pikapika

Heippa!

vähän jääny vähälle nää päivittelyt.. Vihaan netin käyttöä kännykällä ja oon yrittäny pitää sen aika minimissä, se pakollinen sähköpostien tsekkaus päivitäin (edelleen, jos on jotain urgentia ni laittakaa meiliä, kommentteja en oo ees vilkassu enkä luekkaan ennen ens viikkoa..) Mutta joo, oon edelleen hengissä. :) oon ollu maailman huonoin matkaaja ku oon keskittyny vaan auringossa loikoiluun, poikien tuijotteluun, syömiseen, juomiseen ja sit vähän lisää siihen syömiseen. Maailman rentouttavin loma!

Ajattelin et hengaan viel pari päivää Kutalla ja lähen sit moikkaa Arezia tonne toiselle puolelle saarta ja hengaan siel sit loppuajan. Viikko viel jäljellä ja sit paluu arkeen ja sen ongelmiin. Tekis niin mieli soittaa Virginille ja siirtää paluulentoa viikolla, tääl on ihan liian kivaa! Ausseissa on liian kylmää, liikaa töitä ja liikaa päätöksiä tehtävänä.

Oon hirveen pettyny etten oo törmänny viel yhteenkään lukijaan :D nyt jatkan ton pojan tuijottamista ja auringon palvomista.. Palataan!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply j torstai, elokuu 25, 2011 at 12:45

  tahtoo kuulla arezin kuulumisia sitten! kovin ikävä hänen blogia :(

 • Reply inni torstai, elokuu 25, 2011 at 15:11

  Sulla kyl riittää miehiä joka maassa! Lisää entisestään mun matkakuumetta, kun mietin kaikkia ruskettuneita rantaleijonia! Jos ja kun otat salakuvia pojasta niin muista pistää kameran äänimerkki pois :D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 1, 2011 at 13:22

   niitä rittää ku tuijottelee :D

 • Reply suviie torstai, elokuu 25, 2011 at 15:55

  tollasta sen loman just kuuluuki olla ! nautinautinauti :)) oon ihan kade ja mul on ikävä jo sun postauksia !! mutta nautihan nyt lomasta, äläkä turhaan niistä postauksista huoli ! mä ainakin jaksan oottaa sua, kuuhun ja takas ;)

 • Leave a Reply