Se posteljooni todella vihaa mua

Meijän eka posteljooni katos mystisesti sen jälkeen kun se oli tuonu parin kuukauden ajan lähes päivittäin jos jonkinmoista pakettia kun kaks neitiä pääs toteuttaa itteään ebayssa tai muissa nettikaupoissa. Odottelen koko ajan, että koska tää uus katoo myös. Posti tulee yleensä siihen aikaan, ettei kumpikaan oo saanu vielä vaatetta päälleen, joten tänään pompin turtlespaidassa ja mummokalsareissa hakemaan pakettia. Eikä se pahemmin enää ees räpäytä silmiään oudoille asuille  ja se jopa osaa melkein jo kirjottaa mun sukunimen oikein!

Mun sukunimi tuottaa yllättäen täällä vähän vaikeuksia ja esim meijän solariumpaikassa, jossa pitää kertoo nimensä aina kun menee, oon nimellä Meri Smith, koska en jaksanu tavata sukunimeä joka kerta erikseen.

Paketti suomesta! Jee! Mua vähän  jännitti että ehtiikö nää ennen Balia, kun piti eka tilata Nellyltä ja sit vielä pyytää kaveria postittaa tänne erikseen, mut helposti kerkes! Nyt mulla on nää rakkausrintsikat jo kolmessa värissä, mietin tota beigeä vielä, mutta luulen että ne kun pukis päälle niin vaikutus ois sama kun siinä, että jättää sääret sheivaamatta viikoks  ja laittaa beiget mikrokuitupöksyt jalkaan, miehiä riittäis joka sormelle  ja varpaalle ja mun ”en harrasta yhenillan juttuja”-periaateki  unohtuis siinä samalla. Koskaan ei pidä aliarvioida puuterin väristen alusvaatteiden voimaa.

Ja kun sitä edellisen kerran kun näistä rintsikoista oli puhetta pohdittiin sitä nellyn palautusoikeutta, niin joku ihana lukija oli kysyny asiasta Nellyn aspasta, ja rintsikoiden palauttaminen sinne onnistuu kyllä, kunahn laput on paikallaan ja tuote käyttämätön! Eli vaikka sivuilla lukeekin ettei onnaa, niin onnaa silti :D

Toinen paketti tuli itseasiassa jo viime viikolla, mutta halusin testailla tuotetta kunnolla ennenkun kirjotan mitään ja ah, uus rakkaus on löytyny! Mä olin surffannu feeluniquen sivuja ja miettiny tätä jo aiemmin, kunnes joku lukija (te saatte must ostamaan ihan mitä vaan, suositelkaa seuraavaks beigeä tiukkaa hiihtoasua niin vedän se päällä viimeistään ens viikolla) vinkkas että Tigin Catwalk Saltspray on kuulema hyvää ton mun kiharruspuikon kanssa käytettynä!

Ja niin se on! Mä oon siis suihkutellu tätä kuivaan tukkaan ennen kiharatamista ja kiharasta tulee tosi kiva, vähän pehmeempi kun mitä perus muotoilutuotteilla, mikä on kiva. Mulla oli esim sielä kihlajaisissa ton kanssa tehdyt kikkarat ja mä tykkäsin ihan hulluna niistä. Tuoksuu tigimäiseen tapaan hyvältä, mutta ei kuitenkaan ällömakee niin jotkut tigit on. Normaalin suolasuihkeen tapaan tota en oo vielä kokeillu, mutta kiharan alle toi on ihan täydellinen tuote <3 Feeluniquesta, kotiintoimitettuna n. 12e

Nyt enää yks paketti puuttuu ja sit oon valmis lähtemään ja lupaan etten tilaa hetkeen mitään. (ei mulla oo onneks ees varaa)

PS: CityDealissa ois ripsiä pidentävä ja vahvistava Bellissima-ripsiseerumi vain 50,00€ (arvo 120,00€) joka ihan pikkasen himottais…. Toisaalta sorruin jo tohon Android-taulutietokoneeseen, oon himoinnu sellasta vaikka kuinka kauan ja kun nyt halvalla sai ja sitä paitsi mulla ois iskeny muuten kauhee kateus Annan vastaavaan… Sääli etten ehi saada sitä ennen Balia, mutta onpahan sit tulevaisuuden reissuille valmiina.. :) Mulle toi on aika must, kun tätä mun 17″ rötisköä on ärsyttävää raahata mukana, vaikka tää näyttö onkin  ihana kotikäytössä ja oon pohtinu miniläppärin ostoa kakkoskoneeks.. mutta toi nyt vaan on paljon söpömpi!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply jonna lauantai, elokuu 13, 2011 at 09:15

