Look at you all grown up and back living with mom. How good do you feel about yourself right now on a scale from one to…two?

Hiphei!

Taas mä olin rannalla! Onkohan syy siihen, että haluun asukuvat nykysin rannalla se, että toivon että törmäisin Prinssiin? Ehkä.

Mulle on iskeny pieni henkilökohtanen kriisi sen kanssa, miten vähän tunikoita nykyään käytän.  Mä en pukenu housuja jalkaani varmaan viiteen vuoteen (koska leggarit tuli..?) ja nyt mun vaatekaappi on täynnä toppeja jotka vaatii kaveriks housut tai shortsit. Tästä ei tuu mitään. No koska mun vaatekaapista ei taaskaan löytyny mitään päällepantavaa, niin siirryin suosiolla Annan vaatekaapille ja varastin ton Vero Modan tunikan. Mulla on itellänikin ollu toi, mutta jossain hiton mielenhäiriössä oon myyny sen. No tyhmästä päästä kärsii koko vaatekaappi.

Muuten ei oo tapahtu oikeestaan mitään kovin ihmeellistä. Mun arki on niin tasasta, että käy jo melkein tylsäks. Nojoo, oikeestaan oon kaikista onnellisimmillani just näin, en jaksa stressata mistään, eikä mun oikeestaan tarviikkaan. Kirjottamista. Hengaan vaihtoehtosesti A:n kanssa tai sit Annan kanssa, välillä nään tyttöjä. Ja siinä ne päivät sit kuluukin.  Ilmotin aussiduuniin, että pidän pienen tauon kun oon muka niin kiireinen, mikä tavallaan on totta, mutta pienellä järjestelyllä saisin ehkä senkin toimimaan. Nääh, pidän viikon loman ja katon sit uudestaan. Haluun vaan nauttia nää viimoset kuukaudet enkä stressata liikaa duunista, joka tappaa mut tylsyyteen ja joka ei vie mua mihinkään.

Näissä rantakuvissa on se huono puoli, että poseeraus on aina sama, kun täytyy yrittää pitää tukka pois silmiltä ja olla viel sellases asennossa ettei se vaate liimaannu ihan jokaiseen vartalon pahkuraan

Mulla menee taas usko mieskuntaan. Tai en vaan tajua niitä. Toi yks hajotti nilkkansa joku aika sitten, eli surffaaminen on ollu lähes mahotonta, mikä käytännössä tarkottaa sitä, että meillä on kotona vähän räjähdysherkkää aina aika ajoin. No lääkäriin ei tietenkään voi mennä, se ilmeisesti loukkaa jotain miehistä juttua, oon käyny samaa vääntöä nimittäin aiemminkin kakslahkeisten kanssa. ”minähän en mitään särkylääkkeitä syö, minähän en lääkäriin mene” ja sit sellasta luolamiehen örinää ja rintaan takomista.

No se oli itekkin sitä mieltä, et antaa sen nilkan nyt levätä silleen, että voi kävellä ilman että sattuu (mene sinne lääkäriin urpo) Nyt toi yks sit soitti kuitenkin mulle tänään, et voisinko mitenkään mennä sen luo tekee töitä, kun sen uus surffilauta tulee tänään ja se haluu heti päästä testaamaan sitä, mutta ei ite oo kotona sillon kun lähetti sen tuo.
M: muru, olit eilen sitä mieltä että sun on parempi olla surffaamatta, ettei se nilkka menis pahemmaks, mutta uuden laudan kokeilua ei lasketa? 
A: niin? 

Tää on  kans yks mun vakioposeerauksista ”silmät täynnä hiekkaa”

Frankie on ilmeisen itsetuhosella tuulella ja odottaa kylpyä ♥ Mitenköhän vaikeeta ois salakuljettaa kissa Suomeen?

No mutta joo, alan oottelee sitä typerää lähettiä josko se kohta tulis. Jos liimaa voileivän kissan selkään ja tiputtaa kissan maahan, laskeutuuko kissa jaloilleen vai voileipä voipuoli alaspäin?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply Juliette perjantai, marraskuu 4, 2011 at 10:03

  Mä ainakin tuen sua 110%sti Franklinin salakuljettamisessa. :D Koska se on niiiiiiiin söpö että se on saatava Suomeen ja ei se pärjää ilman teitä Ausseissa. Voin myös auttaa tossa salakuljettamisessa :D

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 12:40

   haha jee! tuutko harhauttaa tullisetiä?

 • Reply j perjantai, marraskuu 4, 2011 at 10:37

  Hei Meri ! Ihania kuvia nää kaikki rannalla otetut aina !
  Oon tainnut missata, että mitä työtä sä siellä ausseissa teet?
  Ja sitten vielä senkin oon tainnut missata että etkö hengaa enää Mattyn kanssa ja miksi ?

