Bang, Bang, Bang boy, You’re going down, down, down

Kiitos ihan miljoonasti (jälleen kerran) loistavasta vertaistuesta, ette tiedä miten paljon se merkitsee ♥ Vastailen loppuihin kommentteihin mahd pian, haluun keskittyy niihin kunnolla enkä niin että A hengittää niskaan.

Mä luovuin niistä ”vihaan sua” viestiaikeista ja laitoin oikein kiltin ja ystävällisen viestin joka meni jotenkin ”kiva kuulla susta, oli joo kivaa, mulla vielä pari kuukautta jäljellä Ausseja sit takas kylmään ja pimeeseen Suomeen, en voi sanoa odottavani sitä” Unohin laittaa siihen perään pusut ja halit ja äksät ja oot, mutta parempi niin, se yllättäen ei vastannu, mutta nyt just en jaksa ees välittää. Oon aika varma siitä, että se on löytäny jonkun pienen indopojan koodaamaan itelleen mun suunnitteleman sexytxt ohjelmaan perustuvat applicationin joka kulkee nimellä holidayflings, se laittaa neljä kertaa vuodessa automaattisesti aina kaikille lomahoidoille viestin, niin ettei ne vaan vahingossakaan unohda.

Olin eilen sen verran pihalla että kehitin jonkun supertyperän riidan A:n kanssa ettei mun tarvis nähä sitä. ”joo kato muistatko kun tulin Balilta ja friikkasin tosi pahasti enkä suostunu näkee sua kolmeen viikkoon? Joo, no tän aiheuttaja tavallaan otti taas yhteyttä et kai kestät uuden  samanlaisen temppuilukohtauksen? Ai et?” 

Nojoo, soittelin kriisipuheluita kriisipuhelun jälkeen Suomeen ja luin teijän kommentteja liikutuksen vallassa ja söin chunky monkeyta suoraan purkista. Se parantaa kaikki sydänsurut.

A tekstas joskus puol kolmen aikaa että missä oon, mistä olin vähän hämmentyny koska se oli ite vaatinu koti-iltaa. (sen jälkeen suututin sen ku lähetin sille booty call, really? viestin, nää ei vaan ymmärrä mun loistavaa huumoria) Oottelin sen vastausta vartin ja varmistuin täydellisesti siitä, että se on löytäny uuden tytön ja menossa sen luo kotiin ja halus varmistaa että en oo taas kiivenny parvekkeelta sisään. Olin lähössä jo sen luo riehumaan, kun tajusin että mulla on puhelin äänettömällä ja sillä oli oikeestaan kestäny 2min vastata mun viestiin. Perkeleen viiksivallu, vei uskon loppuihinki miehiin.

A tuli meille yöks, se oli ollu sen kaverin polttareissa (opin taas uuden sanan australiaa: buck’s night -polttarit) ja oli sen verran laitamyötäsessä ettei jaksanu pyöräillä (!!) kotiin. En oo varma miten se selvis tänne asti. Nukuttiin pitkään (tai siis mulle 11 asti nukkuminen on normaalia jos oon ollu neljään hereillä, nää herää silti viimeistään yheksältä) jonka jälkeen syötiin aamupalaa ja makoiltiin vaan ja katottiin leffaa. Eka kerta kun saan sen huijattua tollaseen normaaliin sunnuntaipäivän aktiviteettiin. Kyllä siitä hyvä mies vielä tulee. Sit kun se luopuis vielä surffaamisesta ja muuttais Suomeen… ja oli siinä muutakin vähän tilannetta hankaloittavaa tekijää. No surraan niitä myöhemmin.

Enivei, mulla on tosi voittaja olo, koska siitä  X:stä kuulu, enkä oo silti romahtanu ihan niin pahasti kun ois voinu kuvitella.

Te jotka ootte samassa jamassa kun minä (mitä tohon eiliseen tulee) niin lukija linkkas mulle tän biisin:

I hear you’re asking all around
If I am anywhere to be found
I have grown too strong
To ever fall back in your arms

Ihastuin ton mimmin ääneen niin kovasti, että oli pakko ostaa koko levy samointein (itunes storessa oli vissiin kympin)

Mun toinen suosikkibiisi (tälleen kolmen kuuntelukerran jälkeen) on tää:

bang bang!

