postipakettiriemua

Mun lempparijuttuja on, kun tulee kotiin ja siinä oven edessä odottaa paketti. Täällä paketit jätetään siihen odottelemaan, harvemmin pitää postista hakea mitään.

Tänään tullutta pakettia oon oottanu aika intopinkeenä..

nettiterveyskauppa.com lupas tossiaan lähettää mulle noita karoteenitabletteja, kun täältä niitä ei oo löytyny. Pakettiin oli eksyny myös kaikkea muuta aika kivaa!

Vaikka D-vitamiinin tarpeen luulis täällä tulevan aika hyvin täyteen, mun on pakko syödä noita ihan vaan siks että ne maistuu salmiakille :D Samaten multivitat tulee aina tarpeeseen…

Nää oli kaikki ihan superilosia ylläreitä! Mä oon joskus ennenkin hehkuttanu miten paljon rakastan Acon tuotteita ja just viime viikolla kiroiltiin Annan kanssa kun kumpikaan ei  muistanu ostaa uutta tota sparkling body lotionia suomessa ollessa, kun edellinen on käytetty loppuun ajat sitten… Ihan täydellinen tuote paljaille säärille! Toi Aftersun rasva ei ois voinu tulla parempaan saumaan, mulla oli Acon aurinkorasva viime vuonna Balilla mukana, ja tykkäsin siitä ihan tosi paljon, toi Aftersun pääsee siis ihan ehdottomasti mukaan nyt tälle reissulle! Ne ilmeisesti on tutustunu mun blogiin sen verran sielä, että tietää mun huulirasva/kiilto riippuvuudesta, kun oli laittanu Acon aurinko huulikiillon mukaan. Mä onnistuin aina polttamaan huuleni, ihan vaan siks että harvassa huulirasvassa jota käytän on aurinkosuojakerroin. Varma mukaan lähtijä reissuun siis myöskin!

No niitä beetakaroteeneja :) Mä oon syöny muutaman paketin näitä Bio-Karoteneja elämäni aikana :D Noissa on siis paras hinta-laatusuhde ja eniten sitä itse karoteenia :D

Tää oli mun mielestä ehdottoman mielenkiintonen juttu kans! Mulla ei nty 20 päivää ihan oo aikaa olla hirveen puhdistavalla kuurilla, mutta seuraavat kaks viikkoa ois tarkotus yrittää syödä mahollisimman terveellisesti, joten mielenkiintosta nähä miten noi toimii siinä rinnalla, ja Balillakaan niin kauheen raskaasti syö, juo enintään.. Sain just uuden satsin Detox-laastareita, eli nyt on Detoxia joka tuutista. Tää on muuten ihan kauheeta, kun normaalisti ennen rantalomia on ehtiny sen kuukauden ainakin kiinnittää huomiota siihen mitä syö, nyt ei oo ku kaks viikkoa aikaa toivoa, että se että jäätelö, pastat, karkit ja suklaa jää pois ruokavaliosta näkyy jotenkin tossa vatsan seudulla.

Ja blogin lukijoille tosiaan koodilla ”terveys” ilmaset postikulut vielä muutaman viikon, 15.8 asti, nettiterveuskauppa.comista :) Oliko mitään mielenkiintosta? :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply sandi torstai, elokuu 4, 2011 at 17:47

  Ihan vinkkinä, juo aivan älyttömästi ton detoxin aikana!:-D muuten seuraa sellanen päänsärky että huhhuh!

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:24

   joo, mulla on niin sairas jano koko ajan, että pakko juoda :D

 • Reply p.marie torstai, elokuu 4, 2011 at 18:00

  Kiitos muistutuksesta. Piti jo aiemmin tilailla mutta nyt sitten viimein :) Bio-Karotenit ja Multivitat lähti tännekin päin, ympärivuotiset pelastajat.

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:23

   jep! :)

 • Reply ärr perjantai, elokuu 5, 2011 at 08:01

  Onk ne detox-laastarit toiminut? Täällä asiasta kiinnostuneita, bingo!!

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 11:06

   enkös mä tehny aiheesta postauksen..? Mutta joo, kyllä ne ainakin jotenkin toimi :D

 • Reply Lindsay perjantai, elokuu 5, 2011 at 08:48

  Suosittelen kokeilemaan joskus noiden bio-karotenien sijaan sellaisia kuin betagranat tabletteja :) niissä on huomattavasti enemmän karoteenia kuin noissa ja itsellä ainakin toiminu huomattavasti paremmin. Olin keväällä lomamatkalla jossa aurinko paistoi hyvin hintsusti ja olin silti kotiin tullessa ruskeampi kuin koskaan :D ja rusketun kyllä normistikin melko helposti mutta tuo oli jotain aivan käsittämätöntä siihen auringon saannin määrään nähden :D ja nyt kesällä oon ollu rannalla valehtelematta tasan kaksi kertaa (hemmetin työt ja viikonloput on aina satanu…) ja oon silti melko ruskea, oon siis syöny noita läpi kesän. Noista bioista tulee mulle kaiken lisäks aurinkoihottumaa :) ja oon kans kokeillu kaiken maailman karoteenit ja voin suositella noita betagranateja täydestä sydämestä :D

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 11:10

   en oo koskaan kuullukkaan noista, täytyy ottaa kokeiluun jahka noi on syöty, en jaksa enää alkaa uutta pakettia suomesta tänne metskailee :) Mulla on vieny noi biot nimenomaan aurinkoihottuman pois, siks oon tykänny syödä niitä, mut ehdottomasti pitää testata noi betagranat :)

   • Reply Lindsay perjantai, elokuu 5, 2011 at 11:28

    Joo suosittelen ! Vertasin vielä että noissa betagranateissa on 25mg karoteenia ja bioissa 6mg. Tietty se on aina yksilöllistä mikä tuote kullekin sopii :)

    • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 11:47

     joo munkin oli pakko googlettaa heti toi karoteenipitosuus.. ihan hullu ero! Täytyy pyytää että Anna tuo noita kun menee suomeen :)

  Leave a Reply