Bali pt 3

Kuten sanottu jo aiemmin, niin mulla on päivät vähän sekasin ja niiden sisältö vielä vähän enemmän sotkussa ekojen päivien jälkeen… Enivei, kun olin hengaillu Balilla vajaan viikon verran, Arez saapu samalle saarelle. Koska mun Indonesian puhelinliittymä toimi vähän miten sattu, niin päätin lähteä rannalle metsästämään kyseistä neitiä, etten vaan vahingossakaan missaa sekuntiakaan yhteisestä ajasta!

Eka bongasin yhen rantavahdin…

Ja heti siitä vierestä mun lempparitytön! (terkkuja tolle mun luonnolliselle hymylle…) Oli maailman siisteintä nähä pitkästä aikaa ja päästä juoruilemaan! Makoiltiin rannalla muutama tunti ja käytiin pudottamassa Jeppe hotellille päiväunille ja lähettiin Arezin kanssa metsästämään hierontapaikkaa.

Peruslehmäaitaus keskellä Poppies Lane II:sta (joka on kaiken pahan alku ja juuri) Hieronnan jälkeen, käytiin nopeella lounaalla, jonka jälkeen lähin hotellille ottamaan päiväunia ja valmistautumaan (henkisesti) iltaan Arezin ja Jepen kanssa.

Kaverikuva! Käytiin Totemossa (siis siinä mun suosikkiravintolassa, kävin syömässä sielä varmaan 20 kertaa ton kahen viikon aikana..)

Ja sit Eikoniin niille jo viime kesänä kovin petollisiks osottautuneille 2 euron Mojitoille (oon niiden vaikutuksen alasena siis jättäny Mattyn kokonaan huomiotta kun se on yrittäny jutella mulle..)

Oli ihan superhauskaa ja lähettiin suhteellisen aikasin nukkumaan, kunhan eka oltiin metsästetty ehkä puol tuntia paikkaa josta saa ranskalaisia.

Arez ja Jeppe hylkäs Kutan jo seuraavana päivänä, ja sovittiin, että seuraan perästä pari päivää myöhemmin kunhan mun maksetut hotelliyöt loppuu.

Tässä vaiheessa vissiin kirjotin teille siitä, että miten en oo bongannu viel yhtään suomalaista ja valehtelematta 15min postauksen jälkeen kun olin lounaalla kuulen mun takana olevasta pöydästä suomenkielistä puhetta. Juteltiin muutama sananen ko ryhmän kanssa, kunnes jatkoin matkaani..

Mun lemppariraflan vieressä on baari, jossa on Happy Hourin aikana VodkaBattery 75snt. Ymmärrätte varmaan, että vietin sielä iloisen tunnin jos toisenkin ja oltiin kumottu kyseisiä drinkkejä mun uuden bbf Bradin kanssa ehkä 10 kun samaiset suomalaiset jotka olin päivällä jo bongannu tuli samaan baariin, unohduin sit suustani kiinni siihen ja lähin loppujenlopuks jatkamaan iltaa kyseisen ryhmän kanssa. Oli vaan niin kivaa päästä puhumaan suomea pitkästä aikaa (siitä kuitenkin oli siis jo lähes vuorokaus kun on jutellu Arezin ja Jepen kanssa..) että oon ollu varmaan todella raskas tyyppi koko illan.

Olin yhen seurueen jäsenistä, Sarin, blogia lukenu jo ennen koko reissua ja loppujenlopuks kadotettiin muut ja pyörittiin sit kahestaan ympyrää (Mulla on Sari todella priceless-kuvamateriaalia ko illalta, joissa ei ikävä kyllä oo mitään julkasukelposta, mutta oon tykänny halailla sua varsin paljon)

Mä oon ollu selkeesti kauheen rakastunu. Tää poika oli ehkä Ranskalainen alunperin joka oli muuttanu ausseihin, ja hengattiin tän pojan (mä oon niin huono nimissä, tää on ihan kauheeta!) ja sen kaverin kanssa hetki jos toinenkin. Jollain meijän vessareissulla pojat kuitenkin unohtu ja vaihettiin baaria, enkä muistanu koko tyyppien olemassaoloa kun vasta pari päivää myöhemmin kun törmättiin baarissa ja jouduin selittelee meijän katoomista… ”öö, me tavallaan unohdettiin teijät..”

