kiharruspuikko

Tätä joku ehti toivomaan, ja kun lyö taas sen verran tyhjää päässä, niin näitä lukijatoiveita totetuttaa oikein mielellään…

Eli kuten tossa jo aiemmin mainitsin niin ostin  kiharruspuikon joskus ennenku lähettiin ausseihin. Rakastuin laitteeseen, kun mulle tehtiin rantapallon kuvauksiin kikkurat sillä. Multa puuttuu kokonaan joku geeni, joka mahollistaa kiharoiden teon suoristusraudalla. Mä en vaan osaa. Ja siis oon kattonu youtubesta noin miljoona videota aiheesta, pyytäny Annaa näyttämään jne ja ei,mä en vaan saa suoristusraudalla kiharaa aikaseks. Piste.

Mutta tosissaan kun tänne päästiin niin oli ekat kuukaudet niin kuuma, että minkään tollasen kuuman raudan kanssa työskentely ei todellakaan kiinnostanu ja sen jälkeen se jotenkin unohtu tonne yläkaappiin, kunnes sen bongasin sieltä siivotessani tossa muutama päivä sitten.

Eli pesun jälkeen suihkutan tukkaan tota rockaholicin selvitysuihketta, jota mulla on menossa varmaan 10. pullo (maksaa feeluniquessa n.  10€ / pullo)  Sit föönataan kuiviks, suihkutellaan viellä joku lämpösuoja/muotoilutuote. Mä käydän yleensä GHD:n muotoilusuihketta, mutta se oli mystisesti kadonnu ni lainasin Annan Redkenin vastaavaa.

Rauta kuumenemaan. Tossa saa valittua lämpöasteet 180-210, mun tukka on sen verran taipuvainen suoristumaan, että oon tärvelly niitä vielä vähän lisää tolla kaikista kuumimmalla… Ajattelin että kokeilen seuraavaks 200 että miten sillä pysyy.

Sit jaetaan hiukset 3-4 osioon…

Ja vaan pyöritellään aika pieninä osina hiukset ton tikun ympärille, antaa olla paikallaan n. 5sec ja päästää irti.

Mä laitan valmiin tollasen isomman osion kiinni aina superlöysälle ponnarille, että ei tuu tielle…

Helppoa ku heinän teko! Tossa alkuun polttaa sormet aika herkästi ja sillä saa oikein näppärästi myös fritsun näkösiä palovammoja kaulaan. Suosittelen kokeilemaan jos on tarve saada poikaystävä kateelliseks.

Kun pää on valmis, annetaan jäähtyä muutama hetki, harjataan sormilla auki ja sen jälkeen lakkaa päälle noin kolme ja puol litraa. Mä käytän tyviboostaukseen vielä tota klippotekin kohottaja/kuivashampoota.

Sit voikin rauhassa lähtee urpoilee leffateatteriin.

Mulla noi kiharat pysyy hyvinä sen pari päivää. Suosittelen niille joilla ei vaan luonnistu suoristusraudalla ja joilla ei lämpörullakiharat pysy.

Toi mun oma rauta on siis tosiaan Remingtonin ja hinta oli about 50€ Anttilassa. (Pixmaniassa näyttäis oleven tarjouksessa toi 30€ eli hinta laskenu ehkä muuallakin)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

65 Comments

 • Reply jennny perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 17:46

  tommosella kannattaa omasta mielestäni tehä aina alaspäin niitä kiharoita niin sillon ne laskeutuu luonnollisemmin. se on kyllä aika hankalaa saada tota puikkoa siten, että paksumpi osa ylhäällä ja ohuempi alhaalla, tai ainakin aluksi. tossa yhessä kuvassa teetkin juuri niin :)
  mun kihartimen mukana tuli hanska, joka lieventää sitä kuumuutta niin ei polta niin helposti näppejään.

