She’s off of her rocker I want to marry my stalker

Hellurei!

Oon ollu joku maailman ahkerin, kävin aamulla lenkillä (mun oli pakko kattoa että kauan meiltä juoksee Seuralaisen luo; 4 reckless loven biisiä) juoksin ehkä 5kilsaa tota meijän rantatietä, sen jälkeen yskin varmaan vartin  niitä oravankokosia limapalloja keuhkoista ja sen jälkeen kävelin rantaa pitkin takas kotiin ja toivoin ettei lähtis taju ku rintaan pisti niin paljon. En koskaan opi että ei pitäis lähtee lenkille jos on yhtään kipee… Kävin nukkumassa 1,5h päikkärit auringossa ja tulin kotiin kirjottamaan. Tosin ulkona on niin kiva ilma, että tekis mieli lähteä takas sinne, eikä homehtua kotona. Mutta jos nyt yhen postauksen verran malttais pysytellä kotona.

Mun tekis mieli valmistella kauheesti jo matkaa varten, tosin viikko vielä lähtöön ja ois kaikkien mun tapojen vastasta ees harkita pakkaamista vielä. Totesin että tarviin uudet farkkushortsit, joten ne pitää käydä ostamassa ja sit ehkä jotain täydennystä tohon aurinkorasvavarastoon. Balilla oli tosi huonosti ja kalliisti rasvoja, joten raahaan ne kiltisti vaan täältä mukaan.

Niitä aurinkokapseleita oonkin syöny kiltisti, eli ihon pitäis olla suhteellisen hyvässä kunnossa kun lähtee. Täytyy muistaa varata aika vahaukseen tänään, oon unohtanu sen joo kolmesti ku oon kävelly ton vahauspaikan ohi.

Mun 1,5 viikon kunnollinen ruokavaliokin sujuu hyvin (johan sitä on 3 päivää takana) tosin mun suklaahimo alkaa olee aika sietämätön, mutta kaipa sekin jossain vaiheessa unohtuu. Samoin tästä tulee mun pisin aika ilman juustohampurilaista pitkään aikaan, enkä tiiä miten selviin. Suunnittelin että kävisin hakee juustohampparin ja söisin siitä pelkästään pihvin ja juuston, koska ei se sämpylä oo ees erityisen hyvää.

Oon popsinu niitä Detox-pillereitä joita posti mulle viimeviikolla toi ja ne toimii yllättävän hyvin. Kahteen ekaan päivään ei  mitään kovin suurta vaikutusta näkyny, mutta kolmannesta päivästä lähtien oon hyppiny vessassa tunnin välein, joten kyllä ne johonkin kai jotenkin vaikuttaa. Jännä nähä, miten tästä etenee, toi on tosiaan 20 päivän kuuri, että pari viikkoa on vielä edessä.

Päällä eilen:
Toppi – Gina
Huivi – Gina
Hame – Diesel (NYC)
Kengät – London Rebel

Mulla on ihan kamala ongelma mun varpaiden kanssa. Varpaat on mun mielestä yleensä kaikilla kyllä rumat, mutta oon kehittäny ihan kauheen ongelman omieni kanssa. Mun viime lauantain humalatila johtu pitkälle siitä, että mun oli PAKKO juoda himassa muutama lasi viiniä ennenku lähin, että sain juotua mun varpaita ees vähän kauniimmiks kun oli pakko laittaa sandaalit.. Nyt yritän pitää sandaaleita ja siedättää itteäni mun varpaita varten, että selviin  ne pari viikkoa Balilla.

Mulla on ihan kauhee maksimekko kuume jääny päälle, mä en oo pahemmin koskaan perustanu niistä ja nyt en muuta haluiskaan tehä kun ostella makseja. Bongasin pari aika kivaa Nellyn alesta ja vähän himottais tehä tilaus… Tää on kivaa kun suomen aleissa on niin paljon kesävaatteita!