Hyvityksenä siitä että  toi suostu kattomaan mun kanssa leffaa päiväsaikaan niin joudun luultavasti vähintään johonki patikointiretkelle illaks. Tai tuijottamaan sen maalaamista. No ehkä se oli sen arvosta.

edit. Okei, toi on ollu vissiin aika soitettu Suomen radioissa? Mitäs muita hyviä biisejä oon missannu? Niitä on oletettavasti tullu muutama tässä viimosen 11 kuukauden aikana ;D Meillä ei oo siis kotona radiota ja autossakin kuunnellaan yleensä omaa musiikkia,niin oon aivan täysin ulapalla kaikesta:D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

60 Comments

 • Reply jennny sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:36

  aahhhh koin vuosisadan rakastumisen cristinaan ja kuuntelin sitä repetilla oikeasti ihan koko kesän. oma lempparini on se arms :) ja tietty jar of hearts, mut suomessa ainaki alko pyörimää radiossa nii meni vähä maku, ku kuuli liikaa..

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:48

   joo no mä oon taas aivan pihalla kaikesta uudesta musiikista, mikä on tullu tässä viimesen vuoden aikana kun meillä ei oo himassa radioo ja autossakin on yleensä oma musa päällä :D Ni löydän nää vähän jälkijunassa :D

 • Reply iituapina sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:59

  arms on myös hyvä christina perriltä (:

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 11:14

   joo mulla on ollu niin puhdasta rakkautta bang bang bang ja jar of hearts että toi loppulevy on jääny jotenkin vähemmälle :)

 • Reply kekeh sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 11:37

  LMFAO – Sexy and I know it :D Jos sen olet missannut niin olet menettänyt paljon. Varsinkin sen musiikkivideon nähtyään ei voi muuta ajatellakaan kun tämä kuuluu jossain X_X

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 11:59

   ton oon itseasiassa kuullu baarissa :D unohin kokonaan sen musiikinkuuntelu paikkana… mä en tiedä onko mussa jotain vikaa, kun en oo syttyny vielä yhellekkään LMFAO:n biisille? :D

   • Reply kekeh sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 20:55

    Sussa täytyy olla sitten jotain vikaa, ehdottomasti :D Nää biisit vaatii ”muutaman” kuuntelukerran, (mielellään myös paljon drinkkejä) jotta kykenee tosissaan kuuntelemaan. Mutta sitten loppuillasta ne on ihan parhautta kun luulee olevansa seksikäs ja hyvä tanssimaan etc… :)

    • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:18

     joo kyllä noi tanssittavia on (varsinkin siihen kohtaa iltaan kun on juonu ittensä ihan äärettömän seksikkääks)

 • Reply Liisa sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 11:42

  Siis voi Meri mä voin kertoa, että vihaan miehiä just ton ominaisuuden takia. Seuraavaksi vuodauts:

  Mä rakastuin varmaan yli 4 vuotta sitten maailman ihanimpaan itävaltalaiseen poikaan, joka sai mut ihan hulluksi. viikon tuntemisen jälkeen mä halusin laittaa mun 3 (KOLMEN) vuoden poikaystävän vaihtoon ja muutta itävaltaan (sanaakaan saksaa tai mitään vastaava kieltä en tietenkään osaa, mut samalla tuli sit katottua kaikki saksan intensiivikurssitarjonta, puhumattakaan että valitsin itselleni sopivan yliopiston saksasta…..). Noh sitten kun se ero oikeasti tuli ja se soitteli ja oi kun olin rakastunut ja ajattelin että mun tulevaisuus on nyt sitten tässä. sitten se SANONKOMIKÄ ei enää vastannu mun viestihin.

  ajattelin sitten okei, että tää oli tässä antaa olla. sit meni kaksi kuukautta, mulla oli koko elämä järjestyksessä (lue = en stalkannu sen profiilia kokoajan ja itkeny sen perään) niin se soitti, ja se meni ja sano sinne puhelimeen, että se RAKASTAA MUA. ja arvaa kuuluko siitä taas? sen sijaan herra on ottanu tavaksi soittaa mulle n. 4 kk välein (tai muuten ilmoittaa itsestänsä, siten että mä sekoan ihan totaalisesti ja itken sen ja meidän tulevien lasten perään). tätä tilannetta ei helpota yhtään se, että mulla on maailman paras AVOmies, joka on ihana ja en siitä luopuis mut sit tommoset menneisyyden miehet sekottaa mun päätä julmasti.

  huoh miehet, eiks ne oikeasti tajua mitä ne tekee meille?

