Mötley Crüe – oksennus

Noniin, pahottelen jo valmiiks tätä kuvaoksennusta, mutta oon varottanu teitä niin monta kertaa, että ootte ehkä osannu valmistautua.

Meillä oli siis suunnitelma, että oltais perjantaina nähty Mötley ja sunnuntaina Van Halen kun molemmilla oli Sydneyssä keikat, mutta Van Halen sitten sopivasti peru koko homman, niin lähettiin ”turhaan” Sydneyyn asti, mutta toisaalta kiva nähä uus kaupunki välillä. Mua ihan vähän harmittaa ettei käyty kattoo torstaina Brisbanessa keikkaa, mutta ehkä toi yks sit riitti (niin varmaan)

Näitä kuvia oli Annalla ja mulla yhteensä reilu 1000, niin päätin että meen nyt vaan omilla kuvilla..

Eli käykää hakemassa kuppi kahvia, niin kuvat ehtii latautua, sit voitte kääntää volat kaakkoon ja kuunnella keikan alotusbiisiä ja kuolata ihania 5kymppisiä miehiä.

MÄ OON ELÄN NIIN VÄÄRÄLLÄ VUOSIKYMMENELLÄ!!!!

Saatiin ittemme taisteltua tokaan riviin (okei to be honest, näytettiin koiranpentuilmettä kaikille pojille ja ne päästi m   ja iiiih että näki noi miehet noinkin läheltä. Vince näytti ekan biisin aikana siltä että sammuu ihan just ja Wild Siden sanatkin meni vähän niin ja näin, mutta onneks se siitä sitten heräs :D Mulla on muutama aika priceless-känni-ilmekuva, mutta niitä lisää myöhemmin :D

Settilista oli sama kun Nykissä, mutta se ei menoa haitannu. Mua ei haittais vaikka näkisin Mötleyn 10 kertaa livenä ja joka kerta samoilla biiseillä.. Oli kiva päästä taas hyppimään ja riehumaan sen Nykin istumapaikkojen jälkeen ja musta tuntuu että bändikin nauttii enemmän tollasista keikoista joissa yleisö pääsee kunnolla mukaan…

Nyt sit vaan seuraavaa keikkaa odotellessa. Toivottavasti sellanen vielä tulee…

 

Ite oot märkä ja vaalenpunanen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Ella perjantai, syyskuu 30, 2011 at 10:06

  Voi sentään… joka kerta sanon, kun oon lukenu sun Mötley postauksen etten enää koskaan aio lukee sellasta. On meinaa melkosta henkistä riistoo mulle! Mutta toisaalta en vaan voi olla näitä kuvia kattomatta..

  Ps. täälä ilmottautuu toinen joka elää niiin väärällä vuosikymmenellä!!

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 30, 2011 at 12:16

   no mutta luotetaan siihen että ne tulee vielä suomeenkin :)

 • Reply Mirette perjantai, syyskuu 30, 2011 at 11:10

  Pakko myöntää, että itse en kyllä diggaile yhtään siitä että ihmiset ottaa kuvia keikoilla (yleensä se on muutenkin kiellettyä). Mä nimittäin just viimeksi kun keikalla olin katsomassa mun suurinta superidolia ja pääsin vielä suht eteen ja olin ihan fiiliksissä – niin mitä käy, joku nostaa luurin mun näköyhteyden eteen just sillee, etten nää esityksestä mitään. Meinas mennä niin hermot kun jatkuvasti se puhelin nousi just sille korkeudelle että se peitti itse esiintyjän.. :( Ja toi varsin ikävää varsinki sillon jos takana on lyhyempiä… Ja itse kyllä tykkään olla ihan täysillä mukana siinä meiningissä ja nauttia showsta sen sijaan että räppäisin koko ajan kieli poskella kamerasta hyvännäköstä kuvaa..Itselleni paras jälkimuistelufiilis tulee artistien livetaltiointeja kuunnellessa eikä niinkään suttuisista puhelimella olevista kuvista josta ei lopulta edes saa mitään selvää(tosin noi sun oli suht tarkkoja kamerakuvia, mutta silti! :D) Mutta siis mun mielipide vaan, eikä tämän tarkotus ollut mitenkään saarnata, mutta kannattaa miettiä tuotakin.

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 30, 2011 at 12:15

   hmm joo, toi on ärsyttävää, mutta toisaalta oletan että joku sanoo jos peitän koko näkyvyysalueen kamerani kanssa.. :) Mä jaksoin kuvata ehkä kolme ekaa biisiä ja sen jälkeen keskityin keikkaan, siinä menee niin paljon ohi jos sitä tuijottaa kameran näytön läpi… :)

 • Reply kkaro perjantai, syyskuu 30, 2011 at 22:54

  halusin vaan tulla jakaan mun miesvihaani! miks ensin luulet että joku poika on KIVA mutta sitten saat siltä kännipuhelun jossa se kysyy että pääseekö teille vielä yöksi…. great! :D

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 3, 2011 at 07:47

   mä en oo vielä koskaan oppinu sanomaan ”ei” noihin puheluihin, et loppujenlopuks oon ihan ilonen niistäkin. Mut vastaus myös tähän lienee se tuttu ja turvallinen: ”Miehet on ihan perseestä”

 • Reply S lauantai, lokakuu 1, 2011 at 16:14

  Älyttömän onnistuneita kuvia!

  Ittellä ihan samat fiilikset, oi jospa oisin eläny nuoruuteni kultaisella kasarilla!

 • Reply jenna lauantai, lokakuu 1, 2011 at 19:17

  millä kameralla noi keikkakuvat on otettu, oli nimittäin niin hyvälaatusia? :))

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 3, 2011 at 07:41

   canon powershot sx210 :)

 • Reply Mike maanantai, lokakuu 3, 2011 at 01:04

  MÄ EN NIIN KESTÄ! Taisin ehkä oikeesti sillon 2009 luulla voivani itkeä itteni sinne kasareille Mötleyn Girls Girls Girls-kiertueen eturiviin, mut helpotti kun tiesin näkeväni pojat taas pian ens kesänä..Mutta missä ne on? Miksei ne tuu suomeen? Miks??? Koettelet mun mielenterveyttä hypettämällä Mötleyn keikkoja, kun kärvistelen mun mötikkävierotusoireissä täällä tippa poskella :D

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 3, 2011 at 07:36

   niiden pitää odottaa ens kesään et mäkin oon taas suomessa :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post