kesä!

Täällä on ihan kesä!

Maailman parasta. Kyllästyin töihin ja kirjottamiseen ja pakkasin viltin kassiin ja lähin päiväunille rannalle. Tiiättekö ne päivät kun pitäis tehä jotain koneella ja sit huomaa että on osallistunu kilpailuihin, liittyny johonkin Ikean perhekerhoon (oon niin oman mainontani uhri ettei tosikaan..) samalla ku yritin pohtia et millasen sängyn haluun sitten kun palaan takas suomeen, , käyttäny kohtuuttomasti aikaa siihen että etin ruokareseptejä netistä. Mulla on pakkomielle rieskasta, ja luulen ettei sen tekeminen ois ainakaan kauheen vaikeeta.

Toi on ihan pimeetä miten alhaalla vesi on! Normaalisti se on 50 metrii ylempänä, eihän niitä surffipoikia ees nää! (alemmashan ei voi mennä)

Muutama muukin rohkee oli uskaltanu rantaan, mutta kovasti on autiota… Nukahdin ehkä 5 minuutissa kun pääsin tonne, ja aina yhtä siistiä herätä niin että on ruutukuvioidun viltin jäljet poskessa ja suu täynnä hiekkaa.

Oon positiivisesti yllättyny ton mun kännykän kuvalaadusta! :D Mua ärsyttää että se mun uus kamera ei oo vielläkään tullu, tai ois kiva jos ees joskus kun toimitusaika on 3-5 päivää niin se ois sen 3 eikä 5. Ja mulla on traumoja siitä kun viimeks ostin pokkaria, kun koko kamera ei koskaan tullu perille. No nyt sentään USPS näyttää että kamera on lähteny, sen mukaan se ei vaan oo liikkunu kahteen päivään. No jos se ens viikon alussa vaikka tulis…

Pakko saada vähän pohjaväriä, eli eikö oikeestaan saa pitää sellasen 1,5kk tauon töistä? (2vkoa  lomaan valmistautumista, 2 viikkoa lomalla, 2 viikkoa lomasta palautumista) Sääli että toi rahatilanne ei ehkä ois samaa mieltä asiasta.

Ehkä yritän keskittyä taas hetken tohon viinin ihmeelliseen maailmaan ja sit yritän saada itteni ihmisen näköseks ja lähen ton yhen kans syömään.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Sanna torstai, elokuu 4, 2011 at 11:31

  Hei mihin maailmaan mä tänä aamuna heräsin? Mulla ei oo töitä, eli en automaattisesti ollu taas myöhässä, kamerakännykällä saa tällasia kuvia ja tota taivasta ei (tunnustetusti) oo photoshopattu. Ihan mielettömän värinen! Tuntuu jotenki nii hassulta et siel on ollu talvi samalla ku ihmiset läkähtyy täällä, ja nyt ku vihdoin täällä alkaa taas olla vähän viileempää eli hapellista ni siellä näyttää tolta.

  Tohon vikaan lauseeseen pitää muuten sen verran palata, et yleensä jos keskittyy hetken viel viinii ni ei tartte erikseen yrittää tehä itestään ihmisen näköstä, koska sen parin lasin jälkee alkaa aina näyttää automaattisesti ihan törkeen kuumalta.

  Ainii! Mites Ton Yhen talo-ostokset? Täh :D

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:30

   sääli että se punaviinistä kirjottaminen yksin ei kohota sitä itsetuntoa, mut aina voi tietty yrittää.

   no siis joo, se oli kyllä sanonu ohimennen joskus kaks kuukautta sitten että kävi kattomassa jotain taloa, mut ei sit kertonu et se oli harkinnu sen ostoa, saati sit ostanu sitä :D

 • Reply mipsukka torstai, elokuu 4, 2011 at 12:21

  Mielettömän hienoja kuvia! En olisi ikinä uskonut, että on otettu kännykällä, enkä oikein usko vieläkään! :D Noi toimitusajat on todella stressaavia, mulla on nyt hirveä stressi ehtiikö mun uusi tietokone ennen muuttoa kun sen toimitus on just mun lähtöpäivinä.. olisi varmaan kannattanut tilata se vähän aikaisemmin.. ;)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:28

   hui, toivottavasti ehtii kone perille! mutta jos lensitte eka singaporeen (?) niin meettekö sillä iltakoneella? sillon luulis (toivottavasti) ehtivän ajoissa…

