viikonloppu

Olin eilen niin huonona, etten vaan kyenny avaamaan konetta sen vertaa, että oisin saanu postausta aikaseks. Tän takia et tykkää käyttää alkoholia, juon neljä drinkkiä ja koko seuraava päivä kuluu ihan jäätävän hedarin kourissa. Ja mitä vanhemmaks tuun, sitä pahemmiks noi darrat muuttuu. Ihan sama miten monta litraa vettä juo ennen nukkumaanmenoa.

Not gooood.

No mutta niin, lauantaihin. A laitto joskus iltapäivällä viestin, että mitä meinaan tehä tänään ja et ois kiva nähä. Se pyys mua joihinki tupareihin, mutta ajattelin että ois ollu ehkä outoa pamahtaa paikalle kun oon nähny A:n kerran ja karannu keskellä yötä parvekkeen kautta, ”joo moi oon Meri, meil oli tavallaan sellanen yhen illan juttu, mut ei sit kuitenkaan, beiget alusvaatteet ja sääret joiden karvasuudesta keskiverto turkkilainen mies ois kateellinen u know,  ja tää on vähän hassua olla täällä ku en oikein tiedä että mitä toi A musta haluaa ja mulla on tavallaan yks M jonka kans jutut on vähän ristissä, mut tosi kiva tavata ja onnea uuteen kotiin!”

Lähettiin Annan kanssa muutamalle ja hoipertelin A:n luo joskus puolen yön aikaan. Söpöiltiin ja katottiin leffaa ja nukahdettiin molemmat sohvalle. Mä suunnittelin jossain vaiheessa taas pakoa sieltä, mutta olin niin tiukassa halausotteessa koko yön etten päässy karkuun. (awww) Inhoon herätä muualta kun kotoota, jos on pieniki vaara siitä että aamulla on huono olo. Kaheksalta heräsin sellaseen oksettavan pirteeseen hyvän huomenen toivotukseen. Makasin sikiöasennossa sohvalla, söin jäätelöä aamupalaks ja arvioin että onkohan Palm Beachilla paremmat aallot kun Broadbeachilla. Netistä näkee livevideota rannasta, että voi sit kotona miettiä, että mihin tahtoo surffaamaan. Ens kerralla kun tapaan jonkun miehen kysyn ekana että surffaako se, jos surffaa niin pakenen suosiolla paikalla. Tosin tässä A:n tapauksessa oisin voinu selvittää koko tän omistautumisen lajille kysymällä mitä se tekee työkseen. Se on surffiopettaja. Että niin.

Kieltäydyin kohteliaasti surffavaimoilusta, menin kotiin nukkumaan hetkeks, heräsin kauheeseen darraan ja käskyn lähteä rannalle Annan ja yhen pojan kanssa johon tutustuttiin sillon lauantaina.  Muutama tunti rannalla jonka jälkeen pizzahimo voitti. Kaks palaa pizzaa, hömppäkomedia ja koomausta sohvalla ja noin miljoona söpöä viestiä Mattylta, että sillä on darra ja se haluu mut sen kainaloon nukkumaan. (MIKSI NYT?!) Mun oli pakko skipata, koska jännitin koko ajan, että alan oksentamaan hetkenä minä hyvänsä ja yritin pitää ees jotain pieniä moraalihippuja yllä.

Saanko pitää ne molemmat? Vaikka vuoroviikoin?

t. moraaliton paska

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply larppa maanantai, elokuu 15, 2011 at 11:28

  vuoroviikot kuulostaa hyvältä ku on tollasista aussimiehistä kyse!:D

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 12:45

   haha, no hyvä että tää on myös teidän mielestä ihan sallittua. Problem Solved!

 • Reply Sanna maanantai, elokuu 15, 2011 at 11:36

  Hyvä nimimerkki moraaliton paska,
  tietenkin voit pitää molemmat nuoret miehet. Ottaen vielä huomioon lainelautailun lähempää (ainakin miellyttävämpää) kanssakäymistä häiritsevät haittavaikutukset, suosittelisin että vuoroviikkojen välissä viikonloppuisin aiheutat ritarillisen, sopivan kevyen mutta kuitenkin seuraavan viikon surffaussessiot estävän jäseniä murtavan riidan. Ja sitten se kumpi kykenee surffaamaan seuraavalla viikolla vähemmän, ideaalisesti ei ollenkaan, voi olla sun sen viikon hoito.
  Toisaalta, jos rakkaan harrastuksen/ammatin toteuttamatta jättäminen aiheuttaa angstisia purkauksia ja vittumaisuutta ko. viikon valitussa, voit aina vaihtaa kesken vuoron, koska olet nainen ja nainen voi oikeastaan tehdä ihan mitä haluaa.

