spartoospartoospartoospartoo

Koska mulla oli pakollinen rehab kaikista nettikaupoista ton nykin muodossa ja en oo senkään jälkeen jaksanu pahemmin koneella roikkua, en osaakkaan enää suosikkikauppojen tarjontaa ulkoa, mikä on ihan kamala kolaus mulle.

Koska olin nimittäny tän päivän virallisesti siivouspäiväks, ajattelin et nyt on hyvä hetki tehä pikatarkistus mitä missäkin on, että vois mahollisimman tehokkaasti vältellä tota kaaosta joka esim. mun vaatekaapissa tällä hetkellä vallitsee.. Mun tän hetken suosikkinettikauppa aka Spartoo, jatkaa edelleen aleja, mikä on kivaa, koska täällä alkaa kohta kesä…

Oon ennenkin ehkä sanonu, että tsekkaan jokaisessa kenkänettikaupassa ekana Converse-saatavuuden ja hinnan. Mua ilahdutti suuresti tää määrä mitä Spartoo oli alepuolellaan meitä tossufriikkejä muistanu. mä haluunhaluunhaluun ainakin a:n ja b:n ja f:n!!

g | h | i | j | k | l

m | n |  o |  p | q

r | s | t | u | v | x

y | z | å | ä | ö | :p

 

Ihan liikaa kaikkee kivaa :( No onneks Anna on lähössä suomeen, ni voi tehä pienen tilauksen jos haluaa. Samalla syyllä pahottelen jo valmiiks tulevaa (tulevia) nellypostauksia. Nyt ehkä hyökkään tän huoneen kimppuun. Yäk.

Ja koska omia ultimate lemppareita on aina kiva vertailla teijän vastaaviin, niin kertoilkaapahan teijän suosikkeja?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sunkissed tiistai, elokuu 2, 2011 at 09:56

  Iiihania kenkiä! Itsekin olen vähän niin kuin tilauslakossa, suuntaan nimittäin lokakuussa Miamiin ja ajattelin yrittää siihen asti vältellä tilauksia (joten pitänee skipata ne tulevat Nelly-postaukset…), mutta lemppareitani noista ovat A, L, G ja T. Miks noiden pitää olla niin kivoja!

  http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 03:04

   oi oon niin kade miamista! haluisin niiiiiin päästä sinne joskus!

 • Reply K tiistai, elokuu 2, 2011 at 10:02

  Merii, ei saa kiusata, oot kamala ! Mun suosikit on b, g, h, n, t, v ja x :)
  Jos on nelly-postauksia tulossa mun ehkä kantis pysyy hetki pois täältä..

 • Reply iida keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 17:23

  Ääääääää mikä ihana nettikauppa! ♥__♥ Oli ihan pakko käydä vilkasemassa Converse -tarjontaa, ja löysinki tosi monet ihanat, jotka on vielä alessa! Mun pitäis tosin käyttää nyt rahat johonkin ihan muuhun ku tennareihin, mut varmasti jossain vaiheessa tuun tuolta jotain tilaamaan. :)

  Niii ja noista sun valitsemista mun suosikkeja on a, m, s, t, ä ja :p.

 • Reply imlacking keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 20:14

  Mun lempparit on B, D, F, S, Z, Å (noi on aivan todella ihanan näköiset) ja :p

  Converseissa tykkään noista pitkävartisista tennareista, joskus on tullut vastaan kivoja lyhytvartisiakin. Yleensä niissä lähinnä sitten sen värin takia. Noi lyhytvartiset siniset ois kivat, pinkit ois kans todella ihanat.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post