takaisin todellisuuteen

Äääh, kai se on pakko päättää tää loma joskus. Tehny varsin hyvää, tosin sitä toivottua valaistumista siitä, mitä tältä blogilta haluan ja mistä haluan kirjottaa seuraavaat kuukaudet ei löytyny, joten jatketaan samalla sekametelisopalla kun tähänkin asti.

Pari päivää ollu nyt kotona, menny vähän palloillessa, 14h aikaerosta toipuessa ja matkalaukkua purkaessa (avasin sen ja siirsin kaikki tavarat lattialle) Mulla on koneella reilut 1000 kuvaa nykistä, että jahka jaksan käydä  niitä paremmin läpi, niin tulee varmaan jotain NYC postausta kyllä. Meijän matkan thö juttu oli siis Mötley Crüe (oli aika kohtalon ivaa, että siinä vaiheessa kun oltiin ostettu lentoliput ja keikkaliput tonne, ilmotti pojat Australian kiertueestaan.) keikka oli ihan paras koskaan, enkä malta odottaa syyskuuta että pääsen näkemään bändin uudestaan. Vince ei vielä muistanu kosia mua, niin pitäähän sille antaa toinen mahollisuus.

Mitäköhän muuta? Mulla on  ihan hirvee matkakuume päällä, löysin superhalvat lennot Balille, mutta siinä vaiheessa kun olin luottokortti kourassa varaamassa niitä, oli hinta tuplaantunu. Mulla on joku ”pakko löytää itseni” -kausi menossa ja oon täysin vakuuttunu siitä, että löydän sen jos jos lähen kattelemaan Indoa yksinäni. (joo luin eat, pray, loven) En oo varma että selviinkö yksin tuolla, mutta aina voin ettiä jonkun ihanan surffaripojan pitämään musta huolta. (elättelen edelleen toivoa että jossain on joku joka tykkää musta enemmän kun hyvistä aalloista) Eli ois paree löytyä uudestaan jostain superhalvat lennot.

Eilen oli Avenged Sevenfoldin keikka, joka oli aika huikee. Mä en oo mikään bändin suurin fani ollu, lähinnä ehkä siks että tunsin paremmin vanhaa tuotantoa joka on way too rähinää mulle. Yritin siis tehokuunnella noita uudempia levyjä pari vkoa ennen keikkaa, ja tykkäsin niistä itseasiassa tosi paljon. Avenged on aika huikee livenä, eli mikään turha reissu toi ei ollu. Tosin niiden tosi fanien mosh pit oli sitä luokkaa että mulla on muutama uus mustelma kropassa ja kantapää auki ja otsassa jomottaa kivasti kun sain kyynerpäästä takaraivoon. Mutta kyllä se oli sen arvosta.

Todella aiheeseen liittyvinä kuvina, jotain vanhoja ”vuoden surffivaimoilu”-kuvia kun ei jaksettu mennä rannalle asti, vaan jäätiin läheiseen leikkipuistoon keinumaan.

Paita – Annalta varastettu (puol vuotta sitten)
Farkut – Gina (oikeesti?!)
Käsikoru – Monki
Arskat – RayBan

Ja koska googlettaminen on täysin yliarvostettua, niin kysynkin taas teiltä tätä samaa kysymystä jonka oon esittäny jo aiemminkin, Mutta koska näissä asioissa tekniikka muuttuu niin nopeesti, niin turha lukea niitä vanhoja vastauksia. ELI, mulla on haussa uus pokkari (vastahan toi vanha 6kk sitten hajos..) lähinnä nyt siihen tarkotukseen että kun menen keikalle, niin  mulla ois joku kamera. Aika harva sallii järkkärin mukaan. Joten, onko sun pokkari maailman paras ja nimenomaan keikoilla? Jos tahdot jakaa merkin / mallin munkin kanssa ni oisin onnellinen. Elättelen salaa toivoa, että pääsisin halvemmalla kun sillä G12, joten kertoilkaahan :)

Nyt lähen hakemaan sushia, palauttamaan autoa ja sit yritän tehä jotain tolle pyykkivuorelle ja sit voisin tehä jotain noille parille sadalle kommentille jotka odottaa hyväksyntää.

CityDealissa on tänään muuten MSCHICin ripsareita superhalvalla! Mietin just et pitäiskö tilata suoraan kaks noita paketteja, kun käyttöä kuitenkin löytyy…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply iida perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 07:49

  Canon IXUS 220 HS on tosi hyvä ja pieni eikä paina mitään eikä maksakaan paljoa!