  Parhain terveisin,
  dear Eki

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 12:44

   ahhahaha ♥

   Kiitos Eki, tämä todella pudotti kiven sydämeltäni!

 • Reply riu maanantai, elokuu 15, 2011 at 11:50

  Tottakai voit pitää molemmat, ne voi sitten vuorostaan vuoroviikkoina surffata sydämensä kyyllyydestä. Win-Win (ja tässä tapauksessa vielä kerran win)

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 12:43

   totta! mitenköhän saan tän ehdotuksen menee läpi vielä noille kahelle..?

 • Reply poppaliini maanantai, elokuu 15, 2011 at 11:59

  Aa, oot ihan huippu noine aakkosines! Mahtavaa luettavaa, kiitos!

 • Reply Ouzo maanantai, elokuu 15, 2011 at 12:08

  Haha surffiopettaja, alko huvittamaan :D En oo tainu ennen kommentoida, mut sun blogis on tosi kiva :)

 • Reply jenny maanantai, elokuu 15, 2011 at 12:19

  saat pitää :)

 • Reply Fenii maanantai, elokuu 15, 2011 at 12:25

  Pidä vaan molemmat ja kato sitten ajan kanssa kumpi on helpompi roudata mukana Suomeen harrastamaan lumilautailua. :D

  Oon muuten kade, että voit suht. suoraan kertoa sun miesasioista täällä, sillä google-kääntäjällähän tekstistä ei saa mitään selvää niin niiden ei koskaan tarvitse tietää mitään. Itse on pakko sensuroida kovalla kädellä, ettei tarvi lähteä maanpakoon vihasia miehiä ja naisia :D

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 12:41

   joo ehdottomasti parasta ulkomailla asumisessa on se, että voi kirjottaa mitä vaan eikä periaatteessa toinen osapuoli saa koskaan tietää mitään :D En tiedä miten opin taas sensuroimaan kun pääsen takas kotiin! Tai sit pitää raahata joku näistä tosiaan suomeen ja toivoa ettei se koskaan opi sanaakaan suomea!

   • Reply Kati maanantai, elokuu 15, 2011 at 20:29

    Kokeilinpa kääntää tätä tekstiä, ja jonkin verran siitä sai selvää. Sun pitää ilmeisesti käyttää hassumpia lauserakenteita? :D Toisaalta A ei varmastikaan löydä tätä blogia, ellet kerro sen nimeä.

    Tässä kappale, joka alkaa ”Lähettiin Annan…”
    ”I was sent reeling, and with a few A’s to create, sometimes midnight. Söpöiltiin and ceilings of the movie and nukahdettiin both on the couch. I planned to escape again at some point in there, but I was in the grip of a hug so tight the whole night I päässy away. (awww) Inhoon to wake up from the rest of the kotoota, if there is a risk that the motor cables in the morning is a bad feeling. I woke up Kaheksalta sell the gun sickening tomorrow will pirteeseen good wishes. I lay in a fetal position on the couch, ate ice cream and evaluation aamupalaks it really is better on Palm Beach when the waves of Broadbeach. Online can see live video from the beach, that can sit at home to think about what that wants to surf. Ens at a time when I meet a man that I ask ekana surffaako it, if you surf so willingly take refuge there. However, here A case voinu’d find out the entire species tän devotion by asking what it does for a living. It is surffiopettaja. That so.”

    • Reply Meri tiistai, elokuu 16, 2011 at 01:22

     ”if there is a risk that the motor cables in the morning is a bad feeling”

     haha.. joo täytyy alkaa joo kieputtaa noita rakenteita enemmän ja valita erikoisempia sanoja :D

 • Reply o maanantai, elokuu 15, 2011 at 13:39

  hahhahahahahha en kestä <3

 • Reply hannanaaaa maanantai, elokuu 15, 2011 at 14:07

  Meri, sää oot oikeesti niin paras että oksat pois! Monta kertaa päivässä pitää tulla tarkastaa että onko uutta postausta tullut. Oot huippu, jollei tullut vielä selväks<3

