A7X & Dream on, Dreamer

Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, niin eilen oli Avenged Sevenfoldin keikka Brisbanessa.

Koska kaikki oleellinen ehkä tuli sanottua jo edellisessä postauksessa niin seuraa vaan kuvaoksennus :D

Oon ihan pikkasen rakastunu tohon uuteen rumpaliin Arin Ilejayhyn ♥

Vaikka Avenged rokkailikin aika kovaa, niin mä sytyin huomattavasti enemmän bändin lämppärille Dream on, Dreamerille. (ollakseni rehellinen, niin erityisesti bändin laulajalle ja basistille)

Koska kameravastuu ei ollu vielä siirtyny mulle, niin laadukkaita kuvaotoksia keikasta on yksi:

Kyseessä on siis Aussibändi, Melbournesta (tosin laulaja on saksasta, eka kuuma saksalainen jonka tiedän!)

Vaikka en yleensä tykkää näin örinämusiikista, niin toinen vokalisti (aka toi basisti) omaa ihan uskomattoman äänen! Mun oli pakko ostaa näiden levy heti ku pääsin kotiin (ootteko huomannu että toi iTunes Storessa shoppailu on välillä vähän turhankin helppoa) enkä malta oottaa uutta levyä joka tulee ens kuun 10.päivä!

Eka kertsi jossa mun uus poikaystävä laulaa alkaa jossain 50s kohalla, eli siihen asti teijän on pakko kuunnella. Eikö oo ihana! Käytin tänään tunnin siihen että yritin googlettaa minkä ikänen toi Mcoy on, mutta en löytäny :D

kuva

Bändin kotisivut löytyy täältä ja lisää musiikkia voi kuunnella myspacen puolelta. Dream on, Dreamerilla on ONNEKS toinen keikka Brisbanessa muutaman viikon kuluttua, sinne on pakko päästä. Joudun siirtää mun Balilähtöä ton takia :D

Sain nyt vastattua ainakin jotenkin noihin kommentteihin, mulla temppuili taas vaihteeks toi kommentteihin vastailu, ja se kadotti osan kommenteista, jos ootte siis vailla vastausta johonki elintärkeeseen, niin kysykää pliide uusiks, kun en löydä niitä en tuolta mitenkään fiksusti :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sanna perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 19:11

  Kommentti ei kyllä liity nyt postauksen aiheeseen millään tavalla, mutta anyways :D
  Yritin ettiä kissojen ja koirien kanssa rintaliivipostausta täältä, mutta en keksiny. Niin siis mistä hommaat Wonderbran lisäks liivejä? Ja isorintaisena osaat varmasti kertoa jotain vinkkejä avuttomalle?

  Kävin tänään hankkimassa kunnon liivit, vihdoinkin löyty sopivat kun pitkään sai ettiä. Menin kysymään myyjältä että ”Niin nää 75D:t oli liian pienet, ja 85D:t ihan vähän liian isot… Niin että olisko 80D:tä?” Myyjä katto silleen nenänvartta pitkin just silleen että vittuako multa kysyt ja ilmotti, että ”Noh, jos tuolla hyllyissä ei ole, niin sitten ei ole muuallakaan… Meillä on aika harvasti tota D-kuppia…” Löysin sitten yhdet, koska muut oli sellasia mummo-läpinäkyvä-pitsi-röyhelöjuttuja, tai jee – imetysliivejä, niin kyllä meinas palaa jo pinna… Eikä D ole vielä edes NIIN iso, että varmasti miua isommat on vielä suuremmissa vaikeuksissa asian kanssa.

 • Reply misify perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 20:02

  Moikka!

  Vaikka en ehkä tuolle Dream on, Dreamerille kovin syttynytkään vaikka tommoinen musiikki yleensä menee mulle ihan hyvin, niin halusin kuitenkin tässä nyt kirjoittaa että tykkään blogistasi tosi paljon! Olen suhteellisen uusi tuttavuus, vasta muutamien kuukausien ajan olen seuraillut, mutta tykkään tosi paljon tavastasi kirjoittaa ja kertoa asioista :) (piti vaan nyt sanoa kun tajusin justiinsa tarkistaneeni blogin ties kuinka monetta kertaa tänään nähdäkseni onko uutta postausta tullut :D )

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 30, 2011 at 03:17

   aww kiitos <3

 • Reply miranda-alina perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 20:39

  Ihana toi Dream on, dreamer!:) Kiitos Meri tästä(kin).:)

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 30, 2011 at 03:15

   eiks oo <3

 • Reply nnia perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 22:19

  Moikka Meri!

  Sellasta haluisin kysyä(en lötänyt mitään sopivaa postausta joten aattelin tähän uusimpaan laittaa) että miten noissa wonderbra:ssä menee noi koot? Kun jos mulla on normaalisti henkkamaukka ritsikoissa koko 75A tai 75B niin onko noissa samat koot suunnilleen? :)
  -Nina

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 30, 2011 at 03:14

   mä en oo koskaan käyttäny hm:n rintsikoita ni en tiedä yhtään.. :( kannattaa kokeilla useempaa kokoa..

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post