NYC Päivä 3

Kolmas päivä omistettiin kokonaan shoppailulle. Molemmilla jalat huus hoosiannaa edellisillan keikan jäljiltä, mutta ei se menoa haitannu. Otettiin siis bussi ja suunta kohti Woodbury Outlettettia. . Kyseessä on ”ostoskylä” jossa on reilu 200 outlet liikettä, Pradasta ja Guccista Gappiin. Menomatka kesti tonne reilu tunnin ja hintaa bussilipulla tais olla n. 40 dollaria (se saatto myös olla jotain ihan muuta..)


Täällä meinas tulla itku, kun oli jossain vaiheessa käsissä viidet kengät, ja siinä sitten pohtii, että mistä sitä muka pitäis luopua.

Mä oisin voinu viettää Dieselillä tuntikaupalla aikaa, mutta selvisin loppujenlopuks ulos sieltä vaan uuden neuleen ja laukun omistajana.


Tavaran paljoudesta ei ollu siis puutetta, tosin noi Outletit vaatii ehkä sellasia hermoja joita multa ei löydy, että jaksaa kaivaa ja penkoa. Mä tein parhaat löydöt Dieselillä (ylläri..) ja Nine Westillä. Tuolla oli tosi paljon turisteja, eli kannattaa melkein lähteä heti aamusta (ekat bussit lähti ennen kaheksaa tonne..) niin pääsee aikasin kotiinkin…

Hinnat tuolla oli joissain kaupoissa ihan samoja mitä Manhattanillakin, että niitä hyviä alennuksia saa kyllä etsiä. Eli ihan vaan halpojen hintojen takia tonne ei välttämättä kannata päivää tuhlata, mutta kiva päästä hengittelemään välillä muutakin kun vaan keskustan ilmaa.

Me nukuttiin aamulla univelkoja pois jonka seurauksena päästiin lähtemään vasta vähän ennen puoltapäivää… Takastullessa se sitten kostautu, istuttiin  nimittäin 2,5 tuntia ruuhkassa :(


Bussissa oli sit kivasti aikaa kuvata esim Manhattanin skylinea..

PS: Nyt ois se aika kuukaudesta taas:Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply anonyymi tiistai, elokuu 9, 2011 at 11:57

  Kävittekö tuolla Disneyn outletissa? Oiskohan siä Lion King-tavaraa.. <3_________<3

  • Reply Meri tiistai, elokuu 9, 2011 at 15:20

   haha ei kyl käyty :( ois varmaan ollu :D

 • Reply Fancy tiistai, elokuu 9, 2011 at 12:41

  Sitä piti vain kysyä että oliko siinä teidän hotellissa hissiä? :) Ja hei pakko myöntää et mä olen tähän asti iloisesti heittänyt aina farkut kuivausrumpuun ja sit pari kertaa saanut ihmetellä kun housut ei enää millään mene päälle. Oon luullut sen johtuvan pesusta, mutta ehkä syyllinen on jossain ihan muualla. Kiitos kun valaisit tyhmää!

  • Reply Meri tiistai, elokuu 9, 2011 at 15:17

   oli joo :)

 • Reply Noora tiistai, elokuu 9, 2011 at 13:59

  ääähh meitsikin haluaa! tätä sun blogia on niin masentavaa lukea kun ei ite pääse tätä helsinkiä kauemmas :—D

  • Reply Meri tiistai, elokuu 9, 2011 at 15:20

   vielä sitä ehtii :)

 • Reply Rii tiistai, elokuu 9, 2011 at 23:20

  Hehee, mekin käytiin tuolla 1,5 v sitten :) Oltiin sen verran pitkään nykissä, että viitti uhrata hyvillä mielin kunnon shoppauspäivän alueelle :P Hamstrasin kyllä ihan superisti mm. meikkejä, Clinique ja Lancome on niin halpoja Jenkeissä, ja mm. Ralph Lauren Homesta sai tyyliin 15 doltsulla superjättimäisiä ja laadukkaita beach pyyhkeitä. DKNY:llä oli myös ihan kivat alet, oisko ollut kaikki laukut 50-70% alessa. Mutta parastahan on se, että pääsee tonne SEKÄ manhattanille tuhlaamaan omaisuuttaan ;) otin tyyliin opintolainan tota reissua varten että hyvä minä :D mutmut, teidän reissu on vaikuttanut niin kivalle postauksista päätellen!!:)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 02:10

   joo mäkin oisin tarvinnnu yhen pankkilainan, että oisin päässy toteuttaa itteeni kunnolla.. RL Home skipattiin kokonaan, mikä on vähän harmi, koska sielt ois tosiaan voinu löytyä vaikka mitä..

  Leave a Reply