  ja ps oot paras ja sun blogis on paras. tsemppiä! <3

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:46

   Mikäköhän siinä on tuol keskieuroopassa, toi oli sveitsistä ja olin aivan täysin valmis muuttamaan sinne, ajattelin et siel on ollu aina nätin näköstä ja äkkiikö sen sveitsinsaksan oppii :D Tää on tää taas tää, sillä on joku kone joka soittaa sulle ja sit kuuluu valmiiks äänitetty viesti, jossa on just ne asiat jotka haluun (tai et haluu missään nimessä) kuulla. Mä stalkkaan tota taas jatkuvasti, mut ainakaan en itke perään. (tai siis oon selvinny kahesta ekasta päivästä, eiköhän sekin vielä tuu)

 • Reply Ann sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 12:32

  On niin ihana lukee toistn parisuhteista ja riidoista, rentouttavaa! :D
  Itse painuin poikkiksen kämpästä aamulla ovet paukkuen ulos..joten tällänen ”vertaistuki” on helpottavaa.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:42

   vertaistuki on ihan parasta :D Helpottaa suunnattomasti kun tietää, että jollain menee yhtä huonosti / huonommin kun itellä :D

   • Reply Ann lauantai, marraskuu 12, 2011 at 21:11

    Harmi et tällähetkellä tää toimii vaan yhdeltä suunnalta. Good for me, mut sie et saa helpotusta kun täälläpäin on kaaosta :D

    • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 13, 2011 at 01:51

     :)

 • Reply Sanna sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 12:32

  No sen Haloo Helsingin Maailman toisella puolen kuulitkin jo… No yhessä vaiheessahan Vanha nainen hunningolla soi JATKUVASTI, matkalla Jyväskylästä Helsinkiin kuuli parhaimmillaan 5 kertaa :P Sit soi se Arttu Wiskarin tuntematon potilas… Ja kesällä Danza Kuduro -.- :D Ja tällä hetkellä varmaan eniten soitettu on Moves like Jagger :D Plus aika pitkälti kaikki, mikä on Chisun uudelta levyltä, soi… Siellä varmaan nää kaikki kuultu jo aikaa sitten ja takapajunen Suomi tulee ihan jälkijunassa? :D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:41

   Eikun jos on olemassa vielä takapajusempi paikka kun suomi, niin se on kyl aussit, täällä tulee kaikki vähän perässä :D Moves like Jagger soi balilla tosi ahkeraan enkä oo vieläkään päättäny et tykkäänkö vaiko vihaanko sitä :D
   Hyvä et ne soittaa Eriniä paljon, se on huippu! Tosin liika on liikaa… ehkä pysyn tässä omien musiikkien kuuntelussa ja pyydän teitä vaan kertomaan aina kun tulee joku uus hyvä biisi :D

 • Reply Ella sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 12:56

  Sun on pakko kuunnella Chisun Kohtalon oma (http://www.youtube.com/watch?v=7DwYss_ndZs)! :D Chisun uudelta levyltä, joka ilmesty vähän aikaa sitten.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:39

   mun on pakko saada toi chisun uus levy :D

 • Reply ssofiaM sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 13:43

  Haha uskomatonta ! Mä kuuntelin repeatillä Jar of Heartsia koko viime yön, samalla ku vihasin mun tunnevammaista poikaystävää.. Miehet, miehet, miehet..

  Mut onpahan hyvä syy kuunnella ihanaa rakkaus-angst-musiikkia ja yrittää vakuuttaa itelleen että ’you dont get to get me back’ ennenku sortuu ja lähettää taas sen ’tuutko tänne yöks’-viestin :D Tosin itse pysyin vahvana ja viesti on vieläkin lähettämättä. Katellaan joskus joulupäivän aikoihin kun toi mies muistaa mun olemassa olon ja laittaa jonku ’et oo paljoo soitellu’ viestin :D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:35

   hahahahhaha repesin täydellisesti tolle ”et oo paljon soitellu”-viestille! Se mee JUST NOIN joka kerta :D Ja nimenomaan siinä vaiheessa kun on kulunu kaks kuukautta ja miehel on tullu mieleen et ”ai kato perkele, se oli se yks mimmi… mikäköhän sen nimi oli..laitanpa viestin..”

   • Reply ssofiaM maanantai, marraskuu 7, 2011 at 23:15

    No nimenomaan noin se menee :D kuinkakohan huonosti täytyy mennä, että käytännössä nauraa omalle parisuhteelleen:D tuskin kovin vahvasti..

    sä tarjoot kyllä mahtavan vertaistuen tälläsille päiville kun tekis mieli potkia omaa poikaystävää päähän. :D

    • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 08:54

     mä nauran jatkuvasti :D sillä siitä selviää….

