teltta

Koska mun pitää kuulemma poistua asunnosta vaikka mulla onkin ”kuuntelen celine dionia täysillä ja syön jäätelö suoraan purkista”-päivä. Ainut että en oo kuunnellu yhtään biisiä ko artistilta, enkä saa ees syödä jäätelöä! Meikkaamaan en kuitenkaan suostunu ja aurinkolasitkin unohdin kokonaan kotiin… Siinä on muuten syy miks mulla on lasit niin usein kuvissa päässä, en oo viittiny meikata.

Uudet tossut piti ottaa tietty käyttöön, kävelin jokasen hiekkakohdan yli ja potkin maata oikein kovasti, että ne ois ees vähän lakannu hohtamasta.

Päällä oli ginan turvateltta tunika, mua niin harmittaa että mulla ei oo tota vaatetta kun kolmessa värissä.. Mun ois pitäny ostaa kaikki maholliset, rakastan tota niin! Farkkushortsit vilkkuu melkein, tai ainakin näkyy tunikasta läpi.

Sit harjottelin vissiin mun golfswingiä.

Toi kevytväri pysy päässä ihan yhtä huonosti kun kestovärikin, nyt mun tukka on lähinnä liukuvärjätyn näkönen kun 10cm tyvestä on punanen ja loput sellasta outoa haalistunutta punaharmautta. Nyt annan tän kuitenkin levätä ja tungen vaan pään täyteen jokaista mahollista hiusnaamiota ja superhoitoa jotka käsiini saan. Mä en voi mennä kampaajalle enää ikinä, koska jokainen hiusalanammattilainen ampuu mut kun näkee mitä oon tehny hiuksilleni. Rakastuin ihan täysin L’orealin Force Vector tehohoitoon, josta mun pitää ihan pakosti saada koko sarja. Parin käyttökerran jälkeen tuntuu jo tukka pehmeemmältä. (Näppäilen tässä samalla just lookfantasticille tilausta noista… Tuolla on shampoo+hoitis £20, kun täällä pelkkä hoito oli kai 30dollaria (eli joku 25e))

Mulla on ikävä äitin sohvalle siköasentoon makaamaan, rapsuttelee hauvoja ja juomaan litrakaupalla teetä ja kattomaan äitin kanssa jotain huonoa elokuvaa, josta voidaan kumpikin tehä psykoanalyyseja hahmoista.

PS: Laitoin sille yhelle fb-viestin ja unohin laittaa siihen viestiin kysymyksen (jollon siis ois pakko vastata, ettei oo rude)  ja nyt anna haukku koko viestin sanomalla ettei se ollu ollenkaan hyvä vaan tosi poistyöntävä. hups.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Henriikka torstai, elokuu 11, 2011 at 20:22

  MERIIIII miten sä oot voinu laittaa viestin pistämättä siihe kysymystä, aeeerrgggh. Eivaan, miehet on kyllä niin pällejä, että ne harvoin jaksaa vastata tekstiviesteihin tms. jos ne ei sisällä kysymystä. Hmph.

  • Reply Meri perjantai, elokuu 12, 2011 at 02:01

   No i know! ja siis laitoin ”how are u” mutta kun täällä se on enemmän jatkoa sille moille, kun asia johon pitäis vastata..

 • Reply onko pakko olla nimimerkki? torstai, elokuu 11, 2011 at 20:44

  En hirveesti harrasta tätä kommentointia, oonkohan kerrankaks jos sitäkään kommentoinu :D Nyt saan ehkä aikaseks.. Sitä vaan piti sanomani, että ymmärrän täysin sua! Ei oo helppoo noitten kakslahkeisten kans. Ehkä sun pitäs kirjottaa kirja, (mielellään joku kiva sarkastinen nimi sille, mitä en ite tähän nyt keksi) ja sitä vois sitte kääntää kaikille eri kielille. Jos ne sitte alkas tajuta miten naisia kohdellaan(not). Mutta joo, jatka vaan tota purkautumista tänne, on kiva tietää, että ei ne kaikkien parisuhteet oo ruusuilla tanssimista :D

