Finally!

20h matkustamista takana ja täällä ollaan!

Palataan ens viikolla jahka pääsen joudun kotia. Ajastin kasan postauksia tulemaan tälle + ens viikolle vanhasta blogista, eli ne jotka on roikkunu mukana pidempään, ei mitään uutta tiedossa, voitte pitää lomaa ja avata blogin seuraavan kerran vasta ens viikolla.

Kommenttien julkasu on myös lykätty ens viikkoon,  mun puhelimen netti ei tee yhteistöytä, enkä haluu tuhlaa sekuntiakaan täällä olosta koneella roikkumiseen, facebookkiin ehkä saatan muistaa päivitellä jotain.. Ens viikolla tiedossa noin satamiljoonaa kuvaa täältä.

See ya mates!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply no joooo... keskiviikko, heinäkuu 20, 2011 at 13:32

    Nyt täytyy kyllä sanoa että olen helvetin kateellinen..

  • Leave a Reply