 • Reply Elina sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 13:47

  Moikka! Voisitko tehdä enemmän videopostauksia?:) ne sun videot on ihan huippuja!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:31

   joo voin tehä :) Oon ajatellu ettei ne höpöttelyjutut jotka joissa ei oo päätä eikä häntää kiinnosta ketään :)

 • Reply Heidi J. sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 14:15

  Nyt on ihan pakko kommentoida, että maiden nimet, kuten Suomi, kirjoitetaan isolla kirjaimella, 3 kertaa tässä postauksessa pisti silmään, vaikka muuten blogiasi viihdyttävänä pidänkin eikä varmaankaan oikeinkirjoitus merkkaa sinulle, mutta jos edes erisnimet voisi kirjoittaa isoilla alkukirjaimina, kommenttina vain :D

  Palasin itse juuri Australiassa vietetyn vuoden jälkeen takaisin Suomeen ja ikävä sinne on kova. Joten siitäkin syystä on ollut hauska seurata seikkailujasi :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:29

   haha joo mä tiedän! en tiiä mikä on ongelmana ton kanssa (muuten kun täydellinen viitsimättömyys oikolukea tekstejä) mutta mulla saattaa postauksessa olla kaikki muut maiden nimet kiltisti isolla kirjotettuna ja sit sitä Suomea viljelen pienellä. Tähän olin onnistunu kirjottaa Aussitkin pienellä :) Hyvä kun sanoit, täytyy taas tsempata noiden kanssa :D Tai et pilkkuvirheet voin antaa itelleni anteeks, mut toi on pelkästään typerää :)

 • Reply Nea sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 14:27

  vaikka toi onki vähä kuultu biisi jo täällä ainaki, ni noi sanat on jotain niin täydellistä ettei mitään rajaa <3

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:27

   jjep :D (ja mä kuulin sen ekaa kertaa toissapäivänä, niin ei oo vielä pilalla multa :D

 • Reply nasu86 sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 14:36

  chunky monkey on mun uus lemppari bj maku <3
  sulla on kyllä tavattoman huono tuuri noitten kakslahkeisten kanssa…=/ toivottavasti saat a:sta koulutettua hyvän miehen ittelles =D
  oot ihan huippu tapaus! harmittavan harvoin kommentoin mutta sulla on upee tyyli kirjoittaa ja tunnut muutenkin symppikseltä! ei sussa ei oo vikaa josset oo lämmenny tolle LMFAO:lle en kanssa oikeen oo kiinnostunu kyseisestä kokoonpanosta.
  coldplay paradise ja yhteinen biisi rihannan kanssa on ihan jees…ja uus kelly clarksonin levykin on aikas hyvä! ja sit tietty rain over me biisi yms… =D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:25

   se on ainut maku josta oon tykänny, tosin oon edelleen sitä mieltä että se on ihan ylihintanen jätski, mutta hyvää se kyllä on :D Mulla taitaa loppuu tää koulutusaika kesken, mutta saa nyt nähä mitä tästä syntyy… Täytyy kuunnella noi coldplayt!

   • Reply nasu86 maanantai, marraskuu 7, 2011 at 17:53

    juu kallistahan se on =/
    mut niin herkkua <3

    • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:04

     jep!

 • Reply nasu86 sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 14:38

  niin ja paramoren monster biisi <3
  chisun uus levy on kanssa ihana!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:24

   paramore rokkaa kyl! Mul on jääny noi suomalaiset (eriniä lukuunottamatta) ihan pimentoon, täytyy varmaan ostaa toi chisu, sitä on kehuttu niin paljon

   • Reply nasu86 maanantai, marraskuu 7, 2011 at 17:53

    osta ihmeessä se on kyllä hyvä =)

    • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:03

     joo ostin :D en oo ehtiny kuuntelee viel vaan kunnol :P

 • Reply Jossu sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 14:40

  Oi, toi Jar of hearts on todella ihana biisi! Saa kyllä aina tietyn henkilön mieleen ja se inhottaa..
  Mistä ihmeestä sellasia idiootteja löytyy? Ja miks niiden pitää aina ottaa yhteyttä kun toinen on jo unohtanu kyseisen henkilön.. Mitähän ihmettä niiden päässä silloin liikkuu?

