Meri Lomalla: Bali

Tätä ei ois ehkä pitäny jättää näin myöhäseks, koska en tosiaan muista enää yhtään mitään siitä mitä tuol tapahtu, mut parempi ehkä sit tääkin kun ei mitään :D

Meijän lentoreitti oli siis Helsinki-Istanbul-Singapore-Bali. Singaporesta oonkin jo kirjotellu ja siellä oltiin se muutama päivä. Lennot Singaporeen makso muistaakseni n. 600e ja Singaporesta Balille n. 100e. Ja lennot ostettiin Travellinkin kautta (toim huom. tän säädön jälkeen siirryin lopullisesti rantapallon asiakkaaks ja oon pysyny uskollisena sen jälkeen ♥)  Hotellit varattiin Hotels.comista.

Me oltiin varattu Bali Surgavi niminen hotelli valmiiksi kaheks viikoks Kutalta. Hintaa tolla oli 10e / yö / naama ja kahen hengen huoneet ja ajateltiin ettei se oo maailman loppu vaikka muutaman yön oiskin jossain muualla kun tuo tosiaan ei ollu hinnalla pilattu. Hotelli oli ihan maailman täydellisin. Legianin (eli sen Kutan pääkadun varrella) mutta kuitenkin sen verran kaukana keskustasta ettei baarien äänet enää kuulunu tuonne asti. Tosta käveli ihan ytimeen ja baareihin ehkä 10minuuttia. Aamusin toi Legianin suora oli mitä pahin walk of shame ja sillon matka tuntu todella todella pitkältä.Rannalle kävellen kesti myös sen 10minuuttia suunnilleen. Henkilökunta oli ihanaa, aamupala kuulu hintaan ja jos joku hullu ois halunnu urheilla tuolla niin hotelli tarjos myös kuntosalin.. :)
Saatoin ihan vaan tutkimusmielessä käydä tutustumassa muutamaan muuhun hotelliin ja joka kerta olin vaan  tyytyväisempi ja tyytyväisempi tohon meijän hotelliin.

paikallinen abc.

Vaikka ihmiset sanois Kutasta mitä, niin mä kyllä tykkäsin. Olihan se likanen ja täynnä ihmisiä ja skoottereita ja turisteja, mutta silti se oli ihana.  Okei niihin transport transport ja massage yes please-huutoihin  alko palaa käpy jossain vaiheessa, mutta silti. Mun mielestä ihan loistava paikak tollaselle tyttöjensikailulomalle. En ehkä lähtis poikaystävän kanssa viettämään romanttista kuhertelulomaa tuonne, mutta tohon tarkotukseen tuo oli oikein ihanteellinen matkakohde. Taksit oli tosi halpoja tuolla, eli pois pääs siitä kaikesta hulinasta jos vaan halus.


paikallisia lapsia tekemässä rannalla koulutehtävää. Niiden piti haastatella turisteja. Noi oli niiiiin söpöjä.

tää oli jotain niin sulosta ♥

Mua vähän jännitti et mimmonen noi Kuta Beachin itse ranta on, mutta sekin paljastu oikein siistiks ja ihanaks.  Parhaat aallot ei ikävä kyllä sijotu ihan tohon keskipäivään joten niitä surffareita ei ihan hirveesti ollu enää liikkeellä sillon kun me tuolla loikoiltiin, mutta ainakin pysty keskittymään siihen olennaiseen, eli auringonottoon. Tuolien hinta riippu vähän siitä että paljon jakso  tinkiä, mutta normaalisti siitä makso max 2e ja sen jälkeen ei tarvinnu kun sormea nostaa ja joku oli tuomassa sulle  kylmää juotavaa tai jäätelöä.

Nää hedelmälautaset oli jotain niin uskomattoman ihania ettei mitään järkeä. Jokaisen Bakteerikammosen suurin painajainen mutta kukaan meijän porukasta ei ainakaan saanu mitään vatsavaivoja noista.

Vähän ku jakso matkustaa, niin pääs ihan superhienoille paratiisirannoille, Padang Padang ja Dreamland kannttaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa.

mä olin ihan fiiliksissä näistä. En oo ikinä ennen nähny apinoita muualla ku
eläintarhassa ja siel ne sit kiipeili uimarannan vieressä.