  Nauti nyt vielä sielä maailman toisella puolella oikeen kunnolla! :)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 12:39

   mun virallinen nimike taitaa olla toimistoassari, mutta siis periaatteessa teen millon mitäkin mitä pomo sattuu tarviimaan :) Yleensä excell-taulukoita aiheesta X tai jotain muuta yhtä kivaa :D

   Meillä ei oo menny Mattyn kanssa aikataulut ollenkaan yhteen nyt viimeviikkojen aikana, ni ei olla keritty näkee :(

 • Reply anonyymi perjantai, marraskuu 4, 2011 at 10:44

  Mun yks sukulainen onnistui salakuljettamaan kissan Espanjasta Suomeen. Jäi Suomen puolella kiinni, mutta sai pitää sen kissan karanteenin jälkeen :)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 12:38

   haha, eli mahiksia on.

 • Reply ukulele perjantai, marraskuu 4, 2011 at 12:15

  ää, nyt on kyllä aivan pakko kommentoida ja kysyä että missä vaiheessa A syrjäytti kokonaan M:n? : D oon tainnut kokonaan missannut tän vaiheen..

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 12:35

   en oikein itekkään tiedä :D ollaan oltu kovasti näkemässä nyt varmaan kaks viikkoa, mut ei oo menny viel aikataulut yhteen :)

 • Reply pookkanaa perjantai, marraskuu 4, 2011 at 12:30

  näytätpäs porkkanalta

 • Reply Elisa perjantai, marraskuu 4, 2011 at 13:21

  Oon miettiny että seuraatko keskusteluja mitä demissä käydään bloggaajista (sunkin nimi sielä vilahtelee) tai että mitä mieltä oot niistä?

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 13:38

   Saatan käydä kattomassa jos joku linkkaa jonkun keskustelun, mutta muuten en koskaan. Niissä on ollut välilä ihan hyviäkin pointteja ja asiallista kritiikkiä (en tosin tajua miksei sitä sanota bloggaajille suoraan vaan jauhetaan keskusteluissa) mutta myös muutama nimimerkki jotka mäkin jo tunnistan ja jotka jauhaa paskaa joka ikisessä keskustelussa ja joiden elämän ainut suola tuntuu olevan vikojen etsiminen bloggaajista (ja varmaan yleensäkin muista). Sellasia ihmisiä on vaikeeta muuta kun sääliä, menettää elämästään paljon kun suhtautuu niin negatiivisesti kaikkeen. Näiden ansiosta nykyään ne keskustelutkin vaan skippaa kun tietää että sielä muutama elämään katkeroitunu tyttö purkaa vaan pahaa oloaan, vaikka joukossa varmaan ois myös niitä fiksuja kommentteja. Mä ite demitin joskus aikoinani varsin ahkeraan, joten se on loistava paikka hakea vertaistukea ongelmiin, mutta sitä ei mun mielestä pidä tehä muiden kustannuksella :) huhuh, hitto mikä romaani :D

 • Reply Juliaaa perjantai, marraskuu 4, 2011 at 13:34

  yks postaus ja monta kertaa huutonaurua. en koskaan naura ääneen jos luen jotain postauksia, mut nyt toi luolamiesörinä ja rintaan takominen oli aika paha.. plus toi kissa+voileipä juttu :D:DD

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 13:41

   no se enää puuttuu tosta. Ajattelin sellasen puunuijan hankkimista, täydentäis tätä luolamies roolia

 • Reply t perjantai, marraskuu 4, 2011 at 13:34

  hahahah ei luoja mä hajosin tolle kissa-voileipä jutulle :DD

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 13:41

   luin ton jostain ja oon käyttäny varsin paljon aikaa sen pohtimiseen :D

 • Reply annastiina perjantai, marraskuu 4, 2011 at 13:39

  Hei mä käytän aina asteikkoa yhdestä kahteen! :D ”miten paljon ärsyttää asteikolla yhdestä kahteen?” tms. Siinä ei voi tulla väärinymmärryksiä. Ehkä.
  Ja sitten myös oon todella pitkään miettinyt tota kissa-juttua, mutta en oo vielä testannu käytännössä :D

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 13:42

   Franklin tuli mua vastaan kun kävelin kotiin ja pohdin että pitäisköhän testata tätä asiaa, mut en sit kuitenkaan raaskinu :D

   • Reply annastiina tiistai, marraskuu 8, 2011 at 19:58

    Kaveri kertoi, että myytinmurtajissa oli testattu pelkän leivän tippumista, ja tultu siihen tulokseen, että se käätyy vaan jos tiputtaa yli metrin korkeudesta (muistaakseni..), ja että se johtuu siitä kun se voipuoli on painavampi. Voisi nyt sitten päätellä, että kissa putoaa jaloilleen, koska painaa enemmän kun leipä. Mutta toisaalta, kyllähän siihenkin tarvitaan jokin tietty korkeus, että kissalle tulee se refleksi kääntyä :D
    Toisaalta en ehkä haluakaan tietää vastausta, koska tästä saa suunnattomasti iloa, kun sitä pähkäilee yksikseen ja suunnittelee miten sieppaa naapurin/kaverin kissan, että saa testattua :D

    • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 9, 2011 at 02:30

     haha jep :D joo kissa kyl ehkä voittais ton testin… mut ei sitä koskaan tiedä!