Vaihettiin siis baaria, kadotin Sarin, löysin muutaman uuden suomalaisen, jonka kanssa hengailin, kadotin ne, jonka jälkeen näin pojan jonka olin tavannu jo viime balireissulla. Muistin sen pelkästään siks, että se näytti mun mielestä ihan Owen Wilsonilta joten mun oli pakko mennä juttelemaan ja kertomaan että hei me ollaan muuten tavattu (oon ollu niin raskas tyyppi!)

Tän jälkeen alko se alamäki. Mä en oo ihan varma miten tää juttu on menny, mutta mä oon ilmeisesti kesken Owenin lauseen bongannu sen pipopäisen kaverin, jonka pipon oon eka varastanu ja kadonnu paikalta jonnekkin toiselle puolelle tanssilattiaa riehumaan jorailee se pipo päässä. Kun tää pipopää, X, tuli hakemaan kadonnutta omaisuuttaan takas oon kieltäytyny luovuttamaan sitä pipoa,  ellei se pelaa mun kanssa juomapeliä ja ollaan loppujenlopuks hengailtu koko ilta yhessä. Lähettiin yhtämatkaa baarista, ja oon mm. meinannu kaatua paikallaan olevan skootterin päältä selälleni maahan (joku paikallinen onneks pelasti mut) ja kun ollaan päästy X:n luo (en oo ollu kykenevä kertomaan missä mun hotelli on, en tiiä oliko tää joku mun oma juoni päästä sen kainaloon nukkumaan, kuulostais kieltämättä multa) niin oon kaatunu sänkyyn poikittain ja nukahtanu.

Mun ei pitäny kirjottaa koko X:stä mitään, mutta koska en osaa olla kirjottamattakaan, ihan vaan siks, että se nyt oli mun seuraavien päivien sisältö melko pitkälle. Mun puolustukseks sanottakoon, että ymmärrätte varmaan, mimmosen reaktion lause ”mun pitäis lähtee surffaa mut sun kans pussailu on paljon kivempaa” mussa saa.. samaten ”en malttanu surffaa kauempaa ku halusin nähä jo sut”  Ei ollu mitään tehtävissä, ihan totta. Eikä niistä tatuoinneista ja converseista varsinaisesti haittaakaan ollu.

Pakkaa kevyemmin ja voita Finnmatkojen loma!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

52 Comments

 • Reply Anni torstai, syyskuu 8, 2011 at 10:33

  Huhhuh, tuo kuulostaa jo melkoselta saaliilta, kun surffaamisenki on valmis unohtamaan! Way to go girl ;)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 11:02

   välillä näinkin :)

 • Reply JaanaE torstai, syyskuu 8, 2011 at 10:36

  Onko tuo nyt hauskaa mennä örveltämään Balille ja kehua retostella täällä, miten on taas oltu kännissä? Bali on kaunis paikka ja paljon muutakin kuin biletystä, jota voi tehdä kotimaassakin. Älytöntä tuhlata lomapäiviä juopotteluun ja krapulaan. Kaikenhuipuksi on enemmän kuin naurettavaa ”lyöttäytyä” toisten suomalaisten seuraan heti kun tapaa ulkomailla. Balillakin kun on paljon muitakin turisteja ja jopa paikallisia, joiden kanssa keskustelut ja illanvietot ovat pailjon antoisampia kuin 75snt:n vodkaredbullien lipittelyt.

