uusi perheenjäsen

Jee arvatkaa mitä posti toi tänään!

En tiedä miten oon selvinny näin kauan ilman mustia converseja, varsinkin kun ne mietin joka toisen asun kanssa, että oispa nyt mustat conssit ja joka kerta kun oon lähössä jollekkin keikalle niin surkuttelen että mun valkoset tossut joutuu taas kestämään niin paljon.

Jopas on puhtaita sisaria tuolla takana :D Siinäpä mulle viikonlopuks puuhaa kun jynssään noi muoviosat hampiharjalla puhtaiks.

Mulla on vähän tyhjä olo, koska en tiiä minkäväriset tossut seuraavaks haluisin. :( Punaset kenties tai sit sellaset jois on batman logo :D… tai ehkä täytyy odottaa seuraavaa spessumallistoa… Mä en loppujenlopuks tilannu siitä uusimmasta marimekostakaan mitään, vaikka alkuun oli lähössä puolet mallistosta ostoskoriin.

Tein myös viimesen (ehkä) hiusjuttutilauksen feeluniquelle..

Tota on kehuttu kovasti ja kun tosta kerran oli tollai pink ribbon spessuedition, niin pakko se oli tilata. Toivottavasti tulis pian. Noi vaihtelee ihan sikana beauty baylla kestää vähintään kuukauden toimittaa tänne, feeluniquella menee välillä alle viikko, välillä kolme.

Okei nyt jatkan duunin tekemistä. Mun pomo lähetti eilen sellasen pikkupikkuprojektin joka pitäis saada maanantaihin mennessä valmiiks ja joka tulee viemään ainakin 15 työtuntia. Hurraa. Asiaa ei varsinaisesti auta, että se on maailman puuduttavinta duunia ja jaksan tehä sitä kerralla ehkä tunnin. YÄK.

Ja ainiin, muistakaahan että sunnuntaihin asti on aikaa osallistua Heppo arvontaan! Kiva alennus Converseihin jos ei muuten :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply imlacking lauantai, lokakuu 15, 2011 at 16:18

  Mä en oo saanut vieläkään ostettua Converseja, vaikka oon jo varmaan vuoden niistä haaveillut. Mustat tai punaiset on ollut mielestä, lisäksi jotkut lilat tai pinkit vois olla kivat. Nyt en sitten tiedä kummat ois kivemmät, noi vai ne missä on ohut pohja. Myös semmoset tosi pitkät Converset ois ihanat, mutta ne ei varmaan passais mulle :(.

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 16, 2011 at 03:39

   mä haluisin ohutpohjaset, mutta ne ei vaan istu mun räpyläjalkaan mitenkään :(

 • Reply Vilma lauantai, lokakuu 15, 2011 at 17:38

  Voisitko tehä postauksen missä esittelisit sun kaikki converset? Siis kun sulla näyttää riittävän noita consseja ni olis mielenkiintosta nähä miten monet sulla on? :D

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 16, 2011 at 03:38

   mulla on puolet consseista kotona, et pitää kattoa kun joskus pääsee suomeen asti ja saa ne purettua jostain laatikoiden kätköistä :D

 • Reply sohvi lauantai, lokakuu 15, 2011 at 17:57

  punaset! :)

 • Reply Ressu lauantai, lokakuu 15, 2011 at 18:29

  Ootko nyt siis töissä jossain siellä Ausseissa, vai teet etänä jotain duunia Suomeen? Putosin kärryiltä. :D

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 16, 2011 at 03:37

   sekä että :)

 • Reply tannttu lauantai, lokakuu 15, 2011 at 21:16

  Missa on myynnissa consseja batman logolla? :oooo :D
  Ma haluan seuraavaksi vihreat, mutta niita on vaikee löytaa… :(
  Ei kyl pitais ostaa lisaa, on vahan kertynyt.

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 16, 2011 at 03:36

   ebaysta oon katellu.. sieltä saattais löytyy noi vihreetkin? Jos ei, ni sit vaan värjäilee :D

 • Reply sandy lauantai, lokakuu 15, 2011 at 22:40

  oli ihan pakko tulla kommentoimaan, että mullapa on batman-logolliset converset! :D

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 16, 2011 at 03:35

   oon kuolannu sellasia ikuisuuden :(

 • Reply S sunnuntai, lokakuu 16, 2011 at 09:31

  Älä hammasharjalla ala niitä valkosia osia jynssäämään vaan kaada johonkin fiksuun asiaan (mä käytän niitä vanulappuja) kynsilakanpoistoainetta ja pyyhit sillä ja tulee valkosta!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:43

   mä aina pelkään että se kumiosa jotenkin hapertuu :D

 • Reply Jenna sunnuntai, lokakuu 16, 2011 at 12:24

  Naisella on aina 10 hyvää syytä ostaa lisää kenkiä, tai samanlaisia kenkiä eri väreissä :D Pinkit converset lyhyellä varrella olisi haaveena ja haaveeksi se taitaakin jäädä. Batmanlogolliset seuraavaksi, pitää sitä saada näyttää olevansa lapsi :D

 • Reply Ruby Rose sunnuntai, lokakuu 16, 2011 at 14:47

  Noista conversejen kestävyydestä, kuinka vanhat on sun vanhimmat conssit ja kestääkö ne miten paljon ns.normaalia elämää (itelläni tällä hetkellä halpistennarit kestäny tänä vuonna sen 4kk käytössä, ja nyt ne näyttää siltä että ovat valmiina menossa roskikseen)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:40

   mulla on vanhimmat converset varmaan joku 6 tai 7 vuotta vanhat :D mutta siis ne tossut joita oon käyttäny paljon kestää pari vuotta ilman mitään ongelmaa :)

 • Reply Elbertti sunnuntai, lokakuu 16, 2011 at 17:07

  Hei tuli vaan mieleen, että pyyhekumilla saa ihan sairaan hyvin noi valkoset kohdat puhtaiks. :D Ja se homma on viel jotenki ihmeen tyydyttävääki, en tiiä miks. Suosittelen!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:39

   aa en oo kumia kokeillukkaan.. täytyy testaa!

 • Reply sinp tiistai, lokakuu 18, 2011 at 18:36

  Oon muuten sitä mieltä että toi EI oo se hehkutettu Joicon tehohoito, vaan joku muu, ehkä uus versio. http://www.issues.fi/2011/06/08/ihmekamaa/

  Ei sillä että voihan toikin olla toimiva, on se kuitenkin K-Pak. Olin jo menossa tilaamaan tota kunnes tajusin, ettei toi oo se alkuperänen, jota oon halunnut testata. Tilaukseen meni siis se toinen, ja tällä kertaa Look Fantasticista kun viimeksi Feel Uniquen tilaus viipyi kuukauden (ei aerosoleja) ja asiakaspalvelu oli musta huonoa. Sielä oli myös -15 % alekoodi ja ilmainen toimitus.

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 19, 2011 at 05:58

   joo ei oo vissiin SE, mutta totakin oli kehuttu jossain… joo noissa tilausten kestoissa ei oo järkeä :(

  Leave a Reply