NYC päivä 1

Noniin, oon vältelly tätä kun ruttoa, koska toi kuvien läpikäyminen ei varsinaisesti ollu sitä kivointa puuhaa. Päätin loppujen lopuks, että käytän vaan omia kuviani, niin vähenee kuvamäärä jo puolella :D

Mutta siis joo tosiaan, saatiin tossa joskus keväällä hieno idea muutaman siiderin jälkeen, että jos Mötley ei tule meidän luo, niin me mennään Mötleyn luo. Ostettiin liput samointein ja sen jälkeen alkokin lentojen kyttääminen… Mä en voi tarpeeks hehkuttaa tota rantapallon lentohakua ♥ Lennot oli tosiaan Brisbanesta eka Losiin (13h ♥) ja Losista Nykkiin, takas tullessa sama reitti, paitsi että Losista lennettiin Sydneyyn ja sieltä vasta Brizzyyn. Eli aika tappopitkät, mutta niihin alkaa jo tottumaan kun on tänne lentäny sen pari kertaa :D

Hotelli meillä oli sellanen kun The Pod Hotel, (meijän huone vastaa noista Hotels.comin kuvista kolmatta siinä ylärivissä)  joka oli useemman lukijan suosittelema ja sieltä halvimmasta päästäkin vielä. Hotelli oli ihan täydellisellä paikalla (230 E 51st St) ja ihan kävelymatkan päässä Times squarelta… Tuolla pysty valitsee huoneen jossa on kylppäri käytässä, eli jos haluu pudottaa hintaa vielä vähän alemmas, niin sellanen kannattaa valita, kävin kurkkimassa siitä ovelta ja näytti ihan supersiisteiltä. Muutenkin siisti ja kiva hotelli, huoneet aika pieniä, mutta eipä sielä huoneessa sitä aikaa pahemmin tullu vietettyä :) Suosittelen !

Metro oli ihan vieressä joka on siis äärettömän helppo liikkumisväline tuolla. Viikon metrokortti kai 30 dollaria ja sellanen kannattaa hankkia elämää helpottamaan.

Menomatka meillä kesti yli 20h, eli eka ilta meni lähinnä siihen että käytiin vähän kävelemässä kaupungilla, syömässä ja sit molemmat kaatukin sänkyyn..

Mun ekan illan asuna oli ihan vaan lentomatkat päällä ollu ginaluottotunika ja leggarit vaihoin shortseihin… Lämpöä tais olla tolleen ilta-aikaanki lähempänä 30°C eli hyvin tarkeni…

Mä oon maailman tarkin ihminen sen suhteen että mitkä vaatteet päällä lennän ja mun kohdallani (johtuen lähinnä noista lentojen pituuksista) ykkösjuttu on ehdottomasti mukavuus ennen tyyliä. Mulla on siis erikseen esim lentopikkareita, jotka on sellasia että ei varmasti hierrä tai kierrä mistään (nimimerkillä, lensin balilta suomeen pitsistringeissä ja voi jeesus sitä kipua, mummokalsarit rocks!) leggingsit on ihan ehdoton asuste,  samaten villasukat. Mun jalat kuuluu niihin jotka turpoo noin kolmin kertasiks aina lennoilla, joten normisukkia on ihan turha ees harkita. Huppari / jättineule, koska koneessa on aina kylmä.

Mulla oli suuret suunnitelmat kirjottaa matkapäiväkirjaa ihan jo senkin takia että tää postaaminen ois ollu helpompaa, mulla on pää ihan tyhjä siitä, että mitä tapahtu minäkin päivänä, mutta yritän jotain säveltää kuvia tuijottelemalla…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Petra keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 09:52

  Hei moi! Olis tosi kiva jos laittaisitte lentojen hintoja ja lentoyhtiöitä kun lentelette? On kiva tietää mitä eri välimatkat maksaa, jos vaikka joskus itsekin niitä lentelisi :)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 10:03

   mä katon yhtiön yleensä siinä vaiheessa kun koneeseen astun sisään ja hinnatkin vaihtelee sen mukaan miten ajoissa on liikkeellä :) Rantapallon lentohaulla saa osviittaa mitä lennot maksaa :)

   • Reply Petra torstai, elokuu 4, 2011 at 09:57

    Mutmut olisi kuitenkin kiva saada jotain tietoa niistä hinnoista, whatever vaikka ne ei aina ole samat. Tiedossa on kuitenkin millon ootte ne varannut..:)

 • Reply Riikka keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 10:40

  Ooooh, New York! Mä en ehkä voi vierailla sun tai Annan blogeissa vähään aikaan ettei NY kuume kasva liian suureksi.. Ja se ei olisi hyväksi mun vähille säästöille :D

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 10:42

   joo se ei tee hyvää kenenkään säästöille :D

 • Reply Laura keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 12:03

  Ah, antaa tulla vaan Nyki-postauksia, meinaan lähen sinne tos 16.päivä! Saa hyviä vinkkejä :)

 • Reply Alina keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 12:32

  Hei! Linkitin blogisi omaani, toivottavasti et pahastu! :)

  • Reply Meri torstai, elokuu 4, 2011 at 02:00

   en tietenkään :)

 • Reply tuulia keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 12:34

  aijai jai ! :D tais olla hyvä reissu. Nyki on sellanen paikka mikä on pakko nähä joskus. Varmaan teet shoppailusta omaa juttua, se yllättäen kiinnostaaa :)

  • Reply Meri torstai, elokuu 4, 2011 at 02:00

   joo pitää kattoa jos saan aikaseks :)

 • Reply Sanna torstai, elokuu 4, 2011 at 12:16

  Sä näytät Meri tosi onnelliselta näis kuvissa :)

  Vitsi minkä näköstä! Teil on varmaa ollu ihan mahtireissu. Nykki näyttää kyl edellee aina sellaselta et pakko päästä. Jos keikkaa ei lasketa, ni mikä oli parasta?

  (PS. En tiiä tuliko mun äsken säheltämä kommentti perille, mut koska kyseessä on elämänohje jolla voi välttää seksuaalinen ahdistelu -oikeudenkäynnit niin jaan sen taas, ei nyt sillä et pitäisin sua jotenki sellasena kelle tommonen oikeudenkäynti voi paukahtaa: Niin kauan saa yrittää kunnes tulee syyte.)

  • Reply Meri perjantai, elokuu 5, 2011 at 01:28

   haha parasta oli hodarit ja kaikki ne söpöt pojat! tuli kommentti perille :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post