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 11:08

   Onneks se oli mun loma, ei sun. Jos mä tahdon viettää lomani istuen allasbaarissa ja kiskoa kaljaa kaks viikkoa putkeen, niin se on kai mun oma asiani :) Tai jos mun seuraava loma on kanarialla jossa syön pelkästään lihapullia ravintoloissa jossa on suomenkielinen henkilökunta ja se tekee mut onnelliseks niin eikö se oo hyvä asia?

   mä olen tavannut viimeks muita suomalaisia kun annan toukokuussa, joten kyllä, musta on ihanaa päästä kommunikoimaan omalla äidinkielelläni ihmisten kanssa :) Tolla sun periaatteella mun ois kai pitäny pysytellä kaukana kaikista ausseista, joka on Balilla melko vaikeeta ja jollon oisin jääny monta uutta tuttavuutta köyhemmäks. Ja jos yhtään lohduttaa, tutustuin varsin moneen paikalliseen :) Sä voit viettää sellasia lomia kun sä tahdot, anna mun viettää omat lomani omalla tavallani ja kirjottaa niistä mun omassa blogissani niinkun mä tahdon ;)

   • Reply Pez torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:17

    Haha, hei Meri ei sun kuulu viettää lomaa niin kun sä haluut vaan tietty niin kuin muut haluu! HALOO?!! ;DDD Loma on loma, eikä mikään sosiaalisten tilanteiden kehto, missä suomalaisia vältetään kuin ruttoa. Mä ymmärrän ton tunteen, että voi puhua omaa äidinkieltään ja se on kivaa. Itsekin olen äidinkieleltäni ruotsinkielinen ja olen übertyytyväinen kun pääsen sitä jonkun kanssa puhumaan aika ajoin. Niin tyytyväinen, että heittäydyin viimeksi Lontoossa melkein ruotsalaisen tytön syliin ja höpötin sille kaikkea muumiruotsiksi :D

    Mä olen lähdössä Venezuelaan marraskuussa ja aion suoraan sanoen vaan maata rannalla ja syödä hyvin. Ja nappailla drinksuja. Päivän ajan käyn Caracasissa ja toisen ehkä uimassa delfiinien kanssa, mutta muuten aion vaan nauttia siitä, että pääsen pois marraskuun loskan tieltä ja palaan sopivasti joulun alkuun.

    Musta sun loma on Meri vaikuttanut tosi ihanalta, just sellaista rentoa hengaamista ja hauskanpitoa. Jokaisen oma asia lipitteleekö redbulleja vai ei :)

    • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:48

     oi tollanen Venezuela kuulostaa ihan täydelliseltä! tollasia lomien kuuluu olla :)

  • Reply ctrl torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:01

   Mun mielestä Merin loma kuulostaa just niin hyvältä balilomalta, kuin voi olla! (eikä 75snt vodkabatteryt huononna sitä ollenkaa vaan päin vastoin) Älytöntä tulla vikisee toisen lomailusta, kai sitä jokanen saa tehä mitä huvittaa _omalla_ lomallaa! Ja kyllä itekkin varmasti menisin moikkaamaan toisia suomalaisia jos olisin toisella puolella maapalloa, varsinkin jos ne näyttäis sellasiltä helposti lähestyttäviltä.. :D

   • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:51

    noita vikisiöitä riittää aina, oli kyse sit lomasta tai elämisestä ylipäätänsäkkin :D

    musta se on luonnollista että jos kohtaa muita härmäläisiä että niitä moikkaa, tai oudompaa olis olla moikkaamatta ehkä…

 • Reply Juliette torstai, syyskuu 8, 2011 at 12:01

  Mua vähä inhottaa kun nyt vissiin sunkin blogiin tulee näitä kritisoivia anoja lukijamäärien myötä.
  Mutta tiedän että osaat kuitenkin ohittaa ne hyvin :)

  Ja just hyvin kerrottu, repeilin täällä yksikseen :D Kuulostaa muuten ihan huippureissulta! Oon ihan vähä kade.

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:54

   niitä riittää joka kai joka blogissa :(

 • Reply flickan torstai, syyskuu 8, 2011 at 12:06

  Ihana Meri !!! Awww, minkä miekkosen oot sieltä napsinu, jos noin söpösti sanoo, ja hylkää jopa surffilaudan (varmaan siellä aika kova teko:D) sun vuoksi ! Ihanaaaaaaaa!

  Kerro nythetinyt lisää tästä miehestä! :D Aww!