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 03:54

   joo mä harjottelen vielä, ni niitä tulee vahan miten sattuu :)

 • Reply unn-a perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 18:15

  Ite oon miettiny tovin lämpörullien hankkimista, mut jos toi on parempi ni pitää kyl ottaa vakavaan harkintaan. On meinaa aika samanpituset hiukset sulla ku mulla :)

  Eikös sulla ole muutes tohon sitä hanskaa ettei sormet pala? :o

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 03:54

   siis lämppärit on ihanan helpot, mutta mulla ei vaan pysy se kihara kovinkaan hyvänä pitkään…

   ja ei oo ollu hanskoi :(

 • Reply Jolianna perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 18:37

  Multaki puuttuu se geeni tehdä suoristusraudalla kiharoita :( Niin kovasti haluaisin osata! Jos ikinä opit niin tutoriaalia tänne!

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 03:55

   mä oon jo luovuttanu :D

 • Reply Marjaana perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 18:40

  Muistinkin juuri että mullahan on tuommoinen kaapin perukoilla pölyttymässä.. Pitääkin ottaa käyttöön joku päivä. Omani tilasin feeluniquesta noin 30 eurolla jos en ihan väärin muista. Niissä on vaan se kolmipiikkinen brittipistoke että tarvii vaan adapterin.

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 03:55

   joo sieltä saa.. mä en jaksanu tota adapterin kanssa säätöä ni ostin ihan kiltisti sit tuolta..

 • Reply noora perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 19:03

  Mulle tuli ton kihartimen mukana sellainen näppärä hanska, jolla voi vähän suojata sormia palamiselta. :) Oon melko laiskasti käyttäny, oma tukka on niin paksu ja pitkä, etten kauhean usein jaksa alkaa kihartamaan sitä. Tarttis kyllä kokeilla noita kuumempia asteita, jos pysyis ne kikkurat paremmin. Oon ollu nössö ja käyttäny alimpia tasoja, eikä oo päivää pidempään pysyny nätteinä, joten lienee aika käräyttää tukka oikein kunnolla. :D

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 03:57

   kaikille muille on tullu joku hanska paitsi mulle :D oonkohan heittäny sen vanhingossa roskiin…

 • Reply anna-emilia perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 19:26

  tää ei liity aiheeseen mitenkään mut kysyisin et kuinka luotettavaa on tilata eBaystä ja onko sulla aina sujunu hyvin noi tilaukset? :)

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 03:58

   no toi on sama asia kun kysyisit miten luotettavaa on ostaa huuto.netistä? Niitä myyjiä on erilaisia, mutta kannattaa aina kattoo myyjän saama palaute, se kertoo yleensä paljon :) mulla ei oo ollu koskaan mitään ongelmia.

 • Reply eveeliina perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 19:48

  Kaverilla on luultavasti toi sama, ja kuulemma tosi hyvä. Mutta sen pakkauksen mukana tuli hanska, just ettei näpit pala. Sulle ei tullut?

  Vois itekkin harkita tota kunhan joskus saan tsempattuu itteni nousemaan aamulla ylös sen verran aikasee et ehin tehä ees noit :D:D

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 03:59

   mä oon varmaan heittäny sen roskiin siinä paketin mukana :D

 • Reply Elli perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 19:52

  Jes, se onkin siis geeneissä, ettei suoristusraudalla kiharat onnistu. Nyt sielu sai rauhan eikä blondin aivot enää rasitu syitä etsiessä. Ei nimittäin onnistu ei ikinä, ei itselle, ei toiselle, ei vaikka opetusvideo olis vieressä pyörimässä.