  Ja tohon sun hiusongelmaan vielä. Ehkä vois olla turha mennäkkää kampaajalle, ei ne siellä sille paljo paremmin pysyvää väriä saa. Nyt vaan tosiaan hoidat sen kuntoon(=aurinkosuojatuotteet ehdottomasti Balille mukaan!) ja kaiken maailman tehohoidot sun muut.

  nimim. kampaaja joka viimeks halus vähä kuparia hiuksiin ja vetäs suoravärin, joka pysyki tosi hyvänä siihen ekaan pesuun yey. Jonka jälkeen haluski taas vaaleen ruskeen ja ihan vähä vaalenteli, jonka jälkeen taas laitto ruskeeta, jonka piti olla vaaleeta, jonka lopputulos koko sessiosta oli prikulleen sama ku ennen tätä operaatiota :)) ja lisäksi vielä, latva on kans haalistunutta hamppua. että jos ei kampaamon väreillä kampaajalle tuu ihan sitä mitä on tarkotus, nii ei oo kumma että sullakaan ei onnistu ;D
  muitten hiukset kyllä onnistuu, mutta omat saan aina pilattua(joskin ne kyllä tulee aina(kin tähän asti) kyllä kuntoon), että ei kai siinä… :D

  • Reply Meri perjantai, elokuu 12, 2011 at 02:00

   ei oo pakko olla nimmerkkiä jos ei halua!

   joo aurinkotuotteet on postissa matkalla, ja täytyy ottaa tehohoitoja mukaan kans… Mut lohduttavaa kuulla etten oo ainut tuuliviiri tän tukkani kanssa:D

   • Reply tapsu perjantai, elokuu 12, 2011 at 19:15

    mullakaan ei pysy enää mikään väri päässä. meri tai joku muu, tiedättekö onko olemassa jotain hyvää tehohoitoa tms. joka korjais hiusta niin että väri alkais pysyä paremmin? :o

    • Reply Meri lauantai, elokuu 13, 2011 at 02:08

     mun kampaajatuttu suositteli tota lorealin naamiota :)

 • Reply morte torstai, elokuu 11, 2011 at 21:27

  Tiiätkö Meri, tää ei ehkä oo fiksua sanoa tätä sulle, mutta muidenkin ihmissuhdesotkut kun kiinnostaa omaa mieltä, niin hetihän alko rattaat raksuttaa ja päässä ehti vilistä pari hyvää tekosyytä miksei mr. A:sta oo kuulunu. Kuten että entä jos se ei viitsi ottaa yhteyttä, koska tietää että katoat Balille? :o Se ois kyl aika awwws jos joku mies silleen ajattelis ja todennäköisyys ehkä 1%? Itse ainakin lankesin ulkomailla useaan niljakkaaseen mieheen, koska ne nyt vaan osas osuvat isturepliiki,t mutta seura ei kiinnostanu enää kun selvis että etin jotain vähän vakavampaa.. Outch outch outch, sellasesta opittu toistaseks, kun on parisuhde (ja suomalainen mies, tosin niitäkin tuli pari väärää vastaan ensin..). Mut jos sinkkuelämä on vielä koittaakseen, niin uudestaan menisin lankaan! Miksei miehet osaa olla huomaavaisempia ja vähemmän itsekeskeisiä (/kaveri/harrastuskeskeisiä) niin meillä naisillakin olisi helpompaa. Tai miksei me vaan opittais olemaan itsekeskeisiä.. :)

 • Reply CHIC torstai, elokuu 11, 2011 at 22:34

  AHhahhahahahahha, toi ”jollon siis ois pakko vastata, ettei oo rude” on niiiiiiiiiiiiiiiiin 100%totta!!

  • Reply Meri perjantai, elokuu 12, 2011 at 01:53

   jjep :D

 • Reply Ebu torstai, elokuu 11, 2011 at 23:17

  Mulla on toi sama paita mustana ja rakastan sitä myös! Mutta oon käyttäny sitä vaan muutaman kerran ja se on melkein täynnä semmosia nyppyjä! Onko sulla käynyt samaa ilmiötä ja uskaltaiskohan tommosta herkkää kangasta käsitellä semmosellä nypynpoistokoneella.. ?