  Ps. Todellaki hei, sun loma niin kai sä nyt teet siellä ihan ja tasan just sitä mitä sua huvittaa etkä sitä, mitä ehkä joku muu saattais haluta tehä. Lomalla kuuluu saaha rentoutua ja olla ja tehä miten tykkää. :)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:53

   kyllä mä taidan jättää tarkemmat kertomukset tähän, en haluu jinxaa koko juttua :D

 • Reply fleya torstai, syyskuu 8, 2011 at 12:49

  mitä tuo joku mussuttaa, tällaiset lomathan ne niitä nimenomaisia lomia on! ja haluan myös sanoa että oot kyllä rohkea kun uskallat lähteä yksin tollaseen matkaan :) jos itse olisin edes himpun verran itsevarmempi kielitaidostani (myös selvinpäin) niin harrastaisin moisia ehdottomasti itsekin!

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:53

   ääh, ei pidä miettiä mitään kielitaitoa (paraskin puhuja kun panikoin sitä puol vuotta ennen ausseihinmuuttoa..) latoo vaikka sanoja perusmuodossa peräjälkeen, kyllä aina tulee ymmärretyks :D

 • Reply Mirette torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:15

  Mäki haluun balille. :D

  Oon niin huono tarkistamaan aina, että onko bloggaaja jolle olen jättänyt jonkunlaisen kommentin – vastannut, niin sanon tälleen ympäripyöreesti taas että olis kiva jos tekisit jonkunlaisen matkapostauksen tosta balista, tai siis, että miten lentoliput kannattaa hommata ja että mitä ne yleensä maksaa.. tosin taidan heti surffata ebookersin sivuille vähän tsekkaamaan :D… jos siellä mitään nyt edes on

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:49

   mä luulen että vastailin noihin viime bali reissun yhteydessä :) ja lennot aussi-bali välillä on vähän eri hintaluokkaa kun suomi-bali välillä :)

 • Reply reetta torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:31

  Oi ku pahennat matkakuumetta näillä! Oot meri mun ruokataukojen pelastus, tosin hullun leima ottassa on vähemmän kiva, ku naureskelen iteksee 10 muun ihmisen seurassa..

  Ja mitä noihin miehiin tulee, oon päättäny ettei aussijäbät tykkää suomimimmeistä enää lokakuussa ku sinne tullaa, niin saa ehkä jonku hetken ettiä itteään ja olla ihmisiksi. Eli lokakuussa helpottaa!

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:47

   kannattaa jättää mainitsematta että on euroopasta, tai varsinkaan skandinaviasta ja väittää sen sijaan että oot brasiliasta, niin pääset vähemmällä ja sulla on aikaa ehkä ettiä itteäs eikä tuijottaa puhelinta ja miettiä että miksei se paska se soita. :D

   • Reply reetta torstai, syyskuu 8, 2011 at 14:02

    Rusketuksen kanssa voisin jo melkeen mennä ku en ees eloveenablondi, mutta siniset silmät ja perusnegatiivinen suomisarkasmi ja paska itsetunto (verrattuna brasseihin) todennäkösesti ei mee läpi.. No backup plan kehii, kuukaus aikaa uskotella itelle et haluan vakavaan parisuhteeseen ja etin sitä unelmien prinssiä että pääsen vaimoksi, ni kaikki pyssyy satavarmasti kaukana. Tai sitte leikin vaan jenkkiä.. Ne ei o eksoottisia.

    • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 14:47

     hmm… en oo ihan varma tosta jenkkijutusta, mutta luulen että se on kuitenkin varmempi tapa välttää ne kaikki miehet kun kertoa olevansa suomesta… Mutta joo ehdottomasti, tuut tänne ettimään sitä unelmienprinssiä, niin kyllä se siitä!

