Meri Lomalla : SAVE A SKATEBOARD… RIDE RYAN SHECKLER

Womppis kirjoitti hienon tekstin unelmamiehestään.  Tästä (ja lukijan pyynnöstä) inpiroituneena aloin pohtimaan omia kriteereitäni. Vaikka en oo turhan tarkka (mulle yleensä asiat on ihan sama) niin muutama asia on joista en (ehkä) tingi.


Pituus. Mulle on suotu noita senttejä se 165. Tämän takia ei ole liikaa vaadittu että mies on mua pidempi. Plussaa siitä että voin käyttää korkokenkiä hänen kanssaan jos sille päälle satun. Vähimmäispituusmäärä siis 175. Oon keräilly tähän asti miehiä jotka on kaikki ollu 184 pitkiä ja se on oikein passeli pituus. Ei tarvi tikapuita että ylettyy pussaamaan. Yli 175, toive 184.

Paino. Mun itsetunto ei kestäis sitä, että mies on mua kevyempi ja muutenkaan en kestä liian laihoja ja luisevia poikia. Kyllä pojan pitää näyttää siltä että on viihtyny kotona ruoka-aikaan!  Meillä on ollu tästä kavereiden kanssa vääntöä, että mielummin yli vai alipainonen poikaystävä. Ehdottomasti yli. Miehen täytyy olla pehmeä ihan niinkun mäkin olen. Okei voisin sulattaa jonkun jäätävän unelmavartalon esimerkkinä esim Channing (alla) mutta yritän pysyä realistisena. Eli siis täydellinen unelmavartalo, tai sit vähän ylikasvanu unelmavartalo.

Käsivarret. Mulla on joku maailman pahin fiksaatio käsivarsiin. Jos mut haluis hurmata niin riittää että tulee pullistelemaan käsilihaksiaan mun eteen. Vaatimuksena siis voimakkaat kädet. Mut pitää jaksaa kantaa (on osottautunu hyväks tässä viime aikoina kun en oo päässy sängystä omin avuin ylös) ainakin autolle et saa mut lääkäriin.

Kiharat hiukset. Okei tää on oikeestaan vaan plussaa, mutta oon heikkona kaikkiin kiharatukkasiin poikiin, mä annan helposti kaikki ylläolevat kohdat anteeksi jos pojalta vaan löytyy kiharat vähän pidemmät hiukset. Ai ja jos ne tulee silleen kivasti pipon alta. Ah. Marry Me!

Kengät. Tän ois oikeestaan pitäny olla listan ekana. Mä oon ihan armoton kenkien suhteen. Vaikka se mies ois sit muuten Channing Tatum mutta sillä on kulahtaneet adidaksen juoksulenkkarit jalassa jotka on paikattu ilmastointiteipillä niin se on sit siinä. Tai sit sellaset miesten ”siistit” kävelykengät. yäk.  Siistit, kivat tennarit hyväksytään. Ja converset saa olla paikattu miten vaan. Musta näkee aina jos oon kiinnostunu jostain pojasta että sen jälkeen kun oon jutellu sen kanssa hetken, niin vilkasen jossain vaiheessa sen kenkiä. Jos tätä vilkasua ei tapahdu ni joku muu on pielessä. Tässäkin oikeestaan ainoostaan noi kihara tukka voi pelastaa asian, mut oon todennu et kiharat hiukset ja hyvät kengät kulkee usein käsi kädessä.

Sarkastisuus joka ylittää kaikki normaalit rajat. Mun mies ei saa tarvita sarcasm signia joka kerta kun avaan suuni. Varsinkin parin siiderin jälkeen musta kuoriutuu (lähinnä omasta mielestäni) maailmankaikkeuden hauskin ja hillittömin ja rääväsuisin ja sarkastisin nainen. Se pitää ymmärtää ja kestää. Yks mies tähän asti on  saanu aikaan sen, että sai mut hiljaseks laukomalla viel pahemmin takas. Jos se ei ois pelannu jääkiekkoa, niin olisin kosinu sitä. Tätä mä en vaadi siis kaikilta, mutta pitää ainakin osata nyökkäillä ja hymyillä ja nauraa oikeessa kohdassa. Ai ja välillä pitää osata sanoa jotain sellasta että mäkin nauran.

Käytöstavat. Mä en vihaa mitään niin paljon kun epäkohteliaita juntteja. Mä oon itse ihan hysteerinen kiitoksen ja olehyvän viljelijä, ja kiva jos mies tuntee kyseiset sanat ja käyttää niitä aina välillä. Mä en venaa mitään vesilätäköiden yli kantoa enkä välttämättä ees oven avaamista, mutta sellaset perusasiat pitää olla hallinnassa.  Silleen että sen voi viedä joskus kodin ulkopuolelle ilman että pitää hävetä.

Bonus. Jääkiekottomuus, oon onnistunu tässä ikävä kyllä surkeasti, mutta vihaan sitä lajia silti.