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:00

   joo siis ei mullakaan. ja vaikka mulla ois anna vieressä kattomassa, ni teen kuulema periaatteessa ihan oikein, ainut vaan että sitä kiharaa ei tule

 • Reply kiharrinvinkki perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 20:20

  mulla on tollanen saman lainen kiharrin ja jo sitä ostaessa myyjä kertoi että hänellä on samallainen ja vinkkasi että kannattaaa ostaa apteekista jollain parilla eurolla myytäviä ohuita puuvilla hanskoja ettei sormet pala:) oon aika sählääjä muutenkin mutta kiire aamulla tulee huomattavasti vähemmän tuhoja kun ees sormet säästyy palamiselta:D suosittelen lämpimästi kai niitä sielläkin myydään? :)

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:00

   sellset vois olla kätevät.. eiköhän tääl joo jotain sellasia myydä :)

 • Reply elli perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 20:33

  eikö sulla tullu tohon mukaan hanskaa? jos tuli, kannattaa ehdottomasti kokeilla sen kaa, helpottaa kun sen kanssa voi painaa ihan latvaakin rautaa vasten. muutenkin vähän tapaturma-alttiimpana musta kaikki suojavarustus on aina hyväks :D ite jaan lapaluihin olevan tukan neljään osaan (jos sulla on jaettu vaakasuunnassa niin just toisinpäin) ja kiharran vähänniinkun korvista alaspäin. hyvin toimii ja pysyy kun tauti (paitsi jos tanssii niin paljon että hiki suoristaa koko pehkon :). suoristusrautakiharat on mystinen laji jota mäkään en ikinä oppinu niin tää on kyllä ihan pelastaja!

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:02

   ilmeisesti on tullu hanska, jonka oon heittäny pakkauksen mukana roskiin tai sit multa on puuttunu pakkauksesta se :D

 • Reply iituliina perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 20:55

  Mä sain keväällä synttärilahjaks ton samaisen vempeleen ja oon käyttäny sitä jopa kaikki useat kaks kertaa. Mä oo kyllä vielä tollompi, kun en saa tollakaan päätäni kiharalle.. Tai no saan, sillai, että toi on kaikkein kuumimmalla mahdollisella, ja pidän sitä vähintään sen 10 sekuntia. Ne kiharat pysyy kaikkien mahdollisten mömmöjen avulla paikallaan ehkä iltaan asti. Ehkä mun päässä joku on pahasti vialla, siihen ei vaan saa kiharoita, ainakaan pysyviä :D

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:03

   hassua.. mulla kyl pysyy vaik normaalisti tää kieltäytyy kaikista tollasista yhteistöistä

 • Reply maikki perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 21:28

  Hei oliko pakko! Oon täs himoinnu tota jo vähän aikaa, koska en kans jotenki vaan hallitse niitä helvetin suoristusrautakiharoita, mut oon kuitenki saanu hillittyy itseni ja päättäny opetella tolla suoristusraudalla. Nyt mun on kuitenkin ehkä IHAN pakko käydä ostaa tommonen (eiks se kuitenki oo ihan hyvä syy ostaa, jos kohtalo tuo ton joka paikassa mun eteen??). Voi lompakko parkaa, se alkaa olla jo ihan sairaalloisen laiha..

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:04

   mun mielestä toi on pelkästään hyvä ostos, säästyy hermot niiden suoristusrautakokeiluiden kanssa..

 • Reply åpoiuytrewq perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 21:34

  Multa löytyy sama laite, ja tosiaa toi on aika mahtava. Varmaa ainoo jolla oon ikinä saanu kunnon pysyvät kiharat tehtyy:D

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:05

   mulla pysyy suoristusrautakiharat, mutta ärsyttävää ku pitää pyytää aina et joku muu laittais..

 • Reply k perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 21:54

  Tiiätkö mitä tää tarkottaa nyt kun Lauran blogi on auki? Jatkaako se bloggailua? :)

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:05

   en kyl tiiä :(

 • Reply Elli perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 22:17

  Täältä löytyy kans toi taikapuikko :) mä kyllä handlaan suoristusraudalla teon, mut aina väsyy käsi mut tolla kyllä toimii. Täytyy kyl kysyy, miten laitat tota kuivashampoota tuuheutukseen, ku mä nyt käytän pääosin sitä vaan kun hiukset on likaset ja ei se mulla niin kovasti tuuheuta, tai siis mä en vaan osaa :D

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:06

   siis toi klippotekin suihke on oikeesti boosteri suihke jossa on vaan kuivashampoo ominaisuus samassa… mä vaan suihkuttelen tohon latvaan ja hieron siihen..

