sexytxts

Oon kokonaan unohtanu kysyä tästä teiltä, tää ois ehkä pitäny säästää perjantaille, että oisitte sitten viinipäissänne voinu ideoita tätä mun kanssa, mutta kokeillaan nyt näin muutenkin. koko idea lähti liikkeelle tästä:

Kirjotin siis tossa vähän aikaa sitten omasta mielestäni todella nerokkaan känniviestin (tai no alkavakrapulaviestin koska sain idean tähän kun heräsin baari-illan jälkeen kaheksalta hakemaan täydennystä vesilasiin) ja koska en tienny kummalle noista mun pojista sen lähettäisin, niin lähetin sitten molemmille.

No tästä tultiin (Sanna tuli) siihen tulokseen, että ois kätevää jos puhelimessa ois suoraan sexytxts ryhmä, että vois suoraan lähettää tietyt viestit kaikille ryhmään kuuluville henkilöille. Kehitettiin ideaa vielä sen verran, että ois kätevää jos  puhelimessa olis valmiina viestipohjia, joita käyttää, koska välillä ne sormet ei vaan osu oikeille näppäimille. Ja Hanna keksi, että kehitetään vielä tätä ohjelmaa sen verran että siihen saa lisäosana alkometrin, ja kun tietty promillemäärä täyttyy niin se lähettää suoraan viestin ”tunnin päästä meillä? Kysyttävää?” viestin kaikille jotka kuuluu sexytxts ryhmään. Vois myös harkita ”huomenna meillä?” viestin lähettämistä jos promillemäärä ylittää tietyn määrän.

Mä en oo varma toteutuisko mun kohdalla toi viis paidatonta miestä odottamassa tai ainakaan uhoomassa toisilleen, mutta toivossa on hyvä elää. Todennäkösesti tää toimis kerran, mutta siinä vaiheessa kun ne toteis kaikki olevansa sielä ulko-ovella samasta syystä niin ne haistattais mulle paskat ja lähtis yhessä surffaamaan. (tai perustais prätkäjengin, kun muistetaan tää mun uudistunut miesmaku)

Miten on, kunhan löydän jonkun nörtin koodaamaan mulle tällasen ohjelman kaikkiin yleisimpiin älypuhelimiin niin löytyykö ostajia?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply rva ruusunen torstai, lokakuu 20, 2011 at 12:02

  En kyllä tiedä toteutuspuolesta, mutta repesin tälle ihan täysin :D

 • Reply moonie torstai, lokakuu 20, 2011 at 12:10

  En tiiä oonko jotenkin kieroutunut, mut kun mietin kaikkia mun säätöjä, joiden numero mulla on, ja sit kuvittelen ne mun ulko-ovelle ilman paitaa tappelemaan… mä oon vaan sanaton.

  OSTAISIN SOVELLUKSEN!!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2011 at 14:49

   joo, mun mielikuvassa ne on kaikki myös noussu suoraan merestä, niin että ne on vielä märkiä :D

 • Reply Sanna torstai, lokakuu 20, 2011 at 13:13

  Ostan välittömästi! Voisin myös vaihtaa mun vanhan Team Matty -paidan Team Sexytxts -paitaan.
  Ja sitten kun toi tosta on testattu ja hyväks havaittu (siis se koodiohjelma, ei se paita) niin vois tehä Facebookkiin samanlaisen. Mulla on paha tapa paitsi lähetellä kännitekstareita myös olla FB:ssä kännissä, mikä on myös tosi tosi noloa, koska sen näkee kaikki, ei vaa tekstarin saaja. Sitte ne aina nauraa et ootkos Sanna taas ottanu alkoholia. Siinä vaiheessa ku joku vuos sitte tuli semmonen alkolukko-ohjelma FB:iin ja kolme eri ihmistä linkitti sen mun seinälle ni alko vähän kummastuttaa (tai no hävettää).

  Ai nii! Onks sun mielipide Mattyn metrohousuista nyt muuttunu yhtää ku on tää motskarijengi -prospekti? Sit mun piti kysyy täst viiksiasiasta (voi Meri…). Et luuletko et X:n viikset tuntuu nyt paremmilta ku tykkäät muutenki noista naamakarvoista, vai luuletko et tykkäät naamakarvoista siks et silläki oli?

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2011 at 14:48

   Mä en oo vielläkään nähny Mattya :D Luulis että mun suhtautuminen koko tyyppiin ois muuttunu kun se näyttää musta ihan sonsien Tigiltä, muutamaa vuotta nuoremalta vaan :D Ajattelin että mun pitää ehkä hylätä A ja leikkii välillä Mattyn kanssa.

   Mä luulen että jos X kasvattais parran ni juoksisin sinne ja kosisin sitä, ne viikset vaan oli niin törkeet. Paitsi et se oli lisänny facebookkiin jonkun uuden kuvan jossa se oli ihan viiksetön ja parraton!