Eli huomenna tapaan jääkiekkoilevan kaljun 150cm/45kg miehen, jolla on mun ranteita ohuemmat käsivarret ja joka kaivaa nenää ruuhkaratikassa vanhusten paikalla ja sylkee lattialle.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Henriikka keskiviikko, heinäkuu 20, 2011 at 19:50

  Sun unelmamies on MUN unelmamies! Onneksi sie oot toisella puolella maata, niin kumpikin saa keskittyä omalla mantereellaan unelmamiehen metsästykseen.

  Ps. Mie RAKASTAN siu huumorintajua :D Siis ainakin sitä mikä käy ilmi siun blogimerkinnöistä ja kommentteihin vastauksista, sarcasm<3 Alkoi herätä epäilys josko sairaalassa onkin käynyt vahinko ja sie oot vaihtunut mun isosiskoon :O

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:33

   hah, u never know :D

 • Reply Joa keskiviikko, heinäkuu 20, 2011 at 21:56

  Mä voin allekirjoittaa nää kaikki kohdat! Aamen siis sille :D Ei muuta lisättävää!

 • Reply J keskiviikko, heinäkuu 20, 2011 at 22:51

  eiks tää oo joku vanha postaus? ihan ku oisin lukenu jo aiemminki :D

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:32

   on :)

 • Reply jennny torstai, heinäkuu 21, 2011 at 14:34

  Apuaa, kerranki joku on samaa mieltä kenkien suhteen! Yleensä kukaan ei ymmärrä, ku kengät on varmaan eka asia, jota katon miehessä ja huonot, kuluneet ja ällöt kengät on pahis turn-off. Onneksi tämän voi korjata menemällä shoppailemaan :)

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:31

   mä oon tosi huono antamaan tota ”no meette ostaa sille uudet kengät”- mahollisuutta :D

 • Reply Sanna torstai, heinäkuu 21, 2011 at 15:55

  Mä niiiiin toivon että tapaat tollasen (siis ei ton viimisen) vaikka heti huomenna, tai miksei jo tänään.
  Ja vielä enemmän toivon et sillä on identtinen kaksosveli. Toimitan sit sulle postitusosotteen myöhemmin. Sen vert käy yksiin noi toiveet.
  Paitsi yks juttu mitä et maininnut. Mites noi kynnet? Mua ahistaa mies jolla on pitkät kynnet. Saattaa johtuu ex-isäpuoli-traumoista. Siis ex että ei oo enää, ei ex niin että traumat ois loppunu.

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:31

   tapasin joskus baarissa pojan kanssa joka vastas suunnilleen listan joka kohtaa ja oltiin jo siinä vaiheessa, että oltiin menossa samaan osotteeseen yöks kun huomasin sen SUPER PITKÄT KYNNET! Lähin kotiin hyvin nopeesti enkä nähny sitä enää sen jälkeen. ELI YÄK!

 • Reply iija torstai, heinäkuu 21, 2011 at 19:10

  Olipa niin loistojuttu että laitoit tän postauksen uudelleen luettavaksi. Tipautit mut just niin hyvin takas maanpinnalle ku kukaan voi, oot nimittäin kuvaillu tossa just yhden miehen ketä tapailen. Mä vaan etin koko ajan siitä vikoja vaikka sillä on KAIKKI (ihan oikeesti kaikki!) noi ominaisuudet, alkaen siitä että on 184cm pitkä :D pelaa kyllä jäkistä mutta se ei onneks häiritse mua :P

  Oot Meri ihana, tuun aina koneella ensimmäisenä kattomaan ootko päivittäny blogia! :)

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:28

   oooi! sit ku kyllästyt siihen ni lähetätkö mulle?

 • Reply laponique lauantai, heinäkuu 23, 2011 at 23:45

  melkein samat kriteerit mulla ku sulla, mutta mun tulevan aviomiehen pituus pitäis olla vähintään se 187cm kun itse olen se 186cm. ihanne ois 196cm…

 • Reply Katri perjantai, elokuu 19, 2011 at 00:05

  Ihan mahtava postaus! :D Olen muuten aina pohdiskellut, mikä yhteys kiharilla hiuksilla on lumilautailuun. Aiheuttaako jokin kiharahiuksisuusgeeni myös kiinnostuksen lumilautailua kohtaan, vai alkavatko hiukset kihartua siinä vaiheessa, kun alkaa harrastamaan lautailua? Miksi niillon kaikilla kiharat hiukset!? Oletko sattunut kiinnittämään huomiota kyseisen lajin edustajiin? Jos et, suosittelen. Saattaisi löytyä useampikin kriteereihisi istuva poikaystäväehdokas.

  • Reply Meri torstai, syyskuu 1, 2011 at 13:48

   voi kuule ikäväkyllä, ne oli mun suurin heikkous ennenku löysin noi surffarit. lauta ku lauta :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post