 • Reply Nauski perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 22:35

  Minulta puuttuu sama geeni ja oonkin käyny tuota hiplaamassa Anttilassa aina silloin tällöin, mutta en oo vielä vakuuttunu siitä, että toimiiko toi oikeesti. Meri, nyt ihan rehellisesti, toimiiko se ihan oikeesti, jos on jäykät ja hankalat hiukset?

  /Suvi

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:08

   no mulla ei pysy lämpörullakiharat yhtään, suoristusraudalla pysyy, mutta en osaa tehä :D Kannattaa ehkä kokeilla jos jollain kaverilla ois toi, ja sit vast ostaa oman? mut jos aineet on kohallaan ja malttaa tehä tarpeeks pienissä osioissa, niin kyllä mä uskon että pysyy..

   • Reply Nauski sunnuntai, heinäkuu 17, 2011 at 20:08

    Kellään ei kyllä taida olla, koska kaikki muut osaa tehdä kiharat suoristusraudalla. :D Mut tuosta hanskasta muistan lukeneeni, että vanhemmissa pakkauksissa sitä ei vielä ollu, joten tod. näk. sinulla on sellanen. Et siis välttämättä olekaan niin tohelo, että kannattais hakata päätä seinään vain, koska luulet heittäneesi sen roskiin. Ihan vaan näin ystävän neuvona.

    /Suvi

 • Reply ferfer perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 22:59

  tota ”kuumaputkee” (niinku poikkis sitä nimitti :D) saa ainaki cittareista hintaan 39e :)
  ja täältäkin päin voin vaan suositella! pelastanu mun jokasen kesäjuhlakampauksen.

  ja vinkkinä et jos toho laittaa ohuita suortuvia ja sit vähä pörröttää jaa semmosen aika juhlavan kampauksen aikaan, mut jos laittaa vähä paksumpia ja pitäää vähä kauemmin ja sit ”irrottelee” nii saa semmosen sähäkämmän tukan :)

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:09

   täytyy koklaa noin :) kiitos vinkistä!

 • Reply inna- perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 23:13

  Mul on toi sama rauta, oon ollu todella tyytyväinen siihen.. Sain sen joululahjaks ja kovassa käytössä on ollu :) kiva että säki tykkäät siitä :)

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:09

   tykkkään <3

 • Reply rina lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 00:29

  miljoonia kiitoksia tästä! kyllä se on nyt pakko hankkia. :> saan kyllä tehtyä suokkarillaki ihan nätit mutta ne pysyy max. 2 tuntia ja sitte lässähtää ja toi on ollu nyt haaveena aika kauan joten pitää käyä kattelee joku päivä.

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:10

   mulla kyl pysyy suokkarikiharat :o hassua, mut kai hiuslaatuja on sit vaan niin erilaisia..

 • Reply NeitiN lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 01:15

  Aaaaa nyt anteeksi mutta kyrpii että menin lämpörullat ostamaan kun olisin ton voinut ostaaaa meinaa tän neidin hiuksissa ei mitkää lämpörulla kiharat pysy ku 2 min ja ne on entiset!

  • Reply Meri lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 04:11

   mä tykkään kyl lämpörullistakin.. tai niil saa must kivasti volyymia tukkaan.. annan yleensä olla rullien päässä joku 30min ja pois ottamisen jälkeenki annan hiuksen jäähtyä viel ehkä vartin ennenku isken sen kimppuun lakan ja harjan kanssa..

