Superkaroteeni

Oon ehkä ennenkin sanonu, että jos  joku kehuu jotain tuotetta, niin mun on pakko kokeilla. Oon popsinu Balireissusta lähtien kiltisti karoteeneja ja ajattelin jatkaa nyt vielä muutaman kuukauden kun täälläkin toi kesä lähestyy koko ajan. Viimeks kun kirjottelin karoteeneista, niin lukija vinkkas mulle sellasest tuotteesta kun BetaGranat, jossa toi karoteenin määrä on normikapseleihin verrattuna about nelinkertanen!

Oon ausseista löytäny tähän mennessä yheltä valmistajalta noita karoteeneja, ja niissä oli se sama 6mg kun niissäkin mitä oon tähän asti popsinu. Koska BetaGranattia ei saanu täältä, niin turvauduin Ebayn ihmeelliseen maailmaan ja löysin kun löysinkin vastaavan tuotteen jenkeistä!

Tää makso n. 12e eli tuli vähän halvemmaks kun tilata suomessa ja pyytää postittaa tänne, syön näitä nyt siihen asti että pääsen kotiin kokeilee noita betagranatteja :D Mutta tosiaan, saa nähä miten toi 25mg vaikuttaa sen normi 6mg sijaan… (Edit** okei, oon googlettanu tän ihan päin helvettiä, toi 25 000 IU vastaakin vaan 15mg… mutta onpahan enemmän kun se 6..) Oon muutaman päivän vasta syöny, niin mitään kauheeta eroa en vielä yllättäen huomaa, palaan astialle myöhemmin :)

Nopeella googlettamisella BetaGranatia myy Suomessa ainakin Fitnestukku, shopping4net ja hyvinvoinnintavaratalo, hinnoissa on näköjään vähän eroja, mutta en jaksanu tutkia että oliko myös pakkauskoissa. :)

Kellään kokemuksia? (ja hyvät betagranat ihmiset, tästä ilmaisesta mainoksesta ois parempi lähettää ainaki 20 purkkia tota ja mielellään joku oikein komee mies kaupan päälle, esim Channing Tatum)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Anni tiistai, lokakuu 11, 2011 at 10:18

  Kokemusta on ainoastaan niistä 6 mg:n versioista, niin ois kyllä kiva kuulla kokemuksia näiden toimivuudesta sitten johonkin väliin. Jostain syystä mulle vaan pamahti mieleen kuva omasta ihosta oranssina, toivottavasti nuo ei sitä tee..:D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:29

   no noi granatit myytiin mulle lauseella joka meni jotenkin ”paras rusketus koskaan” :D

 • Reply Jonsku tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:21

  Heippa! Pikkunen korjaus tohon tekstiin: 25000 IU betakaroteenia on 15mg. Milligramma ja kansainvälinen yksikkö (IU) ei ole verrattavissa keskenään. Eli esim 1 mg ainetta x voi olla kansainvälisenä yksikkönä mitä tahansa riippuen aineesta ja sen koostumuksesta :D Kannattaa siis olla tarkkana :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:27

   oikeesti? No helvetti :D ja mä niin googletin noita määriä :D No onpahan enemmän kuitenkin kun se 6mg :)

   • Reply Jonsku tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:38

    Juu :D Onhan se ihan hirveen vaikeeta yrittää pysyy kaikkien vitamiinien ja niiden pitoisuuksien ja suositusmäärien perässä! mutta enemmän joka tapauksessa, kestää sit vaan vähän kauemmin saada superrusketus ja se nuorentunut ja kiinteä iho ;))

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 12:02

     jeps :) ja kohta pääsee suomeen ostamaan sitä ”aitoa” tavaraa :D

 • Reply sivu tiistai, lokakuu 11, 2011 at 12:15

  Et oo varmaan törmänny vielä iHerbiin (http://www.iherb.com/)? Tuolta varmaan löytyis kanssa aika edullisesti tota karoteenia :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 12:33

   oon itseasiassa käyny tuol sivuil joskus, mutta ne oli niin epämääräsen näköset etten uskaltanu tilata :D

   • Reply noona tiistai, lokakuu 11, 2011 at 15:10

    Ma oon tilannu iHerbista ilman ongelmia Suomeen useasti, mun lempparishampoota en oo esim. loytanyt muualta kuin sielta, ja samoin vatsataudin pelastus, chia-siemenet on tullut tilattua iHerbista.

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 15:15

     okei, no täytyy kokeilla joskus.. Tosin tuollakin toi 25 000IU oli vahvin karoteeni mitä löytyy, mut jos muille vitamiineille tulee tarvis, ni pitää kattoo :)

   • Reply sivu torstai, lokakuu 13, 2011 at 14:44

    Joo itseäki vähän epäilytti aluks mutta tilasin sitte tuolta vitamiineja ja ne tuli ihan niinku pitiki :D

 • Reply Susanna tiistai, lokakuu 11, 2011 at 13:48

  Voi ei! :( Ehdit sitten jo sulkemaan vanhan blogin. Ehdin vasta syyskuuhun 2009.
  On muuten ensimmäinen kerta, kun kommentoin, ja tykkään kovasti blogistasi!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 15:17

   voi ei :D ajattelin et kaikki on sen jo ehtiny kattomaan :)

   • Reply Ande tiistai, lokakuu 11, 2011 at 20:59

    Hei mullakin jäi kesken! Se oli oikein mukavaa luettavaa enkä pistä yhtään pahitteeksi, jos joskus sen taas avaat!

