Bali pt 2

Mun ekan villin ulkoiluillan jälkeen heräsin aivan jäätäviin vatsakramppeihin, jonka jälkeen siirryin suosiolla vessan lattialle nukkumaan, yritin pohtia että missä hitossa  oon onnistunu myrkyttää itteni  ja tulin siihen tulokseen, että syyllisen on pakko olla edellisillan drinkkien jääpalat. Turha siis nauttia niistä drinkeistä, ykkösellä alas kaikki niin ei tuu vatsa kipeeks!

Nukuin puoleen päivään lattialla kunnes sain oloa imodiumin ja matkapahoinvointilääkkeiden avulla sen verran tasattua, että uskalsin lähteä ulkoilmaan ja altaalle (mulla todella on ongelma sen rusketuksen kanssa..) Jatkoin unia altaalla ja aina välillä sikiöasennossa, kun vatsaan sattu niin perkeleesti ja lieneekö syynä mun ryytynyt ulkonäkö kun hirmu söötti saksalainen poika tuli juttelee ja kysyy että onko mulla kaikki hyvin. Se ilmeisesti tulkitsu mun ”en voi oikein hyvin”-muotoon krapula (viimeistään sen jälkeen kun kerroin olevani suomesta) ja kerto, että sen poikaystävä kärvisteli kans hotellihuoneessa  kamalan krapulan kanssa. Juteltiin loppujenlopuks varmaan viis tuntia kaikesta maan ja taivaan välillä, avauduin mun sotkuista Australiassa ja sain todella asiantuntevia neuvoja. Analysoitiin myös Adam Lambertin ja Saulin suhdetta ja tultiin siihen tulokseen että ne on maailman sulosin pari ja Sauli on ehdottomasti sulosin suomalaispoika joka löytyy. Jossain vaiheessa tän pojan poikaystäväkin selvis sen verran olostaan, että liitty meijän seuraan. Pojat yritti houkutella mua kovasti ulos, mutta koska mulle suorassa kävely tuotti vähän hankalauuksia, niin passasin suosiolla ja hengailin illan vaan hotellilla ja yritin saada oloa parantumaan.

Seuraavana aamuna pojat tuli koputtelee aamulla ovea ja pyys aamupalalle, en ollu syöny yli vuorokauteen mitään ja ajattelin, että aamupala vois olla ihan kova juttu. Hengattiin taas koko päivä altaalla ja raahasin pojat mun lemppariravintolaan (näistä juttua myöhemmin..) syömään. Olin tosi kovasti lähössä ulos hippailemaan, mutta ilmeisesti kevätrullat + nachot ei ollu parasta palautumisruokaa mun taudista joten vessan lattia voitti taas… (kokeilin myös ammeessa nukkumista, mut siitä ei vaan tullu mitään)

Tähän loppuu nää mun merkinnät siitä mitä oon tehny millonkin, kun toivuin mun vatsataudista, meni päivät melko pitkälle seuraavalla kaavalla = ylös – aamupala –  ranta/pooli – lisää ruokaa- päiväunet – hieronta/manikyyri/spa- hengailua -syömään – baariin- nukkumaan.

GELATO-TIME!

Valkonen t-paita on ainut hyväksyttävä yläosa surffatessa. Agree or Disagree?

Yksin reissatessa on parasta on se, että sitä tutustuu ihmisiin joihin ei koskaan muuten tutustuis. Unohin tän pojan nimen heti kun tavattiin koska kutsuin sitä vaan Justin Bieberiks. Loppujenlopuks myös kaikki sen kaverit kutsu sitä Justin Bieberiks ja oon varmaan Justinin lempi-ihminen tän takia. Enivei, Justin ja kumppanit oli Tasmaniasta ja kerto mulle noin sataan kertaan että kaikki Aussimiehet on aivan perseestä, MUTTA Tasmaniassa osataan kunnioittaa naisia. Alan olee aika samoilla kannoilla poikien kanssa.

Nää on näitä tällasia ”miksi mä olen tässä kuvassa, ketä helvettejä te ootte?” (ja suurin kysymys, miksi hitossa mä olen ollu Bountyssä?!)

Hengailin Tasmanialaisten kanssa tosi monena iltana ja olin kuulemma paras Wingman joka Justinilla on koskaan ollu! Et terkkui vaan pojille suomeen, mitä mä sanoin! Justin oli ehkä huonoin wingman mitä mulla oli koskaan ollu, mutta se ei ollu niin justiinsa, koska olin päättäny pysyä mun miehettömässä lomassa tiukasti. Voi kuinka väärässä olinkaan…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply ilkee tiistai, syyskuu 6, 2011 at 11:12

  täällä odotellaan otsikkoa ”kuinka siinä nyt taas näin kävi” eli alahan kertoa mitä Balilla oikeesti tapahtu….