1 | 2 | 3

Tää on aina niin tätä, eka haukun jonkun vaatteen maanrakoon ja hetki siitä, niin jo hamstrailen niitä kaappiini. Muistan sillon joskus 3,5 vuotta sitten kun ekat lakkapintaset leggarit tuli Ginalle, niin naurettiin työkaverin kanssa, että kuka helvetti nyt tälläset vetäis jalkaansa, siitä kuukaus niin oltiin kaikki rivissä vertailemassa, että kenellä on pysyny kiiltävä pinta parhaana…

PS: Mun on pakko jakaa tää kauppa nyt teijänkin kanssa, mulle on Iines ja pari lukijaa tätä suositellu Branch309iä ja nyt vasta vähän aikaa sit tutustuin kunnolla, kun etin pikkuveikalle converseja. Toimitus oli alle viikossa suomeen ja postikulutkin oikein kohtuulliset.. Mutta enivei, Branch309.co.uk -> noin halpoja tennareita ei sais olla ees olemassa :(

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply irmeli keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 09:40

  Rakastan sun tapaas kirjottaa… Jos kirjoittaisit kirjan, lukisin sen :–DD

  Ainiin, sun ansiostas mulla on pitkästä aikaa oikeasti hyvin istuvat farkut :) thanks

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 15:01

   must ois maailman siisteintä kirjottaa kirja, en vaan oo keksiny viel aihetta.

 • Reply JennaK keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 09:53

  Oot ihan superkaunis kuvissa!!!

  -jenki

 • Reply suski keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 11:12

  Mä en ymmärrä ihmisiä joita vaivaa varpaiden ulkonäkö?! :D Itse en ainakaa kato ihmisten varpaita kaupungilla tai rannalla

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 15:05

   haha, mä kiinnitän harvoin muiden ihmisten varpaisiin mitään huomiota, mutta jos oon kiinnittäny, ni ei oo viel kertaakana ollu sellasta ”onpa kivat varpaat!” fiilistä.

 • Reply j keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 12:05

  Samaa mieltä varpaista. :D Ja ihana toi ykkösmekko!

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 15:05

   joo se on ihan täydellinen <3

 • Reply Emmi keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 12:33

  Pakko Meri sanoa: oot niin sulonen ja onnellisen näkönen ku hymyilet näissä kuvissa! <3 Tulee ihan sairaan hyvä mieli! :)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 15:04

   mä oon maailman onnellisin (ehkä)

 • Reply anni keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 13:19

  ”Mun viime lauantain humalatila johtu pitkälle siitä, että mun oli PAKKO juoda himassa muutama lasi viiniä ennenku lähin, että sain juotua mun varpaita ees vähän kauniimmiks kun oli pakko laittaa sandaalit..”

  hahahah, I H A N A ! ! ! :D

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 15:04

   ne on niin rumat!

 • Reply Laura keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 13:23

  ihanii kuvii, oot kaunis ja muutenki ihana blogi :)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 15:04

   aww kiitos <3

 • Reply nellynen keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 13:34

  Heips, ihana toi pääkallo huivi! millo oot sen metsästäny ginasta, olisikoha siellä vielä?!
  Haluaisin kysyä sulta mitä mieltä oot näistä kengistä http://assets2.butik.modenyt.dk/ci/1/Kvinder/Sko-Og-Stovler/Star-Player-Wns-Ox.jpg?1309881294 mihin yhdistäisit nää ja nellyltä sais nyt 43 e ni saatampa ostaa… :)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 15:03

   se on varmaan lähemmäs pari vuotta vanha, että tuskin ihan samaa ainakaan oo..

   mä yhdistäisin noi ihan vaan farkkujen kanssa :) valkoset tennarit toimii aina.

 • Reply Essi-Julia keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 13:36

  Ei jummijammi sentään toi nettikauppa !! Viimeistään niiden 20 puntaa maksavien conssien kohdalla sekosin ihan totaalisesti. Pitäisi jaksaa odotella palkkapäivää ennen kuin uskallan tota sivua tarkemmin tutkia, mutta veikkaan että sorrun jo aikaisemmin. Että kiitti vaan sulle mun tilin tyhjentämisestä!:D

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 15:03

   NO I KNOW!

   Mä vaadin korvauksia Iinekseltä ja niiltä muutamalta lukijalta jotka tosta vinkkas..

