siniristilippumme

Ohhoh mitä tunteita voikaan jotkut hömppälaastarit aiheuttaa teissä :D Nojoo, kukin tavallaan, musta on hauskaa kokeilla kaikkea tollasta. Seuraavaks ajattelin tilata korvakynttilöitä :D  Tälleen kolmantena käyttöpäivänä käyttökokemuksia sen verran että käyn vessassa kolme kertaa normaaliin verrattuna ja sen takia ehkä myös juon ku kameli. Eli joko noi laastarit aiheuttaa virtsaputkentulehdusta tai sitten oikeesti vaikuttaa jotenkin, kokeilu jatkuu :)

Tänään oli taas vaihteeks kaikki turvavaatteet päällä. Tuli vähän kiire kun nukuin pommiin ja olin luvannu mennä kaverin kanssa aamupalalle, niin sillon tulee vedettyä päälle ne kaikista helpoimmat vaatteet.

Aamupala veny taas lounaaks, mutta mikäs siinä istuessa kun seura on mitä parhainta ja aurinko paistaa ♥

Mun oli pakko käydä ostamassa noi mut Kmartin $5 kengät vielä tummansinisenä, niin kovassa käytössä noi muut värit on ollu… Oon ihan pikkasen huolissani kun punaset on loppu ja toi mun omat kappaleet alkaa olee aika räjähtäneen näköset… En kestä elää ilman niitä!

Lupasin itelleni, että käyn ostamassa ens viikolla kun saan palkan vihdoin ne raybanin aviatorit. jee! tule palkka tule jo!

Öö.
t-paita – GT
huivi – HM
farkut – Only
kengät – Kmart

ah mitä luksusmerkkien kirjoa taas.

Mulla on kriisi M:n kanssa kun se erehty arvostelemaan suomalaisia poikia eilen, kaikki suomalaiset on kuulemma vaan känniääliöitä jotka esittää surffareita. Tää mielipide perustuu siihen miten ruotsalaiset pojat käyttäytyy balilla, ne kaks asiaa on luonnollisesti täydellisen sama asia ja kertoo ehdottomasti siitä millasia kaikki kotisuomen pojat on. Mulla nous pieni sellanen leijonaemo-reaktio kaikkia suomipoika kohtaan ja räjähdin tolle yhelle kunnolla. Mutta ihan totta, ihan ku se surffaus ois joku maailmankaikkeuden hienoin asia. Ne jotka ei sitä voi sääolosuhteistajohtuen harrastaa niin esittää vaan olevansa surffareita vaan koska se on niiiin cooooool. Mun teki mieli sanoa siinä vaiheessa sille, että sen yks hyvä kaveri on sanonu että M surffaa luultavasti vaan sen takia, että niin saa paremmin tyttöjä. Voi kohta lähtee metsästää ihan muita tyttöjä ja mä etin tältä typerältä saarelta jonkun suomalaisen feikkisurffarikänniääliön. NIIN.

Ja ihan ku ei ois ollu kaikki viel tarpeeks vaikeeta, niin mulle selvis että se laittaa leikkeleen ennen juustoa leivälle. Ihan totta, tää oli tässä.

PS: JEE TÄNÄÄN ON POTTERPÄIVÄ JEEE! Suuria pettymyksiä ja silmien pyörittelyä siis luvassa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

77 Comments

 • Reply Karolina keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 11:58

  Mä oon kans aina ihmetelly miksi jotkut laittaa leikkeleen juuston alle.. :O Ei ymmärrä. Se on vähän sama ku laittais voita näkkileivän reikäpuolelle. :))

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:22

   no niinpä! väärin, väärin ja vielä kerran väärin!

  • Reply elina keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 17:12

   siis voihan kuuluu laittaa näkkärin reikäpuolelle :O sillon näkkärille voi laittaa enemmän voita ilman että kukaan huomaa kuinka paljon sitä voita todellisuudessa sen leivän päälle tuleekaan laitettua!

   • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 17:18

    niin mut sit ei maistu enää näkkärille! Voita kuuluu laittaa vähän ja sit juustoa sen verran että sitä on enemmän kun sitä näkkäriä!

 • Reply flickan keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 12:04

  ”Ja ihan ku ei ois ollu kaikki viel tarpeeks vaikeeta, niin mulle selvis että se laittaa leikkeleen ennen juustoa leivälle. Ihan totta, tää oli tässä.”

