Bali pt 1

Tästä en jaksa tehä yhtä moniosasta juttua kun mitä NYC oli, mutta jaetaan nyt muutamaan osaan niin ei tuu ihan niin kauheita kuvaoksennuksia…

Mä jaksoin olla noin nyt niinkun blogin kannalta järkevä ekat 5 päivää ja kirjottaa ihan vaan ranskalaisilla viivoilla ylös, että mitä oikein tein millonkin. Sen jälkeen innostus loppu ja puolet asioista on unohtunu, mutta ei se kai oo niin justiinsa :) Mutta näistä alkupäivistä nyt siis tulee ehkä vähän yksityiskohtasempaa juttua kun niistä viimosista..

Koska Balilla oli vielä high season, niin varasin ihan just in case hotellin etukäteen ekalle viikolle. Kyseessä oli Sayan Maha Mertha hotel Kutalta (hotels.comista näkee lisätietoja tuosta) joka oli ihan jees… Nukuin ekan yön kaikista halvimmassa mahollisessa huoneessa, kun hotelli oli jotain sekoillu mun varauksen kanssa (tai sit mä ite..) joka oli maailman dodgyin ja meinasin alkaa itkee ku näin kylppärin ekaa kertaa… Mutta koska olin perillä tosissaan vasta kl 21, niin ei se ollu niin justiinsa.. Menin aikasin nukkumaan ja heräsin ennen seittemää seuraavana aamuna aamupalalle ja kyselemään uuden huoneen perään… Toi oli vähän kaukana siitä menosta ja meiningistä, mutta lähellä rantaa ja balilla toimii noi skootteritransportit sen verran hyvin, että jos ei jaksanu kävellä niin kyyti löyty aina :D

Mun uus huone oli onneks superkiva vaikka en senkään  kylppärin suurin fani ollukkaan. Ihan superjättikokonen sänky ja oma parveke ja muutenkin iso huone autto kuitenkin toipumaan… Olin laiska enkä jaksanu rannalle, niin menin vaan hotellin uima-altaalle nukkumaan, joka oli oikein kiva sekin.

Mä en enää kilju joka kerta kun nään liskon! Ei sillä, että niistä vielläkään tykkäisin yhtään…

Sen jälkeen kun olin saanu tarpeekseni auringosta lähin ettimään pedikyyripaikkaa. Joka paikka on täynnä kauneushoitoloita ja niistä sitten yrittää löytää parhaan… Valitsin paikan sen perusteella, missä oli vähiten ärsyttävät sisäänheittäjät. Yritin valita myös sellasen paikan jossa tekijä ei ois ollu 10-vuotiaan näkönen  tyttö, koska mun mielestä niillä tytöillä vois olla parempikin paikka olla kun hieromassa länkkäreiden varpaita. Kuitenkin kun siihen hoitotuoliin pääsin niin jostain takahuoneesta ilmesty taas yks pikkutyttö kynsilakkojen kanssa. Amy oli 14-vuotias ja Amyn suurin haave oli avata oma kauneushoitola. Juteltiin niitä näitä ja yritin oppia ymmärtämään sitä Balilaista aksenttia :D

Vähän keskimäärästä parempikuntonen Bali Dog.. :D

Kun varpaat oli kunnossa, ajattelin että otan itteeni niskasta kiinni ja lähen haistelmaan vähän yöelämää. Tää oli asia jota olin jännittäny eniten, että kuinkaa tyhmää lähteä yksin ulos, mutta olin ehkä ehtiny istua 3minuuttia yksin mun Mojitoni kanssa, kun tapasin Olivian joka tuli kysymään että oonko yksin ja haluunko liittyä seuraan. Se oli reissussa 4 pojan kanssa ja kaipas vähän naisenergiaa mukaan.

Hengasin Olivian ja kumppaneiden (joiden nimiä en kuollaksenikaan muista…) kanssa loppujenlopuks oikeestaan koko illan. Ehin rakastua tohon naiseen ihan täydelliseti ja olin ehkä maailman eniten fiiliksissä kun selvis että asutaan Ausseissa sen verran lähellä että voidaan tavata vielä loman jälkeenki ♥

Mulla on mielikuva että tän jampan nimi oli Nathan, mutta se saatto myös olla jotain ihan muuta :D Enivei, kun kerroin että oon suomesta, jouduin sellaseen Formula tulitukseen ettei tosikaan. Nathan oli maailman suurin Forumulafani ja oli tosi pettyny kun en jatkuvasti hengaile Räikkösen ja Häkkisen kanssa suomessa olessani… Se oli myös hirveen positiivsesti yllättyny, etten ollu yhtä masentuneen olonen kun suomalaiset yleensä (lue: Räikkönen kisahaastatteluissa) ja kun kerroin että se johtuu luultavasti vaan alkoholista ja normaalisti oon niin suomalainen kaikkine depressioineni kun vaan voi olla. Tultiin siihen lopputulokseen että Kimi Räikkönenkin on hauska jos sen vaan juottaa humalaan…

Nii!