   • Reply mipsukka perjantai, elokuu 5, 2011 at 08:18

    Se kone lähtee 15.8 vasta 23.40, mutta kun se toimituspäivä papereissa on 16.8… Ne kyllä sano, että se on todennäköisesti jo sitä ennen, mutta sitä nyt jännään aika paljon. Se tulee briteistä ja olen yrittänyt kysellä seurantakoodia, koska haen sen vaikka itse helsingistä jos sillä saan sen ajoissa. :/ Mutta toivotaan parasta.

    • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 11:10

     okei et menee niin hilkulle :D no toivottavasti kerkiää ajoissa!

 • Reply Nipsu torstai, elokuu 4, 2011 at 12:52

  On kyllä aika hyvännäköisiä kuvia kännykällä otetuiksi! Minkä merkkinen kännykä mahtoi olla kyseessä?

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:26

   samsung galaxy :)

 • Reply llaura torstai, elokuu 4, 2011 at 13:02

  mun ehkä pitäis varaa ne lennot asap.. haluun jo kesän syksyllä! (ja ihan vähän ehkä sun luo kans <3)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:26

   no niin pitäis! Sanot vaan töihin et pakko mennä, sorrry!

 • Reply lindai torstai, elokuu 4, 2011 at 13:06

  hei missäs sä käyt töissä? en tiiä onko menny mulla jotenki ohi jos oot täällä blogissa kertonu mutta olis silti kiva tietää =)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:25

   teen kirjotusjuttuja tällä hetkellä neljälle eri työnantajalle, niissä on riittäny puuhaa :)

 • Reply Kseni torstai, elokuu 4, 2011 at 16:40

  Moikka! Ku sulla noita tennareita löytyy aika monta paria, ni ajattelin kysyä miten sä pidät valkoiset tennarit puhtaina? Sä varmaan suihkutat pari kerrosta sitä suoja juttua, mutta pesetkö sä niitä ikinä? Saako niitä edes pestä? :)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:25

   en suihkuttele suojia, vaan viskaan koneeseen vaan aina kun alkaa tilanne näyttää siltä :)

 • Reply bvdfjbv torstai, elokuu 4, 2011 at 17:56

  Sä siis palaat Suomeen, etkä jää Australiaan? Nii ja ootko lopettanu jo työn etsinnän siellä vai vieläkö etsit töitä?

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:24

   no nyt on taas sellanen koti-ikävä että palaan, mutta saa nähä :) mun on pakko olla ausseista poissa enivei muutama kuukaus ens vuoden alusta, kun on velvotteita muualla, saa nähä mikä fiilis sen jälkeen.. Mulla riittää kirjotusjuttuja tällä hetkellä sen verran hyvin, ettei oo tarvinnu pahemmin ees ettiä muuta :)

 • Reply anni torstai, elokuu 4, 2011 at 18:06

  toi taivas aaah<3 enpä oo ennen kommentoinu mutta yks lemppari blogeista;)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:23

   kiitos :) kiva että kommentoit!

 • Reply e torstai, elokuu 4, 2011 at 21:54

  rieska on maailman helpointa! perunamuusin jämät vaan hyötykäyttöön, jauhoja ja munia sekaan niin voilaa:)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:22

   nokun semmonen mielikuva mullakin oli :) onnistuu kuulemma myös aamun puurojämistä :)

 • Reply Laura H perjantai, elokuu 5, 2011 at 00:56

  Fred perryn nettikauppa toimitti mun tennarit jostain mistä lie Rovaniemelle asti ihan muutamassa arkipäivässä ku tilasin perjantain ja lauantain välisenä yönä ja jo keskiviikkona sain kengät kotiin. Pisteet niille! Kerranki meni näin päin :)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:22

   joo noi vaihtelee tosi paljon.. mun kameraki ois voinu kuulua noihin ”supernopeisiin” toimitettaviin..

 • Reply IdaSofia perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:20

  Oij, tää sun blogis on niin ihana. Ja ihanaa et sinne on tullut taas kesä, on niin upeet maisemat et ei oo tosikaan. Pidä hauskaa Balilla. :)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:21

   pidän varmasti :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post