  Eikä, sama homma ku erään miekkosen kans, jota nyt tapailen ! :D Cmooon, mikä teitä miehiä vaivaa, juusto on nummer ett !

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:22

   ehottomasti! Voidaanko tehä joku kimppaero?

 • Reply laurraa keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 12:17

  Leikkele kuuluukin laittaa ennen juustoa! ;DD :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:21

   EIKÄ KUULU!

 • Reply shasha keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 12:17

  Hei vähän kiusaat sitä M:ää ja kerrot sille miten paikalliset balilaiset inhoaa ausseja, jotka tulee sinne vaan bailaamaan ja rähjäämään (ja surffaamaan)…näin kuulin moneen otteeseen Balilla asuessani. Balihan on ausseille ku Kanaria suomalaisille!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:21

   Sillä on niin paljon Balilaisia kavereita että se ei varmaan suostu uskomaan tota.. mutta joo, Kuta varsinkin oli aikamoinen kanaria..

 • Reply Ninski keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 12:25

  Ja kaiken lisäksi voit sanoa sille vielä, että RUOTSALAISET on NIIIIIIN eri asia ko SUOMALAISET!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:21

   nii ne on yleensä söpömpiä :D

 • Reply Erika keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 12:40

  Hei, sanot sille, että suomalaiset on jääkiekkoilijoita ja wnb-jääkiekkoilijoita ja muistutat tietty Suomen mm-kullasta ja siitä, kuinka maailmalla jääkiekko on ammattimielessä hiukkasen isompi laji ko surffaus. Jalkapallosta + suomalaisista ei sen sijaan kantti mainita :D

  Joo ja tiiän mikä on sinun suhtautuminen jääkiekkoon ja jääkiekkoilijoihin, mutta voithan esittää, että jääkiekko kiinnostaa sinua tosi paljon ja jääkiekkoilijat on tosi ihanaisia. Niinkö ne onki! Voit myös näyttää sille Suomen kuumimmat leijonat. Ohessa esimerkkejä: Sami Lepistö, Tuomo Ruutu, Valtteri Filppula…

  Näytä sille mistä kana pissii!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:20

   no näiden mielestä myös futis (soccer) on aika perseestä ja jääkiekolle annetaan viel vähän vähemmän arvoo, et en tiedä miten toi tehois :D
   mut joo, ehkä alan tapetoimaan mun huoneen seinään jääkiekkoilijoiden kuvilla.. mulla on jo granlund, mutta ei se taida olla oikein vakuuttavaa..

 • Reply Henriikka keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 12:41

  Leikkelehän KUULUU laittaa ennen juustoa leivälle. Ja myös kaikki mahdolliset kasvikset. Juustosiivu on aina päälimmäisenä. Kni. :DD

  Ps. IHANA tää sun blogi, oon salalukenut muutaman kuukauden ajan ja tää sun tyyli kirjoittaa on vaan niin loistava. Ethän ikinä lopeta?

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:19

   EIKÄ! Vihannekset tulee aina päälle! Oon niin järkyttyny et saatan joutuu lopettaa :D

   • Reply sarrrrrrrppa torstai, heinäkuu 14, 2011 at 09:38

    heeeeeeeei JUUSTO tulee päälle koska se pitää kaikki muut siellä leivän ja sen välissä olevat kamat paikoillaan ! : DD

    • Reply Meri perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 02:54

     no eiks kinkku pidä paremmin ku se on sellanen tahmee? :D

 • Reply Hanna keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 13:38

  Meri olet niin paras! Sai nauraa taas vedet silmissä tuota sun leijonaemo-osuutta. :D Mutta siis olen kyllä samaa mieltä, eikä se surffaaminen ole yhtään sen coolimpaa ku vaikka lumilautailu! Okei, lautaillessa ei näe niitä komeita vartaloita, mutta surffaahan aussipojatki talvisin märkäpuvussa! Perkele. Ihanaa et pidät siellä suomipoikien puolia! ;)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:18

   niinpä! jos toi surffaus tapahtuis koko vuoden pelkissä shortseissa niin voisin ehkä harkita sen myöntämistä että se on cool-laji.. mutta lumilautailua itseasiassa pidetään tosi siistinä juttuna tääl, eli ehkä mun pitää sanoo vaan et kaikki aussit on vaan wannabe-snoukkapoikia.