 • Reply J perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 08:52

  Miten olis esim. Olympuksen PEN-kamera (malli E-P2), koko pokkarin ja järkkärin välimaastosta, eli kävis ehkä keikoillekin. Ulkonäkö muistuttaa pokkaria, mutta kuvanlaadultaan ja ominaisuuksiltaan se on vaihto-objektiivinen järjestelmäkamera. Mukana on mm. kahdeksan taidesuodatinta. Lisää tietoa täällä:
  http://www.olympus.fi/consumer/pen_e-pl1.htm#penfamily/E-P2

 • Reply Petra perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 09:29

  Itelläni on Canon ixus 105, ja ainakin oon ite tykänny :)

  • Reply helena perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 10:22

   joo mullakin toi canon ixus 105, tähän mennessä ei oo ollu valittamista :) kuvaan suunnilleen päivittäin ja akku kestää yleensä 2 viikkoa. kuvat on tarkkoja ja tos on hyvii kuvausasetuksia, iha pelkkä toi kasvojentunnistus/niihin tarkennus tekee kuvist jo paljon parempia”

   • Reply Petra perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 16:15

    Mustakin suurena plussana on se, että akku kestää. Itselläni tosin vain viikon, mutta koska kuvaan joka päivä paljon niin siksi :) Ja keikkatilanteissa jos ei pääse eturiviin, niin maksimizoomi on 16 kertanen ;)

 • Reply Anni perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 09:49

  Joku oli tuolla maininnukkin Olympuksen Penin. Itse suosittelisin Sonyn vastaavaa (Nex 3 tai Nex 5, en oo varma onko niitä enempää, mutta noi on halvimmat mallit Nex sarjasta)! Tosi näppärän kokoinen, pienenpi kuin toi Olympuksen, ja olympus on paljon muovisempi Sonyn rinnalla. Nex-3 olen päässyt testaamaan, ja tosi laadukkaita kuvia, kennon kohinansieto on tosi hyvä! Suosittelen lämpimästi! Hinta pyörii siinä 500 paikkeilla :-)

 • Reply H- perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 10:10

  Canon PowerShot SX200 IS on ihan huikee, se on ihastuttanut jo pari kaveriakin jotka sitten kans pääty ostamaan itelleenkin. Tosta on tosin varmaan tullut jo uus malli kun ite ostin viime kesänä, muttaaa siis voin suositella!
  Mitä muuten sun neuLash-ripsienkasvatuskuurille kuuluu? :)

 • Reply Sunkissed perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 10:32

  Canonin Powershotit on todettu täällä suunnalla hyviksi, mutta toisaalta ne on kyllä kalliimpia kuin ixukset ja myös vähän isompia. Laatu on mielestäni parempi, mutta jos nimenomaan keikoille etit ja koon on oltava pieni niin varmaan noi ixukset olis sit siihen hommaan parempia…

 • Reply Ximera perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 10:58

  Sain lahjaks canonin powershot SX200 IS
  Ja tykkään siitä oikein paljon. Se on puoliks järjestelmäkamera mut koko on pieni eikä se oo kauhean raskaskaan ja kuvanlaatu on Oikein hyvä. Suosittelen! :))
  Ps. Noit kameroita on erivärisiä, mulla on sellanen vadelman värinen <3

  • Reply neitonen perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 13:15

   Joo, mulla kans kyseinen kamera, ja voin todellakin suositella! Akku kestää lapin -30 pakkasissakin koko viikon (testattu) ja kuvanlaatu hyvä:)

 • Reply aa perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 10:59

  ite sain kans just lahjaks ton Canon IXUS 220 HS ja tykkään! pointtina siinä on perusominaisuuksien lisäks että sillä saa hyviä kuvia hämärässä ilman salamaakin :)

 • Reply Ninnihinni perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 11:22

  Canon Powershot G11 vois lähtee satasen halvemmalla kuin G12 mutta sillä ei saa ehkä yhtä hyviä kuvia hämärässä. Ulkomailta noit kameroita irtoaa halvemmalla. ;) Retromuotoilu.<3 Nikon coolpix p6000 vois olla kanssa ihan näppärä, ainakin näin olen kuullut.

 • Reply Feline perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 11:57

  Mä liputan ihan sataprosenttisesti G11:n puolesta!

