Sleepless in Goldie

Mulla on nukkuminen taas ihan kauhee ongelma. Viime yönä puuhailin eka kaikenlaista kunnes tajusin kattoa kelloa 02. Oho. No menin sänkyyn vaikka oikeestaan ei väsyttäny ja pyörin puol kuuteen ennenkun nukahin.

Jalkoja särki (oon diagnosoinu itelleni levottomat jalat, sellanen tosi inhottava tunne nilkassa ja säteilynä polvessa, vähän niinkun painetta, jota esiintyy sillon kun oon liian pitkään paikallani) sit oli liian kuuma  ja tuuletin piti liian kovaa meteliä sen jälkeen jossain huus gekko. Sen jälkeen unikalsarit tuntu epämukavilta ja sit tuntukin jo siltä että on hiekkaa sängyssä. Jossain vaiheessa nappasin muutaman allergialääkkeen jotka yleensä tinttaa mut uneen todella tehokkaasti, mutta olin vaan ihan pöllyssä ja silti uni tullu. Sit ne lääkkeet alkoki janottaa ja kävelin seiniä pitkin keittiöön hakemaan vettä. Ja voi perkele sitä nilkan ja polven särkyä. Yritin hypellä yhellä jalalla kun liike auttaa, laittaa kaikki maholliset lääkevoiteet mitä löyty, nostaa jalkaa ylös ja vaikka mitä, mutta ei. Kerran melkein nukahin jo joskus vähän ennen viittä, mutta sitten A tekstas kun se oli lähössä  töihin ja se melkein saavutettu unihorros haihtu taas kun huomasin että kännykkään sytty valo. Jossain vaiheessa pohdin, että pitäiskö skipata yönet kokonaan.

Yheksältä heräsin ihan paniikissa että oon nukkunu koko päivän ja kaikki aika menny ihan hukkaan. Kun totesin ettei asiaa oo näin, torkuin yhteentoista ennenkun huvitti nousta sängystä. Jos oon A:n luona yökylässä niin meen nukkumaan yleensä melko aikasin (ehkä sit että toi yks lähtee tosiaan viimeistään viiden jälkeen töihin ja se ei jostain syystä valvo vahingossa kahteen) mutta heräilen silti pitkin yötä ja oon jatkuvasti varma siitä, että se on myöhssä duunista. Kun ei itellä oo varsinaisia  työaikoja, niin hyvä sitten stressata muiden puolesta. Musta ois kiva jos nukahtaisin ku nuijan iskusta sillon joskus kymmeltä ja heräisin kaheksalta. ja nukkuisin sen koko yön ilman että heräilisin tunnin välein.

Kuinka paljon asiaa ihminen voi saada aiheesta ”ei tuu uni” ? Oikeestaan voisin jatkaa paljon pidempäänkin. Siitä miten kiukkuseks tuun kun en voi nukkua päiväunia vaikka väsyttää ja koska ei oikeestaan huvita tehä mitään erikoista, koska väsyttää liikaa. Onkohan mun kroppa tajunnu että nyt kuuluis olla syksy ja pimeetä ja nyt pitää olla väsyny ja kärttynen? Toisaalta normaalisti sillon nukunkin kun vauva ja sitä unta ei vaan saa tarpeeks. Ehkä nukun sit nyt kun koliikkivauva.

Tikusta asiaa ja liian väsynyt Meri huiteli  tänään menemään (=haki lounasta ja kävi kaupassa sen lisäks, että tuijotti tietokoneen ruutua sen 6h ja kirjotti)

toppi – GT
hame – Diesel
tuubihuivi – GT
kengät – HM

Ah ja yäk mikä juurikasvu.

Sain Tradedoublerilta (taas) Spartoon tän kuun alekoodit :)
11KENGAT1 10% alennus yli 60€ ostoksesta
11KENGAT15 15% alennus yli 100€ ostoksista
11KENGAT2 20% alennus yli 150€ ostoksista
Koodit voimassa marraskuun ajan.

ja pakko mainostaa vielä sen verran, että CityDealissa on tänään taas toi INGLOTIN meikkiopastus 15€ ja ton opastuksen yhteydessä saa 10 pinnaa alea tuotteista, että toi maksaa sillä jo ittensä helposti takas :)

PS: Olin sitten poistanu kommentoinnin käytöstä :D Nyt pitäis toimia taas.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply soffi maanantai, marraskuu 7, 2011 at 12:39