Olivian kisakunto petti jossain vaiheessa ja mä jäin hengailemaan baariin muutaman hullun tasmanialaisen ja yhen sul0sen aussipojan kanssa joka väitti olevansa 25 vaikka näytti ehkä 15-vuotiaalta. Mutta se oli hirveen sulonen, kiharat hiukset jne.

Kun kyllästyin tanssimiseen pikkupojan kanssa raahauduin hotellille ehkä kolmen aikaan, onnistuin eksymään matkalla (mun reittiohjeet baarista hotellille oli ”kävele suoraan, ja käänny vasemmalle ja vielä uudestaan vasemmalle”) No unohin kääntyä ekan kerran vasemmalle ja kiersin puol Kutaa siinä sompaillessani. Mutta selvisin perille ja oli maailman siisteintä heittäytyä poikittain sänkyyn ja nukahtaa vaatteet päällä siihen. Oli sellanen olo, että tästä lomasta voi tulla ihan hauska…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply s lauantai, syyskuu 3, 2011 at 11:11

  Tulipa ikävä Balia ja just noita kulmia missä majailit. Itse oon kahteen kertaan käynyt balilla/indoissa ja vahingossa molemmilla kerroilla käyttänyt koko kuukauden visan :)

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 5, 2011 at 07:54

   mua harmittaa etten mäkin käyttäny :( pakko päästä pian uudestaaN!

 • Reply Lotta lauantai, syyskuu 3, 2011 at 11:33

  Noi vessakyltit on maailman hauskimpia! :D Ja loman alku kuulostaa tosi kivalta :)

 • Reply iiva lauantai, syyskuu 3, 2011 at 16:09

  Mistä te ootte kattellu tota Hawaii 5-0:ta? Ku mun tekis nyt mieli vaan käpertyy johki nurkkaan töllöttämään sitä mutta en löytäny mitään hyvää sivua sen kattomiseen… Ja koetin kattella et jos oisit vastannu tähän aiemmin mutten sit löytäny mitään (ei niin et se hirveesti mitään kertois, meikäläinen+teknologia ei oo aina ruusuilla tanssimista…). Eli osaatko auttaa mua tässä? :D

  Muutenki Meri sä oot tosi kivan olonen ja rakastan sun sarkasmia! (Toi ei ollu sarkasmia :D)

  :), iiva

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 5, 2011 at 07:52

   ihan vaan telkkarista :( mä en oo oikein koskaan kattonu mitään sarjoja online, niin oon tosi huono noissa :(

 • Reply chow lauantai, syyskuu 3, 2011 at 17:43

  haha, meillä on ollut tommosia koiria! :D aika jännä, että ne pärjää sillä turkilla tossakin ilmastossa.

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 5, 2011 at 07:52

   joo sääliks kävi :(

 • Reply Minna lauantai, syyskuu 3, 2011 at 17:55

  Oi ihanaa, Bali… ♥ Oon kanssa majaillut Kutalla. Tosi kiva paikka, hyvä meno ja paljon nuorta, reppureissari- ja surffarihenkistä porukkaa. Ja rannat on mahtavia…ja luonto…ja ne Uluwatun apinat. ;D

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 5, 2011 at 07:52

   utuwatu = ♥

 • Reply diamondgirl lauantai, syyskuu 3, 2011 at 22:41

  Olet kyllä tosi nätti :) ja muutenkin ihana postaus!

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com

 • Reply iines sunnuntai, syyskuu 4, 2011 at 08:33

  No hei Meri………meidän KOULUSSA on vessoissa aina syksyisin tommoset ”älä seiso vessanpöntön reunoilla”-kuvat. Siis en tiedä onkse siis vaihtareille vai oikeesti vaan joku fuksi-läppä :D

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 5, 2011 at 07:51

   hahhaha :D

 • Reply Mirette sunnuntai, syyskuu 4, 2011 at 13:27

  puuh, mä oon vaan niin kateellinen!

 • Reply krista tiistai, syyskuu 6, 2011 at 12:14

  Ihana lukea tämmösiä postauksia :) Vaikka oot varmasti nauttinut Ausseissa olosta niin näistä huokuu taas ihan erilainen fiilis ja ilo kun mitä jostain aiemmista. Hankit ihania muistoja ja oot rohkee kun uskallat!

 • Leave a Reply