Meri Lomalla: Go Jane!

Ootte kauheena kyselly tosta GoJane tilaamisesta niin tässä nyt muutama juttu siitä :)
Ensinnäkin koon valitseminen. Mulla on 38,5 vissiin oikee kengänkoko, mutta esimerkiksi DinSkon kengistä nappaan yleensä 38:n. Samaa oon tehny tuolla. Ja jenkkikoot siis tietysti käytössä, eli oon ottanu 7½ :)

Vaatteissa ihan normaali S,M,L kokoluokitus ja mun mielestä (ja pari muutakin puhui tän puolesta) meni aika yksiin esimerkiks nyt Ginan vaatteiden kanssa. Ginalta käytän yleensä S/36 ja toi mun sininen mekko oli S ja ihan sopivan kokonen oli :)

Maksutavoiksi kelpaa sivujen mukaan seuraavat kortit. Onko joku yrittäny tilata electronilla? Usein noissa ulkoimaisissa nettikaupoissa electron saattaa toimia kun laittaa vaan visan maksutavaks..

Mä oon aina tilannu Masterilla ja se toimii ainakin vähän turhankin hyvin..

Vaikka kengät onkin siis ihan huippuhalpoja on postimaksut melko tyyrit..

Vaihtelee siis sen mukaan paljon tilaa :) (mun mielestä tän pitäis mennä toisinpäin, et mitä enempi tilaa ni sita halvemmalla saa!) Noiden postikulujen hintavuuden takia, suosittelen tilaamaan jonkun kaverin kanssa. Jossei tyttöporukasta löyty yhtään sellasta yksilötä jota kiinnostaa superhalvat kengät niin saa soittaa mulle :D

Toimitus on mulla aina ollut muutamassa viikossa. Nopein toimitus tais olla n. viikko tilauksesta ja nyt viimeks meni muutaman päivän yli kaks viikkoa. Hennesin toimitetaan kolmen vuoden kuluttua – odotteluaikoihihin ei tarvitse varautua :)

Ja kun jenkeistä tilaa niin ikävä velvollisuus on hakea ton laatikon saapuessa se tullista… Tulliin maksetaan alvit (korteista käy pankki + käteinen) jotka on siis vaatteiden olleessa kyseessä 22% koko loppusummasta (sisältäen myös postikulut) Erillistä tuontitullimaksua ei tarvitse maksaa jos tilauksen arvo on alle 150€ joten sitä kannattaa tilaushetkellä kytätä että jää sen alle.. Valuutanmuunnin jota on muutenkin ehkä ihan hyvä käyttää löytyy esimerkiksi forexilta..

Palauttanut en oo koskaan tonne enkä tiedä onko se miten kannattavaa kun palauttaessa joutuu itse maksamaan postikulut. Jos kuitenkin kulut haluat maksaa niin palauttaminen toki onnistuu ja aikaa palauttamiselle on 3o vuorokautta.

Oliko viellä jotain muuta? Jos joku tietää tosta electronilla tilaamisesta ni kertokaahan, se varmaan kuitenkin kiinnostaa monia :)

Ja sitten ei kun tilailemaan..

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Janna maanantai, heinäkuu 25, 2011 at 20:06

    Mun mielestä Electronilla pitää tehdä verkkopankista joku semmonen juttu, että nettiostokset sallittua. Vaikka en kyl oo varma, pitääkö se tehä myös Masterilla.

  • Leave a Reply

    Previous Post Next Post