Today I don’t feel like doing anything

En tiiä oonko koskaan kertonu teille miten paljon vihaan pakkaamista? Kaivoin mun rakkaan Samsoniten yläkaapista ja tuijotan sitä vihasesti ja toivon että tavarat pakkaantuis itestään, ei oo viel tapahtunu mitään. Pelkkä Weasley tukka ei selkeestikkään riitä siihen, että taiat onnistuis. Täytyy käydä hakemassa ulkoota joka oksa ja heilutella sillä vähän. Mikäköhän se pakkausloitsu oli? Ja mistä  se loitsu tietää mitä haluaa mukaan? Pakkaako se mukaan toimivia asukokonaisuuksia suoraan eikä unohda esim kaikkia sukkia kotiin?

”näytänkö leveeltä?” ”-et, näytät siltä, että sulla ei oo housuja”

”no näkyyks ne housut nyt?!”


Tunika – GT
Shortsit – Jeanswest
Huivi – GT
Kengät – Forever21
Clutch – Diesel

Käytiin eilen moikkailee ihanaa Baby Havannaa ♥ Kyseessä siis sama nyytti jota käytiin ihailemassa kolmisen kuukautta sitten sairaalassa. Nyt neiti oli jo 4,5kilonen (painoin saman verran ku synnyin, anteeks äiti) ja ihanaakin ihanempi. Yritin ehdotella tytön vanhemmille että saisin viedä Havannan kotiin, mutta en saanu ihan vielä lupaa :(

Mun mielestä on epäreilua kun kaikki mun kaverit jotka on nyt saanu vauvan hehkuttaa sitä, miten helppoja ne on, kaikkien lapset nukkuu sen 7-8h tuntia yössä eikä oikeestaan itke koskaan. Onko tää joku salaliitto jolla mut saadaan hankkimaan vauva / hoitotädiks siinä uskossa että kaikki on enkeleitä? Vai eikö kukaan halua myöntää että se oma pikkunen on ihan monsteri joka herättää tunnin välein.. Oon oikeesti pohtinu tätä tosi paljon. :D

Okei nyt alan puuhailee että saa päivän käyntiin. Palataan vielä huomenna pikasesti!

PS: CityDealissa on hampaiden kotivalkasupaketti 29€ (arvo 59€)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply AnsQ maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 06:36

  Kuulostaa jokseenkin epäuskottavilta noi äitien puheet..
  Piru ku just tilasin hampaidenvalkasupaketin, olisit kertonu että tollanen diili on tulossa! Vaikka eihän sitä etukäteen voi tietää..:D Eihän?!

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 08:43

   en ikävä kyllä tiiä :( noihin jää niin koukkuun et voit hyvin tilata toisen heti perään :D

 • Reply Laura maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 11:58

  Olet tosi kaunis & tykkään sun pukeutumistyylistä! :)

 • Reply henna maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 12:02

  Haluutko Meri oikeesti hankkia lapsen vai miks höpötät siitä koko ajan :D? Sulla on muuten tosi kauniisti hiukset näissä kuvissa ja etenkin tossa viimesessä kuvassa oikein hehkut :).

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:42

   haluisin <3 mutta ehkä se ei oo järkevää tässä elämäntilanteessa.

 • Reply flickan maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 12:08

  Ihana tuo tunika, jonku tollasen haluisin iteki, erivärisenä vaan ! :)

 • Reply puppe maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 13:43

  TOI ASU ON JUST EIKÄ MELKEEN!!!!!!!!
  paras asu mikä sul on koskaa ollu ;)

 • Reply Kaisa maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 14:20

  Mulla on kaksi pientä poikaa, nuorempi on 3 kk ikäinen ja mietin ennen lasten saamista, että kenen juttuja pitäisi uskoa, kun toiset sanoi ”Koita jaksaa, se on niiiin raskasta kun saa vauvan ja se valvottaa ja suihkuun et ehdi ja silmäpussit roikkuu polvissa…” ja toiset taas hehkutti kuinka vauvantuoksuinen elämä on niin ihanaa ja kiireetöntä! Onneksi mun molemmat lapset on olleet alusta asti aika tyytyväisiä ja ”helppoja”, mutta on niitä huonoja öitä ja huutoakin mahtunut väliin tietysti. Mutta hyviä hetkiä on niin paljon enemmän kuin huonoja, että kivaahan tää äitinä olo on! :) Kiitos kivasta ja hauskasta blogista, käyn täällä säännöllisesti, mutta nyt vasta ekan kerran kommentoin. :)

