Meri Lomalla: Singapore

Multa puuttuu edelleen melkonen määrä kuvia, mutta mennään nyt näillä mitä on..

Päädyttiin tyttöjen kanssa että vietetään pari päivää Singaporessa ennen  Balia, ihan vaan siks ettei sitä matkustamista olis ihan niin paljon… Lennettiin Helsingistä eka Istanbuliin ja sieltä Singaporeen. Matka-aika 19h. Menomatka suju kuitenkin varsin kivuttomasti, olin kehittäny pienen stressin siitä että lennettiin Turkish Airlinesilla. Mun mielikuva kyseistä lentoyhtiöstä oli onneks varsin pielessä ja varsinkin Istanbul-Singapore lento meni oikein rattosasti kun tarvi vaan istua ja syödä ja nukkua ja edessäolevasta ruudusta sai ite valita mitä ohjelmaa kattoo (isot pisteet big bang theorysta ja how i met your motherista) Lisäks mulla onneks oli jemmassa lihasrelaxantteja joten sain  niillä tainnutettua itteni oikein tehokkaasti, kun normaalisti en lentokoneessa osaa nukkua.

Meijän hotelli Singaporessa sijaitsi red-light districtillä ja taksikuskit oli aina varsin järkyttyneitä kun joutu meijän sinne viemään. Tai lähinnä ne halus tietää et miks ihmeessä haluttiin sellaselle alueelle. Mutta siis vaikka alue oli ehkä hieman kyseenalanen, niin silti ihan supersiistiä ja varsinkaan päivällä ei yhtään mietityttäny kulkea sielä. Hotelli oli kiva ja siisti (ja HALPA!!) joten kyllä se pari päivää selvittiin Julkinen liikenne oli tosi toimivaa ja mentiinki kaupunkiin aina bussilla.. Pientä seikkailua hei kun yritetään kartasta hahmottaa että missä hitossa me oikein ollaan.


(ihanaa et toi takana istuva nainen poseeraa myös)

Shoppailtavaa Singaporessa oli vähän liiaksikin ja mun matkabudjetti meni uusiks jo sielä… Mut toisaalta kerran sitä vaan lomalla ollaan (vuodessa) ja tällasten tilanteiden varalta on luottokortit keksitty. Orchard Road on jokaisen shoppailuholistin unelma ja sieltä löytyy jokaisen makuun jotakin. Hintataso ei ollu mikään kaikista edullisin mutta girl’s gotta do what a girl’s gotta do. Mun pasmat meni sekasin viimeistään siinä vaiheessa kun eksyin pikkasen vahingossa ja törmäsin kauppakeskukseen jossa oli vierekkäin Bershka, Stradivarius ja Pull and Bear… No selvisin onneks parilla mekolla ja hameella ja laukulla… Ei paha siis!

Tää oli se mun Singaporen lomaromanssi.


Kikatettiin tolle mallinukelle varmaan viis minuuttia. Tajusin vast nyt et mun ois ehkä pitäny poiketa kyseissä kaupassa…

Ehkä parasta jäätelöä mitä ikinä oon maistanu ♥

kivan luonnollinen toi mun nilkan asento.

Ostoksia en nyt voi kuvailla kun toi mun lainakamera on edelleen hajalla enkä oo jaksanu soittaa vakuutusyhtiöön. Mutta itseasiassa noissa kahessa alimmassa näkyy mun supersuosikkihame Stradivariuksesta. Se oli ihan rakkautta ensisilmäyksellä. Ja tuolla vähän ylempänä mun uus rakkaus niittilaukku jostain pikkukaupasta. Maksoin tosta kai kympin. Rakkautta sekin.

Näitä kuvia ku kattoo ni harmittaa ehkä ekan kerran etten vaivautunu meikkaamaan kertaakaan koko lomalla. Puuteria huisin pari kertaa naamaan et ei kiiltäis ihan niin pahasti, mut kaikesta muusta kieltäydyin oikein tehokkaasti… Noi ripset ehkä hämää liikaa..

Mutta siis joo, Oltiin Singaporessa vaan se kaks päivää joka oli varsin pintapuolinen raapasu ehkä kyseiselle kaupungille. Mutta toisaalta toi oli ihan kiva aika kun ehti nähdä jotain ja kiertää kaupungilla.. Päivä lisää niin ois ehtiny viel enempi, nyt missattiin mm. Singapore Flyer joka on maailman suurin maailmanpyörä.

Oisin niin halunnu kyytiin! mut toi typerä pyörä oli ehtiny mennä kiinni kun ehittiin sinne asti.

Toi kaupunki vei mun sydämen täysin ja haluun ihan ehdottomasti uudestaan sinne!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply mipsukka maanantai, heinäkuu 25, 2011 at 13:37

  Tuijotin todella pitkään tän postauksen otsikkoa bloggerin etusivulla. Mietin että uskallanko avata tätä ollenkaan. Avasin kuitenkin ja niinhän siinä kävi että hirmuinen hyökyaalto tunteita iski! Oltiin viime elo-lokakuussa mieheni kanssa häämatkalla ja kohteina oli mm. Singapore ja Bali. Singapore jäi jotenkin oikein erityisesti mieleeni, ja kun katselin noita kuvia, niin ihan hirmuinen kaipuu iski!! Ollaan nyt muuttamassa pariksi vuodeksi Melbourneen ja kun koneen vaihto on singaporessa, ollaan mietitty että ehkä voitas tehdä jollain lentokerralla sillein, että jäätäiskin konetta vaihtaessa muutamaksi päiväksi Singaporeen. Samalla voitas ehkä käydä Kuala Lumpurissa mikä on siinä melkein vieressä, ja jossa ei viimeksi ehditty käydä, kun tajuttiin se mahdollisuus liian myöhään.

  En tiedä kiittääkö vai moittia sua tästäkin postauksesta. Toisaalta kiitos, kun oli tosi kivaa nähdä millanen se sun reissu on ollut ja vaikuttaa ihan huipulta sekin! :D Toisaalta moitteet kun nyt iski se kaipuu, mutta jos toisaalta nyt hoitas edes ensin itsensä sinne Australiaan ensin.. ;)

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:13

   haha ajattelin itseasiassa tota teijän reissua ku copy pastesin ton, ku muistin että olitte singaporessa…

 • Reply Rosa maanantai, heinäkuu 25, 2011 at 15:24

  Oon rakastunu.. Upeen näköstä.

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

 • Reply Ninni keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 15:00

  Noi hiukset sopii sulle mielettömän hyvin!

 • Leave a Reply