 • Reply anni keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 13:55

  rakastuin tohon hameeseen ja muuutenkin tosi kiva asu! ja muutenkin oot tosi kauniina taas:)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 15:01

   joo mun oli pakko saada toi, kun rakastuin siihen niin palavasti :)

 • Reply Kabuu keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 16:08

  Tulin just puolikuolleena töistä, lösähdin läppärin kans soffalle ja aattelin piristää ittiäni kattomalla että ootko kirjotellu jotain. Jäin vaan tuijottaan tuota sun ekaa kuvaa ku oot niiiiiiiiiiiin sulonen tuossa!! Niinku joku oliki jo sanonu, oot tosi onnellisen näkönen. :) Ja tuossa vikassa kuvassa oot vaan yksinkertasesti kaunis! Kiitos näistä(kin) kuvista ja tästä(kin) tekstistä, piristyin heti ku tän luin! :)

 • Reply nannnnika keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 18:55

  Siis oliko pakko linkata tuo kauppa! Löysin sieltä niiiiin täydelliset tennarit niiiiiiiiiiiiiiin täydelliseen hintaan ja tadaa- ei kokoja :( Ei oo reilua

  • Reply Meri torstai, elokuu 11, 2011 at 05:49

   pakko laittaa vahinko kiertämään :( mut voi buu ettei oo kokoja.. ehkä niit tulee lisää?

 • Reply Lellu keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 19:43

  Sä olet Suomen Carrie Bradshaw, joten sun pitää kirjottaa kirja noista sun miesjutuista ja sun sinkkuelämästä. Se kirja olis kyllä oikeesti menestys! :)

  • Reply Meri torstai, elokuu 11, 2011 at 05:48

   luulen et se ois aika tylsä :D

 • Reply Mehis keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 22:11

  Mul on kans varvaskriisi! Mun varpaat on yhtä pitkät kun joidenkin ihmisten sormet. Seriously

  • Reply Meri torstai, elokuu 11, 2011 at 05:40

   oon aika varma ettei ne vaan voi olla kivat!

 • Reply miitu keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 23:16

  Ei vitsit pakko munkin vähän tulla hehkuttamaan, mutta sun ansiosta myös mulla on ihan täydellisesti istuvat farkut! Mä oon sen mallinen ihminen, että jos pituus on sopiva, niin ei muuten varmasti mene vyötäröstä kiinni ja toisinpäin… mutta menin Ginaan ja löysin aaaivan ihanat farkut, kiikutin ne pukukoppiin ja ähkien vedin niitä jalkaan varmaan 10minuuttia ja ne on täydelliset!! Ja nyt mun on pakko mennä ostamaan samat farkut vaaleemmassa värissä. Kiitos, kiitos, KIITOS sulle ihana<3

  • Reply Meri torstai, elokuu 11, 2011 at 05:36

   jee! oon aina niin fiiliksissä tällasista kommenteista… ja joo, ehdottomasti hakemaan toisessa värissä heti kun löytyy se THE farkkumalli

 • Reply toinen varvastiirailija! keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 23:18

  Voin lähettää sulle kuvan mun varpaista!! :D kuulostaa ehkä vähän itserakkaalta anteeks, mutta oikeesti mulla on maailman täydellisimmät ja näteimmät varpaat! :D kaikilla muilla on mun mielestä aina tosi rumat ja ällöt varpaat ja sitten nää mun omat on tälläset ku suoraan jostai täydellisien varpaiden oppaasta :D esittelen näitä aina innoissani, en tiiä huomaako ikinä kukaan mutta nää on niin kivat! ja nätit :D

  • Reply Meri torstai, elokuu 11, 2011 at 05:31

   haha ihana <3 vaadin ehdottomasti nähä kuvan näistä!

 • Reply xod torstai, elokuu 11, 2011 at 22:22

  Sulle sopii toi tukka toooosi hyvin! :)
  Ootko muuten meikannu silmiäs jotenki erilailla esim näissä kuvissa? :D
  kauheen nätiltä näytät :)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 12, 2011 at 01:53

   hmm en kai. erona ehkä se, että oon kerranki meikannu :D

  Leave a Reply