 • Reply tsipe keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 13:38

  LEIKKELE ENNEN JUUSTOA :O ei oo todellista. se leipä maistuu ihan pahalle niin!

  ps. kiitos vaan ku teit joskus sen postauksen spartoosta… en voinu vastustaa kiusausta ja nyt mun luokse matkaa KAHDET Converset….. no mut hei, oon haikaillu niiden perään jo niiin kauan..<3

  pps. Mikä sun jalan koko on normaalisti, ja mikä Consseissas? Mietin vaan ku mun jalan koko vaihtelee 37-38, ja noissahan pitäis ottaa pienempi ku normaalisti :D Enkä ollu varma et mikä mun jalka sitte on normaalisti! Ni otin sit toiset (lättäpohjaset) 37 ja toiset(paksupohjaset) 36. Kai täytyy palauttaa noi 37 jos on liian isot :p Mietiskelin vaan, et onkohan noissa pohjan malleissakin sitte kokoeroa, tai siis että vaikuttaako toi malli siihen. Sönköti sönköti..

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:15

   mun kengänkoko on 38-39 ja oon ja mun normiconssit on 37,5 joskus 38. lighteissa 38 oli vähän liian pieni, eli luulen et toi 37 voi ollakki sulle iha sopiva.. se on siis selkeesti pienempää mallia tai sit mulla on vaan niin räpyläjalka ettei siks mee…

 • Reply johna ja lispe keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 13:39

  Meri sää oot iha paras !!!!!! Sun kirjotustyylistä ja jutuista tulee meille mieleen niiiiin Bridget Jones !! :D Naurettiin tällekki postaukselle, tolle lopulle varsinki oot niin huippu! Me ei yleensä kirjotella kenenkää blogeihin melkee mitää mutta nyt oli aivan pakko :DD HAUSKAA KESSÄÄ/TALVEA !!! :D terveisin ihanat lukijasi johanna ja liisa oulusta (liisa käski pistää ton oulusta, mää en ois halunnu koska nyt ollaa niiiin busted kaikille…) :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:13

   haha no toivotaan että oulussa on muitaki liisoja ja johannoita kun vaan te. ja kiitoskiitos ♥

 • Reply Kata keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 13:47

  Joo voin kertoa, että kerran seurustelin pojan kanssa joka laitto leikkeleen juuston alle ja noh voit arvata miten se toimi. Niinpä, eipä seurustella enää.

  Ja voit lähettää sellaset terveiset Mattylle, että täällä Merin häikäisevän upeat suomalaistyttölukijat ei tykkää siitä enää jos se solvaa noin meidän suomipoikia. Joku virallinen anteeksipyyntö tms voisi olla ihan jees.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:12

   haha joo, virallinen anteekspyyntö = kuvia öljytyistä vatsalihaksista ?

 • Reply sonia keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 13:53

  ”Ja ihan ku ei ois ollu kaikki viel tarpeeks vaikeeta, niin mulle selvis että se laittaa leikkeleen ennen juustoa leivälle. Ihan totta, tää oli tässä.”

  Jumalauta ukko vaihtoon ku olis jo! Ymmärrän sua vähän liikaa tässä asiassa :’D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:12

   haha ehdottomasti lähtee. joku roti!

 • Reply K keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 14:20

  ”kaikki suomalaiset on kuulemma vaan känniääliöitä jotka esittää surffareita”

  Kyllä on fiksu mies (pistää miettimään minkä ikäinen?), jotta osaa yleistää kaikki tiettyyn muottiin:D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:11

   on se mua muutaman vuoden vanhempi, ajatusmaailma vaan on noissa asioissa VÄHÄN kyseenalainen…

 • Reply Neely keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 14:21

  Kivan pirtsakoita kuvia! Olet virkistävää vaihtelua iänikuisiin ”muotiblogikuviin” ja tarkoitan tämän nyt hyvällä=). Ihanaa, kun jaksat olla ihan oma itsesi ja hymyilläkin aidosti!
  Ai, sinä siis kuulut niihin ihmisiin, jotka laittavat ensin juuston ja sitten leikkeleen vai? Mä en voi syödä leipää, jos täytteet on noin päin… tai no voin tietysti, mutta ahdistaisi se=).
  Mukavaa päivänjatkoa sinulle Meri, älähän palellu sinne=)!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:10

   juu ihan ehdottomasti :D mulle on aina järkytys jos joku laittaa ne ”väärin päin”

 • Reply masu keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:18

  tää on ihan mun all time favourite blogi mutta… LEIKKELE TULEE ENNEN JUUSTOO :( mut kaikesta (siitä väärästä leiväntekotavasta) huolimatta oot ihan superihana ja sun kirjotustyyli on mahtavuutta! :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:29

   eikä tuu! ei ei ei ei.
   eli ens viikolla kun mulla on notkahdus kävijöissä ni ne kuuluu tähän toiseen leipä-klaaniin.