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 07:02

   mä voin kertoa sen sitten joskus ens kesänä wäxarissa kun oon tarpeeks nauttinu sanden antimista

 • Reply J tiistai, syyskuu 6, 2011 at 11:39

  Adam ja Sauli todellakin on suloisinta mitä on tällä hetkellä olemassa, heillä on myös ihanan fanaattinen faniyhteisö Twitterissä, LJ:ssä ja muualla netin syövereissä :) Olis ollut kiva nähdä homoystäviesi kuva, koska vaikuttivat aivan mahtavilta ihmisiltä!

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 07:02

   joo mä oon aina ohimennen käyny kurkkimassa adamin twitteriä (lähinnä iltalehden innottamana..)

 • Reply Sanna tiistai, syyskuu 6, 2011 at 12:18

  Jumalauta jääpalat! Ne penteleet ne onkin se pahan alku ja juuri. Toisaalta mä yleensä juon ihan vaan bissee ilman jääpaloja ja silti välillä tuntuu heikolta, mut ehkä ne laittaa salaa niitä sinne tuoppiin.

  Näyttää et sulla on ollu ihan paras loma :) Oon tosi ilonen siitä, etenki ku reissasit yksin ekaa kertaa :)

  Ai nii hei. Oisko kuvia niistä saksalaisista? Jotenki tää aamu kaipaa saksalaisia söpöhomoja.

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 07:01

   luulen että ne jääpalat on sulattuina siihen kaljaan valmiiks. pojat pyys ettei niistä julkasta kuvia :(

 • Reply shh tiistai, syyskuu 6, 2011 at 14:51

  Voi sinä julma nainen, ku päätät moiseen vihjailuun postauksen! ps. et sattunu oululaisiin poikiin reissussa tutustumaan? siellä on samoissa maisemissa kavereita atm nääs :)

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 06:59

   öö juttelin ehkä joidenki oululaisten poikien kans jotka oli vaihossa tuolla?

   • Reply shh keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 12:04

    Villi veikkaus että samaset miekkoset kyseessä :D

    • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 12:35

     hyvin todennäköstä :)

 • Reply elli tiistai, syyskuu 6, 2011 at 17:24

  ihana lukee matkajuttuja!! ekstrapisteet näistä vanhan sinäminä-lehden tyylisistä lopuista, ”kuinka väärässä olinkaan..”, ainakin mä odotan innolla jatko-osia :D

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 06:58

   hahah :D

 • Reply suski tiistai, syyskuu 6, 2011 at 17:53

  Toi Chisun uus biisi Sabotage kuvaa kyl hyvin omia, sun ja varmaan aika monen muunkin mieskuviota :D ”vaik sun kanssa leikkimään ei jäis hai tai härkäkään, täs taas oon ilman kypärää”. Eiks vaan? :D

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 06:58

   hahah kuulostaa tutulta.. en ollu ennen kuullukkaan biisiä, oli pakko kaivaa se youtubesta, kiitos vinkistä!

 • Reply Flora tiistai, syyskuu 6, 2011 at 20:20

  Kivoja kuvia:) kumpa itekin sais joskus lähdettyä matkalle yksin! Mulla olisi kysymys Gojanesta, en tajunnu siinä sun erillisessä postauksessa niitä kuluja… Kerroit että joudut maksamaan tullissa alvin 22%, sisältäen myös postikulut. Siis postikulut + lisäksi 22% tilauksesta? Sehän on tosi kallista sit… Kiitos jos autat, haluaisin tilata tuolta!

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 06:58

   siis jos loppusumma oli postikuluineen vaikka $120 niin se 22% pitää maksaa tosta koko 120 dollarista :)

 • Reply Jen tiistai, syyskuu 6, 2011 at 21:48

  Disagree, ainut hyväksyttävä yläosa (miehellä siis) on tietty ei yläosaa ollenkaan!

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 06:55

   nojoo totta, huonosti muotoiltu lause multa mutta siis jos on PAKKO pitää sitä yläosaa niin voisko se sit olla aina ees se valkonen t-paita? :D

 • Reply Iina keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 00:23

  Ihanku lukis Eat Pray Lovee sellasena jatkokertomuksena :D jännät paikat…

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 06:54

   hahah lähes joo :D

 • Reply Phoenix keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 02:42

  Mielenkiintonen vaatetus tuolla jäbällä tuossa alimmassa kuvassa :D Mitähän lie nuollu ku kieliki ruskeena..

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 06:54

   juu en haluu tietää. se tais olla juhlimassa polttareitaan tms..

 • Reply heidi perjantai, syyskuu 9, 2011 at 00:17

  Voi hyvä luoja tuo surffari valkoisessa paidassaan………. <3

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 9, 2011 at 16:04

   joo oon pettyny sen vähäiseen huomioon, se oli ihan superkuuma!

 • Reply Minä perjantai, syyskuu 9, 2011 at 21:54

  I H A N A – toi musta pikkulaukku! Osaatko kertoa mistä saa? :)

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 12, 2011 at 04:46

   no mä ostin omani ubudista markkinoilta, mutta periaatteessa jos toi on sellanen malli mitä myydään enemmänki aasiassa niin ebaysta saattais löytyä

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post