Voiko olla täydellisempää paikkaa hääkuvien ottoon?

Ruoka oli ihanaa. Toi ylläoleva kevätkääryle annos oli mun suosikki, parhaita mitä oon koskaan ikinä missään syöny. En onneks vahingossakaan muista ton ravintolan  nimeä. Toi annos tuli syötyä muutamaan otteeseen tuolla ollessa.

Shoppailtavaa tuolla oli jonkin verran Kaikki maholliset surffikaupat löytyy, oisin voinu käyttää koko omaisuuteni roxyn liikkeeseen, mutta selvisin onneks uudella lompakolla ja laukulla sielä. Kenkiä oli paljon kivoja, mutta en ollu yhtenäkään päivänä sellasessa mielentilassa että oisin jaksanu niitä ostella. Muutenkin kaikki osteleminen mikä tapahtu muissa kun kunnollisissa liikkeissä vaati aina oikeen mielentilan että jakso tinkiä vähintään sen 75% ilmotetusta hinnasta pois.

Yöelämää kutalla riitti sitten vaikka muille jakaa. Kadullinen toinen toistaan hirveempiä teknoluolia. Mun suosikki paikka oli Eikon. Eksyttiin sinne puoli vahingossa ekana iltana kun lähettiin ulos ja mentiin vaan johonkin suojaan sadekuurolta joka yllätti. Halpoja juomia, hyvää musiikkia ja ne miehet…. Ah.. Mä haluaisin suomeen vastaavanlaisen karkkikaupan joka on täynnä söpöjä australialaispoikia joiden mielestä on maailman siisteintä että sä oot skandinaviasta. Eikon kuitenkin oli enempi sellanen alottelupaikka joka tyhjeni yleensä  melko tehokkaasti kahteen mennessä.


toi valkopaitanen lippispää on mun unelmien mihen ruumiillistuma. oon asteikolla 1-10 noin  15 rakastunu siihen. (Matty seisoo jossai tästä kuvasta vähän vasemmalle :D Se on kuulema nähny mut tuolla ekan kerran, en oo vielläkään uskaltanu kysyy siltä et tunteeks se tota lippispäätä)

Kiitos tytöille reissusta ♥ Erityiskiitos Janinalle joka jakso mua kämppiksenä sen melkein kolme viikkoa :D

Gilistä tulossa vielä myöhemmin erillinen postaus..

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lotta keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 18:43

  Ihania kuvia! Noi hedelmälautaset oli vaan niin parhautta kun olin kesän alussa Balilla! :)

 • Reply Heini keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 19:32

  Tonne pitää vielä joku päivä päästä! :D Ensireaktio ku pääsin postauksen loppuu, kertonee jotai mun fiiliksistä kyseistä paikkaa kohtaan :D

 • Reply jemppe keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 22:51

  arvaa paljo nauroin tolle sun amputoitu käsi-kuvalle? :D:D:D:D

 • Reply e torstai, heinäkuu 28, 2011 at 01:08

  tuo hääpari näyttää ihan joltain haltijapariskunnalta tai suoraan animesta!:D

  ah ihanan näköstä:)

 • Reply Ayu torstai, heinäkuu 28, 2011 at 05:22

  ÄÄH!
  niin hassua fiilistellä bali-postauksia vaikka mun itseni kuului viettää koko kesä sielä (niinkuin oon melkein jokaisen kesäni viettänytkin). isäni kuitenkin sairastui joten ollaan vietettty koko aika jakartassa sairaalassa buu. sunnuntaina pääsen kuitenkin itsekin ubudiin (jossa isäni omistaa hotelli+raflan) ja KUTALLE! joka todellakin on turistihelvetti mutta tän sairaalaerakoitumisen jälkeen mä HALUAN että mulle tarjotaan transporttia ja masaassia ja jiggy-jigiä joka kulmalla!
  olin itsekin 2v sitten sinkkuna kutalla ja kyllä sielä oli tarjonta PALJON parempaa kuin esim suomessa, jos siis sellaiselle linjalle joku haluaisi lähteä :D

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 11:42

   ooi ubud oli ihana <3 toivottavasti sun isi parantuu pian!

   ja joo, sellaseen lomaan kuta on ihan omiaan :D

  Leave a Reply