Meri Lomalla: Uusi elämä Converseille

Mä oon maailman surkein kaikkien diy-juttujen kanssa. Mulle tuottaa vaikeuksia leikellä t-paita topiks. Niinpä tää tuotteiden uudelleen värjäys on just sopivan hankalaa puuhaa mun tasoiselle diy-ihmeelle.

Nää oli mun ihan ihka ekat converset jotka alotti tän mun vakavan riippuvuuden joskus lukiossa. Aika on kuitenkin tehny tehtävät ja viimoset pari vuotta nää on vaan pyöriny nurkissa. Näissä oli niin paljon tahroja jotka ei lähteny enää pesussa ja tosiaan toi valkonen kangas kellastu aika ikävästi.. En kuitenkaan koskaan raaskinu heittää näitä pois.

Mun toinen ikuisuus converse-ongelma on se etten omista vaaleenpunasia consseja vaikka oon haaveillu niistä vaikka kuinka ja kauan. Ja niinpä, koska mulla ei ollu noiden valkosten(keltasten) kanssa mitään hävittävää ni ostin Dylonin pesukoneväripaketin ja heitin koneeseen noiden kenkien kanssa. Pesin ne ekaks ihan vaan kloridin kanssa, että sain sen pohjavärin ees jotenkin tasaseks. En tiedä oisko ollu välttämätöntä..

ja voila!

Mun mielestä noista tuli tosi tosi kivat. Jee. Toi Dylon paketti makso joku 8e (sitä saa esim anttilasta tai sit jostain isommasta marketista) ja sain sillä kokonaan uuden elämän näille mun popoille. jee ♥ Nyt mun tekee ihan kauheesti mieli ostaa lisää valkosia converseja ja värjäillä niitä vaik minkä värisiks :D (se dylonin värikartta oli aika kattava..) turkoosit ois ainaki kivat.. ja ja ja..

Mun tekee edelleen mieli turkooseja converseja ja melkein toivon että noihin mun valkosiin kenkiin tulis niin pahoja tahroja että joutuisin värjää nekin. Turkooseja uusina ei tietenkään voi ostaa, koska tää värjääminen on paljon hauskempaa…

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Marjaana perjantai, heinäkuu 22, 2011 at 09:48

  Kiitos tästä! Nytpä tiedän mitä teen omille valkoisille consseilleni kun ne rähjääntyvät liikaa. :)

 • Reply audri perjantai, heinäkuu 22, 2011 at 09:58

  Apua! Sinä neulashihminen :D VOitko vähän jelppii ton tilauksen kanssa? Eli koitan tilailla tuolta sivuilta ja sit kun valitsen laskutavaksi laskun, ni siihen tulee semmonen ’personnummer’- kohta? :D Ja joo, hlötunnuksesta vissiin kyse, mut ku ei kelpaa :(( Koko ajan pyytää vaan uudelleen. Ehkä mua ja mun hlötunnuksia ei oo olemassa? Kuka tietää.

  ”When paying by invoice, we only deliver to your nationally registered address. Therefore, you need to type your Swedish, Danish, Norwegian or Finnish personal number below.”

  Peeäs. En osaa englantiakaan. Eli kusessa ollaan.

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:25

   mä tilasin ebaysta, ni en tiiä noista sivuista yhtään :(

 • Reply Pepa perjantai, heinäkuu 22, 2011 at 11:09

  Hei kiitti, loistava idis valkosille consseille ku niiden käyttöikä on kuitenki sen verta lyhyt :)!!! Miten tää ei oo tullu mieleen…

 • Reply Olyah perjantai, heinäkuu 22, 2011 at 13:05

  Hei, hyvä ku tää tuli taas esille! Mietin jo ekalla kerralla ku näin tän postauksen et toi pitää toteuttaa, mut aina unohtu, nyt on kyllä pakko! Ensin kyl täytyy ostaa uuden valkoset converset, että voi vanhat värjätä :D

 • Reply Sara tiistai, lokakuu 11, 2011 at 15:40

  Ok, tunnen itteni nyt todella todella typeräks kun kysyn tätä, MUTTA miten ihmeessä noi kumiset osat sekä toi conversen logo ei oo värjäytyny? Pitääkö ne jotenkin suojata? Vai eikö se väri tartu niihin? En kestä ku en tajuu :D Toivottavasti huomaat tän kommentin vaikka tä ei ookkaan uus postaus:)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 15:43

   juu mulla näkyy kommentit aina tossa etusivulla :) väri ei vaan taru noihin kohtiin, ei tarvi suojata mitenkään erikseen :)

   • Reply Sara tiistai, lokakuu 11, 2011 at 19:26

    Kiitos paljon! Niin mä vähän ajattelinkin:)

    • Reply ilona perjantai, syyskuu 7, 2012 at 16:19

     kiitos meri tästä ihanasta inspiraatiosta, munkin conssit sai uuden elämän jipii! mutta tosiaan piti ilmottaa että värjäsin siniset conssit mustalla värillä ja converse-logo värjäytyi vaaleanpunaiseksi.. !? vaan mä voin onnistua tässä

     • Meri sunnuntai, syyskuu 9, 2012 at 19:35

      hahaa kieltämättä aika saavutus :D Noi värit käyttäytyy oudosti..

 • Reply Elina maanantai, huhtikuu 9, 2012 at 13:43

  heippa meri! mäkin tässä tänään vihdoin päätin inspiroitua värjäämään vanhat conssit kun tuo väripakettikin on tuossa jonkunaikaa odotellu :) aattelin kuitenkin vielä kysäistä sulta että laitoitko siis ton koko paketin noitten kenkien kanssa? Ku tuo pinkin sävy ois kyllä just se mitä haen, mutta pelottaa toi annosteluhomma että paljonko sitä pitää laittaa että tulis hyvät:D

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 10, 2012 at 20:48

   kyllä mä oon laittanu aina koko paketin :)

 • Reply christel torstai, syyskuu 27, 2012 at 17:39

  hups, tätä postausta lukiessa (eli ostin kengät ja värin ensin) tuli mieleen että saatoin ostaa hieman väärän värin :DD tarkotuksena oli kanssa ton värisiä tennareita mutta nappasin mukaan flamingopinkin, eli oikeen kunnon räikeen pinkin :D tottakai myös avasin paketin.. nooh onpahan sitten kirkkaat

  • Reply Meri torstai, lokakuu 18, 2012 at 15:36

   mulla on kans flamingopinkit mun pinkit conssit :)

 • Reply Ida keskiviikko, tammikuu 2, 2013 at 20:28

  Mun tekis niin mieli värjätä mun conssit, mut mua pelottaa et ne menee ihan pilalle :D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 6, 2013 at 21:37

   se on aina pieni riski :)

  Leave a Reply