 • Reply paulahelena torstai, lokakuu 20, 2011 at 14:11

  must kaikist järkyttävintä on et mun vanhas puhelimes oli valmiissa viestipohjissa viesti ”Minäkin rakastan sinua.” mitä hittoa?! :D jossei jaksa ite tollasta kirjottaa nii ei ehk tarvis lähettääkään!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2011 at 14:45

   joo se on ihan klassikko, heti siinä ”olen kokouksessa, soitan klo” alla :D

 • Reply sentsu torstai, lokakuu 20, 2011 at 14:16

  Aivan mahtava!! Sä oot kyllä aivan loistava näissä miesasioissa, ja tällaiset on just parasta luettavaa. Ja usko pois kyllä siellä olis ne viisi miestä uhoomassa toisilleen ilman paitaa ku susta ois kyse ;)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2011 at 14:45

   mä vähän luulen ettei ne kovin montaa kertaa sitä jaksais :D

 • Reply V torstai, lokakuu 20, 2011 at 14:17

  Mä luulen, että kaikkien kannalta se toimis kielteisenä paremmin: ”Älä missään nimessä tule tänään meille”. Ja samalla se puhelin löis päälle jonkun aikalukon sun alushousuihin, ettei niitä sais pois jalasta ennen kuin promillet laskee tarpeeks alas… Ja jos tohon löydät jonkun koodarin, luulen, että se tällä keksinnöllä vois olla menekkiä yläasteikästen vanhempien keskuudessa (poistaen tietenkin viittauksen siihen, että laitteen alkuperäisen idean alullepanija on 26v….)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2011 at 14:44

   joo no toi ”et tuu meille” voi toimia sit taas tietyn alkoholimäärän jälkeen…

   Mä juon itteni onneks niin kauniiks, että oon omasta mielestäni ihan liian hyvä kaikille,niin ei oo noille alkolukko pikkareille niin tarvetta, mutta varmasti se voi olla sit sellanen erikseen myytävä lisäosa:D

   • Reply V torstai, lokakuu 20, 2011 at 15:37

    No mutta nyt herää kysymys, että mitä hemmettiä sä sitte niillä viidellä paidattomalla miehellä teet??!!! :D

    • Reply Meri lauantai, lokakuu 22, 2011 at 04:04

     no kattelen niitä tietysti!

 • Reply eee torstai, lokakuu 20, 2011 at 14:28

  hahaha :DDD löytyy ostajia :DDDD

 • Reply miu torstai, lokakuu 20, 2011 at 16:40

  Hahahhah, loistava idea :D!

 • Reply kaisa torstai, lokakuu 20, 2011 at 21:57

  hahahahhaaa nauran täällä itekseni:D:D sun postaukset on muutenkin niin huippuja! oot mun mielestä tosi hyvä & hauska kirjottaja!

 • Reply Mikaela perjantai, lokakuu 21, 2011 at 03:06

  Terveisiä helkkarin kylmästä suomesta!

  http://www.youtube.com/watch?v=UqsTHZpUqro&feature=player_embedded

  Tulit ensimmäisenä mieleen kun näin Olli Hermannista videon surffilaudan päällä :D
  Mulle tää yhtälö olis unelmien täyttymys ja täydellinen combo;D

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 22, 2011 at 04:03

   mä en tiiä pitäiskö mun huolestua itestäni ku eka asia jonka totesin tosta videosta on, että olli on sen laudan päällä ihan väärin :D

 • Reply jenny perjantai, lokakuu 21, 2011 at 12:45

  haha :D täälä kans yks ostaja! sun postaukset on kyllä jotain niin parasta. miehiä, alkoholia ja sarkasmia, wow!

 • Reply joop perjantai, lokakuu 21, 2011 at 15:14

  hahha NHL mainos tos sivun yläreunassa :D

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 22, 2011 at 04:02

   oon piilofani :D

 • Reply vee perjantai, lokakuu 21, 2011 at 17:00

  hahah mua huvittaa ku tulee sun blogin sivuille, ni ekana näkyy kuva jääkiekosta :DD

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 22, 2011 at 04:02

   jjjjep…

 • Reply oona perjantai, lokakuu 21, 2011 at 19:02

  Hahahaha! Tosi osuva tommoselle sunkaltaiselle jääkiekkofanille tuo yläreunassa oleva NHL-mainos ;)

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 22, 2011 at 04:02

   joo seuraavaks ne vaihtaa varmaan taustakuvaks mikko koivun

 • Reply acata perjantai, lokakuu 21, 2011 at 22:52

  Ehkä luin ensin ton otsikon, että ’sexytits’ ja odotin, hmmmm, mielenkiinnolla mitä tuleman pitää… :D Joo, mulla pitäis olla ehdottomasti alkolukko niin puhelimeen kuin ylipäätänsä someen, jopa LinkedIn voi olla paha paikka pienessä hilpeessä (toteaa nimimerkki ’muutaman todella hämmentävän pisneskontaktin omaava’… .. .). Tuli tosta ”rakastan”-pohjasta mieleen, että mulla on puhelimessa joku ”hämäyspuhelu”-toiminto, jolla pääsee esim. liian pitkällisestä palaverista pois. Näin siis käyttöohjeen mukaan, mun mielestä ennen kaikkea vois olla käytännöllinen vähemmän onnistuneilla treffeillä.

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 22, 2011 at 04:01

   ehkä ton alkolukon vois laittaa koskemaan kaikkea elektroniikkaa.. Mulla on toi hämäystoiminto kanssa, oikeen kätevä esim baarissa jos joku ääliö ei jätä rauhaan :D

 • Reply Mehis perjantai, lokakuu 21, 2011 at 22:55

  Nyt se sm-liiga mainos on vaihtunu nhl-mainokseen! Rantapallossa kettuillaan teikäläiselle! Ps. mä oon kyllä niiden vanhanaikaisten kelörogtntnms tksmss- känniviestien kannattaja!

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 22, 2011 at 04:00

   no joo mä huomasin :D ehkä ne yrittää savustaa mua rantapallosta ulos :D

 • Reply Mirette lauantai, lokakuu 22, 2011 at 10:38

  Mua jäi nyt vaivaamaan että miten tää päättyi? Kumpi vastas? :D

  http://haikumotorik.blogspot.com

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 22, 2011 at 11:08

   haha itseasiassa molemmat vastas :D ja molemmat tekstaili kauheen ahkerasti koko päivän ja oon nähny A:ta ton jälkeen melkein joka päivä, ettei se ihan hukkaan menny :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post