 • Reply inka torstai, syyskuu 8, 2011 at 13:51

  Awwww, toi kuulostaa niin ihanalta! Meniks mulla jotain ohi, vai enkö vaan oo tajunnu, että mihin X sit hävis/jäi/meni/on? Vai kuin kauan tää jännittävä jatkotarina jatkuu? :D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 14:46

   ei se minnekkään kadonnu :) kyl tää jatkuu vielä :D

 • Reply Mickey torstai, syyskuu 8, 2011 at 14:10

  Tää sun matkakertomus on ku joku r-kioskin pornopokkari!! Ootan jatkoa innolla :)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 14:48

   r-kioskilla on kyllä tosi huonoa pornoa :D

   • Reply Pepsake torstai, syyskuu 8, 2011 at 15:51

    Kokemuksen syvä rintaääni ;D? BUSTED(eiku hei, eihän ärrällä ees myydä pornoa härregyd)

    • Reply Meri perjantai, syyskuu 9, 2011 at 16:09

     eikö? :D hitto

     • Ankkuli tiistai, syyskuu 13, 2011 at 15:14

      Kyllä myydään, ei hätiämitiä! :)

     • Meri keskiviikko, syyskuu 14, 2011 at 04:30

      hyvähyvä

 • Reply Sanna torstai, syyskuu 8, 2011 at 14:32

  MITÄ? Onko maailmassa joku jolle surffaus on vast toka tärkein asia? Herraisä, rasti seinään ja uus etusivun otsikko painoon!
  Hihii naureskelen täällä kuvitteelliseen partaani. Oon superiloinen et toi tapahtu Mertsi just sulle, karma on sit kuitenki sun puolella ;) Ihania muutenki nää kuvat, ja kertomukset, mä jotenki nään sieluni silmin miten ovela-Meri on kehitelly erinäisiä valkosia valheita unohdetuista hotelleista ja muista…
  Hei pari kyssäriä! (kuulostan ihan kirjekaverilta 12-vee) Ei tietenkää tartte vastata koska nää ei kuulu mulle. Onks X minkä maalainen, pystytteks pitää vielä yhteyttä, tai haluisitko pitää vai onks vaan hankalaa jos tosta tulee jotain?

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 14:48

   no iknow! johtunee ehkä herran siitä todellisesta intohimoharrastuksesta joka ei oo surffaus…

   köhköh. lähetin sulle sähköpostia :D

   • Reply paulahelena torstai, syyskuu 8, 2011 at 15:40

    salee se on norjalainen jääkiekkoilija!! :D

    • Reply Meri perjantai, syyskuu 9, 2011 at 16:10

     eiku norjalainen jääkiekkoilija oli jo viime kesän balireissulla, ei sitä nyt kahta kertaa putkeen…

 • Reply Jenni torstai, syyskuu 8, 2011 at 14:56

  MERI! Vaadin että kerrot tästä mysteerisestä herra X:stä lisää! Eihän tästä tuu mitään, että kerrot vaan vähäsen, kun suurin osa meistä lukijoista tahtoo kuulla lisää. ;p

  Ja sun reissus kuulosti just semmoselt kunnon chilliltä lomalta, aurinkoo, biitsii, hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja juomaa. Tollasen sen loman pitäis aina olla. :)

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 9, 2011 at 16:10

   kyllä se jää nyt tohon pintaraapasuun ton herran osalta :) sorrry

 • Reply smes torstai, syyskuu 8, 2011 at 16:15

  Kiva nähdä täällä blogissa Arez pitkästä aikaa :)

 • Reply sarvikuono torstai, syyskuu 8, 2011 at 16:19

  en tiedä kuuletko tätä useinkin, mutta näytät aivan nicole richieltä! siis yhdennäköisyys on aivan hämmentävä :D

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 9, 2011 at 16:09

   no nicole tais olla mun hottop10 mimmien 2. sijalla, eli kiitos :D en ite nää mitään yhdennäkösyyttä kyl :(

 • Reply tsipe torstai, syyskuu 8, 2011 at 16:20

  Ihana nähä Areziaki pitkästä aikaa kuvista! jäin niin kaipaamaan sen blogia ku se lopetti :/

 • Reply Sari torstai, syyskuu 8, 2011 at 16:40

  Aaa näin sun ilta siis jatkui Eikonissa :D Hihittelen tääl itsekseni lukiessani. Kuvamateriaalia löytyy täältäkin, saaks julkaista jonku Kuta-jutskan yhteydes? Oot suu mutrussa ja joo kovasti halailet mua. :D Oli kivvaa, vaiks ootkin kans suomalainen, mikä tekee tosta meiän tapaamisesta vähä nolon. :(

  • Reply Meri torstai, syyskuu 8, 2011 at 16:54

   haha jep! Hyvä ilta siis… julkase vaan, ne ei voi olla pahempia kun noi mun kuvat.. (tai voi varmasti, mutta ehkä mä kestän..)

