lohtushoppailua

Nyt kun vielä muistan, niin viiniblondeissa on ilmestyny viimenen infopaketti hetkeen, seuraavaks keskitytään jo siihen juomiseen. Tai siis on keskitytty jo hetki, mutta nyt aletana kirjottelee siitä sit todenteolla. Tulossa mm. todella hieno känniääliövideo ja muutama viinisuositus..

Mä en varmaan oo maailman ainut nainen, jolle käy aina niin, että kun lähtee varta vasten shoppailemaan, kaupoista ei tunnu löytyvän yhtään  mitään ja kun äkkiä vaan vilkasee, kun on vähän kiire eikä oikein rahaakaan, niin sitä tekis mieli raahata sovituskoppiin puol kauppaa.

Tänään ku kävin ruokakaupassa, ajattelin että käyn äkkiä  kattomassa pikkuveikalle ja siskolle synttärilahjoja jos jotain löytyis… Broidin lahja löyty, siskon jäi puuttumaan, mutta sijaan löysin itelleni paljon lahjoja! Oon ollu niin masentunu ja sydänsuruinen, että tää on ihan oikeutettua, onhan? (mun pikkusisko ei oo ehkä samaa mieltä)

Laukku joka näyttää vähän tylsältä kuvassa. Jätin ton jo kerran kauppaan kun yritin kertoa itelleni etten tarvi uusia laukkuja, mut sit oli kuitenkin pakko päästä se hakemaan. Rakastan tota oranssin ja lilan yhdistelmää.. Lisäks tää samanvärinen kun yhet rakkausballerinat Steve Maddenilla joita en oo ostanu, kun ei oo niihin sopivaa laukkua… ah mikä oravanpyörä.

Kun palasin hakemaan edellisen kuvan laukkua Valley Girlistä, hyppäs mun silmille nää farkut. Oon himoinnu värikkäitä farkkuja ikuisuuden, rakastan mun punasia pöksyjä kuuhun ja takas muutamaan kertaan. Tavallaan oon ettiny kirkkaan sinisiä housuja, mutta ku nää oranssit sattu silmään niin oli vaan pakko kokeilla. Sitä paitsi mahduin noissa helposti kokoon 6 joka vastaa kokoa XXS, niin pakko ne oli ottaa. En aio poistaa noista kokolappua koskaan.

Mitä hirveemmät ja kirkkaamman väriset alushousut on, sitä varmemmin mun on saatava ne. Cotton On Bodyssa oli tarjousrekki josta sai kolmet kalsarit kympillä, niin annoin itelleni luvan  ostaa uusia unipöksyjä. Rintsikat on mun ehdoton suosikkimalli Targetista, ostin joskus kokeilematta toi oransseina, ja sen jälkeen oon ostanu jokaisen värin joka on eteen tullu. Sopii mun tisseille kun valettu!

Ostin myös vaaleen hiusvärin, eli voin kohta tärvellä nää mun hiukset lopullisesti. Eli jos seuraavissa asukuvissa oon peruukki päässä niin tiedätte syyn.. Ah, ku kävin ostamassa mun pakollisen sushiannoksen ennen kotiinlähtöä niin se sushipaikan myyjä kysy mun tullessa tiskille ”two chicken avokado?” änkytin sen yes pleasen hämmentyneenä ja päätin että ens  kerralla haen sushini jostain muualta.

Spartoossa muuten on muuten alennukset samalla systeemillä kun syyskuussakin, koodit vaan muuttu, uudet on: OCTSPAR2: 20% alennus 150€ ostoksista, OCTSPAR15: 15% alennus 100€ ostoksista. OCTSPAR1: 10% alennus 60€ ostoksista

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Heidi tiistai, lokakuu 11, 2011 at 18:32

  Että sun blogi on ihana ja sitä jaksaa lukea aina hyvin! :)

 • Reply Peppi tiistai, lokakuu 11, 2011 at 19:27

  Aivan ihana laukku!! Onneksi et jättänyt kauppaan :)

  Ja jos on sydänsuruja, niin lohtushoppailu on enemmän kuin sallittavaa!! Tsemppiä tyttö! :)

 • Reply aa tiistai, lokakuu 11, 2011 at 22:32

  tulee tosta sun sushijutusta mieleen se sinkkisjakso mis miranda tilaa aina sitä samaa kinkkii :D

 • Reply Maija keskiviikko, lokakuu 12, 2011 at 00:13

  Hei pikaruokaravintolan työntekijänä tiedän, että ne vakkariasiakkaiden tilaukset oppii melko nopeasti, eikä alkuun ehkä heille kehtaa sitä myöntääkään. Täytyy ensin vähän puntaroida millanen tyyppi on kyseessä, että loukkaantuuko se verisesti siitä, että ajattelen sen käyvän liian usein vaiko onko se vaan positiivisesti yllättynyt, että on jäänyt mieleen. Mä ottaisin lähinnä siis tossa vaiheessa kohteliaisuutena, mikäli ne ei mulkoile sua sieltä tiskin takaa pahasti (:D), että muistavat ja lähinnä huumorilla vaan. Ens kerralla meet vaan ihan pokkana siihen ja pyydät ”ne tavalliset” ;) Asioinnista tulee hauskempaa molemmille osapuolille kun kummatkin kuitenkin tietää mitä tilataan ;) No stress siis!

  Ja ainiin, melkeen unohtu mainita noi FARKUT!!!!! Aivan ihanat pökät, mä oon himoinnu tollasia niiiin pitkään…

  • Reply Meri torstai, lokakuu 13, 2011 at 11:28

   en mä loukkaantunu, tuli vaan sellanen ”vihjaatko että käyn täällä liian usein” – fiilis :D

 • Reply matomato keskiviikko, lokakuu 12, 2011 at 09:09

  http://www.youtube.com/watch?v=6QKM5uiwPhc&feature=related
  Jotenki tossa tytössä on hirveesti samaanäköä sun kanssa :D

 • Reply Niina Än keskiviikko, lokakuu 12, 2011 at 21:13

  Hei shokkipikkari kaveri löytyi!

  Mäkin ostan just sellasia. Erittäin värikkäitä, mitä hullummat sen hauskemmat.
  Mun miehen mielestä ne on rumia. En tajua sitä. Mitä huonompi päivä, sitä suurempi
  syy valita jotkut ylienergiset alusbökät ni voi sit joka kerta ilahtua ku ne tulee päivän mittaan vastaan ;) Pitäski täydentää mun varastoa kun ne alkaa pesuissa jo menettään tehonsa.

  • Reply Meri torstai, lokakuu 13, 2011 at 11:28

   Joo mun poikaystävätkään ei oo koskaan oikein tajunnu noita :D tosin pitäydynkin ensimmäiset kuukaudet yleensä niissä normaaleissa mustissa ja valkosissa ja kaivan mun batmanpikkarit vasta ku oon varma että mies on niin rakastunu muhun ettei lemppaa mua niiden takia :D

 • Reply yök torstai, lokakuu 13, 2011 at 08:48

  Äääh, älä säkin rupee viljelee noita Annan rasittavia fraaseja, ”kuuhun ja takas”!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 13, 2011 at 11:26

   ”kuuhun ja takas” on itseasiassa ollu mulla käytössä teinistä asti, enkä ikävä kyllä lopeta sen käyttämistä ihan vaan siks että a. Annakin on alkanut käyttää sitä b. se ärsyttää sua :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post