  Ja NinniHinnille, kyllä mä ainakin saan sillä aivan loistavia kuvia hämärässäkin ;)

 • Reply justme perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:19

  Canon Powershot A3000 IS on todettu erittäin hyväks, tarkentaa nopeesti ja taitaa olla jo sen ikänenki (viime syksynä ostin ja sillon oli aika uus) ettei oo enää kauheen kallis! Suosittelen =)

 • Reply nanna perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:57

  Ite voin täydestä sydämestä suositella Canon PowerShot SX230 HS-kameraa. Se on ns. pitkä zoom-pokkari eli siinä on 14 kertanen optinen zoomi joten kuvat ei mee pitkällekkään zoomatessa pikselimössöks, video-kuvaki on tässä tosi hyvän laatusta :)

 • Reply n perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 13:07

  Canon Powershot SX210 IS on kyllä ihan mahtava! Tossa on ihan hullunhyvä ja pitkälle menevä zoomi, mikä vois olla keikoilla aika hyvä (vaikka zoomais täysillä ei siitä kuvasta tuu mitään raemössöö) ja teräväpiirtokuvaus. Onhan toi vähän isompi ku normipokkari mutta sitäkin parempi laadultaan :)

 • Reply Arez perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 13:26

  Pakko kyl sanoo et toi mun canon powershot s95 on ihan paras pokkari mihin oon koskaan törmänny! <3 pus

 • Reply virpu perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 14:14

  Canon ixus toimiii! laatu tavaraa

 • Reply Janina perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 14:47

  Itselläni on Canon Ixus 105 palvellut tämän kesän. Maksoi alle 200€. Kuvien laatu riippunut siitä kuinka paljon oon jaksanu keskittyä kuvaamiseen.. köh.. (no ei keikoilla malta olla riehumatta!!), mutta kyllä tällä aika tarkkoja ja kivoja otoksia on saanut aikaan :) Mun käsityksen mukaan kaikki Ixukset ajaa kyllä asiansa keikoilla ja festareilla, viime vuonna meillä oli kaverin joku vanhempi saman sarjan pokkari ja silloinkin laatu oli melko hyvä. :)

 • Reply Yyyyya perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 14:59

  Mulla kans Canon Powershot SX210 IS

  tosi jees kamera oon tykänny! laadukkaita pokkarikuvia mun mielestä:)

 • Reply Daphnion perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 15:13

  Oma pokkarini on samsung digimax u-ca 5. Paras pokkari, mitä olen ikinä kokeillut. Keikoilla tullut hyviä kuvia otettua sillä. :)

 • Reply Epona perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 18:15

  Mulla on käytössä Samsungin WB600 ja olen kovasti tykänny siitä. Se on niitä ihan isoimman pään pokkareita ja tehot on ainakin mun mielestä ihan kohdillaan. Ite valitsin kameran ostaessani just keikoille sopivuutensa takia, kun sen zoomi on moniin muihin pokkareihin verrattuna aikalailla omaa luokkaansa.

 • Reply lepanu perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 20:00

  Jos haluat parhaan mahdollisen pokkarin, tsekkaa Panasonic Lumix LX-5 ja Canon S95. Näissä pokkareissa on valovoimaa niin paljon, että saat hyviä kuvia myös pimeässä –> loistavaa myös konsertteja ajatellen. Etenkin S95 mahtuu ihan oikeasti taskuun toisin kuin superzoomit.

 • Reply Acata perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 23:42

  Eat pray love:lla oli aika tuhoisa vaikutus.. :D Tahtoooooooooooooooooo ihan minne vaan!

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 30, 2011 at 03:13

   mulla on pakko mielle onneks vaan siihen Baliin :D

 • Reply Liilu maanantai, elokuu 1, 2011 at 21:37

  Canon Ixus 105! Ihan huippu kamera :) Saa tarkkoja kuvia, akku kestää pitkään ja tosi hyvä zoomi. Olin matkalla uimaan ku nähtiin äitin kanssa pellolla kolme kettua leikkimässä, ajattelin et hitsi ku ei oo järkkärii mukana et sais pitkällä putkella kuvia, mut tolla saikin selviä kuvia, ei mitään sellasta pikselimössöä ku yleensä tulee :D Ja tossa kamerassa on myös kiva värivalikoima, niitä on ainakin turkooseja, vaaleenpunasia, hopeita ja tummanruskeita, itellä on tummanruskee, sopii melkeen joka asuun ;)

 • Reply Jen tiistai, elokuu 2, 2011 at 21:49

  Jos haluatte Annan kans esitellä ausseille surffausta suomityyliin niin tekeillä on kuulemma dokumentti aiheesta: http://finnsurf.fi/story/ .

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 02:38

   oho, kiitos vinkkauksesta, täytyy ehdottomasti kaivaa toi jostain! :)

 • Reply suklaakakku keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 01:07

  Toi paita sopii tosi hyvin sulle ! Jotenkin sen ja sun hiusten väri näyttää kivalta :)

 • Leave a Reply