeisiin lankee tälläkertaa ollenkaan..;) tosin meille lukioillehhan se olisi vain hauskaa kuunnella mieskriisejä taas, kerrot ne jutut aina niin hauskasti :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 9, 2011 at 02:29

   juu kuvia tulee varmasti! :)

 • Reply ansuli torstai, marraskuu 10, 2011 at 14:33

  http://www.sweetslyrics.com/721721.Chisu%20-%20Kerrasta%20Poikki.html
  Siinä suhun osuvat lyriikat, voit sitten laulella noita suomeks kaikille aussi säädöille (myös tää viiksivallu mukaan lukien ;) )

  Sinä se osaat aina naurattaa jutuillas ! oot Meri ihana <3

  • Reply Meri torstai, marraskuu 10, 2011 at 15:10

   hah, meen niin laulaa tota kaikille niille urpoille jotka oon tän vuoden aikana tavannu!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post