 • Reply carla keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:23

  ei kyllä ollut pettymyksiä tuon potterin suhteen, mahtava!!!:):)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 16:31

   siinä oli musta muutama kohta menny pahasti överiks, mutta yllättävän hyvä. ja olin positiivisesti yllättyny vikan kohtauksen meikeistä!

 • Reply Ansu keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 18:44

  Leikkele ENNEN juustoa! <3 mut nää on ihan makuasioita, ei kumpikaan tapa oo väärin :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:44

   paitsi et juusto päällä on outoa! :D

 • Reply jmp_82 keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 18:46

  Omassa lähipiirissäni (kaverit, ei perhe) suurin osa lätkäsee aina sen juuston kaikkien voileivän päällä olevien asioiden päälle. Niin ärsyttävää! Olin tähän mennessä luullut, että itse olen friikki kun mun mielestä järjestys on tämä: leipä, voi/margariini, juusto, leikkele, salaatti/kurkku/tomaatti tms. JUUSTOA EI TODELLAKAAN LAITETA KASAN PÄÄLLIMMÄISEKSI. Onneksi kommenttiosiota ja tätä postausta lukiessa tajusin, etten ole yksin (perheeni kanssa) ja mun kaverit onkin niitä friikkejä, ei me!

  Itseäni myös järkyttää se, jos wc-paperirulla laitetaan väärinpäin, eli niin että se paperi tulee ärsyttävästi sieltä seinänvierustaa pitkin, vaikka mun mielestä sen pitää tulla sujuvasti siitä rullan päältä. Lisäksi mua ärsyttää ne, jotka nuolee jäätelötuuttien ja jugurttien kansia/papereita. Ja jotka kaivaa margariini/voipakettiin sellaisen kupan eivätkä ota sitä tasaisesti. Niin ja vielä semmoset miehet, jotka leikkaa sormiensa kynnet aivan liian lyhyiksi (eli suunnilleen sinne puoliväliin siitä kynnen kasvukohdasta, yök, tekee pahaa jopa katsoa).

  :D

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:48

   joo ei hätää, sä oot ihan normaali! Tosin mulla alkaa usko mennä ihmiskuntaan kun nään miten paljon niitä on jotka laittaa sen juuston päälle :D

   Mulla ei ihme kyllä oo mitään mielipidettä tohon wc-paperin pyörimissuuntaan, laitan sen siihen telineeseen vähänmiten sattuu… Ja mä oon ekana aina nuolemassa tuutin kannen, siinä on yleensä kaikki se kuorrute! ja liian lyhyitä kynsiä pahempaa on liian pitkät kynnet, ne oksettaa mua eniten miehessä ku miehessä. hyi. ällöttää ajatus.

  • Reply Marjuska maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 00:56

   Noi voipaketin pahoinpitelijät on kyllä paholaisen jälkeläisiä suoraan alenevassa polvessa. Pahinta on jos sinne pakettiin vielä tuodaan leivänmuruja sen veitsen mukana. Olen myös pöyristynyt ajatuksesta että vihannekset menisivät juuston tai leikkeleen alle. Kaikkea sitä kuulee, mihin ihmeeseen tämä maailma on menossa?!? :D

   • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 01:58

    Joo ne muruset on pahinta!

    ja ei sillä että ymmärtäisinsen että se juusto pitää laittaa leikkeleen päälle, mutta toi vihannesten piilottaminen menee kyllä yli kaiken hilseen..

    • Reply Marjuska maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 19:32

     Ja sit on vielä ne tyypit joilla on joku vakkarivoiveitsi joka vaan pyyhitään siihen rasian reunaan ja säilytetään sen voipaketin päällä siellä jääkaapissa. Ei näin rakkaat lapset, ei näin.

