Meri Lomalla : Gili

Meijän Balireissuun kuulu myös parin päivän pistäytyminen Gilillä.

meijän ryhmärämä odottaa matkaan pääsyä.

Matka kesti pari tuntia veneellä. Eli täydellinen kaks tuntinen aurinkoa ottaen ja maisemia ihaillen.
välipysähdys Lombokissa

Oltiin siis Gili Trawangalla joka on noista kolmesta Gilin saaresta se suurinAsuttiin Coral Beach 2 Bungaloweissa. Ihan kivat? En käyny kattomassa muita niin en osaa verrata. Mutta toi ainakin oli oikein kiva paikka ja meijän respapojat oli ehkä maailman lepposimpia tapauksia ♥

valkosta hiekkaa ja turkosi meri.. ihan kiva.

Koska kaikki oli hehkuttanu meille että koko saaren kävelee ympäri tunnissa niin pakkohan se oli kokeilla. Luonnollisesti ilman kenkiä ja vajaan vesipullon kanssa. En tiedä millasta pikakävelyä ihmiset on tota vetäny, mut sellanen rauhallinen veden rajassa kävely ei oikein onnistunu.  Jalkapohjat oli aika jännittävässä kunnossa siinä vaiheessa kun oli ton kiekan tehny (siinä meni lähemmäs kaks tuntia) kun ne rannat oli sielä hiljasemmalla puolella täynnä sellasta korallimurskaa ja hiekka totta kai polttavan kuumaa niissä kohdin missä ei meressä voinu kävellä.


Vaikka maisemat olikin huikeita ja tuolla pääs ekaa kertaa uimaan kunnolla kun aaltoja  ei ollu samalla lailla kun Kutalla, niin jotenkin toi paikka ei silti iskeny muhun. Ehkä toi ois sit ollu se mesta johon vois lähteä pussailulomalle.

Kokeilin snorklausta ekaa kertaa elämässäni! Se oli ihan superhauskaa ja se on ainut asia jota tonne jäin ikävöimään.. Banaanipannukakkujen lisäks..

Auringonlaskuja Gilillä hehkutettiin ihan sikana, eli pakko niitä oli käydä kattomassa… Ois varmaan ollukki ihan jees, jos ei ois ollu niin pilvistä…


Näin kiinnostunu jaksoin olla tossa vaiheessa enää näteistä maisemista. Oli ehdottomasti vierailemisen arvonen paikka, mutta mieli teki jo kovasti takas Balille pussailemaan  yhtä aika kivaa poikaa niin minkäs teet… :)

Mutta jos siis Balilla olette, niin käykää ihan ehdottomasti! Ja muistakaa syödä banana pancakeseja! ne oli jotain niin uskomattoman hyvää ettei mitään järkeä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Petra torstai, heinäkuu 28, 2011 at 15:15

    Moips! Ota tää rakentavana kritiikkinä, jooko? Nää kuvat olisi toooooosi paljon ihanempia ja nätimpiä jos niissä olisi yksi juttu kunnossa.. SUORA HORISONTTI!! En pysty keskittymään mihinkään muuhun kun siihen, että horisontti on koko ajan ihan vino :D Vähän kun kännissä ois.. Valokuvauksen perusteita on toi horisontin suoruus tjs. :)

    • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 11:29

      kiinnitin itseasiassa noissa kuvissa ihan samaan huomiota että horisontti on ihan päin helvettiä :D Pokkarilla se usein menee vähän miten sattuu, järkkärillä huomattavasti helpompaa :)

    Leave a Reply