 • Reply EmEm lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 09:50

  Oon jo jonkun aikaa seurannu sun blogia aktiivisesti mut tää on eka kerta ku uskaltaudun kommentoimaan :) Halusin vaan vinkata, et myös BaBylissilta löytyy tollanen kiharrinpuikko ja oon kyl siihenkin ollu supertyytyväinen ja tullu sillä kiharrettuu moniin juhliin kivoja kampauksia! Ja se ehkä vois olla vähän halvempikin jos joku haluaa säästää hiukan :) Toi puikkomalli on kyl niin toimiva, ku sillä saa tehtyä niin erikokosia kiharoita riippuen kihartaako sillä paksulla vai ohuella päällä! Mä en oo ikinä ennen saanu tehtyy sellasii kiharoita et sitä tukkaa vois pitää kokonaan auki kiharruksen jälkeen, nyt hoituu helposti ja nopeesti, 15 min!

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 02:23

   joo mä arvoin sillon babyblissin ja ton välillä… oisko ollu hinta joka sit ratkas.. joo toi on ihanan nopee <3

 • Reply Terhi lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 10:57

  Puikko on kyllä ihan mahtava. GHD:llä räplätessä kiharoista tulee erikokoisia. Ja eipä munkaan pakkauksessa ollut hanskaa, muutamien palovammojen jälkeen olen tehnyt kiharrushommat talvirukkasissa. Kampaajani muuten vinkkasi että puikkokiharoista tulee huippukivat kun alle laittaa Tigin uutta saltspreytä. Sitä ei ole edes kampaajilta vielä saatavilta, omani tilasin Fruugosta kun suosimistani muista nettikaupoista ei löytynyt. Jos siis alkoi houkuttelemaan;)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 02:23

   sitä catwalkin? mä just kattelin ja himottelin sitä.. pakko laittaa tilaukseen! Näin siitä jopa unta, eli mun on ihan pakko saada se.

   • Reply Terhi maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 09:08

    juuripa se, catwalk session series saltsprey. Jännä juttu miten ei yhtäkkiä voikaan kuvitella elävänsä ilman jotakin tuotetta;) Itse en ota nyt mitään vastuuta suosituksista, menee kampaajan piikkiin jos onkin susi.

    • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 09:24

     no mä oisin tilannu sen varmaan enivei kokeiluun, ku en oo viel ollu tyytyäinen oikeen yhteenkään suolasuihkeeseen :) Feeluniquessa oli 12€, ni tilasin sieltä :)

 • Reply miia lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 13:51

  Tollanen ois kyl kätevä! Noi kiharat on tosi kivat noinkin, mutta omaan silmään miellyttäs vielä
  enemmän jos ne ei ois ihan noin kikkurat :) Siis tykkään enemmän sellasista rennoista ja vähän loivemmasta kiharasta.. Saakohan tolla sellasta jälkeä? :)
  Vaikka teen kyllä ite suoristusraudalla kiharat ja niistä tulee yleensä suht samanlaiset, mutta haron niitä sormilla sit vähän auki ja annan ”laskeutua”, että ehkä samallai onnistus tollaki..(tyyyhmä minä) Noo kuitenki, ton ostamista vois jopa harkita!

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 02:21

   joo noista saa sellaset loivemmat kun harjaa läpi ja antaa tosiaan laskeutua :)

 • Reply S lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 17:23

  Mä luin äsken annan postauksen ja riensin saman tien tänne sillä PLEASE SANO ETTÄ SÄ STAILAAT MATTYN JA TEET SIITÄ POSTAUKSEN TÄNNE!??