 • Reply Sanna keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 19:07

  Voi jumavidu sitä Brattya. Aika urpoo yrittää väittää tollasta, koska KAIKKI tietää et aussiet surffaa vaan siks et siellä ei oo kylmä. Eikö muka ihan o lämpimän maan lätkää, liukumista sulaneen jään päällä? Ja ah, vertailu Ruotsiin, se on vaa kade uus-seelantilainen (miten toi kirjotetaan?). Ehkä sen ois nyt aiheellista ostaa sulle noi merkkikengät, kaikis väreis, ja tuplana, koska nehän kuluu. Onneks sun päivä oli muuten kiva!

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:43

   ainakin viidet kengät!

 • Reply levoton123 keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 19:40

  hei on pitäny monesti kysyy,mimmonen teidä englannin taito on..mä haaveilen niin jonnekin ulkomaille lähdöstä mut se et siel pärjäis normaali etelä loman viikon enemmän niin vaatis enemmä kielitaitoa en ole ikin opiskellu englantia vain töis oppinu.
  ja kun olette 2 ni varmaa jotenki pärjää mut entäs jos lähtis yksin?kaikki käytännön asiat asunnot,työt jne miten ne hoitas?

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:43

   Anna puhuu tosi hyvää englantia, mä puhun nykysin kai jo ihan ok:ta…
   Englanninkielisissä maissa on helppoa se, että se sun englanti saa olla tosi huonoa ennenkun sua ei ymmärretä :D siis vaikka latoisit sanoja perusmuodossa peräkkäin niin kyllä se kuuntelija yleensä tajuaa… Eli oon sitä mieltä että ei kieli ei oo esteenä :) Toki riippuu mimmosta duunia haet, että minkä verran kielitaito vaikuttaa..

 • Reply A keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 19:48

  Leikkele ennen juustoa! :D Tosin laitan melkein aina pelkästään juustoa mut silti!

 • Reply temp keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 20:09

  Ilman muuta sanot sille että olet kuullut epäilyttäviä huhuja sen syistä surffata…

  ps. Korvakynttilät on aika hauskoja =)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:41

   mulle on joskus pienempänä tehty korvakynttilähoitoi, ja muistelen et ne oli aika hauskoja :D

   se taitto nilkkansa eilen niin että ei voi surffata pariin viikkoon ollenkaan niin en uskalla sanoa mitään surffaamiseen liittyvääkään… D:

 • Reply susku00 keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 20:09

  Voivoi, onneksi mulla ei tule tollaista ongelmaa miesten kanssa, nääs kun en syö juustoa ollenkaan, niin ei ole mielipidettä siitä, missä välissä sen kuuluisi olla ;D

  Tykkään muuten sun blogista tosi paljon! Niin ja sun innoittamana tilatut white stripsit saapui eilen <3 Ja nyt mietin jo noita laastareitakin, kuulosti vaan niin hauskalta kokeilulta :D

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:40

   Juusto on parasta mitä suklaan jälkeen maailmassa on ♥

   ja white stripsit on rakkautta!

 • Reply Hairytale keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 20:21

  EIKÄ !:D Nauroin ihan hirveesti tälle, sä oot Meri ihan superihana !!:)
  ..mutta, kinkku/leikkele/tms tulee ehdottomasti e n n e n sitä juustoa ! Koska:
  a) käsistä tulee kauhen rasvaset ja ällöttävät, jos leikkele on päällä:D
  b) ko sen juuston laittaa siihen päälle, ni se peittää kaikki sen leikkeleen äklöt osat..

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:39

   no ei niitä käsiä pidä läntätä siihen leivän päälle! Sitä voi pitää kiinni myös sieltä alapuolelta! :D

 • Reply riitu keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 20:57

  Heh, mun pomo sano kerran pari vuotta sitten että liha pitää laittaa aina piiloon ;) Ennen sitä en varmaan ollu ees aatellu sitä järjestystä, nyt menee juusto aina päälle. :)

  Näytät tosi kivalta tuossa asussa :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:39

   miks se pitää muka piilottaa? ei ei ei.

   • Reply kata perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 02:03

    ei piiloteta, ei ehdottomastikaan, paljasta lihan pintaa vaan ;)

    • Reply Meri perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 03:14

     NIINPÄ!