 • Reply Lotta tiistai, lokakuu 11, 2011 at 14:35

  Vois vaikka lopettaa tän blogin lukemisen kun tänne alkaa tulla näitä auringonotto-postauksia ja tänne Suomeen alkaa tuleen noi ekat yöpakkaset. emmää katkera oo. puspus!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 15:16

   nyt on sen verran sateista et älä lopeta ihan vielä :)

 • Reply iHerb tiistai, lokakuu 11, 2011 at 14:39

  Täällä keskustelupalstalla on pitkä keskustelu IHerbistä. Tosi luotettava ja sinne saa
  noita alekoodeja yms. :)

  http://murobbs.plaza.fi/yleista-keskustelua/626858-iherb-com-alennuskoodit-ja-keskustelua-tilauksista.html

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 15:16

   eli kun joku käyttää sitä sun ”omaa alekoodia” niin siitä saa ite jotain provikoita?

 • Reply Lilja tiistai, lokakuu 11, 2011 at 15:16

  Käsittääkseni popsit melko pelottomasti näitä erilaisia ravintolisiä (?), pelottaako sua koskaan miten ne pitkäaikaisella käytöllä vaikuttavat esim. maksasi tilaan? :-D Luontaistuotteista kun ei voi koskaan olla ihan varma, _mikäli olen ymmärtänyt oikein_, niiden vaikutusta kehoon ei ilmeisesti testata täysin samoilla tavoilla kuin lääkkeiden.

  Tän ei ollut tarkoitus olla missään nimessä syyllistys, mietin vaan pohditko näitä juttuja vai annatko vaan ihan suosiolla mennä :-D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 13, 2011 at 11:59

   en oikeestaan :D

 • Reply Tupu tiistai, lokakuu 11, 2011 at 15:20

  Mä söin kesällä 25 mg:n aurinkokapseleita, mitkä löysin ihan sokkarin hyllyltä. Hintaa tais olla n. 10e. Mä koitin googletella sitä nimee, mutta en löytäny (joku 80-lukuhenkinen nainen siinä kannessa oli :D)… Joka tapauksessa, vedin niitä kaks kappaletta päivään etelänreissua varten ja en oo koskaan saanu niin syvää ja kaunista rusketusta! Iho oli kauniin ruskee ja tuntu että ruskettu normaalia helpommin ja nopeammin :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 16:02

   aa okka.. Mä mietin just et uskaltaiskohan noita ottaa kaks päivässä, mut ehkä oon rohkee ja kokeilen :)

 • Reply jjanika tiistai, lokakuu 11, 2011 at 20:44

  Moikka :) Mä ostin ton saman purkin keväällä jenkeistä, ja voin sanoa että toimi ainakin mulla. En yleensä kyllä rusketu yhtään, vaan palan heti ja aina. En palanut koko kesänä ja väriäkin tarttu vähän pintaan, eli sulla kun näytät muutenkin ruskettuvan, ni luulen että toimii kyllä hyvin :) Jenkeissä paikan päällä maksoi 4 $ :D harmi etten ostanut useampaa purkkia varastoon.

  • Reply Meri torstai, lokakuu 13, 2011 at 11:58

   no ebaysta saa tota samaa kamaa ainakin :)

 • Reply Lindsay tiistai, lokakuu 11, 2011 at 22:13

  Minä nuista betagranateista sinua viimeksi vinkkasin :) Itse ostin ensimmäiset Life luontaistuotekaupasta kun ne oli alessa 14e (normaali 28e, huh). Sen jälkeen niitä ei tullutkaan siihen puljuun lisää… Viime keväänä tilasin uuden satsin Fitnesstukusta, jossa vertailujeni mukaan se oli halvinta. Suora linkki: http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/betagranat-60-kapselia . Vieläkin voin kyllä vannoa noiden nimeen, sillä oltiin tuossa reissussa USA:ssa, josta 2 viikkoa yhteensä LA:ssa ja Miamissa, niin taaskaan ei tullut yhtään aurinkoihottumaa! Yleensä sitä on tullut lähes poikkeuksetta! Rusketuskin tarttui mielestäni paremmin kuin normaalisti, sillä otettiin suhteellisesti aurinkoa melko vähän, noin 1-4h/päivä ja muutamana päivänä ei ollenkaan :) Rusketus on reissun jälkeen pysynyt hyvin, kun yleensä rusketus kaikkoaa noin viikon jälkeen Suomeen palattua kun aurinkoa ei saa lisää :D Toivottavasti vinkistäni on sinullekin hyötyä, etkä joudu pettymään ;)

  http://lindsaysdiaries.blogspot.com

  • Reply Meri torstai, lokakuu 13, 2011 at 11:58

   toivotaan :) kiitos vinkistä vielä!

 • Reply fanny keskiviikko, lokakuu 12, 2011 at 10:10

  Loistavaa! Kiitos tästä! Oon lähössä Balille muutaman viikon päästä, joten taidanpa klikata tuon ostoskoriin ;)

 • Reply heeka keskiviikko, lokakuu 12, 2011 at 13:24

  lifesta saa ainakin sellasta aurinko plus -tuotetta, missä on 25mg betakaroteenia ja lisäks lykopeenia ja muita hyviä aineita!!:) hinta joku 18€/60kpl!

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post