NY Dolls, Poison ja joku Mötley Crüe.

Nonniin, meijän koko  Nykin reissun tarkotus oli siis nähdä Mötley. Ja kun ne kerran oli NY Dollsin ja Poisonin kanssa kiertueella,niin hitto. Tosin tää ”no mutta hyvin voidaan mennä jenkkeihin kattomaan niitä” idea synty aika monen viinilasin jälkeen, mutta silti. Kun päätös oli tehty, oli sinne päästävä.

NY Dollsit oon halunnu nähä pitkään jo ihan vaan senkin takia, että varmaan 50% mun lempibändeistä nimee ko bändin suurimmaks vaikuttajakseen. Enkä ihmettele miks, olihan nää nyt ihan mielettömiä. Mua harmittaa etten kuunnellu enempää bändin musiikkia ennen keikkaa, tunnistin ne kaks isointa hittiä ja muiden kanssa olin vähän pihalla…

Maailman säälittävin  salakuvausyritys, jossa kyllä oikeestaan näkyy kaikki oleelinen näistä pojista. Rakastuin tohon turkoosipaitaseen noin sekunnissa ihan vaan siks, että katoin eka että se oli Reckless Loven Olli, ja nimenomaan Olli, ennenkun kaikki meni vähän överiks. Jään nyt tuijtotamaan noita käsivarsia hetkeks ja jatkan postauksen kirjottamista heti ku oon saanu koneen takas huollosta, johon se joutu kuolaamisesta johtuvasta kosteusvauriosta.

Poison on varmaan monelle tuttu Bret Michaelsin hienosta sarjasta Rokkarille Morsian, joka hakkas kaikki unelmien poikamiehet ihan 100-0! Mutta bändillä on tosiaan myös 25 vuoden yhdessäoloa takana.

Brett voin olla sun uus morsian! Mua harmittaa etten oo nähny ku ekan tuotantokauden! Tiesittekö te että Slash pyrki Poisoniin, mutta bändiläisten mielestä Slash oli liian ruma Poisoniin.

Mutta joo, keikka oli ihan MIE-LE-TÖN! Ja melkein unohtu, että ketä oltiin oikein tulossa kattomaan.

Toisaalta siinä vaiheessa ku seuraava keikka alko, kesti n. 10sekunttia  muistaa miks olin istunu  yli 20h koneessa vaan nähdäkseni ne neljä tiettyä miestä.

Me puhuttiin, että jos Mickiä ei huvittais joskus  esiintyä, niin sevois hyvin korvata ittensä oikeestaan kellä vaan ton hatun ja parran takia.

oooooh Vince Marry me! Ihan älytön keikka, ei mitään järkeä. Itkin ja nauroin vuorotellen ihan vaan onnesta että näin noi taas livenä, sen Porin viime kesän pettymyksenkin pysty melkein nielemään ihan vaan täkia. Mua aina pelottaa että koska joku noista tekee jotain tyhmää tai Mick menee niin huonoon kuntoon ettei enää voi soittaa. Tai siis, että noita mahollisuuksia nähä Mötley ei oo varmaan enää ihan kauheen montaa.

Jos ikinä tulee mahollisuus nähä nää livenä niin menkää. Vaikka ette musiikille niin syttyiskään, niin näiden show on kyllä ehdottoman katsomisen arvonen.

Menee ehdottomasti TOP3 keikkoihin koskaan.
Mikä on paras keikka jolla te ootte koskaan ollu?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Tiia perjantai, elokuu 26, 2011 at 11:47

  aaa, ihan kylmät väreet menee ku kattoo tota videoo :—) mötley ois niin siisti nähä livenä vielä joskus!

 • Reply S perjantai, elokuu 26, 2011 at 12:26

  Voi että, mäkin kohta harkitsen maailman ääriin matkustamista ihan vaan sen takia, että näkisin Mötleyn pitkästä aikaa. Tosiaan voi olla, ettei ne enää kovin kauaa rundaile.. :( Mutta ehkä ne tekee Alicet ja Rollarit, who knows!

  Mun ehottomasti paras keikka missä oon ollu, oli Mötley Turussa Carnival of Sins kiertueella. Käytiin kattoon tuolloin myös Hesan keikka, joka oli mun eka Mötley-keikka ikinä, mutta Turun keikka oli silti parempi. Olikohan kenties sillä jotain tekemistä asian kanssa, että olin ihan eturivissä ja Nikki soitti just suoraan mun edessä. Ohh, parasta.

 • Reply tannttu perjantai, elokuu 26, 2011 at 12:33

  Disturbedin keikka viime vuonna oli loistava!
  Silti oon odottanut jotain 10 vuotta et nakisin Eminemin keikan, se ois vaan niin huippua!
  Olin niin masentavaa ku esiinty viime viikolla taal briteissa, mut eihan sinne lippuja ollu enaa………….

 • Reply naela perjantai, elokuu 26, 2011 at 12:36

  Mötley Crüe on mun ikisuosikki, oon nähnyt eka kertaa jo Theatre of pain kiertueella -86 (kyllä Meri, sulla on myös vähän ”vanhempiakin” lukijoita). Harmittaa että olen hukannut ko. kiertuepaidan. Hyviä keikkoja on ollut mm. U2 Stadikalla ja Pinkin keikka Kaisaniemessa edellisenä kesänä oli mieletön.

 • Reply Kurojakii perjantai, elokuu 26, 2011 at 12:51

  Herkässä tilassa ja raskaana oleva mötleyfani täällä moi! Heti ku alko Vincen ääni kuulumaan niin kylmät väreet meni selkää pitkin ja silmät vesitty :D Ihania <3

 • Reply nakki perjantai, elokuu 26, 2011 at 18:25

  Slash liian ruma Poisoniin??!? Ennemminkin liian KUUMA. Oi että siinä on ehkä maailman kuumin mies <3________<3

  mun all-time ykköslempparikeikka oli varmaa tää MCR 3.7.2007 @ Helsingin jäähalli. En unohda sitä tunnetta ikinä miltä tuntu ku tää pikku emolapsi näki ekaa kertaa lempparibändinsä livenä. Sen muiston voimalla oon jaksanu niin paljo

 • Reply iida perjantai, elokuu 26, 2011 at 19:39

  Aaaa ihania kuvia! ♥ Tulispa Mötley Crüe Suomeen taas pian, et pääsis näkemään bändii toisen kerran livenä. :)

  Parasta keikkaa on ihan älyttömän vaikee sanoo! :D Mutmut, sanotaanko nyt et kolmen kärjessä komeilee Hanoi Rocksin viimenen keikka, Bon Jovin keikka tänä kesänä Olympiastadionilla ja Bruce Springsteenin keikka pari vuotta sitte Tampereella. :)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 1, 2011 at 13:08

   joo mä näin kans brucen muutama vuos sitten ja oli kyl ihan älyttömän kova, vaikken mitään suuri fani ookkaan…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post