  • Reply Meri perjantai, elokuu 12, 2011 at 01:53

   joo mullakin vähän nyppyyntyny, varsinkin toi vaalee.. mustassa en muista nähneeni. Mutta puuvillaa tuo taitaa olla, joten eiköhän se uskalla käsitellä :)

 • Reply Nina torstai, elokuu 11, 2011 at 23:19

  Ihana Meri! ”Sit harjottelin vissiin mun golfswingiä” reps :D

 • Reply Sinna torstai, elokuu 11, 2011 at 23:59

  Oih oot niin ruskee!

 • Reply Tarja perjantai, elokuu 12, 2011 at 10:25

  Olen käynyt sanomassa aikaisemminkin, mutta piti tulla sanomaan uudestaan: Meri, olet ihana! :-)

 • Reply xod perjantai, elokuu 12, 2011 at 18:46

  Tilasin sun innoittamana ne hampaiden valkasuliuskat (ne miedoimmat näin aluksi) sieltä isosmilestä, ja haluaisin kysyä paria juttua! Etin jo sun vanhoja postauksia niistä mutten löytäny ku yhen, jossa ei ollu mitään tällästä tietoa…
  Mä oon käyttäny niitä nyt kahtena iltana, ja tänään on vihlonu pienesti hampaita koko päivän. Normaalisti mulla ei vihlo ikinä. Onko tää ihan normaalia? En tiiä kuvittelenko vaan mutta ihan ku hampaat olis jo vähän valkoisemmat… :D
  No kohta kolmas liuska lähtee :)
  Millon peset hampaat noiden kanssa? :D Voiko just ennen niiden laittoa pestä? Kannattaako enää syödä/juoda niiden jälkeen? Siis samana iltana tai esim. parin tunnin sisään vai vähentääkö se jotenkin vaikutusta?
  Ja sit kun ne ottaa pois ja suuhun jää vähän sitä ainetta, niin pitäiskö se jättää sinne, vai esim huuhdella vedellä tai pyyhkästä suurimmat paperilla pois?
  Kiitos miljoonasti jos vastaat!

  • Reply Meri lauantai, elokuu 13, 2011 at 02:12

   joo ne taitaa olla tuolla vanhan blogin puolella kaikki…

   kannattaa käyttää noiden kanssa sensodynea tms. vihlontaa vastaan olevaa hammastahnaa, jeesas mulla ainakin ihan tosi hyvin, et jos kovasti alkaa vihloo ni pidä liuskoissa muutaman päivän tauko ja pese sillä hammastahnalla hampuja, niin sen jälkeen pitäis pystyy käyttämään niitäkin. Mä oon välillä hieronu ienrajaan vähän hammastahnaa (mua vihloo yleensä alahampaiden taakse) niin se auttaa kans vihlontaan. On siis normaalia, ei huolta:)

   Just ennen laittoa ei suositella hammaspesua, eikä vissiin ihan heti sen jälkeenkään. Syömisen kanssa en oo ollu erityisen tarkka, lähinnä se, ettet juo mitään värjäävää (kokis, kahvi, tee..) heti liuskan jälkeen niin tekee paljon.. Mä yleensä pyyhin suurimmat mömmöt pois, jos tuntuu että sitä on suu täynnä ni sit vaan purskuttelen vedellä poies..

   tulikohan tässä kaikki? :D

   • Reply xod lauantai, elokuu 13, 2011 at 12:23

    Kiitos paljon, täytyy kokeilla tota hammastahnaa ja pitää vaikka vähän taukoakin kun alkaa pikku hiljaa käymään kamalaksi tää 24/7 vihlominen :s Parasta ois tulla valkoset hampaat sit!

    • Reply Meri maanantai, elokuu 15, 2011 at 10:48

     kyllä tulee :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post