  Oon metsästänyt kissojen ja koirien kanssa jo ikuisuudelta tuntuvan ajan yksiä tiettyjä consseja, ja nyt alan olla jo aika neuvoton. Pohdin asiaa about miljoonatta kertaa päässäni ja sit keksin; MERI ON MUN VIIMENEN OLJENKORSI! siis sinä consseista kaiken tietävä -meri ;-) joten ootko ihana niin kiltti ja kertoisit mulle mistä voisin löytää HARMAAT NAHKA CONVERSE LIGHTit?! oon kääntäny joka kiven, mutta niitä ei vaan löydy :-( ja mä tahon ne. kaikkialta löytyy nahkasina vaan mustia, valkosia ja konjakkisia, EIKÖ NIITÄ MUKA OLE HARMAINA?! oonko mä muka maailman ainut joka on kehittäny pakkomielteen noista ??
  oo sä mun pelastava enkeli joooko<3

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 13:46

   Löysin tällasen sivn http://www.boots4all.com/converse18.htm tuolla on yhet harmaat nahka conssit? :D Onko lähelläkään sitä mitä haet? Toi on ihan kauheeta kun saa pakkomielteen kengistä :D (ei hyvä että löysin ton sivun, tuol on MUUTAMAT jotka haluisin)

 • Reply liinuli maanantai, marraskuu 7, 2011 at 12:41

  Käyttekö te anna kanssa enään sillä personaltrainerilla (vai miten se nyt kirjotetaankaan?) :D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 13:47

   ei :( sillä oli niin huonosti aikoja vapaana, että meijän oli tarkotus ettii uus PT, mutta sit ei koskaan saatu aikaseks..

 • Reply tiina maanantai, marraskuu 7, 2011 at 12:52

  Kannattaa syödä magnesiumia! Auttaa levottomiin jalkoihin :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 13:47

   Joo niin oon lukenu! Sit kun muistais vielä joskus ostaa sitä :D

 • Reply Sanna maanantai, marraskuu 7, 2011 at 13:47

  Nukkumisongelmat on ihan kauheita, ja voi kun oiskin niihin jotai vinkkejä :( Toivottavasti helppaa!

  …Mut hei noi sun kielikuvat. Nyt nauran täällä miettiessäni et miten gekko huutaa ja sit toi koliikkivauva, ai että. Sattumalta katoin perjantai-iltana, yksin, jäätelöpurkin kaa, Bridezillasii, ja siin oli joku akka mikä imi peukkua aina ku stressas, ni nyt jotenki kuvittelen sua kapalaoissa koliikkeilemassa ja imemässä peukkua.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 13:49

   hahaha :D mä itseasiassa yritin tehä peittosta sellasta kapaloa jossain vaiheessa, kun niin kuulemma nukahtaa helpommin (tosin se koski ehkä vaan lapsia) mut sit oli liian kuuma niin ei sekään onnannu!

 • Reply sire maanantai, marraskuu 7, 2011 at 14:00

  Ootko laihtunu?:) ei se tietenkää mulle kuulu mutta tän postauksen kuvissa näytät aivan ihanalta ja vaatteet tosi onnistuneet ja kaiken päälle tuo rusketus kruunaa kaiken :)) tykkään sun blogista ihan hirmusesti, jatka samaan malliin!!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:17

   eiku lihonnu vaan :D Tykkään yleensä vaan pitää vaatteita joissa on tilaa hengittää :)

   kiitos kiitos!

 • Reply ainoo maanantai, marraskuu 7, 2011 at 14:12

  Itellä kans vuosi sitten ilmeni tota jalkojen levottomuutta. Sitä ei varsinaiseks säryks voinu kutsua, kun olivan iltasin nukkumaan mennessä semmonen tunne etten voi nukahtaa ku tekee vaan mieli liikutella jalkoja. Todella raivostuttavaa! :D Söin sitten kuurin magnesiumia ja rautaa, ei tullu enää oireita, en sitten tiedä kumpi auttoi.