 • Reply jennny torstai, syyskuu 8, 2011 at 17:16

  Sorge, on pakko, ku kävin tästä taaaas keskustelun yks päivä :D

  ”kannattaa jättää mainitsematta että on euroopasta, tai varsinkaan skandinaviasta”

  ”Skandinavia on Pohjois-Euroopassa sijaitseva kulttuurihistoriallinen, lingvistinen ja maantieteellinen alue, johon vakiintuneen käytännön mukaan kuuluvat Norja, Ruotsi ja Tanska[1]. Skandinavian niemimaahan puolestaan luetaan Suomen Lapin luoteiset osat, mutta ei Tanskaa. Pohjoismaiden ulkopuolella erityisesti saksan ja englannin kielissä Suomi, Islanti ja Färsaaret lasketaan joskus Skandinaviaan, jolloin käsite on Pohjoismaiden synonyymi [2]. Fennoskandiaksi kutsutaan sen sijaan aluetta, johon kuuluvat Skandinavian niemimaan lisäksi Suomi, Kuolan niemimaa, Itä-Karjala, Suomen toisessa maailmansodassa Neuvostoliitolle luovuttamat alueet ja Jäniskosken-Niskakosken alue, jonka Suomi myi Neuvostoliitolle 1947. Toisaalta Skandinaviaan kuuluva Skåne ei kuulu Fennoskandiaan.” (http://fi.wikipedia.org/wiki/Skandinavia)

  Niin ja sori toi maailman luotettavin lähde, mut en jaksanu ettiä parempaa..

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 9, 2011 at 16:09

   me itseasiassa ollaan keskusteltu tosta kyllästymiseen asti :D tiedän joo ettei kuulu virallisesti, mutta epävirallisesti kuuluu kuitenkin :D

 • Reply elel torstai, syyskuu 8, 2011 at 17:45

  hei millasta juomapeliä yleensä pelaat? :D (huomasin selvästi tän postauksen oleellisimman jutun..)

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 9, 2011 at 16:08

   no baarissa ilman apuvälineitä se vaatii vähän kekseliäisyyttä, lähinnä sellasta ”shotti kun näkee…”-tyylillä, tai sit tuttu ja turvallinen ”en oo koskaan”-juomapeli. Muuten kaikki korttipakkaan sidotut juomapelit rokkaa…

 • Reply Maija torstai, syyskuu 8, 2011 at 18:18

  MERI I LOVE YOU! (anteeksi, tää on jo vähän pelottavaa!)
  pelastit just mun kuumeisen päivän, oon täällä nauranut ja köhinyt putkeen, naapurit arvostaa.. :D

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 9, 2011 at 16:05

   haha, kiva jos voi olla hyödyks <3

 • Reply Sari torstai, syyskuu 8, 2011 at 19:02

  Mää oon niin onnellinen sun puolesta !!! Toivottavasti pystytte jatkossakin oleen tekemisissä…rakkaus on niin ihanaa :)

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 9, 2011 at 16:04

   en mä tiiä oliks se nyt ihan rakkautta, mutta joo, toivottavasti nään sen vielä :)

 • Reply Henna torstai, syyskuu 8, 2011 at 20:15

  Aaaaw minkä miehen oot löytäny :))) lisää tietoa siitä joooko, minkä maalanen? kuvamateriaalia? ;)

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 9, 2011 at 16:04

   jos jätetään se blogin ulkopuolelle :)

 • Reply irmeli perjantai, syyskuu 9, 2011 at 17:37

  aww, mäkin haluan joskus yksin reissaamaan :—) vois mennä vaikka reilaamaan!

  mulle tulee aina erinin kokeile mua biisistä sinä mieleen :D siis ihan JOKA kerta.

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 12, 2011 at 04:51

   haha, ihana. uudet hiukset ja vanhat tissit :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post