nopeeta toimintaa

Meijän postisetä parka joutu jälleen kerran ajamaan pakettiautonsa meijän pihaan johon a. vittumaista ajaa b. vielä vittumaisempaa peruuttaa pois.

Tänään paketista paljastu supernopeesti perille tullu Glaze Haze jonka tilasin viikko sitten. Mulla on tulossa feeluniquelta myös toinen paketti jonka tilasin 5päivää tota ennen, mutta se seikkailee vielä jossain matkalla. Noissa toimitusajoissa ei oo yhtään mitään järkeä. Toi Glaze Haze tuoksuu ihanalle sitruunamuffinille, enkä malta odottaa että pääsen testaa sitä ihan kunnolla.

Posti toi myös hajuvedet jotka tilasin HELMIKUUSSA. 8kk toimitusaika on oikein kohtuullinen. Oon saanu noista rahat takas jo ehkä puol vuotta sitten ja nyt noi sit tulee. En oikein tiedä et pitäiskö mun nyt ilmottaa tonne, että sain noi sittenkin, vai pitää noi lahjana kaikesta kärsimyksestä :D

En tiiä oonko kertonu tielle tätä ”vinkkiä” eilen, mutta kun Aino tästä eilen muistutti, niin  jaanpas nyt teidänkin kanssa :D Eli aina kun tilaatte ulkomailta noita juttuja, niin pitäkää valuutta sen maan valuuttana minkä  maalainen nettikauppa on (onpas nyt hyvää suomenkieltä..) Eli siis jos tilaatte feeluniquesta, niin pitäkää valuutta puntana, niin siinä säästää yleensä muutaman euron :)

Nyt viimenen rutistus Sonseja ja sitten voisin alkaa puuhaa teille kuvaoksennusta eiliseltä johon kuului mm. paljon näitä:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Sanna keskiviikko, lokakuu 26, 2011 at 09:12

  Mulla oli vähän sama ongelma, kun tilasin Nature Shopista Emuja. Peruutin tilauksen ja he kuittasivatkin minulle, että tilaus peruutettu ja rahat palautettu. Muutama päivä ja sain tullista ilmoituksen, että paketti saapunut. Hetken mietin, että mitä teen, mutta kilttinä sitten ilmoitin sinne, että kengät saapui kaikesta huolimatta ja sovimme maksamisesta (kun päätinkin sitten ottaa ne, kuin niin tuuliviiri ;). Asiakaspalvelu sen suhteen oli varsin hyvää :)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 27, 2011 at 11:51

   mä oon vaan joutunu odottaa noita KAHDEKSAN kuukautta :D niin tuntuis tyhmältä maksaa täys hinta niistä ja varsinki ku oon ehtiny ostaa jo noi samat hajuvedet, kun ei tuolta kuulunu..

 • Reply Ninski keskiviikko, lokakuu 26, 2011 at 09:29

  Ehdottomasti pidät itselläsi, etkä ilmota yhtään mitään!

 • Reply milla keskiviikko, lokakuu 26, 2011 at 09:33

  Kuinka sulosia!

 • Reply juuliae keskiviikko, lokakuu 26, 2011 at 11:07

  Todellakin pidät palkintona kaikesta kivusta ja särystä. Sähän oisit voinut tavata elämäsi miehen tänä aikana, mutta se ei olis halunnut sua kun haiset pahalle. Ehdottomasti ’huijaamisen’ arvoinen menetys.

  • Reply Meri torstai, lokakuu 27, 2011 at 11:49

   hyvä pointti!

 • Reply strawberryy keskiviikko, lokakuu 26, 2011 at 13:11

  Geez, melkein sain sydänkohtauksen (ja hyvä etten alkanut nyyhkyttää) kun katoin että kasa kuolleita kengurunraatoja, MITÄ oikein oot ollu tekemässä?! :D

  Sit katoin kuvaa uudestaan. Aika söpöjähän noi on :) (edellyttäen siis että ne on elossa)

  xoxo,

  Anna

  ps. kuvittelin siis, että noi on kenguruita eikä jotain muita eläimiä

  pss. pidä ne hajuvedet, oon vakavasti sitä mieltä, että tarviit lohdutusta monen kuukauden odottelusta, eikä toi ketju kaadu siihen että sait niiltä kaks hajuvettä :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 27, 2011 at 11:49

   hahah joo, kävin kengurumetsällä. normi päivä australiassa :D

   on ne elossa, ja kenguruita :D

 • Reply JMP keskiviikko, lokakuu 26, 2011 at 17:33

  Tuo viimeinen kuva…kuolin! En malta odottaa, että näen lisää kengurukuvia! Mulle Australiasta surffipoikiakin tärkeämpää on kaikenlaiset luontoelämykset, pussieläimet ja muut mantereen endeemiset lajit. Aivan ihanaa olisi joskus päästä niitä ihan livenä näkemään. Mutta siihen asti…onneksi on blogeja, joilla voi helpottaa kaukokaipuuta.

  • Reply Meri torstai, lokakuu 27, 2011 at 11:48

   Joo, noi oli kyl hauskoja :) Niitä että kattoo melkein mielummin kun niitä surffipoikia :D

 • Reply Nede keskiviikko, lokakuu 26, 2011 at 18:40

  Ehdottomasti pidät noi tuoksut kyllä itelläs! Eihän tommonen oo mistään kotosin että yhtä pakettia joutuu odottamaan kuukausitolkulla! (vaikka saitkin jo rahat niistä takaisin, silti!)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 27, 2011 at 11:48

   no joo, sillä mäkin ajattelin ton itelleni perustella (en oo vielläkään päättäny et kerronko noille vai en) että toi odotusaika ei oo ollu millään lailla kohtuullinen, niin saan ne hyvityksenä :D

 • Reply eve keskiviikko, lokakuu 26, 2011 at 18:52

  älä palauta hajuvesiä!
  kerran perille asti tulivat vaikka rahatki oot saanu jo takas ni mikäs siinä jos saa ilmatteeks 2hajuvettä :)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 27, 2011 at 11:47

   nii, mut mulle tulee kauheen huono-omatunto :D

 • Reply Oona perjantai, lokakuu 28, 2011 at 19:27

  No älä nyt missään nimessä palauta niitä hajuvesiä (mikä mä oon sanomaan ku pohtisin saman asian kanssa ihan yhtä paljon kun sä,yritän vaan vissiin rohkasta :D) kun niitä oot jo noin kauan odottanut! Nauti niistä täysin rinnoin :)
  T. Escadan Taj Sunsetiin TÄYSIN hurahtanut lukijasi

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 29, 2011 at 15:16

   ehkä mä oon tosi huono ihminen ja pidän noi vaan….

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post