  • Reply Meri tiistai, elokuu 16, 2011 at 01:25

   haha aww kiitos <3

 • Reply Jossssu maanantai, elokuu 15, 2011 at 15:11

  Arvon moraaliton paska,
  Miehet ovat vähän kuin kengät. Joskus on sellaisia päiviä, kun vaikka jalkoja turvottaa, eikä voi millään tunkea niitä näteimpiä korkkareita jalkaan. Silloin valitaan tilanteen mukaan vaikka ne mukavimmat hiekoissa potkitut tennarit. On aivan käsittämätöntä odottaa, että nainen voisi muka pärjätä vuodenaikojen läpi vain yhdellä kenkäparilla. Sitä paitsi, tärkein kenkien huoltovinkkihän on, ettei koskaan saa käyttää samaa paria perättäisinä päivinä. Vuorottelemalla siis teet kengillesikin palveluksen. Ja itseasiassa olisi suositeltavaa, että hankkisit vielä vaihtoehdot joka sormelle ja varpaalle, sillä tietysti jokainen elämäntilanne vaatii ihan omanlaisensa kenkäparin.
  -Jossu

  • Reply Meri tiistai, elokuu 16, 2011 at 01:25

   ah, eli mulla on kiire hankkia näitä lisää!

 • Reply nappe maanantai, elokuu 15, 2011 at 18:38

  Surffiopettaja, whaaaaaaaat! Nyt sulla on hyvä syy dipata mereen lonkkarin kans? :D Eiks sua siis yhtään kiinnosta opetella surffaamaan? Mä en kestä jos hukkaat tollasen mahiksen ku oot viel pääkallopaikalla siel..

  Joten, please, meidän täytyy saada nähdä kun Meri surffaa!! :) Toivepostaus jee!

  • Reply Meri tiistai, elokuu 16, 2011 at 01:24

   joo no se opettaa vissiin lähinnä lapsia/nuoria, mut täytyy ottaa sellanen ”voiku osaisin surffata..”

   ja siis oon kokeillu pari kertaa, mutta oon siinä niin surkee et se on sen takia aika tylsää. Mietin et menisin balilla johonki surffikouluun missä joku sellanen joka ei tunne mua ja jonka edessä ei tarvi hävetä vois opettaa :D

 • Reply aio maanantai, elokuu 15, 2011 at 19:09

  Söpöiltiin and ceilings of the movie and nukahdettiin both on the couch. I planned to escape again at some point in there, but I was in the grip of a hug so tight the whole night I päässy away.

  toi alkaa mennä jo liian selkeeks! sun pitää alkaa käyttää jotain slangisanastoo :D

 • Reply jaa maanantai, elokuu 15, 2011 at 22:33

  Jännä miten sä eka haukuit C:tä ihan kamalaks siaks kun se pyörittää montaa samaan aikaan ja nyt sä ite teet ihan saman?? Ois varmaan kannattanu puhuu asiat selviks eka M:n kanssa ennenku hyppäsit A:n sänkyy.

  • Reply Meri tiistai, elokuu 16, 2011 at 01:20

   en tiennykkää että C on pyörittäny montaa samaan aikaan? :D

   • Reply jee tiistai, elokuu 16, 2011 at 10:26

    Ja näin ohitetaan olennainen. No, kyllä mä tiedän että tunsit kuiteski piston vaikka kovasti yrität muuta esittää

    • Reply Meri tiistai, elokuu 16, 2011 at 10:37

     mähän vaan tartuin siihen olennaiseen epäkohtaan jonka kommentissa esitit :) ja mikäli luet ton jutun ymmärrät varmaan että tunsin sen ”piston” jo kauan ennen Nanna sun syväanalyyseja :)

 • Reply Alibullenin neiti maanantai, elokuu 15, 2011 at 23:48

  Oot ainut bloggaaja jonka ”aakkosia” jaksaa lukea! :D Yleensä kutajoinkin jotakuinkin heitän tietokoneen seinään kun blogissa on ”sit G sano moi ja D oli siihe et no moi sit viel Å tuli ja sano vaa et hejdå” mut sun tapauksessa, mä halaan tätä konetta <3

  Olinpas "nokkelalla" tuulella :D

  • Reply Meri tiistai, elokuu 16, 2011 at 01:20

   mä vihaan käyttää noita aakkosia :( ja joo, tarttisin monessa blogissa sellasen tulostetun aakkoslistan, josta voisin seurata että kenestä nyt oikein puhutaan.

 • Reply pompula keskiviikko, elokuu 17, 2011 at 12:46

  Vuoroviikot… niinku vuorovesi… no, mikä ettei? Luonnollinen juttu! :)

 • Reply emmi sunnuntai, elokuu 21, 2011 at 23:26

  mä niin rakastan lukea sun miespostauksia. nää on ihankuin jostain saippuasarjasta, oot erittäin viihdyttävä nainen <3 :D älä koskaan lopeta suhdekiemuroista ja miehistä bloggailua! hihitän aina kun luen blogias. hihihi!

 • Leave a Reply