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:17

   joo pakko käydä apteekis ostoksilla…

 • Reply Lotta maanantai, marraskuu 7, 2011 at 14:14

  Siis arvaa onko ärsyttävää kun on ollut ihan muutaman päivän poissa kotoa ja sitten alkaa käymään lempiblogeja läpi ja sä oot postannut ihan sikana!! Siis ärsyttää se, etten oo päässy lukemaan niitä OIKEASSA ajassa tai kommentoimaan :D Mutta yhtään ei ärsytä se, että nyt saan lukea kaikki aamukahvin ja aamupalan kanssa, parasta <3
  Mutta siis mäkin vihaan niitä jätkiä, jotka tekstaa just kun oot ihan fine tilanteen ja ittes kanssa. Tai niitä, jotka tekee jotain PAHEMPAA, haluaa nähä tai kahvitella, oikeesti vihaan niitä. Ja samalla kuitenkin joskus tulee hymy kasvoille..?
  Mutta en jauha aiheesta enempää koska siitä puhuttiin noin 3 postausta sitten. Asu on ihana, niin fresh ja kesänen! <3 Koralli, valkonen ja denim vaan sopii ihanasti yhteen!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:16

   joo se on kauheeta kun on poissa koneelta ja blogeista ja sillon just tapahtuu aina kauheena… Ja joo, se on jännä miten vaikka niitä kuinka vihaa, niin silti ei tavallaan vihaa ollenkaan… :D

 • Reply Evaa maanantai, marraskuu 7, 2011 at 14:24

  Kuunteleppa tuo biisi : )

  http://www.youtube.com/watch?v=rg7fO1soaWU

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:12

   ei oo ihan mun genree :D

 • Reply Anonyyymiiii maanantai, marraskuu 7, 2011 at 15:00

  MIKÄ niit ausseja vaivaa?! Ei kukaan suomalainen nouse vapaaehtosesti noin aikasin ylös :D

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:09

   parhaat aallot on kato sillon :D

 • Reply Nita maanantai, marraskuu 7, 2011 at 15:02

  Toi rusketutus mullekki<3

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:09

   tarpeeks betakaroteenia ja muutama tunti rannalla, niin kyllä se siitä :D

 • Reply Anna maanantai, marraskuu 7, 2011 at 15:04

  Mulla on välillä ihan sama ongelma unen kanssa.
  Vaikka ottais jotain unilääkkeitä, joita saa luontaistuotekaupasta, ei se asiaa auta: mun keho nukkuu, mut aivot ei. Jostain syystä se jotenki korreloituu siihen, oonko stressaantunu vai enkö.
  Mul ainenki auttaa se, et haistatan vaa väliaikaselle unettomuudelle pitkät. Jostain kumman syystä sitä nukahtaa jossain vaiheessa.
  Se kans auttaa, jos rytmittää päivää. Herää aamulla ja nousee nopeest sängystä ylös, tekee asioita päivän mittaan, sit illalla menee nukkumaan.

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:07

   joo siis mulla on tollasia allergialääkkeitä, joita käytetään kai jenkeissä nukahtamislääkkeenä, mut ei vaan jeesannu :P Mut stressi yleensä vie joo kyl unet.. Joo, pitäis pyhittää sänky pelkästään nukkumiselle ja lopettaa hengailu siinä päiväaikaan, teen tosi usein sängyllä duuneja ja luulen et kroppa ei tajua enää samallalailla et siin pitäis nukkua…

 • Reply Laura maanantai, marraskuu 7, 2011 at 15:50

  Olet todella kaunis! :)

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:05

   kiitos kiitos :)

 • Reply Neito maanantai, marraskuu 7, 2011 at 20:32

  Tää nyt on ehkä vähän outo kommentti, mutta sulla on ihan superhyvä kroppa! Muotoja ja vähän rasvaakin, mutta silti ihanan sutjakka. Kelpais!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:02

   hah kiitos :)

 • Reply Heidi maanantai, marraskuu 7, 2011 at 21:26

  Ite nukahin taas liiankin nopeesti ruotsin kirjan kanssa, enkä kerenny lukemaan kaikkea tänpäiväseen testiin :D Mutta mulle aika normia yleensä toi tollanen sängyssä tuntitolkulla pyöriminen, joten ymmärrän hyvin :D Sait taas mulle hymyn huulille :) Tykkäilen sun asusta ja niiin ihanasta hymystä! :)

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 08:59

   mun pitäis varmaan kans hankkia jotain ruotsinkielisiä kirjoja :D

 • Reply Jou maanantai, marraskuu 7, 2011 at 21:36

  Wau sulle sopii tosi hyvin tuollanen tiukka hame. Miks aina pukeudut kaapuihin, ku kerran oot noin hyvässä kunnossa?! :D

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 08:59

   koska ne kaavut on niin mukavia :D

 • Reply veerra lauantai, joulukuu 3, 2011 at 15:42

  Voi luoja mä repesin tolle ”sen jälkeen jossain huus gekko”-jutulle :DD

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 4, 2011 at 13:00

   ne on ärsyttäviä

  Leave a Reply