  toivoo harvoin kommentoiva, syvästi surffaajamiesten habitusta arvostava

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 02:17

   se kyllä kaipais sitä :D

 • Reply ulla lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 19:31

  No ei hitto. Sen jälkeen ku kaikkien blogien houkuttelemana tuhlasin (turhaan…) ghd:hen, vannoin, et enää en osta mitään kiharrinlaitteita vaan opettelen pitää tukastani suorana… Ja nyt sit alko houkuttaa niinku todenteolla. Toi ois vielä suhteellisen halpakin…. Voivoi. Täytyy kattoo sit ostosten jälkeen, et kiitänkö vinkistä ;)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 02:16

   mä lupasin itelleni että opettelen tekemään ne kiharat sillä ghd:llä… pieleen meni :D

 • Reply tepe lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 19:47

  mun tukka on kans kyllä niin mahoton, että ei kiharru suoristusraudalla. ei ees ghd:llä kampaajien (kaks kokeili :P) käsissä, kun pyysin kiharoita kokeiltavaks kerran :P sanovat vaan, että ei tuu ku vaan laiskoja kiharoita, jotka nekin olis todennäkösesti suoristunu hetkessä.

  ostin ton saman remingtonin puikon kans pari kuukautta sitten, mutten oo vielä päässy paria testailukertaa pidemmälle ja sillon tukka oli kyllä aikas sekavia kikuroita täynnä :D mut josko sitä vielä tästä oppis :) tulee päivittäin suoristettua tukka, ni noikin sekalaiset kikkarat näytti hippasen oudoille, mut ehkä kenties vielä joskus saan jotain hienompaa jälkeä aikaan :D

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 02:16

   oho.. mulla kyllä ghd kihara pysyy ihan hyvin…

   mutta joo, harjottelemalla oppii :)

 • Reply Anniina lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 21:45

  Kaikki kellä ei kihara kestä niin kannattaa kokeilla tehä kiharaa ohuemmilla osioilla :) Sekä rauta tarpeeks kuumalle, ja suihkaus lakkaa aina osioon ku on kihara valmis :)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 02:15

   jep :)

 • Reply Lotta-Maria sunnuntai, heinäkuu 17, 2011 at 01:34

  En siis ole ainoa palovammoista kärsivä, kaks viikkoa on saanut kuulla omasta ”fritsustani” =)

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 02:15

   juu et missään nimessä :D

 • Reply Jonna sunnuntai, heinäkuu 17, 2011 at 19:49

  Nou panikowski, et oo heittänyt kyseistä hanskaa pois vaan mun tietääkseni puikon uudempiin versioihin oli kyseinen kinnas lisätty. Mulla ja sulla on siis kähertimen vanhat versiot ja näpit palovammoilla! :D

  Tuo on kyllä ihana puikkeli! Rakastan!

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 02:04

   okei no hyvä :D ku mä aloin jo miettii et ihanku jenniki ois sillon puhunu että sillä oli hanska mukana…

 • Reply viivi maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 21:50

  Mulla on kans tuo samainen kiharrinpuikko. Ostin sen jokunen puoli vuotta sitten ja oon pari kertaa kokeillu tehä kiharoita, Mut mun hiuksilla on niiiin kova oma tahto, ni ne ei haluu kihartuu ei sitte millään… sama oli suoristusraudan kanssa. Mie en vaa millään oppinu sillä tekemään kiharoita. Nykyään käytän lainerautaa :D Sillä ainakin onnistuu!! Onko sulla mitään vinkkilinkkejä tms, kiharoiden tekoon tällä puikolla?

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 12:39

   ei oikein muita ku et tekee tarpeeks pienis osioissa.. mua himottaa toi lainerauta niiin hyvin! pysyykö ne sillä tehdyt laineet hyvin?

   • Reply viivi maanantai, elokuu 1, 2011 at 13:14

    joo, sillä laineraudalla ne kikkurat kestää kyllä tosi hyvin! oon ollu siihen kyllä tyytyväinen! :) kannattaa kokeilla! :)

    • Reply Meri tiistai, elokuu 2, 2011 at 03:09

     joo pakko kyl hankkia heti ku tulee jossain vastaan :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post