 • Reply Neely maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 14:30

  No ei meillä ainakaan nukuttu! Vauvat heräilivät jatkuvasti ja kun heitä on kaksin kappalein, niin sitä heräilyä riittääkin sitten mukavasti koko yöksi=). Mutta sekin vaihe onneksi menee ohi jossain vaiheessa, nyt nukutaan jo ihan hyvin (vinkiksi tähän, että tytöt lähtevät nyt kouluun… heh!) Ei vaan, on nukuttu jo usempi vuosi ihan hyvin, en tarkoita peloitella! Pakko kyllä todeta tähän vielä, että kyllä munkin tuttavapiirissä on lapsia, jotka ihan oikeasti ovat nukkuneet tosi hyvin, että mahdollista sekin on. Kannattaa kyllä aina mieluummin varautua siihen univelkaan;)!

 • Reply rooa maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 15:43

  oon kauan miettinyt että keltä sä oikeen näytät kun näytät niin tutulta ja vihdoin sen keksin: SALKKAREITTEN ANNIKALTA ! (kyllä, olen no life ja katson salkkareitten kesäuusintoja…)
  ihanaa että sain tän asian selvitettyä! taas yks kriisi vähemmän :D

 • Reply nanna maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 15:58

  toi viimeinen kuva…. aaaw! i’d go gay for you :D oot ihan äärettömän kaunis :)

 • Reply rgfgfgff maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 17:45

  Nyt on kivat asukuvat! Lukuunottamatta ensimmäistä ja toista, mutta ymmärrän vitsin niissä. :-D Mutta siis tämmösiä lisää, ei semmosia tönkköjä jalanvääntöjä!

 • Reply Janita maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 18:37

  http://www.youtube.com/watch?v=MBfsUJ91UV4

  Siinä yks pakkausloitsu, luulis ainakin, että tarpeellinen tulee mukaan :D

 • Reply K maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 18:40

  Haha voiei mikä sattuma, mulla on itellä toi sama paita ja laitoin sen eilen päälle ja mietin, että miksiköhän Merin asukuvissa ei oo tätä näkynyt pitkiin aikoihin. Ja nyt tuun ja katon noi kuvat, en voinut kuin nauraa. :D Ja nyt mietit että ompahan ihmisellä elämä kun miettii sun vaatteiden käyttöä, haha. :D oli vaan pakko mainita!

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:40

   mä oon unohtanu ton koko vaatteen ja nyt ku löysin sen ni en oo muuta pitänykkää (onneks mulla on se kolmessa värissä täällä)

 • Reply temp maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 20:04

  Sitä vaan, että olet jotenkin ihan säteilevän kaunis tossa vikassa kuvassa =)

 • Reply ankka maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 22:25

  Joo-o, valitettavasti vauvojakin on moneen lähtöön. On myös niitä koliikki-tapauksia, jotka vaan itkee ja itkee yöt läpeensä. Onneksi harvemmalla, niin rankkaa se on, sivusta kun on seurannut. Mutta totta on se, että yleensä puhutaan enemmän siitä, miten rankkaa vauvan kanssa voi olla. Itsekin esikoisen saatuani olin ällikällä lyöty – miksei kukaan kertonut enemmän tästä, miten ihanaa vauva-aika voi olla? Summa summarum – hyvä varautua pahimpaan ja sitten _toivottavasti_ yllättyä iloisesti :) Vauvat (ja etenkin omat) ovat ihania :)

  Niin, ja ihan sen takia alunperin piti kommentoida, että mun mielestä sulle sopii tosi hyvin toi punertava tukka! Ja noi kiharat :) Pidä vaan tää uusi tyyli!

 • Reply Salla-Maria maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 23:26

  Pakko sanoa, että toi asu on aivan perfect sulle! Oot tosi raikkaan ja kauniin näköinen! :)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 23:27

   aww kiitos :D

 • Reply aprilli maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 23:57

  Pakkausloitsu on tietenkin Miekkakivestä -leffasta tuttu Higitus Figitus (http://www.youtube.com/watch?v=7bd5YUEOwlE)! :)

 • Reply Rillirousku tiistai, heinäkuu 19, 2011 at 00:57

  Alin kuva on paras kuva susta kuunaan!

 • Reply anni tiistai, heinäkuu 19, 2011 at 12:09

  En oo hirveesti kommentoinu, mutta ihanasti oot laittanu hiukses ja toi väri sopii sikahyvin sulle ! :)

 • Reply Kata tiistai, heinäkuu 19, 2011 at 16:59

  Siis noi GT:n tunikat on niin ihania ja malliltaan sopii sulle ihan superhyvin! Näytät tavallista pidemmältä! :) Me likes!

 • Leave a Reply