  Ja yhen asian oon kyllä huomannu, että silloin kun olis kiva saada joku mies, ei meinaa mistään löytyä, mutta kun et odota ketään tai etsi, sun edessä onki monta hyvää miestä (Tietysti osa on tollasia viiksivalluja) :D

  Ehkä tää tästä vielä :D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:23

   joo no toi varminta, että päättää että on parempi olla yksin, niin niitä kosioehdokkaita tuntkee ovista ja ikkunoista sen jälkeen…

 • Reply Sanna sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 15:32

  Oi Meri, oon nii merry sun puolesta! tai siis musta oli tosi ihana lukee tästä et se et se ei vastannu ni ei aiheuttanu enää hyperpaniikkia, ja et teillä oli niin kiva päivä (no ilta) a:n kanssa. toivon et sä pystyt nauttii täysin rinnoin (ahahahaha tissi, sori mä valvoin aamuviiteen tekien koulujuttuja ja nyt oon ihan pikkasen väsy) loppuajasta vaiks ton a:n kaa – kyllä ne häiriötekijät hei sitte siellä taustalla jaksaa olla, älä välitä niist nyt vaa nauti &hearts:;
  Ja sit seuraavaks kantsii muuttaa tänne londonii, tääl ei oo kyl ketää varteeotettavaa (ahahahahaha), mikä o tosi outoo munlaiselle sarjaihastujalle et monta kuukautta jo eikä ketää kuolattavaa. käske sen harryn tulla takas tänne.

  Toi Jar of Hearts on kyl aivan ihana. taidanki kuunnella sen heti ne voi sit loppupäivän niiskuttaa.

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 15:36

   ah, ja arvaa ku luulin et a oli hukkunu sinne suihkuun, ni se oliki korjaillu sitä ku hajotin sen joskus tossa :D se on kyllä ihan kiva. eikä ees pakottanu mua patikoimaan… kyllä se viiksipaniikki varmaan viel jossain vaihees iskee, mut ei ihan vielä :)

   • Reply Sanna maanantai, marraskuu 7, 2011 at 01:36

    Äh, mun täytyy varmaan taas vaihtaa paitaa ja tiimiä. Aika ihku A :)

    • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:13

     joo, M:n pisteet senkun laskee! :D En voi hyltätä sitä kuitenkaan ennenku oon nähny sen ajokortin :D

 • Reply Mate sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 17:19

  Christina Perriltä eräs kuuntelemisen arvoinen biisi on myös A thousand years, siinä on kunnon nyyhky rakkautta eli minä olen täysin myyty. :D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:22

   se ei oo tolla uudella levyllä? Täytyy ettii youtubesta :)

 • Reply emppu sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 17:58

  http://www.youtube.com/watch?v=vbqmDKyw3A4&list=FLoVD8fsVPChXDQUl9AHTDrA&index=2&feature=plpp_video

  ootko ton kuunnellu vielä? Ihan mielettömän hyvä biisi juhlailloille ja sanat kolahtaa ainaki omalle kohdalle :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:21

   en ollu :) täytyy laittaa toi ”kreisibileet”-soittolistalle :D

 • Reply Anni sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 18:09

  Mulla alko ton otsikon lukemisen jälkeen soimaan päässä tää http://www.youtube.com/watch?v=9d6f9j7gAdY :D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:21

   EI SAA LINKATA TOTA! Mä laulelen tota pari päivää joka ikinen kerta kun se on ollu himymissä :D bangbangbangedibang!

 • Reply Anna sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 22:43

  Adelea et oo voinu missata? :) Set fire to the rain <3

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:14

   en oo :) ihana biisi <3

 • Reply anniee maanantai, marraskuu 7, 2011 at 13:53

  ehkä toi christina perrin missaaminen australiassaolon takia kompensoi vähän sitä että et oo sentään joutunu kuulemaan 20 kertaa päivässä lauri tähkän syyskuun kyytä…..

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 17:03

   ahhahahha joo totta! Mä salaa toivoin että Lauri Tähkä ois lopettanu uransa tän vuoden aikana…

   • Reply nasu86 maanantai, marraskuu 7, 2011 at 22:23

    mä oon myös toivonu sitä…enkä ees salaa =D

    • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 08:56

     nojoo :D

 • Reply smes maanantai, marraskuu 7, 2011 at 15:57

  The Wanted Glad you came -biisi on ollu aika kovassa soitossa. Kannattaa kuunnella, jos vielä et oo kuullu. :)

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:05

   Joo, se mul itseasiassa löytyy ihan koneeltakin! Oon ihan ihastunu The Wantediin :)

 • Reply marija tiistai, marraskuu 8, 2011 at 17:08

  http://www.youtube.com/watch?v=U9uBE1TNIzI

  <3

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 9, 2011 at 02:31

   nimen perusteella ainakin varsin lupaavaa :D

 • Reply Wiu tiistai, marraskuu 8, 2011 at 18:26

  Britney Spears – Criminal
  En yleensä välitä Britneysta mut toi on kiva! :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 9, 2011 at 02:30

   ehkä pitää antaa britneylle mahis ja kuunnella :)

  Leave a Reply