  Sun blogi on kyllä niiin viihdettä:D Voisin kuvitella jonkun sun elämästä kertovan hömppäsarjan:D Ehkä sun pitäs koota näitä juttuja kirjaks, vähän niinku bridget jonesin päiväkirjat?:D

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 10:50

   ”säälittävän ja pateettisen sinkun päiväkirjat”

 • Reply Iitu lauantai, elokuu 13, 2011 at 14:07

  Toi Tigin suolasuihke on sairaaan hyvää. Ite ostin sitä kolme viikkoo sit kun kävin kynityttämässä kuontalooni. Toimii normin suolasuihkeen tavoin tosi hyvin. Ja se tuoksu, ah!

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 10:48

   okei, no hyvä tietää! joo mun tekis mieli laittaa toinen pullo tilaukseen heti nyt jo!

 • Reply -R lauantai, elokuu 13, 2011 at 14:26

  nyt on hei pakko osottaa tyhmyyteni ja kysyä,että miten toi citydeal ja noi lahjakortit niinkun toimii ? ;o selailin noitten nettisivuja ja koitin selvittää,mut emmä tajunnu niistä mitään :( pohdin että täytyyks se lahjakortti siis maksaa siinä samalla kun sen ostaa ? vai voiks sen maksaa vasta sitten kun on sen lahjakortin viimenen voimassaolopäivä ? tää täystyhmä blondi ois iki-onnellinen jos voisit vähän valottaa :-D

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 10:47

   ne maksetaan siinä oston yhteydessä :)

 • Reply Jenni lauantai, elokuu 13, 2011 at 18:09

  Oi mahtavaa tuo palautusoikeus! :) En ikinä uskalla tilata rintsikoita mistään, koska pelkään aina että ne on väärän kokoiset. Ehkä nyt uskaltaudun tilaamaan wonderbrat! :p

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 01:35

   en voi muuta ku suositella ihan koko sydämestäni :)

 • Reply anna lauantai, elokuu 13, 2011 at 20:08

  Ite oon tilaillu noita wonderbran liivejä asokselta. On puolet halvempia ku nellyllä. Ja niillä on ilmaset toimituskulutki :)

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 01:34

   asoksella oli ainaki joskus tosi huonosti kokoja, en tiiä miten asia nykyäänon :)

 • Reply Marjaana sunnuntai, elokuu 14, 2011 at 12:25

  Noita Wonderbra-liivejä saa muuten hieman edullisemmin Asokselta, taitaa olla noin 30 punnan paikkeilla hinnat siellä! Omani nappasin viime brittireissulla alesta 22 punnalla ja oon kyllä tykännyt kovasti, nyt meinasin hommata ne nudet tai vaaleat pitsiset..

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 01:33

   ne vaaleet pitsiset on kätsät kun ne ei oo ihan nudet, mutta ei kuitenkaan näy yleensä vaatteiden alta..

 • Reply Reetta sunnuntai, elokuu 14, 2011 at 16:01

  Onko noissa Wonderbran rintsikoissa ollut sulla sama koko, kun kaikissa muissakin..? :) Ajattelin nimittäin tilata just nuo samaiset, mutta en kertakaikkiaan jaksais mitään kauheita palautusrumbia, niin mietin vaan, että onko näissä koissa jotain kikkailuita.

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 01:32

   joo aika normaali / vähän pienempi. :)

 • Reply Heidi sunnuntai, elokuu 14, 2011 at 17:23

  Beige Wonderbra kannattaa tilata Figleavesilta, hinta postikuluineen on noin 44 euroa, riippuu toki punnan senhetkisestä kurssista. :)

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 01:32

   mulla on ollu ongelmia löytää ulkomailta noita isompia kokoja :(

   • Reply Heidi maanantai, elokuu 15, 2011 at 07:25

    Figleavesilta näyttäis löytyvän tuota sinun kokoa 32E.

    • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 10:45

     okei, no täytyy pitää toi kauppa mielessä jos vielä uudet tilaan :) kiitos vinkistä!

 • Reply Maaria sunnuntai, elokuu 14, 2011 at 17:48

  Jee, taidan olla ”joku ihana lukija”!
  Australian Aakkoset, hih :D

  • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 01:31

   :)

 • Reply Saara maanantai, elokuu 15, 2011 at 21:22

  Mun kokemus noista wonderbra-liiveistä on se, että esim. h&m, seppälä jne koot on yleensä ollu 70C tai D ja wonderbrat on 65E, että silleesti.. :)On muuten mieletön keksintö noi

  • Reply Meri tiistai, elokuu 16, 2011 at 01:21

   jep :)

  Leave a Reply