 • Reply pöh keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 21:32

  No mutta sano sille, että suomalaiset ei sentään polveudu englannin (& muiden maiden) vangeista :P Typerää yleistystä

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:38

   No typerää yleistystä tuokin, kun Aussimaassa on jo niin paljon muitakin kun niitä brittivankeja ja niiden jälkeläisiä :)

 • Reply Kaisa keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 21:40

  Sun täytyy ”näpäyttää” Mattya!! ei suomipoikia saa pilkata, vaik osa niistä onkin mitä on.. ;)

  Asiasta kukkaruukkuun… ootko jo lukenu Kinsellan uusimman himoshoppaajan eli sen minishoppaajan? :) Ostin ite tänään ja kohta alotan lukemaa!!

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:38

   oon lukenu joo, oli must ihan hyvä VAIKKA ne aiemmat olikin ehkä parempia :)

 • Reply t keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 22:05

  ahahahah eikä oot nii hauska ::D:DDDDD

 • Reply Erika keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 22:21

  Ainiin, piti kertoa, että ostin tänään Ginasta Silvia-farkut ja otin sinun neuvosta vaarin ja ostin kokoa pienemmät mitä yleensä. Ne kaks kokoa pienemmät meni jalkaan ko änki, mutta haluan laittaa ne perjantaina baariin niin ei oo aikaa venytellä :D Toivotaan että nuo ei löysty liikaa ja jos löystyy niin tiiänpähän että pitää oikeesti ostaa kaks kokoa pienemmät.

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:36

   Silvioissa on se, että niissä on polyesteria (ellei oo sit kangas muuttunu..) jollon ne ei ihan kauheena veny :)

 • Reply rrrrrr keskiviikko, heinäkuu 13, 2011 at 22:51

  juusto tulee AINA päälle, KOSKA juustosta on mukavempi pitää kiinni kun limaisesta leikkeleestä!

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 14, 2011 at 04:33

   mimmosia leikkeleitä te syötte jos ne on limasia!

 • Reply Jenni torstai, heinäkuu 14, 2011 at 22:47

  pöh, sano Mattylle että sillä on menny merivettä päähän liiasta surffauksesta jos se tyhmäilee liikaa:DD ite järjestän täytteet koon mukaan, eli juusto/salaatinlehti/leikkele tms laaja(t) eka ja pienemmät päälle, esim jos laittaa vaikka vuohenjuuston palasia tai kurkkua.

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 03:13

   mä en ymmärrä tota tapaa ollenkaan :D

 • Reply Nada perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 10:17

  Haha, meilläkin on käyty tästä kotona keskusteluja, itse kun kannatan sitä leikkele alle ja juusto päälle -tyyliä. Nykyään poikkis kasaa minun leivän noin ja tekee itelle omanlaisia:D Outoohan se silti on laittaa juusto alle!

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 13:58

   eiku se on ainoo oikee tapa!

 • Reply anna perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 11:46

  haha, mullakin tuli toissapäivänä kriisi säädön kanssa kun selvis, että tapailen ihmistä joka menee riehumaan sen leikkeleen kanssa ennen juustoa. mikä niitä vaivaa?! kyllä se oli kova isku ja vieläkään en oo täysin sisäistänyt asiaa..

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 14:01

   meillä lähti tosta juusto-kriisistä niin hirvee alamäki et saa nähä miten tästä selvitään..

 • Reply Nnni perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 14:46

  Heei noi on vissii ne rakkausfarkut mitä ootte Annan kanssa hehkuttaneet? Kävin sovittaa noita ja ne istu täydellisesti, mutta vyötärölle tuli ikävä makkara, vaikken läski olekkaan. Kahteen vuoteen harkitsin ekaa kertaa uusien farkkujen ostoa :D Isompi koko sit lörpöttää reisistä. Onko malli vain väärä vai? :D

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 15, 2011 at 15:37

   joo on… joo malli vaan ehkä on sit väärä :( voi buu

 • Reply elli lauantai, heinäkuu 16, 2011 at 14:25

  Onneks mulla ei oo tota ongelmaa kun en tykkää leivän päällä mistään muusta ku kurkusta ja juustosta. Ja siis ERIKSEEN, en vois kuvitellakaan tunkevani voin lisäks noita molempia samalle leivälle :D Hyi :D

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 18, 2011 at 02:20

   no mut maistuuks se millekkään jos laittaa vaan kurkkua?

  Leave a Reply