 • Reply r-ii perjantai, marraskuu 4, 2011 at 14:15

  meinasin tukehtua mun irtokarkkeihin ku luin ton viimesen lauseen:D (okei vähä liioteltua EHKÄ) koeviikon pelastus nää sun hauskat tekstisi:)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 15:49

   kiva jos voi olla jotenkin hyödyks :D lukemisen iloa!

 • Reply vilimu perjantai, marraskuu 4, 2011 at 15:10

  miten oot saanu noin upeen rusketuksen ? waude!

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 15:50

   superannos betakaroteenia :)

 • Reply tintti perjantai, marraskuu 4, 2011 at 15:39

  Jos kissa putoo aina jaloilleen ja leipä taas aina voipuoli alaspäin, niin eikö ton tuloksena oo sitten ikiliikkuja?! :D ihana asu, ja nää rantakuvat muutenki piristää tätä suomen marraskuuta! :)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 4, 2011 at 15:51

   ON PAKKO OLLA!! lähen heti ettii frankieta ja voitelee leipää :DD

  • Reply jennie perjantai, marraskuu 4, 2011 at 20:05

   Meinasin tulla just kommentoimaa ihan samaa :) siitä tulee ikiliikkuja.

   • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 02:45

    no tulipa sekin sitten keksittyä :D

 • Reply Sitä vaan että perjantai, marraskuu 4, 2011 at 17:39

  Sä et oo nyt oikeen tajunnu tota kissa-voileipäjutun pointtia. Se leipä nimittäin liimataan sillä voilla kissaan! Sillon kummatki toteutuu ;) Okei aika tahmeeta voita sais olla mut kyl se toimii :D

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 02:46

   käy se niinkin :D

 • Reply annujjau perjantai, marraskuu 4, 2011 at 19:04

  ihania kuvia:) ja toi kissa-voileipä- juttu piristi mun tylsää elämää koekirjojen keskellä :>
  vois testata omalla kissalla.. :D

 • Reply nellika perjantai, marraskuu 4, 2011 at 21:20

  http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=25120

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 02:45

   joo ihan selkeetä :)

 • Reply pinsku perjantai, marraskuu 4, 2011 at 22:32

  Salakuljeta Franklin. Kyl se onnistuu. Ja sun pitääpitääpitää kokeilla tota voileipäjuttua, tai sit mä kokeilen täällä liimaamalla jomman kumman täällä riehuvan kissan selkään voileivän:) jos pääsen toteutukseen asti, nii kerron kyllä miten kävi.

  Ps. Luolamiehen örinä ahahhah

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 02:42

   pakko :)

 • Reply Sonja lauantai, marraskuu 5, 2011 at 00:45

  Meri please, ei tämmösiä elämää mullistavia kysymyksiä kun meinaa joutua pohtimaan ihan liikaa:( ei vaan, ite oon sitä mieltä, että leipä voi myös kääntyä matkalla maahan!! joten molemmat putoaa just niinku sanoit! voi että, taisin ratkasta tän :D en tosin omista kissaa (enkä leipää) että voisin kokeilla joten kokeile sä :) ps. huippublogi!

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 02:38

   mä en haluis millään pudottaa franklinia maahan, mutta pakko tää on kohta kokeilla

 • Reply hemulio lauantai, marraskuu 5, 2011 at 01:05

  Voit ystävällisesti ilmoittaa Annalle, että tuo tunika lahjoitetaan mulle kun malttaa siitä luopua… Hekoheko. Aivan ihana tunika kyllä!

  Ootte Annan kanssa varmaa ainoita bloggareita kenen postaukset oikeasti naurattaa :D Ja ps. mun mielest sun tukka on aivan ihana

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 02:37

   mä oon ekana vuorossa kun Anna siitää päättää luopua, mutta lupaan että oot seuraavana vorossa

 • Reply mju lauantai, marraskuu 5, 2011 at 01:20

  Franklinista tulee vähän mieleen Suicide bunny. Käynyt nurkan takana tupakallakin vielä… Tuliskohan kissaan vauhtia, jos kääntäisi hanan päälle?

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 02:36

   mun mielestä toi Franklinin päiväunipaikka huutaa kääntämään hanan päälle :)

 • Reply Srapers lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:48

  Meri oot kamala ! :DDD ”Jos liimaa voileivän kissan selkään ja tiputtaa kissan maahan, laskeutuuko kissa jaloilleen vai voileipä voipuoli alaspäin?” mä en pääse tosta ikää yli !

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 18:11

   kirjotin siihen alkuun ”tiputtaa kolmannesta kerroksesta maahan” mutta sit ajattelin että en kyllä vois sit koskaan testaa sitä frankiella, niin oli pakko poistaa. oon siis viel pahempi kun annan ymmärtää :D

 • Reply Hibbuli lauantai, marraskuu 5, 2011 at 21:25

  Mietin tota kissakyssäriä kauan, mut jos kissan jalat tulee maahan,
  niin voileipä pysyy siinä, eikä putoo kumminkaan päin.. tai sitten ei :DD

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:59

   hmmm.. niin että jotenkin puoliväliin? tai ehkä se jää leijumaan jotenkin vähän maanpinnan yläpuolelle?

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post